Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

PROUD: Gayové, lesby a jejich děti se stali terčem promyšleného útoku

Téma budoucnosti dětí si zaslouží společenskou debatu a ta nesmí být založena na nepodložených nesmyslech, které produkuje poslankyně Nytrová. Naprostá většina odborníků, jak těch nejznámějších českých, tak zahraničních, se shoduje v jednom: výchova dvěma maminkami nebo dvěma tatínky nemá na dítě negativní vliv. Naopak, dítě můžou destabilizovat homofobní výroky na adresu jeho rodičů. Neodpírejme proto stovkám dětí stabilní rodinné prostředí a právo na oba rodiče jen proto, že nám to přijde nezvyklé.

Gayové, lesby a jejich děti se stali terčem promyšleného útoku. Poslankyně Pavlína Nytrová z ČSSD bez dostatku seriózních faktů rozšiřuje lži pod bezpečnou ochranou poslanecké imunity. Zdrojem, který si nikde neověřuje, jsou jí komentáře v diskuzích na internetu a pofidérní servery spojované s ruskou propagandou. Spojuje výchovu dětí v registrovaných párech s pedofilií a delikvencí mladistvých, aniž by spolu jakkoliv souvisely. I když jsou tyto nepravdy vyvráceny, jejich cílem je vzbudit strach a mnoho lidí si už nevzpomene, že to byla lež.

„Společenská debata je potřebná, my ji vítáme a již dlouho se jí aktivně účastníme. Vysvětlujeme, poskytujeme ověřená fakta, opíráme se o zkušenosti stovek duhových rodin v České republice a názory desítek renomovaných odborníků a odborných společností doma i v zahraničí. Rádi v tom budeme pokračovat a s otevřenou myslí a pochopením vyslechneme lidi s jiným názorem,“ říká platforma PROUD.

„Pokud se tradiční rodinou myslí rodina, ve které jsou rodiči maminka a tatínek, chceme zdůraznit, že takovou tradiční rodinu my zcela respektujeme, žádným způsobem na ni neútočíme a koneckonců většina z nás z ní také pochází,“ brání se platforma proti útokům Nytrové.

Titulní foto: Zdeněk Sloboda, stejnarodina.czproudem.cz, zdroj : TZ

Onload

3 názory ke článku

06. 02. 2018 v 18:46Off-line PesFilipes  (102/183/71)
Ruske servery jsou utopie. Nejlepsi je vyslechnout si oba dva tabory. Na zakladu mysleni at si pak udela zaver po delsi dobe uvazovani. Jestli je vlovek schopny v tomto case analyzovat a fat si cas s hledanim pravdy.
27. 04. 2019 v 13:37Off-line PesFilipes  (102/183/71)
chudačci
12. 02. 2022 v 14:52Off-line Louky  (44/186/98)
Stále je ječtě značná cás společnosti homofobní , na druhou stranu mají mnohdy gayové a lesby nesmyslné a zbytčné požadavky . Tím jenom popuzují ty drihé . Chyba je na obou stranách . Já jsem gay a celé mé okolí to o mě ví , odjakživa , a nemám jediný problém , protože respektuji jiný pohled těch druhých , ikdyž je často jen zvyklostí . LGBZ komunita si za ty prblémy a vrbální útoky může sama .
Je potřeba začít u sebe ...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload