Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Chinaski odtajňují první singl „Není nám do pláče“ z jarního alba

Jedna z nejúspěšnějších českých skupin Chinaski vydá na jaře nové album. Nahrávku, která vzniká v několika studiích na různých místech světa, předznamenává singl „Není nám do pláče“.

„Promítli jsme do něj naše zkušenosti čtyřicátníků. Že některé věci nejsou jako ve dvaceti, ale že se i dál máme skvěle. O tom to celé je,“ přiznává frontman kapely Michal Malátný a dodává, že písnička, ve které cituje největší kapelové hity, dá název i celému albu.

Skladbu „Není nám do pláče“ vybral pro start hlavní producent alba Greg Haver, který stojí i za mimořádně úspěšnou poslední nahrávkou Chinaski Rockfield. Ta kapele přinesla tři velké rádiové hity a řadu ocenění, včetně Anděla za Skupinu roku. Muzikanti s Haverem už od loňského roku trávili čas nahráváním a skládáním v Austrálii (kde vznikla i skladba Není nám do pláče), londýnských Dean Street Studios nebo aktuálně na Novém Zélandě.

„Našli jsme producenta, který má naši stoprocentní důvěru. Dřív jsme pořád seděli ve studiu a všichni do toho mluvili. Kdežto teď má Greg poslední slovo a zatím to funguje,“ doplňuje Malátný s tím, že tentokrát do týmu přibrali i dalšího producenta Stefana Skarbeka, za kterým se vydali na podzim nahrávat do kalifornské pouště.

Titulní foto: Tomáš Beran, BrainZone

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload