Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Na obrazovky přicházejí premiérové díly oblíbeného pořadu „Ano, šéfe!“ se Zdeňkem Pohlreichem

Od pondělí 16. 1. 2017 diváci uvidí další premiérové díly oblíbené gastronomické show „Ano, šéfe!“ se Zdeňkem Pohlreichem. Obávaný šéf i tentokrát jezdí křížem krážem republikou, aby zjišťoval, a případně napravoval, nešvary v nejrůznějších gastronomických zařízeních. Navštíví například Brno, Chomutov, Vodňany, nevynechá ani Prahu.

Před Zdeňkem Pohlreichem opět leží nelehký úkol – musí zjistit, proč se celá řada restaurací potácí v problémech, proč do nich lidé neradi chodí, proč jim jídlo nechutná. Každá epizoda ale skrývá také lidský příběh, někdy i velmi silný. Diváci samozřejmě nepřijdou ani o jadrný humor a hlášky, kterými se Zdeněk Pohlreich nevratně zapsal divákům do povědomí.

První zastávka v grill baru America

Jeho první zastávkou v této, již sedmé sérii, je grill bar America v Chomutově provozovaný dvěma bratry – Jaroslavem a Marcelem Humlovými. Že je s restaurací něco v nepořádku, je jasné na první pohled. Zvláštní je také fakt, že to nebyli majitelé, kdo by se do pořadu přihlásil – ti se spíš na začátku tváří, že celou situací dost trpí, ne-li jí pohrdají. O tom, kdo je přihlásil, nemají tušení, podezřívají ale zlomyslnou konkurenci. Záhada je vyřešena až na samém konci pořadu. Stejně tak je podivná i atmosféra přímo kolem obou bratrů, o kterých lidé z Chomutova nechtějí nahlas moc mluvit, a to ani městští policisté.

A jak na tuto svou spanilou jízdu vzpomíná hlavní aktér Ano, šéfe! Zdeněk Pohlreich? „Natáčení Šéfa v Chomutově mě zase poučilo o tom, jací lidé mohou pracovat a podnikat v gastronomii. Mně je úplně jedno, jak  a čím se kdo živí, nemám sebemenší právo soudit, jestli je někdo vymahač dluhů nebo lichvář. Pro mě to jsou v daném okamžiku kolegové z branže, zajímá mě jejich podnik jako takový a jejich problémy spojené s tím podnikem. Oficiální morálka je mi v tu chvíli úplně fuk. To byl případ i v Chomutově. Myslím, že nejsem ani blbej, ani slepej, ale upřímně řečeno mám rád lidi, kteří mají chuť uspět a přežít. Moralisté, kteří sedí s rukama v klíně nebo nanejvýš u klávesnice, jsou mi cizí,“ přibližuje natáčení šéfkuchař.

Premiérové díly Ano, šéfe! od pondělí 16. 1. 2017 ve 21.30 hod.

Nové díly Ano, Šéfe: Zdeněk Pohlreich se vrátil na učňák, kde se (ne)kradou řetízky

Ano, šéfe!: Nejlepší díl z brněnské Bohéma Café Restaurant

Titulní foto, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload