Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nikto normálny nemá rád tučných?

19. 06. 2015 v 15:35Off-line Anonym
To ako neexistuje nejaký normálny chlapec, ktorému by sa páčili tuční? Teraz nechcem, aby to vyznelo ako zúfalý výkrik do prázdna. Skôr narážam na to, že ich je hojne, ale tá promiskuita... no fuj. Asi to nikdy nepochopím...
19. 06. 2015 v 15:51Off-line THX1188  (40/183/90)
Všichni medvědi jsou dávno zadaní :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
19. 06. 2015 v 15:53Off-line jentakten  (28/180/-)
Asi nejsem správnej medvěd no :/ :D
19. 06. 2015 v 16:20Off-line Centaur  (43/177/-)
Mě se líběj ale ne medvědo-košiláči kteří ty košile tahají málem po zemi to je hnus. Pěkně oblečený medvěd v džínách a triku do Xl velikosti je sexi. Pak už je to o ničem. To jsou takový ti zamrzlý šedí tučnáci od pytle od brambor a ti to budou mít hodně těžký.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
19. 06. 2015 v 17:47Off-line THX1188  (40/183/90)
To co má být - košile tahající po zemi? Jak vypadá šedý tučňák od pytle od brambor? Nejsi ty C z jiné mimozemské kolonie, nebo mi, prosím, poskytni překlad.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 06. 2015 v 17:57Off-line Centaur  (43/177/-)
THX1188 To je takovej fenomén, kdy se medvěd obléká výhradně do mega košil jak ze sekáče a připomíná pojízdný Kik obchod na kolečkách. Pak jsou ale tady medvědi, kteří jsou trendovější a oblékají se tak, že nedělají štíhlým ostudu na ulici a mají pěkný sportovní fit look, za který se ani štíhlý nemusí propadat hanbou. Odborně se jím říká Plumbeři a specializuje se na ně Lee Cooper . Tot medvědi co se nestydí za své objemné tělo a oblékají se moderně což přebíjí ty klasické zamrzlé tučnáky o které nezavadí ani socha Palackého.
19. 06. 2015 v 18:13Off-line THX1188  (40/183/90)
Wow....díky ti :)To jsem třeba nevěděl, já myslel, že je to vkusu a schopnosti se obléci "pěkně". :)
19. 06. 2015 v 18:24Off-line Centaur  (43/177/-)
Polopatický překlad je ten, že štíhlý se raději ohlédne za udržovaným medvědím klukem. Kdyby medvědí kluci neměli takové zábrany co se týče oblečení, které odrazuje už od prvotního kontaktu měli by daleko větší zájem veřejnosti. Je procento tlouštíků co se neumí vyhodnotit a myslí, že o ně není zájem jen z důvodu, že nejsou štíhlý. Opak je ten, že největší problém jim dělají obrovské zatuchlé košile a oblečení z Kiku. 100 kilový Plumber si však zajde do obchodu, vybere si pořádné věci na sebe a neřeší tyhle problémy ohledně své postavy a také mají vetší úspech na štíhlé partnery. Mnozí z nich třeba pracují v gastronomii tedy kde je společnost a vidí co nosit tak aby neuráželi okolí.
19. 06. 2015 v 18:29Off-line THX1188  (40/183/90)
Upřímně, my s mužem dost nakupujeme a víme, co nám sluší a řadíme se k medvědům, mnohdy žasnu, co za nevkus si na sebe navléknou mladí a hubení a je to děs. Jen nevím, proč jsi proti těm košilím, u mě je to základ šatníku. Jistě je netahám po zemi. Barevnost je taky důležitá. Ale když vidím týpka v žlutých nike, teplákách a kožené bundě, může být sebekrásnější a já zvracím a to je dnešní moda, v Itálii tohle letělo před pěti lety, u nás je nej trendy....pro mě bohužel...:(
19. 06. 2015 v 18:43Off-line Centaur  (43/177/-)
Tak jo, tak oblečení vždycky není doménou každého ani u štíhlýho a ten kdo se o to nezajímá tak těžko bude vědět, že pro medvědy má dveře otevřený ta Lee Cooper nebo i Dennim a ta je i cenově dostupná, takže tam nakoupí i 120 kilovej bejk. Košile z Kiku bývají treba hodně obnošené, jednobarevné , flanelové a vůbec smrdí takovým divným smradem na který si lidi kdo byli v kiku hodně už stěžovali a už tam odmítají nakupovat i tlouštíci jak sem zjistil. Ale co čekat z Kiku že. Hlavně že tam maj velikosti jak pro velbloudy. Jestli tlouštík odmítá nosit moderní veci a odmítá se vzdát košil měl by je volit aspoň v lepší kvalitě , koukat na to jestli nejsou načichlé, aby nesmrděl pro okolí a měl by koukat i na délku, aby nepřipomínal Demise Roussose v noční košili.
19. 06. 2015 v 18:48Off-line Centaur  (43/177/-)
Já osobně teda dávám přednost těm plumberům , protože vim že takový typ ostudu neudělá a pokud bych měl mít medvědího přítele tak jedině solidního, kterého můžu i někomu představit aniž bych musel kupovat pásky přes oči. Dobrá povaha je jedna vec ale i ten stylling hraje roli a kdyby se na na to zaměřili ty medvědí chlapy víc než na postavu se kterou stejně nehnou tak mají štíhlýho raz dva.
19. 06. 2015 v 18:59Off-line Centaur  (43/177/-)
Ti co treba zakládají taková témata, jestli se vám to líbí nebo ne mi přijde trochu zpohodlnělé. Za kompem sedí treba takovej ten prototyp z Kika , brečí že nikoho nemá a ted se ptá jestli se to někomu líbí ? Je jasné že nemůže čekat oslavné písně. To jsou takové zoufalé otázky a chytáky kdo se na to chytí. Jenže takhle to nechodí. Štíhlej de za pokušením co by ho nast**tovalo a když mu pak napíše takovej strašák tak to je pak logicky vymalováno.
19. 06. 2015 v 18:59Off-line THX1188  (40/183/90)
No, většinou to skutečně tak je, jen ten původně štíhlejší většinou přibere, vím to z vlastní zkušenosti. Ale styl si hlídám pořád :) Jen se do něčeho už nevejdu, tak kupuju nové. Nepředražené, stylové a mě se líbící :) Tuhle jsme koupili krásné kožené bundy, dělá mi ramena a střih je šik, jsem v ní hubenější, jen to dá trochu práce vybírat správně.
19. 06. 2015 v 19:10Off-line Centaur  (43/177/-)
THX1188 : Tak ty ještě nemáš tak Titánské míry abys měl k***ické stavy co na sebe. Ti plumbeři už mají treba váhovou kategorii od 120 kg ale pořád si najdou něco co je dokáže obléknout normálně. Ty bys uplně spolehlivě sehnal kalhoty a slušivé trika či vesty chce to jen vědět na jaké sklady se obrátit. Vytipovat si je a věnovat tomu trochu času. Sou sklady, kde máš na kilometry regály , protože ty klasické obchody sou limitovaný počtem sortimentu a vše se tam nevejde. Proto mají ještě sklady a kdo ví kde jsou, tak si tam pěkně o víkendu zajít, nečekat fronty a pěkně si to tam v klídku vybírat.
19. 06. 2015 v 19:17Off-line Centaur  (43/177/-)
V Kolíně jsou sklady narvané k prasknutí, když sem sháněl koberec tak jedině do skladu protože v obchodě máš na výběr jen z pár druhů a je to bída. Stejný je to i s oblečením , na regálech pár triček, pár bot troje džíny a tím to padá. Jdeš domů s prázdnou taškou.
19. 06. 2015 v 19:30Off-line Centaur  (43/177/-)
Je to hodně o stylu , když má tlouštík styl pak má dveře otevřený prakticky všude. Má větší šance najít si kluka, najít si lepší místo ve společnosti a stává se atraktivní a žádaný, prostě vše se obrátí k lepšímu. Chce to jen netoužit beznadějně po lepší postavě nýbrž postavu správně a sexi obléknout a investovat na sebe čas a péči.
19. 06. 2015 v 23:44Off-line Centaur  (43/177/-)
BIman8xx , nemyslím si, že muj pohled je omezený spíše bych to nazval, že můj pohled je objektivní, protože pokud takový typ má pouze na to, aby si vzal na sebe zatuchlou košili z Kiku, která smrdí ještě první světovou, nemůže logicky počítat s tím, že se někdo na to chytí. V dnešní době, kdy image a styl hraje obrovskou klíčovou roli v seznamování a celkového slušného dojmu. Velké procento tlouštíků vydělává slušné peníze , pracují v gastronomii, dělají vedoucí a jsou v pracovních pozicích, které vynáší.Místo toho aby brečeli , jestli se to někomu líbí, by ty peníze měli investovat na sebe místo do sebe, když jim cvičení nepomáhá a nemají se k tomu. Tyto havajské košile jsou nejhorší volbou, kterou mohou vytáhnout a pokud se to někomu líbí pak patří mezi vskutku nenáročné Troškovy obdivovatele bizardností a nevkusu. Obchody jako Kik jsou na to přímo dělané a rozhodně nesklízí hvězdičkové k***iky. Právě už kvůli zápachu a nekvalitě a obnošených věcí, které se zápachu nezbaví ani po vyprání natož v čistírnách. Obchod Kik se tu řeší, proto, aby si tací uvědomili, jak jim tyto obchody můžou ničit život. Kdo neví co je kik, tak ať si to laskavě najdou. Pěkné oblečení na silné kluky začala před rokem propagovat Lee Cooper , je to pěkně uplejší styl a je vhodný hlavně pro silnější kluky, vyznávajících modu štíhlých. Uplejší styl byl paradoxně převzat od těchto Plumbers kluků nad 100 kg a rozhodně není doménou štíhlých. Cooper se i k tomu přiznala, že čerpala právě od silných váhových kategorií a první kolekce uvedla někdy v létě myslím. To nejsou žádné Havajské parodie na košile a trika, ale skutečné košile a trička, kdo by chtěl znehodnocovat uplejší modu na silnějších náhodou.

Každý velkoobchod na oděvy má své centrální sklady, kde je rozhodně víc výběru než v samotném obchodě do kterého se převeze jen část a ostatní je právě v těch skladech. Tyto sklady sou už vidět jak se napojíte na dálnici za Prahou. Jsou oděvní sklady, které jsou otevřené i pro veřejnost, na to se už musíte zeptat obchodu nebo si to zjistit na netu. Já jsem z Hostivaře, u nás jsou nové velkosklady,kde by je skutečně nikdo nehledal a sou super. Žádné davy a žádné fronty, protože velkosklady se staví spíš na samotě na okrajích měst. To samé má i Kolín směrem na kutnou horu. Jsou někde na konci kolína a je jich tam víc. Zahradnické, pak na koberce atd. Myslím že tyto velkosklady včetně na oděvy otevřeli i Poděbrady.
20. 06. 2015 v 11:40Off-line Pippin  (103/-/-)
Nechápu, co s tou promiskuitou furt máte -_- heteráci jsou stejně promiskuitní jako gayové. Ženy jsou stejně promiskuitní jako gayové a heteráci. Najde se mnoho slušných žen a heteráků, co promiskuitní nejsou, stejně tak gayů.
Pomalu tu tvoříte pravidlo: hezký gay - nymfoman -_-
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 06. 2015 v 12:00Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Přesně. Navíc my gayové máme výhodu, že když už zahneme, tak z toho nevzniknou levobočci. :-P
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 06. 2015 v 12:25Off-line Centaur  (43/177/-)
Treba nehledá mimo Ligu , treba hledá někoho stejnýho což je pravděpodobnější. Sám musí vědět na co má a na co ne. I štíhlý se musí kolikrát rozhodovat na koho má a na koho ne.
20. 06. 2015 v 13:27Off-line FIXO-NZ  (37/177/-)
Ahoj ja som bear maco a niekomu sa páčim a niekomu nie sú aj zrazi pre macou a sú čisto aj také serveri pre macou a ich nápadníkou jasné že to je tašké si nájst niekoho ale najde sa vždy niekto komu sa páčia mackovia but macko na macka alebo chudy na macka a tak já sa nestažujem a anonym ak chceš kludne my napíš rád pokecám otom a podla mna netreba nadávat ani sa podcenovat ci si chudy či maco určite na teba dakde čaká dáky princ ozvy sa kludne
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
20. 06. 2015 v 20:16Off-line BussterX  (103/130/150)
A pročpak tučňákům vadí že je nechce hubenej? není to tím, že sami hledají hubený kluky? páč kdyby se tlustej dal dohromady s tlustým a nezkoušel balit hubeňoura tak neexistuje problém že hubenej nechce tlustýho, frštenzííííí? : ))
21. 06. 2015 v 09:10Off-line Projekt  (48/177/74)
Mě teda tlustí nepřitahují spíš přesně naopak ,,, mohou být hodní a jako kamarádi fajn ale pro mě do vztahu nikdy tedas
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 06. 2015 v 13:37Off-line igni  (36/192/130)
Kazdy ma nejaky vkus, nekomu se libi namakani, nekomu se libi pri tele, nekdo ma rad cloveka, co ma rozhled a pali mu to. Nejvetsi omezenost gayu neni v tom, ze se jim libi nebo nelibi takovy ci jiny, ale to, ze si nabiraji stale ty stejne typy a porad se divi, ze to nevychazi. Jak rikal Einstein, Derfinice silenstvi je delat stejnou vec znovu a znovu a ocekavat jine vysledeky. A to je to, v cem mi prijde plno gayu zvlastni a v podstate velmi podobnych holkam.
21. 06. 2015 v 14:10Off-line BussterX  (103/130/150)
Správně, definice šílenství je dokonalá : )) https://www.youtube.com/watch?…
21. 06. 2015 v 15:27Off-line kloudik  (38/182/80)
Nekdo se svoji nadvahou neudela nic i kdyz se snazi sebevic,ale kdyz takovej clovek maka rukama,cvici nebo sportuje,ma jeho postava nejakej tvar a tohle "sadlo" se mi zda jakoby tvrdsi a kdyz se dotycnej za svou postavu nestydi a umi se podle ni taky oblict,ma to i urcite kouzlo. Zato spekouni vyzrani hamburgrama protoze sou lini si i neco uva*** sou jenom vlnici se koule a kdyz ke vsemu furt jen fnukaji nemozou se divit,ze je nikdo nechce. Ten stihlej kluk vede nejspis aktivni zivot takze hleda taky nekoho aktivniho aby mohli sportovat nebo neco jinyho spolecne. Sezeni na gauci a prezirani se proste kazdyho nebavi
21. 06. 2015 v 16:21Off-line JarodShadowsong  (23/-/-)
Možná by se tazatel mohl zamyslet, jestli by chodil sám se sebou... :)

Já to zkusím vzít z trochu jiného konce... Někomu se ukládá tuk do břicha a tak roste pupek. A jiným se zase ukládá tuk do podkoží a tak vznikají faldy. Faldy jsou pro mě odporné naprosto na komkoli. Když má chlap mužnou postavu, tzn. široká ramena, pořádné ruce a hruď, takovým to břicho i sluší a líbí se mi to.

Jinak ten dotaz mi přijde pokrytecký. Jak může po někom chtít co sám není ochoten udělat?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 06. 2015 v 18:25Off-line BussterX  (103/130/150)
Mně se ukládá tuk do p***lní partie a spadám tudíž do kategorie Tlustorpd, to je silná motivace formovat si postavu cvičením a hlídat si váhu čili nežrat jak prase páč kdo howno dělá fyzicky, nesmí se cpát jak dělník v kamenolomu : ))
05. 01. 2018 v 14:28Off-line ozvien  (73/-/-)
Jo, vám se ro řekne nežrat, je pět hodin odpoledne a já pořád nemám hlad na oběd.
05. 01. 2018 v 18:18Off-line Sebiik  (25/183/70)
Myslím že fyzicky výraznější kluci to mají v mládí, kdy se kouká hlavně na vzhled, dost těžké, a obzvlášť ti teplí. Ale myslím si že postupem doby se to u každého začne zlepšovat protože časem stejně většina lidí hledá víc než jen někoho pěkného ale už taky koukají na to co je uvnitř, takže mají stejnou šanci jako ostatní. Určitě je taky spousta kluků kterým se širší líbí, nevím. Každopádně, vždycky můžou zhubnout a ne jen brečet jaké jsou chudinky. (Pokud tedy netrpí nějakou nemocí, která způsobuje obezitu- často to třeba dělají léky které tělo zavodňují, ale to je opravdu minimum kluků, spíš se vymlouvají.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload