Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer: Zakladatel. Riskoval, porušoval zákony, měnil pravidla a založil McDonald's

Film „Zakladatel“ je životopisné drama o Čechoameričanovi, který založil síť McDonald's. Ray Kroc, zakladatel, je člověk, který vytvořil hamburgerovou říši, bez které si dneska spousta lidí nedokáže představit den. Jak je možné vybudovat z pouhé myšlenky fastfoodové impérium?

V roce 1954 dostal Ray Kroc (Michael Keaton) objednávku na 6 mixérů na výrobu oblíbených mléčných šejků od bratrů McDonaldových, kteří provozovali malou restauraci s hamburgery v jižní Kalifornii. Toto neobvykle velké množství ho okamžitě zaujalo a rozhodl se, že dodávku vyřídí osobně. Od tohoto momentu se začala psát historie obrovského impéria McDonald's, do kterého dnes patří neuvěřitelných 35.000 poboček po celém světě.

Vedle Michaela si zahrála Linda Cardellini, která se naposledy objevila ve filmu Avengers: Age of Ultron. Mezi dalšími obsazenými jsou: Patrick Wilson, Laura Dern nebo John Carroll Lynch. Režisérem snímku je John Lee Hancock, který se věnuje scénáristické i režijní filmografii. Nejznámějšími filmy zjeho dílny jsou  Zachraňte pana Bankse či Zrození šampióna.

Premiéra filmu Zakladatel vstoupí do českých kin 26. ledna 2017.

Titulní foto: Forum Film CZ

Onload

1 názor ke článku

13. 01. 2017 v 22:19Off-line Mr232  (29/178/79)
vyzerá to byť konečne super film :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload