Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trapas: Pochodu za práva heterosexuálů se zúčastnil jen jediný člověk

Určitě jste už někdy slyšeli někoho říct, že když mají gayové svůj průvod, tak proč si ho heteráci nemůžou udělat taky. To heterosexuálům samozřejmě nikdo nezakazuje. V Seattlu se blogger Anthony Rebello rozhodl uspořádat Heterosexual Parade, na který přes Facebook pozval více než dva tisíce lidí.

Sto devadesát šest lidí účast přislíbilo, nicméně nakonec jsou homofobii přišel projevit jen jeden – organizátor sám.

Podle jeho slov akci uspořádal kvůli rovnosti práv, oslavování práva být heterosexuální a k tomu, aby povzbudil mladé heterosexuály k tomu, aby byli hrdí na svou heterosexualitu. Všechny tyto věci se snažil zařídit tím, že pochodoval po městě s bílými a černými balónky a kusem kartonu s nápisem Straight Pride.

Titulní foto: © Depositphotos.com/vectomart

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

6 názorů ke článku

08. 05. 2016 v 10:32Off-line Vlado2  (61/180/80)
Nejprve snad to, co v článku chybí:
1. Informačním zdrojem je TYT (The Young Turks), jedno z několika tisíců soukromých Tv studií, jejichž „produkce“ (ukradené obrazové zpravodajství, doplněné často velice tendenčním a nepříliš seriozním komentářem) je určena pro YouTube. Majitelem, produkčním, redaktorem i komentátorem je turecký emigrant Cenk Yugur, se kterým ovšem nikdo z profesionálů nechce spolupracovat, neboť je „příliš alternativní“ i pro ten nejtvrdší bulvár. A to, že jediná „vlastní tvorba“ pochází od komentátorského pultu, je snad jasné.
2. Pan Anthony Rebello vede svou soukromou válku s přiblblou hyperkorektností a tím pádem i s místními aktivisty LGBT, kteří neustále vypracovávají seznamy „svých nepřátel“. Iniciativní aktivisté se jej na oplátku pokoušejí dehonestovat seč jim síly stačí. Většině obyvatel města je to samozřejmě naprosto ukradené, nicméně pro Turka Yugura se jedná o zprávu přímo celoplanetárního významu.
Teď to, co v článku být nemělo:
Pomiňme fakt, že se jedná o událost téměř rok starou. Ale označit lidi, hlásící se k heterosexuální orientaci, za homofoby (viz druhý odstavec), si nedovolily ani ty nejagresivnější americké LGBT plátky. Geniální způsob, jak si proti sobě poštvat i ty, kteří se dosud o tuto problematiku nezajímali!
Souhlasím - 20   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 05. 2016 v 11:38On-line ShiroReloded  (30/178/85)
Celý článek jednou větou: Kdysi dávno se v USA prd stalo a protože je ten prd i na YouTube a je mnohem zajímavější, než roztomilé koťátko, tak vám o něm píšem.
08. 05. 2016 v 13:12Off-line Mic2000  (28/170/85)
Kdyby Heterosexual Parade byl projev homofóbie, Gay Pride je v tom případě projev heterofóbie.
08. 05. 2016 v 16:35Off-line Colombo  (103/192/90)
Jak píše Vlado, opět kvalita zkopírovaného článku odpovídá "kvalitám" pana Červenky.
09. 05. 2016 v 21:05Off-line Randeblue  (41/167/70)
Ja by spiš rikal o rovnopravy a žaden extremizmus z nijaky strany.I to že silnym heterakom se sex s mužem hnusi je divne....pač jako darček se nabydne svoji žensky a ji sexovat s nim nema byt hnusne.Je to stejna klasika jako kluk s klukem,žena že ženu a i heterosexual.Každy ma možnost volby a de na tu stranu ,ktera mu je bliž :)
07. 01. 2018 v 04:16Off-line Powlusik  (37/179/69)
randeblue= zajímavý "češtin"... Ale máš pravdu!
Kdy už konečně lidé pochopí, že musí být každému jedno, kdo s kým kdy a kde je nebo chce být!!!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload