Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

7 důvodů, proč byste svého kluka neměli představovat rodičům

Když už s někým pár měsíců chodíte, tak je jasné, že ho během té doby seznámíte s některými ze svých přátel nebo kolegů z práce. Dalším logickým krokem je seznámení s rodiči, které může být často velmi těžké. V dnešním článku si můžete přečíst o sedmi důvodech, proč byste svého kluka a své rodiče neměli seznamovat.

1. Vaši rodiče nevědí, že jste gay či bisexuál

Coming out je velice osobní záležitost a bylo by zvláštní svěřit se se svou orientací a zároveň představit svého kluka. Rodiče, kteří nic netuší, by něco takového mohlo pořádně zaskočit. Pokud by navíc reagovali negativně, mohlo by to vašemu vztahu uškodit.

2. Neznáte nikoho z jeho přátel a rodiny

Když s někým chodíte, poznávání přátel toho druhého by mělo být vzájemné. Jestliže neznáte jeho přátele, kolegy nebo rodinu, měli byste se zamyslet nad tím, proč tomu tak je a ne ho seznamovat s vaší rodinou.

3. Řekl vám, že na to není připravený

V této záležitosti byste rozhodně měli naslouchat svému protějšku. Zeptejte se, zda se něčeho obávají, ale netlačte na pilu. Setkání s rodiči partnera je stresující i pro heterosexuály.

4. Vaši rodiče vám řekli, že nejsou připravení

Ne všichni mají to štěstí mít volnomyšlenkářské a zcela podporující rodiče. I když vědí o vaší orientaci, mohou potřebovat čas na to, aby si zvykli na to, že se budete stýkat s muži. Pokud vám řeknou, že na setkání s vaším přítelem nejsou připravení, buďte rádi za jejich upřímnost a dopřejte jim čas.

5. Je pravděpodobné, že se v blízké době rozejdete

Často se stává, že si matka skvěle rozumí s partnerem své dcery nebo syna. Pokud procházíte těžkým obdobím nebo si nejste jistí, zda ve vztahu chcete pokračovat, tak ho svým rodičům rozhodně nepředstavujte, protože váš přítel si bude myslet, že to berete opravdu vážně a chcete váš vztah posunout na další úroveň. Zároveň byste tím riskovali, že mezi vašimi rodiči a vaším klukem vznikne pouto, které později budete muset rozbít.

6. Nevíte, jak na tom jste

Chodíte spolu? Nebo jste spíš kamarádi s výhodami? Partneři? A monogamní? Či snad v otevřeném vztahu? Pokud si nejste jistí, jak to mezi vámi vlastně je, tak byste měli zjistit, zda oba váš vztah vnímáte stejně. Ne že byste to svým rodičům museli složitě vysvětlovat, ale bylo by trapné, kdybyste ho představili jako přítele a on se proti tomu ohradil.

7. Chcete své rodiče naštvat

Snad každý si někdy s někým začal jenom proto, aby tím pořádně namíchnul vlastní rodiče. Už podle profilu na gay seznamce se dá většinou poznat, že dotyčný se vašim rodičům, kteří pro vás chtějí jen to nejlepší, moc pozdávat nebude. Ačkoliv takovým seznámením dosáhnete svého cíle, ve finále můžete hodně ublížit nejen danému klukovi a rodičům, ale také sami sobě.

Jak reagovali rodiče youtubera Riyadha Khalafa, když zjistili, že je gay?

Gay mladík, kterého vyhodili rodiče z domu, začal pomáhat ostatním v nouzi

Jak mít sex, když jsou rodiče doma? 8 tipů, jak si užít a nic nezkazit

[ArticleBox : 4533 : http://www.nakluky.cz/magazin/item/4533-mladika-vyhodili-rodice-z-domu-za-to-ze-je-gay-lide-z-celeho-sveta-mu-poslali-90-tisic-dolaru/]

Titulní foto: © Depositphotos.com/lofilolo

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

10 názorů ke článku

19. 06. 2016 v 10:39Off-line Aragmonus  (23/183/89)
Pan Červenka..myslel jsem že už jste všechny sračky už jste vypotřeboval...ale koukám že jsem se šeredně mýlil -_-
Souhlasím - 33   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 06. 2016 v 10:55Off-line Faaabka  (74/-/-)
Tady se člověk cítí jak při první jízdě v autoškole ...! Všechno, úplně všechno mu pan Červenka vysvětlí, ale vy se potom stejně nerozjedete ...
19. 06. 2016 v 11:03Off-line OslikIjacek  (103/-/-)
Kdybych sežral kýbl písmenkový polívky, pořádně se roztočil na řetízkáči a pak to všechno vyblil, poskládal bych z toho lepší článek.
19. 06. 2016 v 11:06Off-line Ryan008  (33/174/62)
myslel sem, že bulváry jako Blesk a podobně, sou tím nejhorším ve svým oboru, jaké překvapení, že takový braky za pár šušňů dokážou byt záživnější a občas i užitečnější, než něco od "hříšného boha sexu", který zas šlápnul vedle, nejspíš do hovna, a opět o něm vypráví :D :D :D
19. 06. 2016 v 13:03Off-line Igy  (38/173/81)
1. "mohlo by je to pořádně zaskočit.... mohlo by to vašemu vztahu uškodit."
Nejtypičtější a taky nejhorší reakce je, že přítele "obviní" z toho, že vás zkazil a nakazil homosexualitou.
Naopak 5. "mezi vašimi rodiči a vaším klukem vznikne pouto, které později budete muset rozbít."
Pouto si rozbít nenechají, naopak hrozí, že ho budou dál udržovat a vám budou nadávat, že jste i***ti, když jste se rozešli, zvlášť pokud kopačky dáte vy.
Červenko, pořiď si přítele a zkus to na vlastní kůži, než tohle začneš psát.
20. 06. 2016 v 00:38Off-line Colombo  (103/192/90)
Není bez zajímavosti, proč se redakce NIKDY nevyjádřila k reakcím na průjmy pana Červenky. Možná se brzy dozvíme o zasnoubení tohoto magora s někým z redakce.
20. 06. 2016 v 05:04Off-line Spider.27  (38/185/71)
Myslím že spoustě rodičům by ani nevadilo že je jejich syn gay. Ale kdybych já byl v pozici rodiče a syn by mi představil takovýho červenku, tak ho umlátím prvním tupým předmětem co se mi dostane pod ruku.
20. 06. 2016 v 23:20Off-line PinkDonut  (24/-/-)
Na tehle článek můžu zareagovat jen jedním slovem: Pomoc
20. 06. 2016 v 23:35Off-line Aragmonus  (23/183/89)
Červenka asi nikdy v životě svým rodičům přítele nepředstavil..poněvadž ho měl stejně jen na sex..
07. 09. 2017 v 12:32Off-line Alda29  (36/192/90)
Tak tohle nedokážu posoudit, nikdy jsem v takové situaci nebyl.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload