Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay film: My ostatní. Příběh o Davidovi, kterého opustil přítel, matka mu umírá a otec nemůže vystát jeho homosexualitu

Devětadvacetiletý scenárista David se ve filmu „My ostatní“ vrací z New Yorku do rodného Sacramenta, aby se postaral o matku Joanne, která umírá na rakovinu. Přijíždí poražen. V New Yorku právě nepustili do výroby pilot pořadu, který napsal, a navíc se s ním rozešel přítel.

Řadu nešťastných příhod uzavírá nejen terminální stádium matčiny nemoci, ale i nábožensky založený otec, který odmítá přijmout Davidovu sexualitu.

Dramedie scenáristy pořadu Saturday Night Live Chrise Kellyho otevírala v roce 2016 festival Sundance, kde se dočkala nadšeného ohlasu – i proto, že ohýbá klišé slzopudných dramat o smrti.

Tón nasadí už úvodní scéna, v níž Joanne umírá a do toho zazvoní telefon,  ze kterého jí kamarádka přeje brzké uzdravení a zároveň si objednává jídlo z fast foodu.

Částečně autobiografické dílo koření tragiku komikou a je velkou hereckou příležitostí pro Molly Shannon, která je v roli Joanne podobným zjevením jako Cynthia Nixon v nedávném, tematicky podobném dramatu James White.

Song, který zaznívá v traileru, se jmenuje „Nothing Takes The Place Of You“ a je od americkéh folkového dua Shovels & Rope.

My ostatní (Other People), USA / 2015

Film můžete zhlédnout na queer filmovém festivalu Mezipatra 2016.

Titulní foto, zdroj: mezipatra.cz

Onload

1 názor ke článku

06. 03. 2018 v 22:54Off-line PohodarMartin  (102/230/150)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload