Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

11 myšlenek, které se vám honí hlavou na začátku každého vztahu

Všichni víme, jaké pocity provází začátek vztahuzamilovanost, radost, láska a štěstí. Všechno je nové a vzrušující, každý okamžik si chcete pamatovat navždy. Zároveň vás však přepadne spousta neodbytných myšlenek – některé dobré, některé špatné. Pojďme se podívat na to, jak na sebe myšlenky navazují, když v jednu chvíli cítíte zamilovanost, vzrušení, štěstí, nervozitu, úzkost i teror.

  1. Jak dlouho bude trvat, než to celé pokazím?
  2. Co když se k sobě vůbec nehodíme? Co když se k sobě hodíme až moc? To se může stát, nebo ne? Kdybychom si byli moc podobní, tak by to bylo jako chození se sebou samým a to bych nedal.
  3. Určitě řeknu něco hloupého. I když možné ne. To je blbost, určitě něco hloupého řeknu. Je to jenom otázka času.
  4. Jak dlouho ještě budu muset čekat, než se budu muset přestat snažit vypadat extrémně dobře na naše schůzky?
  5. Možná bych měl být upřímný a rovnou říct, že jsem dost líný a normálně doma chodím jenom ve spodním prádle. Na tom přece není nic špatného, že ne?
  6. Co když mě budou jeho rodiče nenávidět? Co když já budu nenávidět jeho rodiče? Co když se budeme všichni navzájem nenávidět? Ale to není možné, že? Tohle je totiž skutečný život a ne vánoční komedie.
  7. Všechno bude v pohodě, dokud nezjistí, jakým způsobem probíhaly moje minulé vztahy.
  8. Nemůžeme přeskočit celý ten randící proces a jít rovnou k normálnímu vztahu? Tohle je strašně vyčerpávající.
  9. Na druhou stranu, musíme se o sobě něco dozvědět, abychom zjistili, jestli se budeme mít rádi, i když se budeme navzájem znát.
  10. A co když si nebudeme rozumět v posteli? To by bylo strašné, opravdu. Zkrátka fakt strašné.
  11. Možná bude nejlepší, když se přestanu o všechno tak strachovat. Ono se to samo nějak vyřeší. To dává smysl.

A jaké myšlenky máte na začátku vztahu vy?

10 případů, kdy vám nevěra může pomoci zachránit vztah

10 neromantických skutečností, které musíte přijmout, pokud chcete dlouhodobý vztah

7 tipů, jak najít kluka na vážný vztah

5 návyků, které spolehlivě zničí vztah

Titulní foto: © Depositphotos.com/A.Pavlov

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

9 názorů ke článku

18. 06. 2016 v 12:07Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Pokaždé když vidím Červenkovy články tak se mi honí hlavou pouze jedna myšlenka...

Co to zas bude za hovadinu, a bravo nezklamal jako vždy. :d
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 06. 2016 v 12:15Off-line LegitBoSS  (24/182/80)
Bože to je blbost :D.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 06. 2016 v 14:34Off-line OslikIjacek  (103/-/-)
Červenkovy články nejsou tak špatné! I když... podřezání se je taky vlastně fajn.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 06. 2016 v 17:52Off-line Titan24  (30/168/56)
Červenkovi (pokud je skutečný, čemuž stejně nevěřím), nejde o vážný vztah, ale pořád o randění a problémech vážných vztahů píše, asi tím chce většinu lidí od těch vážných vztahů odradit, aby on mohl mít více kluků do postele.
24. 06. 2016 v 11:15Off-line Faaabka  (74/-/-)
Já myslím, že nás tím Červenkou chtějí jenom nasrat ...!
17. 03. 2018 v 13:11Off-line 121121  (27/-/-)
Ačkoliiv není rovnice "vztah = sex" podle mého názoru špatně, (jenom k ní musíte určit i podmínky a záleží jen na vás, jaký interval pro "řešení" nastavíte), rád bych podotknul, že me***um článku je někde zcela jinde. Pak se divme, že absolventi 9. tříd mají mizernou čtenářskou gramotnost, pokud s ní má problémy i někdo, kdo tvrdí, že dokončil minimálně o jeden stupeň naší vzdělávací soustavy více... Všichni na Červenkovy články nadáváte, ale na to, abyste na ně mohly nadávat, je nejdřív musíte i číst (respektive kliknout na jejich odkaz). Chápete, že nabídka je tvořena z velké části poptávkou? Navíc mně články pana Červenky nepřijdou úplně mimo mísu. Jistě, píše je svým specifickým stylem a prezentuje v nich (pro někoho neakceptovatelné) partikulárně (ne)přijatelné životní postoje. Ale občas uhodí hřebíček na hlavičku. Vy si na některých vláknech v diskuzích stěžujete, že Červenka svými články podporuje šíření AIDS, ale já si nevšiml, že by byl Červenka lékařem s atestací v epidemiologii či venerologii. Jeho posláním není národní osvěta a ochrana veřejného zdraví, jeho cílem je zaujmout. A to se mu daří dokonale. Já si třeba jeho články čtu rád, pobaví mne a někdy i zaujmou. Závěrem bych řekl, že pokles poptávky ovlivní i změnu nabízených produktů. Konec konců, já si také Blesk nekupuji... Přeji všem hezký den.

PS: Jedno mu upřít nemůžete: Jeho stylistická úroveň je vyšší, než mnohých debatérů zde. A teď očekávám příliv k***iky na mou osobu! :D
24. 06. 2019 v 01:44Off-line Sadake  (31/186/75)
Otazka:: preco mu niekto nezakaze pisat ti hovadiny ktore mozno tak oslovia publikum 13-16 r. Odpoved : Lebo to aj tak vsetci citaju , ti mlady sa inspiruju starsi plesknu po cele a ty najstarsi, tym to je jedno to je cele. Kliknutia marketing Cervenka X% z vas na to klika len aby vedeli co to je takze ak je to aj hovadina aj tak ciel splnila lebo ju clovek cital. Aky ma kto na to nazor je uz jedno ale kazdy pozna autora. Takze piste tu komentare co ho hejtuju kludne ale zamyslite sa kto je ten inteligentnejsi ? Vy co sa tu dusujete a konverzujete alebo aj hadate, alebo on co napise volovinu a doma sa smeje na vasich reakciach. No premýšľajte kamaráti. (Kvôli diak***ike a pravopisu sa neospravedlňujem v tomto prípade som nepovažoval za nutné sa ňou vôbec nejako zaoberať) Milujte sa a množte sa s úctou Sade
26. 12. 2020 v 09:47Off-line Mikaela  (49/176/60)
Nejlepší je dát tomu volný průběh zvlastní zkušenosti vím že i uponáhlený vztah a ještě když vás někdo požáda o ruku a ještě se neznáte což mě připomína projekt svadba na první pohled tak u mne už 5 adeptů pohořelo prostě jen nadržené hovada dík nemám zájem
12. 05. 2022 v 10:05Off-line Waioleta  (50/-/-)
Je to jako sledovat svadbz na první pohled a zapřemýšlet zda tam někdo ve svém jednání nenajde shodu o to zabavnější je finále
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload