Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Film „Všechno nebo nic“: Český Deník Bridget Jonesové ve kterém je introvertní gay!

Linda a Vanda jsou ve filmu „Všechno nebo nic“ nerozlučné kamarádky. Mají po třicítce, jsou spolumajitelky malého knihkupectví v centru města, ale jinak jsou každá jiná. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí svobodné, veselé, nezávislé Vandě, která sice přitahuje muže jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje kamarád Edo, který touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké.

Životy téhle trojice zamotá hned několik mužů. Lindě přijde do cesty charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, „protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi (Petr Vaněk). Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali.

Do života hlavní trojice zasáhnou také postavy, které hrají Ondřej Sokol, Pawel Delag, Petra Hřebíčková, Zuzana Kronerová, v menších rolích se pak objeví Luděk Sobota, Jan Budař, Vlastina Svátková, Václav Upír Krejčí, Leoš Mareš, Amélie Pokorná a další.

Film na námět první z řady velmi úspěšných knih nejprodávanější slovenské autorky současnosti Evity Urbaníkové je vztahovou komedií, která cílí především na ženy. I proto se režie ujala spoluautorka scénáře, režisérka Marta Ferencová. „Jde o poměrně unikátní projekt. Vznikl podle knížky, které se jen na Slovensku prodalo 200 tisíc kusů. Ty nejvhodnější herce jsme hledali ve více státech,“ doplnil producent Igor Konyukov.

Film Všechno nebo nic bude mít premiéru v českých kinech 12. 1. 2017.

Titulní foto, zdroj: Bioscop, Magicbox

Onload

1 názor ke článku

10. 11. 2016 v 22:16Off-line Freki  (30/180/75)
To už vo všetkom bude hrať Pauhófová?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload