Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jste se svým partnerem již rok, dva, tři? Milujete jej, ale přitom utíkáte jinam?

Milujete svého kluka, jste s ním šťastní, ale jednou za čas vás přepadne chuť užít si s někým jiným někde jinde. Uděláte to? A budete o tom mlčet? Jenže co když spolu budete celý život a budete mu stále utíkat a lhát mu. Dokáže takhle žít? Ano, i tohle se děje. Bohužel.

Začnete si s někým vztah, jste spokojení, že jste konečně našli lásku a budete již mít klidný život a prvních pár měsíců vás nepřepadne myšlenka na někoho jiného, ale po čase zamilovanosti se vztah dostane do reality. Nevídáte se, netrávíte společně tolik času, sex už není tak často jako dřív, a tak se rozhodnete uletět s někým jiným? Jenže co když se to bude opakovat? Přitom vztah opustit nechcete, ale vaše potřeby jsou silnější.

Co když to ale děláte proto, že máte pocit, že pro svého partnera již nejste na prvním místě vy. Co když se s ním o tom snažíte mluvit, ale nerozumí tomu a nechápe to. A zbytečně se kvůli tomu hádáte. Je pro vás lepší utíkat i nadále, nebo pošlete celý vztah i s tím, co jste společně vybudovali, do kytek?

Máte nějaké plány, záliby, ale už je s vámi nechce sdílet. Nechce s vámi mít sex každý den, jak tomu bylo dřív. Vadí mu vaše přítomnost, i když říká, že se nic neděje a že vás miluje.

Budete zticha a budete se scházet s někým jiným jen kvůli sexu, a pak budete čekat doma jako milující partner? Nebo se seberete a začnete někde znovu a jinak?

Odešli byste, i kdybyste partnera moc milovali, ale vaše sexuální potřeby byly silnější?

Titulní foto: © Depositphotos.com/vsv8093

Autor článku žije realitou, miluje skutečné příběhy a jeho velkým snem je napsání vlastní knihy.
Onload

9 názorů ke článku

29. 04. 2016 v 13:37Off-line Igy  (38/173/81)
Trochu zmatený článek. Jde o sex nebo o vytrácení lásky?
Na jednu stranu píšeš, že tě "přepadne chuť užít si", čili nějaká sexuální touha, na druhou stranu to omlouváš, že "nevídáte se, netrávíte společně tolik času", čili se vytrácí láska.
Oprav tedy poslední větu: "Odešli byste, i kdybyste partnera moc milovali, ale on vás už nemiloval?" Sex je tu úplně nepodstatný.
29. 04. 2016 v 17:35Off-line Agelic2  (28/187/65)
láska a milování musí bít oboustrané a pokud není vždy se něco pokazí a nezáleží kolik roků kdo z kým byl !!
To co je důležité u vztahu je důvěra a upřímnost a pokud není vždy to z končí at to chceme a nebo ne ale jen to pak moc bolí, mám tohle už za sebou a vím jaký to je. Miluji ale nejsem milován a proto dám šanci tomu kdo mi to srdce znova dá, takže odjedu a začnu znova.
29. 04. 2016 v 19:28Off-line Colombo  (103/192/90)
Pokud někdo zařadí ve svém životě sex na první místo, rozhodně by neměl jít do vztahu, pro takového bude lepší být sám a jen střídat sexuální partnery, aspoň nikdo nebude trpět.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 04. 2016 v 00:11Off-line Spider.27  (38/185/71)
Naprostý souhlas colombo :-)
01. 05. 2016 v 20:12Off-line Drunk.v.putin  (29/183/70)
Nalejme si čistého vína - koľko desatín percenta gejov je vôbec fyziologicky schopných utvoriť monogamný vzťah? Existuje vôbec niečo také medzi gejmi? Je nebodaj len vecou náhody, že notoricky každoročne celosvetovo sa 90% prípadov nakazenia sa HIV vírusom týka gejov? Be proud of your f**kin' disorder, promiscuous b***hes!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 05. 2016 v 06:10Off-line Daanoo1  (29/-/-)
Ja take veci nemusím riešiť lebo si chalana nehľadám :D
12. 07. 2016 v 11:50Off-line Nuclearboy  (43/190/95)
-> drunk.v.putin: Pomyslel jsi na to, že ti, kteří mají spolu monogamní vztah a jsou spolu šťastní, nejsou moc vidět? Tedy nechodí do gay podniků, na gay akce, ani na seznamky. Takže jich vlastně může být docela dost a Tvoje odhady "desetin procenta" můžou být zcela mimo, protože pohled na gay komunitu je u Tebe zkreslen tím, s čím přicházíš častěji do styku. Jen uvažuju "nahlas" :)
12. 07. 2016 v 12:16Off-line Drunk.v.putin  (29/183/70)
Tie desatiny percenta boli hyperbolizácia, nie som sociológ a neskúmam to.

Ale dva známe fakty hovoria dosť jasne. Gejovia sú menšina. Každoročne celosvetovo sa väčšina prípadov nakazenia sa HIV vírusom týka gejov. Je toto podľa teba číra náhoda? Sú snáď heterosexuáli odolní voči HIV? Alebo je polovica homosexuálov zoslaná diablom aby šírila HIV a tá druhá zoslaná bohom aby ukázala heterosexuálom ako má vyzerať krásny monogamný vzťah? Veď to je smiešne. Mačka bude mačkou aj keď ona sama bude protestovať, že ňou nie je.
29. 04. 2022 v 02:51Off-line Thing7oio  (47/-/-)
jsem submisivnejsi , sexpartnera jsem mnel rad ,nej jeho telo ,tajne jsem ho miloval , no sexualne mne nedokazal uspokojit, tak jsem to uspokojeni hledal jinde. Pak jsem si uvedomil , ze mne v podstate uspokojuje podvadeni cloveka co ho miluji , tedy mit nekoho rad a sex jsou dve odlisne veci...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload