Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nepřátelé LGBT komunity uznali porážku

James Dobson, zakladatel homofobní organizace Focus on the Family, přiznal, že konzervativní křesťané prohráli válku s LGBT. Učinil tak v křesťanské televizní show The Gospel Truth. Když přišla řeč na rozhodnutí Nejvyšší soudu USA, James řekl: „Bylo to, jako kdyby mě uhodila tuna cihel. Tohle rozhodnutí není jenom o gay manželství. Není. Je to o všem ostatním. Je to o celé kulturní válce. Je to to o kontrole veřejných škol a o tom, co se děje na univerzitách. Je to o ekonomii, je to o obchodování, je to o armádě a je to o medicíně. Je to o všem. Prohráli jsme celou kulturní válku kvůli tomuto jedinému rozhodnutí. Gay manželství je jen součástí, ale dotkne se nás to ve všech ohledech.“

James se bojem proti rovnoprávnosti LGBT lidí zabýval celý svůj život, je tedy jasné, že je patřičně zklamaný. Prohrál totiž na plné čáře. Můžeme jen doufat, že svých posledních pár let stráví litováním toho, že svůj čas na této planetě zasvětil nenávisti a potlačování práv lidí, kteří mu nic špatného neudělali.

Titulní foto: youtube.com

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

2 názory ke článku

19. 02. 2016 v 22:09Off-line Dmk  (26/180/79)
"Můžeme jen doufat, že svých posledních pár let stráví litováním toho, že svůj čas na této planetě zasvětil nenávisti a potlačování práv lidí, kteří mu nic špatného neudělali."

Proč? Co takhle doufat, že bude dělat něco užitečného? Jeho lítost nikomu nehelfne (ale samozřejmě pořád lepší než kdyby pokračoval ve svém úsilí)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 02. 2016 v 11:56Off-line M.a.n  (26/177/85)
Ono všeho moc škodí.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload