Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nejkorpulentnější česká travesti umělkyně TiFanny: Mám boky jako skříň, ale jsem na ně hrdá!

TiFanny (na obrázku vlevo) je travesti umělkyně, která je pyšná na své boky i zadek. Pravidělně vystupuje v několika pražských klubech a nově se i stala kmotrou 15. ročníku Gaymana 2016.

TiFanny, jsi nejkorpulentnější travesti umělkyní u nás. Bereš to jako výhodu, nebo naopak?

Tak určitě v jistých směrech to výhoda je. Když se Vám svlíkne hubená travesti umělkyně do spodního prádla, tak s tím v uvozovkách každý počítá a nemá to takový úspěch, jako když se svlíknu já. A věřte tomu, že já s tím problém nemám. Naopak zase nevýhodou je, že v obchodech mají málokdy velikosti oblečení pro „normální“ lidi. A při šití kostýmu na míru se zase spotřebuje více látky a je to dražší.

Jsi hodně vidět v clubech AXM a Escape, což jsou rozdílné tváře pražské gay scény, nemáš s tím problém?

Určitě s tím problém nemám. AXM beru jako svojí domovskou scénu a maximálně si tam své vystoupení užívám. V Escape to beru jako zpestření jak jejich večera, tak i mého. Kdo by se nerad koukal na spousty krásných polonahých chlapců? Každé to vystoupení má něco do sebe.

Nedávno ses stala jednou z kmoter soutěže Gayman. Jak si se k té soutěži vlastně dostala?

Byla jsem pozvaná od mého kamaráda, herce filmů pro dospělé, Alana Benfelena, jako jeho doprovod na poslední finále, které se konalo v Meet Factory. To byl můj úplně první kontakt s touto soutěží, za který jsem mimochodem moc ráda. Poté jsem se přemístila už do jednou zmiňovaného clubu AXM, kam dorazili i vítězové Gayman 2015 Marek Gajdoš a Ladislav Ágh společně s prezidentem soutěže Mariánem Kajzerem a dalšími lidmi týmu. A jelikož jsem velice komunikativní dáma, tak jsme se hned skamarádili a během večera to finále pořádně oslavili. Po nějaké době jsem byla oslovena prezidentem soutěže, zda bych neměla zájem spolupracovat v jejich týmu. Nabídku jsem s velkou radostí přijala a jako třešničku na dortu jsem dostala nabídku stát se kmotrou nového ročníku.

Jak tu soutěž vnímáš ty?

Já ji vnímám jako dobrou zkušenost pro všechny přihlášené kluky, poznají tím něco nového a hlavně získají nové přátele z reality a ne jenom z Grindru. A na to se samozřejmě těším i já sama.

Měla si svého favorita ve finále? Koho?

To je jasný, že jsem měla svého favorita. Už od první chvíle jsem na vítěze viděla Ládíka a na druhé místo Marka. To byl můj tip a moc jsem se ani nespletla. Jen si to kluci vyměnili.

Soutěž je opravdu o sympatiích, přihlásila by ses do takové soutěže ty sama?

Kdybych nebyla kmotrou tohoto ročníku, tak bych se určitě přihlásila. Sama už jsem se jedné podobné soutěže účastnila před 2 roky. Byla to soutěž Mr. Bear.

Vraťme se k travesti. Jak ses dostala k tomuto oboru?

Když jsem ještě bydlela v Plzni, tak s kamarádem jsme se jednou rozhodli, že bychom měli něco vymyslet, nějaký program do místního gay clubu, kde jsme byli snad víc jak doma. První nás napadlo travesti, tak jsme to zkusili a docela se to i chytlo, že nějaké to publikum bylo, ale v tu dobu jsme neřešili, jak vypadáme. Po přestěhování do Prahy jsem se dala více do řeči s lidmi z této branže a řekla si, že bych se k tomu ráda vrátila, ale tentokrát už na profesionální úrovni.

Co si myslíš o české travesti scéně? Máš pocit, že je vše v pořádku, nebo si myslíš, že nejlepší léta už má druh této zábavy za sebou?

Česká travesti scéna je hodně rozmanitá, tím že tu máme několik skupin a každá je jiná a něčím specifická. Já sama skupinu nemám a myslím si, že i to má své kouzlo. Každé vystoupení je pak jinačí a vždy s někým jiným. Takže si pak show můžu dělat podle sebe. A jediný, co asi není moc v pořádku, jsou rozbroje mezi některými kolegyněmi, ale s tím se nic bohužel neudělá, vždy tomu tak bylo a i bude do budoucna.

Jsi single, či máš svého partnera? Popřípadě jaký by měl být tvůj pan vysněný?

Když nepočítám dva dvou nebo tříměsíční pokusy o vztah, tak jsem už 5 let sama. Můj pan vysněný by měl být holohlavý, potetovaný a svalnatý. Můj pan reálný, se kterým bych žila třeba do konce svého života, by mě měl brát takovou, jaká jsem, podporovat mě v travesti a mít mě rád. Zbytek věcí už je podle mě jen o kompromisu. Sympatie jsou také pro mě důležité, ale vzhled nějak neřeším. Sama nejsem modelka, ale zase mám boky jako skříň a jsem na ně hrdá.

Když by sis měla vybrat mezi posledními finalisty Gaymana, vybrala by sis?

Vybrala, dokonce tři najednou, ale u každého bych měla strach, že ho v posteli zalehnu. Přeci jenom nejsem princezna Droběna, ale carevna. Ono zase na velkém těle je toho potom více k vidění a nejlepší výhoda velkého zadku je, že Vám ho může políbit více lidí na jednou.

Co by si vzkázala těm, kteří zvažují, že by chtěli vystupovat jako travesti umělkyně? Nějaká rada?

Že to není procházka růžovým sadem. Divák už jen vidí tříminutový výsledek, ale za každou písničkou je spousta času a píle, aby vystoupení bylo dokonalé a zaujalo diváky. A důležitá rada, ať je každá sama sebou.

Kde tě můžou diváci vidět v nejbližších termínech a co plánuješ za novinky?

Nejbližší vystoupení bude v clubu AXM v sobotu 20. 2. 2016, kde se můžete těšit nejenom na mě, ale také na Madonnu Danielu Maxovou a Crystal Travestiovou. Na obou vystoupeních budu mít i jednu novou písničku, ale jakou, to neprozradím. Kdo by měl zájem se o mně dozvědět více informací, jako třeba další termíny vystoupení anebo jen se juknout na fotky, tak mě najdete na Facebooku a Instagramu.

Podívejte se: Těchto 9 finalistů se utká o titul Gayman 2016

Titulní foto: instagram.com

Onload

12 názorů ke článku

20. 02. 2016 v 00:25Off-line ShiroReloded  (30/178/85)
"Autor: Tisková Zpráva" ... To je něčí přezdívka, nebo opravdu existuje nějaký dokument, kterému narostly ručičky a napsal článek?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 02. 2016 v 13:06Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Tpč, to je hnus, a taky pořádný úkaz toho, jak je tahle komunita postavená na hlavu. A to voláte po toleranci, lol.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 14  Nahlásit
20. 02. 2016 v 13:09Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Ale travesti umělci jsou i heterosexuálové. Takže konkrétně tohle není o gay komunitě. :-P
20. 02. 2016 v 14:40Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Nevím, jak Ty, ale budu zachovám se tak jak uznám za vhodné. Včetně vyjádření názoru, a fakt se nebudu řídit nějákým milovníkem kozomrdů s hladovou p***lí :P
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
20. 02. 2016 v 18:39Off-line CH.a.r.m.i.n.g  (33/172/56)
HardMode.Vesporax: Ty Tvoje kecy u každýho příspěvku jsou ještě víc na ránu, než sebeblbější článek na tomto serveru. Opravdu si jako myslíš, že někoho tady zajímá Tvůj radikální názor? Odpovím za Tebe - Nezajímá.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 02. 2016 v 18:31Off-line Titan24  (30/168/56)
Ženská má vypadat jako ženská. Jinak to není ženská. Tečka
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
08. 06. 2016 v 22:14Off-line Obyc.kluk  (24/177/76)
přehání to s očnímy stíny a to hodně
18. 10. 2016 v 05:24Off-line Toy  (100/178/70)
Pánové, přestaňte se tady hádat! Pochopte že i tohle je umění, které má své publikum. Travesti show tady byly, jsou a budou.
27. 01. 2017 v 00:24Off-line Zajicekke  (22/185/95)
To nejsou boky jako skříň ale jako tank
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
14. 12. 2017 v 17:10On-line Radek123456  (23/176/61)
nechutny
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
17. 02. 2019 v 18:35Off-line LIlIlIlIlIlIl  (25/178/60)
A taková komunita bojuje o adopcí dětí apod? Si děláte kozy.. chudáci děti.
20. 04. 2019 v 03:48Off-line LIlIlIlIlIlIl  (25/178/60)
To, že do téhle směšné komunity patřím je jen proto, že jsem přihřátej, ale to neznamená, že nemohu mít jiný názor. ;) Nechápu jak 14 letý smrádek tady vůbec má co psát, když ani nepoznal gay komunitu jak chodí a bude se tady vyjadřovat? Až budeš mít dostatečný exp. s přihřátou komunitou, tak se vyjadřuj a nepiš sračk*. :) ;)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload