Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nestálost

18. 07. 2015 v 14:24Off-line Anonym
Zdravím, tak ano vždy jsem byl nestálí a často vše střídal, ale mám pocit že už to zakročilo dost daleko... V práci jsem rád když to tam snesu půl roku a jdu jinam (teď už mám za sebou 9 prací. respektive 11)... bydlení taky často střídám. i když teď jsem tu vydržel dva roky ale už chci zase jinam... i když chci jen vážné vztahy tak to nevydržím déle jak tři měsíce a pak akorát ublížím tomu člověku... a o střídání koníčků a zájmů ani nemluvě... prostě u ničeho nejsem schopný vydržet, vše mi rychle omrzí a přestane bavit. Když se snažím zatnout zuby a přetrvat tak to vede jen k mé čím dál větší nespokojenosti až k silné podrženosti. Rád bych už ve svých 27 let získal nějakou stabilitu a měl nějaké jistoty ale nějak toho nejsem schopný... ani nevím proč to tu píšu. asi jsem to potřeboval jen říct... nevím... děkuji za přečtení a případnou radu
18. 07. 2015 v 16:07Off-line onlip  (60/180/84)
Řečeno se Simonem a Garfunkelem, jako most přes rozbouřenou vodou rozklenu se nad tebou. Mám co vracet.
19. 07. 2015 v 08:30Off-line Michalel  (36/178/88)
Jedinou možnost vidím v nalezení různorodé práce a taky nestálém partnerovi, co se taky mění, pokaždé překvapí a pořád zkouší nové věci.
19. 07. 2015 v 09:10Off-line Steward185  (33/175/85)
Některým lidem trvá déle, ustálit se, usadit :). Někteří toho nedosáhnou nikdy a vyhovuje jim to. Třeba potkáš někoho, s kým založíš skutečný domov, a už ti nebude vadit vracet se stále na stejné místo :)
Co se týká práce, můžeš si najít práci, při které se cestuje. to si myslím že by ti mohlo vyhovovat, být pokaždé jinde.

Michalel: No, nemyslím, že by pro něj bylo dobré mít nestálého partnera, ve vztahu to vždy musí alespoň jeden člověk trochu držet, Alespoň podle mě :)
19. 07. 2015 v 13:40Off-line Betonica  (39/191/93)
Tak prvne si vubec nemyslim, ze nestalost je negativni jev. Samotna skutecnost, ze nekdo preferuje v zivote zmeny, neni nicim nenormalni. Neblahe dusledky vsak prichazeji vzapeti, jak jsi napsal.

Tedy. Nemas-li potrebu hledat svoje misto v zivote a na nem zapustit koreny, tak se do toho nenut. Nac taky? Beztak by jsi nebyl spokojenejsi nebo klidnejsi, nez jsi ted... Jen Te prosim, rekni vsem, kteri pojmou podezreni, ze by s Tebou mohli neco budovat, at vycouvaji. Hraj proste otevrenou hru s lidmi kolem sebe. A mozna predtim, hraj otevrenou hru sam se sebou.
O tom, ze caste zmeny s sebou prinasi hromadu zazitku, zkusenosti a novych veci neni sporu. Na druhou stranu, a to i citim z Tveho textu, tento zivotni styl postrada hlubsi vztahy, pocit sounalezitosti a dalsi pro cloveka dulezite veci.

Na druhou stranu, jakkoli Ti pisu, ze neni treba panika*** a premahat se, Te chci i varovat. Jak si zvyknes, ze muzes preletat z kvetu na kvet, ze nemusis nikde nic dokoncit nebo ze muzes jednou za mesic vymenit partnera, bude se Ti velmi tezko zvykat na cokoli jineho. A zaroven nikdo nemladne a nase vlastnosti a navyky maji tendenci se prohlubovat s pribyvajicim vekem. Je tedy nabiledni, ze zatimco ted jsi mlady a krasny a plny sil, za dekadu nebo dve to tak nemusi byt. Navic k tomu ale budes mit svoje navyky tak hluboko pod kuzi, ze mam obavy, aby ses jich pak umel zbavit, az se pripadne rozhodnes usadit...
19. 07. 2015 v 13:51Off-line esthetique  (40/-/-)
Já jsem dost dlouho hledal práci, co mě bude bavit. hledej něco, co děláš tak rád, že bys to dělal zadarmo... a uvidíš jak se ti bude dařit.... a prachy se jen posypou samy. tak do deseti let bys v tom moh mít jasno a pak už dělat jen jednu práci, možná střídat zaměstnavatele, ale dělat furt to samý...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload