Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

3 nejčastější zabijáci sexu v českých gay ložnicích

Číhají na nás za dveřmi ložnice, aby naše intimní chvilky proměnili v okamžiky bezradnosti, ve zklamání nebo dokonce v pěkný trapas. O kom je řeč? O zabijácích našeho sexuálního života, díky nimž se z milování mohou stát velmi traumatizující momenty, které mají nakonec špatný vliv i na celý partnerský vztah. Mezi zabijáky spokojeného sexu, kteří řádí v českých ložnicích nejčastěji, patří například předčasná ejakulace a i docela obyčejná cigareta.

1. Předčasná ejakulace – nejčastější neléčená porucha

Více než 20 % mužů přiznává, že se jim to už někdy stalo. Věk tu nehraje žádnou roli, protože předčasná ejakulace postihuje muže všech věkových kategorií bez rozdílu a může se objevit prakticky kdykoli a bez varování. Občas se může jednat jen o momentální projev vyšší míry vzrušení. Pokud se ale tato situace opakuje a muž není dlouhodobě schopen svou ejakulaci ovládnout, jedná se už o závažný klinický problém, který vyžaduje lékařské řešení.

Ačkoli se ztráta kontroly nad ejakulací týká mužů, ten kdo jí ve finále nejvíce trpí, jsou sexuální partneři těchto mužů. Předčasně ejakulující muž totiž dosahuje vyvrcholení zcela normálně, i když ve velmi krátkém čase, takže to není on, komu by se nedostalo uspokojení. Krátký čas, obvykle do dvou minut, však rozhodně nestačí k uspokojení partnera.

„Nesoulad v partnerském životě potom nutně vede i k narušení partnerského vztahu, jako takového. Teprve až hrozící rozpad vztahu je většinou tím hnacím motorem, proč muži překonají ostych a začnou svůj problém řešit s odborníkem – sexuologem, urologem nebo andrologem“, uvádí lékař, MUDr. Karel Kočí. O předčasné ejakulaci je možné se dozvědět více na stránkách nejennachvili.cz.

Nejčastější problém v posteli: Předčasná ejakulace!

2. Kouření cigaret – cesta k životu bez sexu

Od doby, kdy Kryštof Kolumbus přivezl z Ameriky kromě rajčat a brambor také tabák, nám malé bílé válečky se žlutým koncem ničí nejen zdraví, ale i sexuální život. Výzkumy a studie jasně prokazují, že kouření nemá vliv jen na kvalitu mužské erekce, ale také na mužovu plodnost a v neposlední řadě i na jeho sexuální touhy.

„Kouření mění krevní hladinu pohlavních hormonů, snižuje hladinu androgenů a mírně zvyšuje hladinu estrogenů. To může mít za následek intoxikaci varlat, která se mimo jiné projevuje neschopností erekce, sníženou plodností a sníženým libidem – tedy menší touhou po sexu“, říká sexuolog prof. Petr Weiss

Zatímco ostatní zabijáky sexu není vždy úplně jednoduché rázně vypudit z našich ložnic, vzdát se kouřících tyčinek ve prospěch spokojenějšího intimního života, by určitě neměl být tak velký problém.

3. Bolest při styku – a je po radosti

Hranice mezi rozkoší a bolestí může být někdy opravdu tenká. Co když se ale rozkoš úplně vytratí a zbude už jen bolestivý pocit? Na bolest při styku si stěžují i muži, která jim nedovolí, aby si intimní chvilky s partnerem skutečně užili, ačkoli milování s partnerem má samozřejmě být primárně příjemnou záležitostí.

Důvodů, proč si někteří muži stěžují na bolest při styku, je několik. Nejčastější bývá nedostatečná lubrikace. Bolest při styku však může být opět důsledkem stresu – v napjatých situacích totiž tělo reaguje smrštěním svalstva, takže není tak uvolněné, jak by při milování mělo optimálně být. Někdy mohou být nepříjemné až bolestivé pocity při milování i důsledkem přespříliš obdařeného partnera.

První anální sex? Hlavně pomalu, pomalu, pomalu…

První sex: 5 tipů, jak si jej užít jako top

První sex: 10 tipů, jak si jej užít jako bottom

7 věcí, které (možná) nevíte o (svém) penisu!

Titulní foto: © Depositphotos.com/Wavebreakmedia

Onload

4 názory ke článku

02. 08. 2016 v 10:47Off-line Misanek007  (24/-/-)
varikokela
02. 08. 2016 v 12:45Off-line Peta80  (43/187/-)
29. 08. 2016 v 11:20Off-line Misanek007  (24/-/-)
??
14. 09. 2017 v 11:55Off-line Alda29  (36/192/90)
Hezký kluk, ten na fotce u tohoto příspěvku :-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload