Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Súčasné problémy bisexuálov

16. 09. 2015 v 22:36Off-line Anonym
Aké sú podľa vás súčasné problémy bisexuálnych ľudí v Česku a na Slovensku? Akým problémom musia podľa vás čeliť?

(Príspevky a postrehy bisexuálov a bisexuálok zo života sú veľmi vítané)
16. 09. 2015 v 23:18Off-line Anonym
Za mňa osobne je to bifóbia, ktorá sa manifestuje v slovenskej spoločnosti. Je to stále prítomné presvedčenie, že bisexualita neexistuje, že je to zásterka a neochota priznať si "svoju skutočnú homosexuálnu orientáciu", akási vágna "osobná identita", prelietavosť a podobne.

Je to niečo v medziľudskom kontakte nevyslovené, niečo, čo sa prejaví otvorene akurát tak v diskusných fórach, ako je toto.

V bežnom živote ako ten pocit, ktorý máte, keď niekomu poviete, že ste bisexuál a už len sledujete na danom človeku, ako bez slov spracúváva, čo mu hovoríte a potom to ďalej spracúváva ako keby ste bol gej, či sa bojí (ak je lesba či gej), aby ste náhodou neboli heterosexuál, ktorý by to na nich skúšal, ak je lesba, začne vás vnímať len ako sexuálny objekt, ktorému sa nedá veriť a dá sa využiť iba na sex, ak je gej.

Samozrejme že nie všetci, ale niektorí áno.

Rovnako ako viete, že ste väčšinou odpísaní, keď pred heterosexuálkou či heterosexuálom chcete byť otvorení ako bisexuál - časť heterosexuálnych ľudí rovnakého pohlavia vás začne vnímať ako geja či buzeranta, pre veľkú časť heterosexuálnych ľudí opačného pohlavia ste ako potencionálny partner odpísaní.

To, že sú bisexuálni ľudia vymazávaní z diskurzu (v rámci bisexual erasure) je čas od času tiež vidieť. Na Slovensku sa napríklad rieši otázka registrovaných partnerstiev a rodinách párov rovnakého pohlavia. Oficiálne sa riešia partnerstvá a rodiny párov rovnakého pohlavia, čo je fajn, pokiaľ sa vzápätí nespomenie, že sú to gejské a lesbické páry, pričom sa zabúda, že páry rovnakého pohlavia (čo je oveľa inkluzívnejšia formulácia) môžu zahŕňať okrem iných aj bisexuálnych či inak nemonosexuálnych ľudí.

Že sa z nich vstupom do páru rovnakého pohlavia nestanú gejovia, ani lesby, ale stále budú bisexuálmi, ktorí sú v páre s partnerom či partnerkou rovnakého pohlavia. V materiáloch LGBT organizácií sa síce hovorí o bifóbii a jej potláčaní v intenciách toho, že je to validná identita a bisexuálni ľudia nie sú vo fázi hľadania skutočnej identity (jeden z bifóbnych postojov k bisexuálnym ľuďom), no nijak špeciálne sa pozornosť nevenuje vzdelávaniu LGBT a heterosexuálnej komunity v tejto oblasti.

Toto je priestor pre bisexuálnych ľudí, aby vystúpili zo svojho úkrytu (closetu) a samé a sami sa pričinili o to, aby v rámci LGBT komunity a organizácií samé a sami bojovali proti týmto stereotypom a vzdelávali ako LGBT, tak aj heterosexuálnu komunitu, lebo je jasné, že lesby a gejovia, ktoré a ktorí riešia problémy svojej identity, nemôžu suplovať aj bisexuálky a bisexuálov, keďže ich konkrétne problémy a prežívanie nemôžu prežívať takpovediac na vlastnej koži, nemajú s bisexuálnymi problematiky osobné skúsenosti.

Špecifické problémy riešia podľa mňa transrodoví bisexuálni, pansexuálni a inak nemonosexuálni ľudia, keďže mimo svojej bisexuality či inej nemonosexuality musia riešiť aj problémy vyplývajúce zo svojej transrodovej identity, ktoré sú závažnejšie než ich bisexualita či iná nemonosexualita. Tým pádom majú hneď dvojitý problém vo vzťahu so spoločnosťou, jednak pre svoju transrodovú identitu, jednak pre svoju nemonosexuálnu sexuálnu orientáciu.

Čo je však dôležité je príspevok bisexuálok a bisexuálov k svojej viditeľnosti, dohliadanie na zahŕňanie špecifických bisexuálnych tém do širšieho ľudskoprávneho diskurzu LGBT ľudí, v otázkach, ktoré sú riešené LGBT organizáciami pre zrovnoprávňovanie LGBT ľudí, medzi ktoré patria aj partnerstvá párov rovnakého pohlavia, rodičovstvo párov rovnakého pohlavia, ale aj vzdelávanie v otázkach bifóbie, bisexual erasure, vymazávania bisexuálok a bisexuálov z relevantných LGBT diskurzov ako aj boja proti anti-bisexuálnym, anti-monosexuálnym stereotypom a bifóbii.
16. 09. 2015 v 23:44Off-line BussterX  (103/130/150)
Chudáčci bisexuální obojživelníci, jak je mi vás líto, heteráci vám nadávají do teploušů a teplouši vám nadávají do ... bisexuálů : )))
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
16. 09. 2015 v 23:47Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Bisexuál? Nie, radšej knihu.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
16. 09. 2015 v 23:53Off-line BussterX  (103/130/150)
Keď knihu, tak ale len bisexuálnů knihu :P
17. 09. 2015 v 00:00Off-line Anonym
Nie je to také jednoduché BussterX ;) Pri niektorých gejoch je problém v tom, že nedokážu uznať, že si bisexuál, že si to nevymýšľaš. Zatiaľ čo niektorí heterosexuáli majú problém s tým, že dokážeš mať rád aj to isté pohlavie či rod.

Že treba, aby boli viac zahŕňaní do LGBT diskurzu. Samozrejme ale, že sa o to musíme sami pričiniť.

Ale nevyjadrili ste sa s HardMode.Vesporax veľmi k téme :)
17. 09. 2015 v 00:09Off-line BussterX  (103/130/150)
No víš drahý anonyme, já měl prvního kluka až ve 26 letech, do té doby jsem spal jen s holkama... ne že bych létal s květinky na květinku, tu kluka, tu holku, ale prostě napřed jen holky a pak jen kluky, toho kluka jsem měl fyzicky až ve chvíli kdy jsem si uvědomil, že jsem do svých 26 let žádnou holku NEMILOVAL... do kluka jsem se zamiloval ale nějak mi to nedošlo že miluju kluka když přece spím s holkama ergo nejsem gay... masáž většinové společnosti... když mi to došlo, zapudil jsem děvčata a svoji mužnost věnoval výhradně klukům... takže jestli se dokážeš ZAMILOVAT DO KLUKA I DO HOLKY, jsi pravy bisexuál... jestli miluješ jen jedno pohlaví a druhé tě jen sexuálně vzrušuje, jsi rozežranec : )) každopádně buď co chceš, ale tvoje úpěnlivá snaha po uznání utlačovaných bisexuálů je mi směšná, nic ve zlým.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 09. 2015 v 00:51Off-line BussterX  (103/130/150)
@violin.concertoII:hezké... egodystonní... hm hm hm... to zní učeně, to jsem neznal, píšu si, budu to používat...

@Off-line Anonym (Bi Centrum): jsi si jistý, že nejsi egodystonní (jak říkáme my experti) homosexuál? skutečně jsi schopen se opravdu ZAMILOVAT jak do kluka, tak i do ženy? teda ne že by to nebyla tvoje věc, jenom mně tak napadlo jestli náhodou nejsi egodystonní gay :*
17. 09. 2015 v 01:18Off-line Anonym
"..každopádně buď co chceš, ale tvoje úpěnlivá snaha po uznání utlačovaných bisexuálů je mi směšná, nic ve zlým."

V prvom rade som rád BussterX, že mi dovolíš byť čím som (nie čím chcem, keďže si to nemôžem vybrať, rovnako ako ty)

Moja otázka: je ti potom rovnako smiešna aj snaha o uznanie utláčaných gejov, lesieb a transrodových ľudí? (Nič v zlom?) To "B" v LGBT tam nie je tak úplne pre srandu králikov, alebo že by sa niekto šialene nudil.

Vzišlo to z reálnej potreby bisexuálnych ľudí v komunite, ktorí boli neviditeľní, zamieňaní za gejov a lesby, ktorým bolo hovorené, že ich problémy nie sú skutočnými/dostatočnými problémami, ktorými by sa bolo treba zaoberať.

Skús si naštudovať niečo o histórii LGBT hnutia a trochu konkrétnejšie bisexuálneho hnutia v rámci neho.
17. 09. 2015 v 01:20Off-line Anonym
Čo sa týka toho anonyma. Keď vyskúšaš založiť tému zistíš, že ak nechceš za jej prevádzku platiť, musíš tému uverejniť anonymne (bezplatne). Ak ťa to tak veľmi zaujíma, môj nick je LostHere :)
17. 09. 2015 v 01:31Off-line Anonym
Violin.concertoII, neviem, čo a od akého sexuológa si počul, ale to nie je relevantný argument, s ktorým sa dá obstáť. Také niečo by mohol tvrdiť ktokoľvek.

Na Slovensku presne tento argument používajú radikálni kresťania, ktorí sa snažia tvrdiť, že homosexualita či transrodová identita sú psychické poruchy, čo vieme, že nie sú. Rovnako ako nie je psychickou poruchou bisexualita. O tom sa ani nemôžme baviť (ak máš pocit, že moja sexualita je choroba, hádžem ťa pomyselne na úroveň fanatikov, ktorí tvrdia, že lesby, gejovia a trans ľudia sú mentálne chorí)

Tie problémy, ktoré si spomenul, som sám načrtol :) Áno, je to problém. Hlavne ak si tvoj partner myslí, že ho ako bisexuál podvedieš, alebo ak si o tebe tvoj partner myslí, že nie si normálny, alebo že si nechceš priznať "svoje skutočné ja".

"Ono je ale celkem těžké vést nějakou diskusi o problémech bisexuálů v době, kdy spousta lidí, i odborníků, zastává názor, že bisexualita je jen důsledek toho, že si člověk nechce přiznat barvu."

Práve preto tú diskusiu viesť treba. Odtabuizovať tú tému, vysvetliť gejom, lesbám aj hetero ľuďom, že podliehajú zavádzaniu, ak si myslia, že bisexualita je akési klamanie (fanatickí kresťania tiež tvrdia, že veľa ľudí a odborníkov zastáva názor, že homosexualita je choroba a že homosexuáli vychovajú z dieťaťa homosexuála a veríme im?).

Otázka skôr je, či sa chce a či je ochota si nás vypočuť, alebo sa bude rozhodovať "o nás bez nás".
17. 09. 2015 v 01:35Off-line Anonym
Violin, BussterX: nie, ja som egoistický bisexuál :)) ;)

Ale toto nikam neposúva debatu o tom, ako by sa situácia bisexuálov dala posunúť do novej, inkluzívnejšej roviny. Do roviny, kde by viac ľudí chápalo, že si svoju sexualitu nevymýšľame a nemalo by neopodstatnené strachy, že ich podvedieme s niekým opačného pohlavia (lebo charakter =/= sexualita. Akákoľvek)

Že keď spomíname páry rovnakého pohlavia, nemôžme hovoriť len o lesbických a gejských pároch.
17. 09. 2015 v 02:04Off-line BussterX  (103/130/150)
Navrhuji název hnutí LGBT pozměnit na LGBTZPN, neboť i zoofilové a pedofilové nehledě na nekrofily se hlásí o svá práva, přiberme i je pod své širokospektré ochranné duhové perutě : ))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
17. 09. 2015 v 02:11Off-line Anonym
Podporuješ práva pedofilov a zoofilov? Tak to je už dosť mimo.. Odkedy je pedofília a zoofília konsenzuálna. Nijak nepomáhaš. Len si tu mastiš svoje ego. S tebou sa na túto tému asi nedá rozumne hovoriť. Lebo niekde hlboko vo vnútri máš alebo sám predsudky, alebo si vôbec nepochopil, prečo je aj náš boj dôležitý, tak ako váš.
17. 09. 2015 v 02:23Off-line BussterX  (103/130/150)
Jo mastím, souhlas... pojal jsem to jako šachovou partii : )) nicméně nechápu tě, prostě se ožeň, udělej si děcka a někde se tajně scházej s jiným ženatým bisexuálem... nikdo to nemusí vědět a nemusíš troubit do světa že máš rád oboje...
mimochodem škoda že jsi mi neodpověděl na můj dotaz, jestli jsi schopen MILOVAT muže i ženu nebo jestli ti jde jen o sex u některého z těch pohlaví.... asi jsi tu otázku přehlédl, hlavně že jsi odpovídal na věci na které jsem se neptal
17. 09. 2015 v 02:36Off-line Anonym
Tvoja otázka predpokladá, že potrebuješ akýsi dôkaz o mojej bisexualite. Pýtaš si ho od každého človeka, na ktorého narazíš? Nemáš vo zvyku veriť ľuďom, že sú schopní natoľko sa poznať, že sa vedia definovať sami?
Ty zvykneš rozprávať ľuďom okolo seba o tom, že si schopný MILOVAŤ muža, aby ti uverili, že si gej?

"...nicméně nechápu tě, prostě se ožeň, udělej si děcka a někde se tajně scházej s jiným ženatým bisexuálem... nikdo to nemusí vědět a nemusíš troubit do světa že máš rád oboje... "

To je ukážkový príklad tlačenia bi ľudí do closetu. Buď gej, ale prosím ťa tajne. Nikto to nemusí vedieť. Ak closet vyhovuje tebe, je to tvoja vec. Kým je ale treba bojovať za svoje, práva, budem otvorený ako uznám za vhodné (dokonca aj potom. Lebo heterosexualita nie je jediná sexualita, ktorá by mala byť viditeľná/prijateľná na verejnosti).

Rovnako ako treba vzdelávať ľudí ako si ty, kto si myslí, že životným cieľom všetkých bisexuálov je scenár s deťmi a stretávaní sa s ženatým bisexuálom (ach tie stereotypy) :))
17. 09. 2015 v 02:40Off-line Anonym
Je to presne ten stereotyp, proti ktorému treba (medzi inými) bojovať. Bisexuál s deťmi čo sa tajne stretáva s ďalším človekom.
Neverný bisexuál. Bisexuál, ktorý nedokáže byť monogamný, lebo vždy nakoniec potrebuje partnerov oboch pohlaví naraz.
Like...seriously?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 09. 2015 v 03:22Off-line BussterX  (103/130/150)
Á už mně to nebaví, až se vyspím dáme pokračování :* dobrou noc, hezké sny o vagínách či penisech dle chuti a výběru : ))
17. 09. 2015 v 06:00Off-line Mio6602  (103/-/-)
Řekl bych, že BusterX má někdy trochu radikální pohled na věc, ale v tomto případě bych to viděl tak, že se jedná o zásadní nejednotnost v názoru na to, co vlastně bisexualita je. Osobně ten pojem chápu čistě technicky, tudíž že je to vlastnost, kdy dotyčného vzrušuje obojí pohlaví. Jestli se zamiluje do muže/ženy, to pak může být dílem osudu, koho ve svém životě potká.

Já mám vlastní filozofický pohled na tuto definici, kdy si představíme úsečku a na jejím levém konci je ortodoxní hetero, na pravém zase ortodoxní gay. Je jen málo jedinců, kteří jsou situovaní na okrajích této úsečky. Většina lidí se nachází volně rozložených po celé její délce. Tudíž je pak normální, když je někdo bi, ale upřednostňuje více muže, případně naopak. Ale je to jen můj pohled na čistě technický výklad pojmu "bisexualita" a neoháním se názorem nespecifikovaných odborníků, takže můžete či nemusíte souhlasit a klidně oponujte. 1000 lidí může mít 1000 názorů a nikdo nemá patent na rozum (ačkoli si ho lidé rádi a často osobují).
17. 09. 2015 v 08:09Off-line Radek1951  (72/175/75)
Souhlasím s Mio6602, jeho výklad je přehledný a má svoji logiku.
17. 09. 2015 v 09:38Off-line Vlado2  (61/180/80)
Představa úsečky, na jejímž jednom konci jsou heterosexuálové a na opačném homosexuálové, opravdu implikuje představu, že uprostřed leží jakási většinová bisexualita. Stejnou logikou bychom mohli vytvořit model, na jehož jednom pólu bude pedofilie a na druhém gerontofilie, což by pro změnu implikovalo názor, že ti uprostřed v nouzi nepohrdnou nemluvnětem ani osobou nad hrobem.
Což je zjevně blbost, tudíž do matematického modelu bych se raději nepouštěl.
Takže z praktického hlediska: Lidská společnost (v těchto končinách) je monogamní. Někteří jedinci sice ne, ale soudě dle toho, že ideálem většiny je najít si partnera (partnerku) a s ním (s ní) trávit větší část života, je nutné si pohlaví vybrat. A na výběr jsou jen dvě možnosti. To není otázka jakéhosi imaginárního „osudu“, ale převažující preference! Jistě, pro otrlé existuje i varianta „grupáč“, který se ovšem jako dlouhodobá možnost vzájemného soužití nějak neosvědčil a nedomnívám se, že by jej kdokoli soudný chtěl legislativně řešit.
17. 09. 2015 v 11:47Off-line Centaur  (43/177/-)
Anonym (Bi Centrum): Bisexualita je horší než gay. Bisexuál si gaye získá hodně těžko. Bisexuál neumí dávat jen bere a ničí kam přijde. A co se týká LGBT tak tyto Lobby homoagendy rozhodně jako seriozní studium nepovažuji.A když doporučuješ studii právě o LGBT tak doporučuji zjitit si co to vlastně v reálu znamená, než se budeš ohánět nějakou LGBT, pro kterou je bisexualita to poslední, co by chtěli bránit.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
17. 09. 2015 v 12:41Off-line Anonym
Vlado2. Spolu s BussterX sem ťaháš témy (gerontofília, pedofília), ktoré s bisexualitou nesúvisia.

Mio6602 má pravdu v tom, že ľudská sexualita je rozpriestranená a neexistuje iba čiernobiely (dvojpólový) svet, v ktorom je iba heterosexualita a iba homosexualita. Rovnako ako neexistujú iba dve rodové identity, iba muž, maskulínna identita a iba žena, feminínna identita.

Centaur: Taká znôška bifóbnych a homofóbnych nezmyslov (vo vzťahu k LGBT organizáciám, ktoré propagujú a mali by propagovať záujmy nás všetkých) sa ani nedá komentovať. Ty si troll, alebo to myslíš úplne vážne?
17. 09. 2015 v 12:59Off-line Centaur  (43/177/-)
Anonym (Bi Centrum) Jo bohužiaľ to tak nie je. Nezmysly, ktoré šíria LGBT Lobby je preslávená svojím diktátorským hnutím. Až to budeš niekomu odporúčať zisti si sám niečo o tom ako to budeš niekomu vnucovať. LGBT na bisexuály hľadí ako na tie najposlednejšie aspon by si videl, ako je pre LGBT bisexualita ľahostajná. Je to banda Lumpů.
17. 09. 2015 v 13:03Off-line Centaur  (43/177/-)
Vyšla o tom aj kniha o ked o tom vyjde kniha je to dosť závážne.
17. 09. 2015 v 13:45Off-line Centaur  (43/177/-)
Stavať svoju bisexualitu práve na týchto homoagendách mi príde ako naprostá zhovadilost. Cítiš sa inak v poriadku? Ale chápem, že keby na Zemi dopadol meteo*** tak Slovensko bude posledné kto sa o tom dovi.
17. 09. 2015 v 14:50Off-line Anonym
Skús tu spomenúť tú knihu Centaur. Znie to ako pekná znôška nezmyslov. LGBT ľudia sa vzájomne podporujú (aj keď stále na tom treba samozrejme pracovať, napríklad aj v otázkach bifóbie a bisexual erasure) a postupne presadzujú práva LGBT ľudí.

Tá tvoja "Lobby" a "diktátorské hnutie" presadzuje aj tvoje práva, ak si teplý človek, čiže ideš aj proti sebe, čo je, ak si LGBT človek, dosť zvláštne. A to je ešte slabé slovo..
17. 09. 2015 v 15:13Off-line Centaur  (43/177/-)
To, že patrím k LGBT neznamená, že musím tak premýšľať a patriť do ich stada. Hadam žé keď sa na toto pýtaš tak o tom nič nevieš, ale sam to považuješ za nezmysly už vo pred. Riadiš sa podla školských lavíc stále? Ako je možné, že niekomu vnucuješ histórii LGBT, a nevis o Lobby hnutie a teto novodobej inkvizícii na Gaye a lesby ani jednu vec? Sám chceš poznať aj knihy na toto téma, ale nedokážeš si je nájsť sám ? Študuješ iba čo ti druhí prinesú pod nos? Stačí zadat LGBT Lobby sk. ( Organizácie" LGBT "sa zvyčajne stavajú do pozície " nevinných obetí ", trpia" homofóbiou ". Ale v skutočnosti, oni praktizujú veľmi agresívnu ideológiu, ktorá netoleruje nesúhlas"...(
17. 09. 2015 v 15:13Off-line igy  (38/173/81)
No, ignorujíc nepochopitelné nesmysly výše, zazněla tam jedna pravda a to, že pokud chce bisexuál monogamní vztah, musí si vybrat. A to je asi ten důvod, proč se lidé bojí začít si s bisexuálem. Strach pramení právě z toho, že bisexuál nevydrží v monogamním vztahu s jedním pohlavím a bude potřebovat to druhé pohlaví.
Když jsem versatil potřebuju jak aktivní, tak pasivní roli, najdu si versatila. Když jsem switch a potřebuju být dominantní i submisivní, najdu si switche. Ale co bisexuál? Jedině polyamory, ale na to přeci jen nejsou lidé připraveni. A nebo otevřený vztah, stejně jako když se nečekaně zamiluju do někoho, kdo versatil/switch není. Ale i proti tomu jsou pořád předsudky.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 09. 2015 v 15:17Off-line igy  (38/173/81)
OT k k anonymnímu bezplatnému - že je tam napsáno "Vložit anonymně (zdarma)" neznamená, že při neanonymním platíš. Neanomymní je samozřejmě také zdarma, vždyť by to ani nebylo logické.
Pokud mohu hádat, je tam napsáno zdarma, protože je použit stejný text jako u inzerátů. A tam je to jen proto, aby upozornili na rozdíl proti konkurenci, kde je u inzerátů "Vložit jako anonymní (placené: 30 bodů)" ;o)
17. 09. 2015 v 15:23Off-line Centaur  (43/177/-)
A nehodlám sa o tom bavit s anonymom, ktorý propaguje Bisexualitu a není na něj ani vidieť.
17. 09. 2015 v 15:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Centaur: mno, pokud tě to tak zajímá, tak náš anonym má tělesné proporce (28/180/65), vyskytuje se v Bratislavě a rád pokecá s mentálne primerane vyvinutým jednotlivcom... a jeho profilovka nevím jestli je jeho, ale je na ní zajíček, což s tím udaným věkem koliduje : )) řekla mi to moje křišťálová koule Logica Magica : ))
17. 09. 2015 v 15:52Off-line Centaur  (43/177/-)
No Bratislava sama o sobě. Tam by mu už vysvětlili súčasné problémy Bisexuálov, že by ho to dostatečně vyléčilo :-D Asi slováci nemají za potrebí obtěžovat se s profilovkou, jsou to osobnosti :-D
17. 09. 2015 v 15:57Off-line BussterX  (103/130/150)
Za svá práva je nejlépe se bíti anonymně, co kdyby... : )) tvoje profilovka se mi taky nezdá kentíku . ))
17. 09. 2015 v 16:02Off-line Centaur  (43/177/-)
To je nejlepší to by nebyli slováci. Tam vědí moc dobře proč si bisexuály drží od těla, proto to zkouší na nás. Tam jejich slavná LGBT nemá přístup, ale ještě neřekl jakou LGBT máš studovat ? Ono jich je víc :-D Z té slovenské by ses toho moc nenaučil na diplomku :-)
17. 09. 2015 v 16:06Off-line Centaur  (43/177/-)
Buřt: tak to mě mrzí, že se ti nezdá, ale já se na ní tady dobře seznámil a kupodivu mi řekli, že vypadám ještě líp než na profilovce :-D Mám dobrý geny, že jo rrraaafff ? PS: Chodíme spolu na pivko.
17. 09. 2015 v 17:59Off-line onlip  (60/180/84)
Na tuto debatu reaguju vcelku nerad. Na druhou stranu vnímám, pro kolik lidí je podstatná. Neřešíme to veřejně, prostě napíší, co si potřebují objasnit, a já řeknu to málo, co k tomu říct můžu.

Jinam jsem psal, že když se teď označuji za gaye, je to mé rozhodnutí, ne sexuologická diagnostika, tu stejně každý musíme udělat sám. Třicet let s manželkou, tři hluboká zamilování do kluků, jen jedno s opravdovým fyzickým kontaktem - to už po rozvodu.

Teď jsem se vrátil z dlouhé tzv. dovolené, ze značně náročné cesty, se svými dětmi, se svým hetero kamarádem, jeho dívkou, jejím dítětem - a mnoha kolegy.

Děti měly pocit, že mám s něčím potíž, tak se zeptaly - a já poprvé řekl slovy, která běžně nepoužívám, že se aktuálně cítím teplej, že zkrátka do obdobného vztahu jako s jejich mamkou asi už nedokážu jít. Reakce trvala sotva vteřinu. Řekly, že to vědí přinejmenším podle mých porozvodových klučičích vztahů, nebo celý život - a stejně jako to implicitně vždycky věděla manželka. A děti řekly, že nemám zůstat sám. Takže mám jakousi volnou kartu. Vím, že budou šťastné, když najdu spokojenost já. Podobnou kartu mi nakonec vydala manželka - ať jsem šťastný, s kým chci, protože si sama rozhodla svobodně.

Na téže cestě jsem potřeboval vyřešit vykání/tykání s mým hetero kamarádem a jeho blízkými - sezval jsem je tam, protože se všichni máme navzájem rádi. Dokud neměl tak dobrou dívku, tykání jsme se vyhýbali, jeho obranný mechanismus - po mnoho let, i když o všem věděl. Při této mimořádné situaci jsem navrhl, že bychom si mohli tykat. Současně jsem dodal pro jeho dívku, že jsem podle svého současného sebepojetí gay, že její kluk o tom dlouho ví - a svět se nezřítil. On měl strach, co se stane, ale dívka to pojala tak vlídně, že těžko povědět. (Současně nejen dávno vím, že holka tyto věci pozná téměř stoprocentně, takže i můj kamarád ví, že jeho matka musí vědět - a že si na jeho svatbě zatančíme.) Takže s dívkou mého hetero kamaráda se můžeme obejmout, s ním si raději jen podáváme ruku, jejich děcko rád muchluju jako nepedofilní otec svých dvou děti - dá se to zdejší termínologií popsat?

Kromě toho si opakovaně na těchto tzv. dovolených, výrazně oborově zaměřených, rozumím s paní o deset let starší. Rozumí si s ní i můj nejspíš budoucí zeť a celkově my všichni. Kromě toho jsme našli nové vztahy s jinou dámou a dvěma kluky po dvacítce.

Chcete to někdo hodnotit? A kdo z nás smí?
Takže jen říkám spolu s Františkem, kdo jsem já, abych soudil?
Ale naopak, pokud si tu někdo zoufá, skutečně odpovím strádajícím. Nic nechci.
17. 09. 2015 v 18:06Off-line Centaur  (43/177/-)
S těmito bisexuálními příběhy je vždycky dobrá zábava. Hlavně zmatek a co největší chaoz. :-D
17. 09. 2015 v 18:08Off-line Centaur  (43/177/-)
A moje rada zní. Dejte si rande s bisexuálem, o zábavu nebude nikdy nouze :-D
17. 09. 2015 v 18:54Off-line BussterX  (103/130/150)
Kentus: sou to taky lidi, svým způsobem, dopřejme jim trochu tolerance... nicméně nevidím důvod proč by se měl čistokrevný gay zahazovat s obojživelníkem, ať si lížou p***lky vzájemně bisexuální ženáči, v postkoitálním sklidnění mohou s cigaretou v ústech debatovat o tom jaký typ ženských ňader je nejvíc rajcuje
17. 09. 2015 v 19:04Off-line Centaur  (43/177/-)
:-D To jsou hlavně lidový vypravěči bez nich by bylo na světě melancholicky. Viděl si jaké literární povídky umějí bisexuálové na internetě vyprodukovat ? Kam se hrabe nějaký Jan Werich :-D Co bisexuál to národní spisovatel. Nejzajímavější je to, že na konci těchto bisexuálních pamětí nikdo neví co se vlastně stalo :-D Hlavně že jsou utlačovaní. Na seznamkách sou víc než doma :-D Nebýt gay seznamek tak by si asi neškrtli :-D
17. 09. 2015 v 19:10Off-line BussterX  (103/130/150)
Kdejakej bisexuál má potřebu na gayseznamce řešit příchuť ženské vagíny, asi aby sami sebe utvrdili v tom že jsou opravdu bisexuální a aby si nepřipadali tak moc teplí... ale nemyslím že by na hetero seznamkách bisexuálové veřejně probírali svůj anální sex s muži : ))
17. 09. 2015 v 19:18Off-line Centaur  (43/177/-)
To je pravda. Na hetero seznamce by s tímto skončili na hranici. Tahají to jenom k nám. Gayové sou na ně zvědavý ze všeho nejvíc. Pakáž jedna :-D A to je důsledek imigrantské vlny bisexuálů na naše servery. Jsme to podcenili poněkud.
17. 09. 2015 v 19:33Off-line esthetique  (40/-/-)
Vlado2: si bohužel neuvědomuje, že ta monogamie běžná v těchto (vlastně vašich) končinách není přirozená, (protože člověk není přirozeně monogamní, anobrž) vštípená... podobně jako dítě narozené židovským rodičům ale vychované muslimskými rodiči bude vychováno jako muslim a bude se tak chovat.... "TRADICE" a vliv náboženství bohužel na generaci, ke které patří Vlado2 bohužel napáchala velké škody... pro ilustraci a na vysvětlení dodávm, že v česku (dokonce i na vyspělejším Západě) se polovina všech dětí dnes rodí mimo manželství....
takže ono s tou TOUHOU PO CELOŽIVOTNÍM PARTNEROVI TO NEBUDE TAK ŽHAVÉ.....
17. 09. 2015 v 19:35Off-line BussterX  (103/130/150)
Gayseznamky gayům, pryč s bisexuály, bisexuálové do propanbutanu : ))
17. 09. 2015 v 19:43Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Busstěr má produktivní období, trollí jak o život :D
17. 09. 2015 v 19:43Off-line Centaur  (43/177/-)
Šak na nás vererány si nepřijdou. Smečka jedna pravěká.
17. 09. 2015 v 19:46Off-line onlip  (60/180/84)
Centaur, Já mám dvě velká děcka, současnou bývalou manželku svého věku, kamaráda a kamarádku ve věku vlastních dětí a jejich dítě ve věku svého vnoučete. To je zábavné?
Pro mě je to jako převést přes vody ty, o nichž právě kvůli blízkým nechci hovořit, nebo hovořím s vrcholnou úctou. Vygúglíš sám, jako most rozklenu se nad tebou.
Bude to, Centaure, pro tebe legrací? Klidně si tu skladbu dám s tebou.
Jen vím, že dívka mého kamaráda má svá očekávání... mám ji tak rád jako její/můj kamarád. Jak psáno, u nás se už neřeší, jestli jsme to či ono.
17. 09. 2015 v 19:56Off-line Centaur  (43/177/-)
Onlip: A co mají mezi gayi dělat děti a manželky bisexuálů ? Proč sem taháte tyhle vaše vedlejšáky a obtěžujete tím nás. Motáte vaše rodinné dynastie do gay společnosti a co mi s tím ? Sami si můžete za vaše zmatky v rodině , ale mi nejsme záchranáři. Mi sami máme své problémy a řešit ještě ty vaše do toho jsme celý žhavý.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 09. 2015 v 20:01Off-line Centaur  (43/177/-)
Opravdu nás zajímají vaše sestřičky, bratříčci, neteřinky, synovečci, babičky a prababičky, expřítele a expřítelkyně než se dojde k jádru věci, které i tak rozum nebere jaký je to námět na scifárny.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 09. 2015 v 20:27Off-line Centaur  (43/177/-)
To už i Egyptská královna Kleopatra byla diskrétnější a necpala svou bisexualitu do pyramid všem na obdiv. Dnes, aby si bisexuál vytetoval svůj rodokmen zážitků rovnou na břicho, aby bylo co číst za každých okolností.
17. 09. 2015 v 20:59Off-line BussterX  (103/130/150)
Je tu nějaký tápající obojživelník nejlépe zajíček? natrhnu mu láskyplně p***l při koitu a převedu ho bez propast do lůna gayství : )) omfg
17. 09. 2015 v 21:59Off-line Anonym
Táto diskusia, ktorú rozprúdil Busster s kentaurom by sa mohla premenovať na Problémy niektorých gejov s bisexuálmi, alebo problémy niektorých gejov samých so sebou :))

Hlavne že máte potrebu reagovať na bisexuálnu tému, keď s ňou máte také problémy.

Ale je úsmevné čítať Busstera s jeho skúsenosťami s oboma pohlaviami trolliť o bisexualite a kentaura, pána konšpirácií bez školy, znalca všetkých LGBT hnutí a univerza o bisexualite a LGBT komunite :)

Howg!
17. 09. 2015 v 22:02Off-line BussterX  (103/130/150)
O tom to je anonyme, mám zkušenosti s oběma pohlavími, napřed ženy, pak jsem si uvedomil že su gay a vybral - VYBRAL jsem si, nebudu si hrát na obojživelníka, z tohoto titulu tvrdím - vyber si a nebuď nenažranej :))
P S.: my Apačové říkáme Howgh, seš asi Komanč když říkáš Howg : ))
17. 09. 2015 v 22:39Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Busster: Tak pokud tě někdy sexuálně přitahovali ženy, tak tě musí v nějaké míře přitahovat i teď, čili jsi bisexuál. Pokud jsi chrápal s babama jen proto, že si to tehdejší doba žádala, tak to z tebe bisexuála nedělalo, byl jsi pořád gay.

Co tím chci říct je to, že bisexuál bude vždycky bisexuálem, ať si "vybere" to či ono pohlaví. :-P
17. 09. 2015 v 22:44Off-line BussterX  (103/130/150)
Luk: ne nejsu obojživelník, fujky :P konvertoval jsem na pravou víru a jsem ryzí gajík :P
17. 09. 2015 v 23:05Off-line Centaur  (43/177/-)
Mnozí Bisexuálové by mohli získat oscara za celoživotné herecké výkony. Hlavně ty zo slovenska ktorým patrí Bratislavska lyra a Máziková :-D Nevím kdo má větší problémy s přiznáním ako Bisexuálové, ale gayové to rozhodně nebudou :-D
17. 09. 2015 v 23:15Off-line BussterX  (103/130/150)
Ken: kruci chlape, ty píše Československy : )) měl by ses rozhodnout jestli jsi čech nebo slovák a ne lavírovat mezi oběma pohlavími... tedy mezi oběma národnostmi chci říci . ))
17. 09. 2015 v 23:15Off-line Centaur  (43/177/-)
Až se budou Bisexuálové oficiálně přiznávat na videoselfie na Youtube, pak nastane historický převrat a možná si pár gayů získají :-) Ale ještě jsem neviděl takové video a upřímně se na takové selfievideo těším :-D
17. 09. 2015 v 23:18Off-line Centaur  (43/177/-)
BussterX : To já jen kdyby tomu Slováci nerozuměli v naší národní řeči. Ono jim to je podobný :-D
17. 09. 2015 v 23:18Off-line BussterX  (103/130/150)
Pravý emancipovaný BIsexuál si založí na seznamce profil a hned v názvu zdůrazní že není nějaká buzna, např profily Biman, BiBoy, BiBrno a podobně...
17. 09. 2015 v 23:19Off-line BussterX  (103/130/150)
Kurwa... již starý dobrý Bivoj ze starých pověstí českých je vlastně BI ... LOOOL
17. 09. 2015 v 23:28Off-line Centaur  (43/177/-)
Aspon je tady ta správná Biosféra pro pro bi-formy života jako je Bi Centrum:-)
17. 09. 2015 v 23:33Off-line Centaur  (43/177/-)
Myslíš, že už proběhla nějaká BI svatba nebo držíme štafetu pořád mi Gayové ? :) Já jen jestli ta předobrá LGBT agenda myslí i na Bisexuální svatby, že to nikde nezmiňují ve svých bojích za LGBT práva a všímají si jen nás. Taky je dobrý si všimnout, že Bisexuálové jsou na předposledním místě LG(B)T :-D takže jsou asi hodně důležitý pro vývoj LGBT :-D Podle mě došlo asi k administrativní chybě přehození písmen a měli být na posledním místě, protože i ty transky jsou blíž k nám a vědí kam patří a uměj si to přiznat :-D
LGBT pravděpodobně bisexuály jen tiše trpí, když jim nestálo ani za to jim udělat samostatné neziskovky jako máme mi :-D Já prostě nevidím, že by bisexuálové měli nějakou účast bo by se o něco zasloužili pro LGBT někde. Jsou nepoužitelní úplně na všechno. Kdyby z nich na Slovensku vyráběli elektřinu tak je Slovensko po tmě.
18. 09. 2015 v 00:25Off-line BussterX  (103/130/150)
Neseř je nebo tě zderatizujou BIolitem :P
18. 09. 2015 v 00:30Off-line Centaur  (43/177/-)
Vodní dělo to sejme.
22. 09. 2015 v 00:43Off-line Anonym
Chcelo by to názory bisexuálnych ľudí. Lebo zapredsudkovaná časť teplých ľudí (predpokladám dvaja gejovia), ktorí túto diskusiu zaspamovali svojim trollingom, diskusiu o problémoch a boji za zrovnoprávnenie bisexuálnych ľudí a jeho význame nikam neposunie. Centaur ani BussterX zatiaľ ničím konštruktívnym neprispeli.

Dostali sme sa k rôznym konkrétnym prejavom bifóbie, verbalizovanej nenávisti k bisexuálnym ľuďom, jednému konkrétnemu príkladu tlačeniu bi ľudí naspäť do closetu, zopár kopov pre moju národnosť (čo je totálne od témy).

Mali sme tu jeden progresívny názor a síce že ľudská sexualita je kontinuum a nie čiernobiely svet výlučnej heterosexuality a výlučnej homosexuality.

Diskusia akou je aj táto ukazuje, prečo je nutné, aby sa o svoje názory, prežívanie, problémy a skúsenosti podelili práve aj bisexuálni ľudia. Nikto iný naše súčasné problémy nevie pomenovať lepšie. Aj keď teda aj diskusia s ľuďmi s ostatnými sexualitami čo-to naznačia..
22. 09. 2015 v 01:01Off-line BussterX  (103/130/150)
Nelži sám sobě buzno :P
22. 09. 2015 v 09:35Off-line Vlado2  (61/180/80)
Anonyme, musím tě zklamat, ale lidská sexualita kontinuální prostě není! Pokud by byla, pak by matematicky muselo platit, že počet čistých heterosexuálů je přibližně roven počtu čistých homosexuálů (oba okraje křivky) a převažující střed je vyplněn bisexuály. Přibližně procentuelně vyjádřeno (viz gaussova křivka) 10 : 80 : 10
O tomto nezpochybnitelném faktu je opravdu zbytečné dále diskutovat a nemíníš-li se s tím smířit, je to jen a jen tvůj problém.
22. 09. 2015 v 09:55Off-line igy  (38/173/81)
Vlado2: nechápu, kde bereš tu podmínku, že co je kontinuální, musí mít gaussovu křivku. Gaussova křivka je sice celeb***a a občas je důležitá, ale rozhodně není platná vždy, spíš naopak musí sledovaná "pravděpodobnost" splňovat poměrně dost podmínek.
22. 09. 2015 v 10:00Off-line igy  (38/173/81)
Představa, že sexualita je kontinuální je určitě zajímavá.
Už dávno zastávám názor, že pohlaví je kontinuální - na straně jedné drsný muž, na straně druhé feminní žena a mezi nimi přechod přes zženštilého muže, transsexuály a chlapské ženy. A sexualita pak určuje na jakou část té pohlavní křivky jsme. Hetero na protilehlý, gayové na stejný, někdo na větší část někdo na menší, bisexuálové na oba konce, a pansexuálové tak nějakou na celou.
22. 09. 2015 v 15:17Off-line BussterX  (103/130/150)
Drtivá většina bisexuálů se rozhodne pro vztah s ženou, DRTIVÁ... a bokem si užívají sexu s muži, občas se do nějakýho zamilujou, to nezpochybňuju, ale drtivá většina jsou ženáči dříve nebo později... pokud svoje úlety hledají mezi bisexuály tak OK, jenže samozřejmě otravujou každýho kluka kterej se jim líbí (to dělají aji gajíci samozřejmě :D), a přitom záruka vztahu je u nich minimální, kdo z gayů hledá jen sex tak OK, ale kdo navazuje známosti s nadějí, že jednou třeba z chození a sexu vznikne vztah, tak ten by si měl držet obojživelníky od těla, ale stejně tak by si měl držet od těla zadané gaye, kdo podvede svýho partnera se mnou, podvede i mně s někým dalším... potažmo když bisexuál podvede svou ženu se mnou, mně podvede s někým jiným, atd atd... kdo hledá vztah, měl by zvážit v jakých vodách loví....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 09. 2015 v 15:54Off-line Centaur  (43/177/-)
Otravujou kam se namanou. Otravují ale i holky. Nevím o žádné, která by s nějakým bisexuálem měla taky dobrý zkušenosti. Podvádějí je i za cenu manželství a dětí. Nemají v sobě kouska soudnosti. Tihle pomanželský hrdinové pak migrují na naše seznamky a dělají ze sebe mučedníky, aby na sebe někoho nalákali když jim ženské nedaj.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 10. 2015 v 13:26Off-line Anonym
Vlado2: Treba vdieť rozdiel medzi "kontinuálny/kontinuálna" a "kontinuum".

Igy správne pripomenul, že aj ľudská rodová identita a jej vyjadrenia sú na kontinuu, teda máme tu celé spektrum ľudí od feminínnych žien po hypermaskulínnych mužov.

Podobne aj so sexualitou. Máme tu čistých heterosexuálov, čistých homosexuálov a všetkých ľudí medzi tým. Kto tú realitu nevidí/nedokáže pochopiť, s tým sa budeme márne baviť ďalej.

Stále platí to, že o problémoch bisexuálov sa môžu vyjadriť len bisexuáli a bisexuálky, ktorí a ktoré ich dennodenne zažívajú a ľudia, ktorí sú schopní počúvať a vzdelávať sa v danej problematike.

Tiež je vidno, že stále platí, že aj medzi gejmi je pár bifóbnych ľudí, tak ako u heterosexuálov a heterosexuálok. Ale v oboch skupinách sú výnimky, ako dokázal aj igy.

Osobne som presvedčený, že otvorených, nezapredsudkovaných ľudí je oveľa viac ako tých s problémami a môže to slúžiť na jednej strane ako veľmi šikovné sito, na druhej ako ukážka toho, prečo je aktivizovanie bi ľudí potrebné, rovnako ako vzdelávacie aktivity smerom k LGBT aj hetero komunite.
01. 10. 2015 v 13:30Off-line BussterX  (103/130/150)
Jedinej člověk s problémem tady je obojživelník cítící potřebu světu sdělovat jak to mají rozežraní bisexuálové těžké... hej a co ty teda, jsi ženatej, nebo se plánuješ oženit? nebo půjdeš do vztahu s klukem a na holky se pak už ani nepodíváš a budeš spát jen s přítelem? jak to máš ty vlastně?
01. 10. 2015 v 13:39Off-line Anonym
No, problémy tu máme viacerí, stačí mi čítať čo píšeš ty a ostatní z bifóbnych gejov (?), čo sa do tejto debaty zapojili napriek tomu, že je určená pre ľudí, ktorí problémy bisexuálnych ľudí VIDIA.

Čo máš za potrebu komentovať tému, ktorá sa ťa netýka? Si skrytý bisexuál?
01. 10. 2015 v 14:11Off-line BussterX  (103/130/150)
Všichni jsme BI, neexistuje stoprocentní hetero nebo gay, o tom jsem přesvědčen, existuje chuť na oboje pohlaví u všech, asi každej v pubertě experimentuje minimálně se společnou hoňkou.... a myslím že nejvíc s tím mají problém ti největší homofobové kteří si to uvědomují a svým vystupováním proti gayům se s tím vypořádávají... a ne, není to paralela k tomu jak já vystupuju proti bisexuálům... já proti BI nic nemám samozřejmě, jen mi vadí, že z toho děláte něco extra co si zaslouží nějakou mimořádnou pozornost a jaký jste nepochopený chudáčci jak to tady prezentuješ
01. 10. 2015 v 14:39Off-line Anonym
Potom si len nepochopil tú poslednú časť

"jen mi vadí, že z toho děláte něco extra co si zaslouží nějakou mimořádnou pozornost a jaký jste nepochopený chudáčci jak to tady prezentuješ"

Lebo to nie je o vyhľadávaní pozornosti. Keby tu ten problém nebol, keby naozaj neboli hetero a LGBT ľudia, ktorí majú predsudky a fóbiu z bisexuálov, tak by nebolo treba nič riešiť. Podobne ani celé gejské, lesbické a trans hnutie od Stonewall-u po súčasnosť tu nie je preto, že by sa dotyčné a dotyční nejak extra nudili.

A tak, ako sa homofóbia týka hetero, aj LGBT ľudí (napríklad internalizovaná homofóbia, ktorú opisuješ ("a myslím že nejvíc s tím mají problém ti největší homofobové kteří si to uvědomují a svým vystupováním proti gayům se s tím vypořádávají")), tak sa bifóbia a vymazávanie bi ľudí z diskurzov týka ako hetero, tak aj LGBT ľudí. Časti samozrejme. Nie všetkých.
01. 10. 2015 v 15:31Off-line BussterX  (103/130/150)
NO JÁ PROSTĚ NEPUDU DO VZTAHU S CHLAPEM KTERERJ PŮJDE SE MNOU PO ULICI A BUDE ČUMĚT PO KOZÁCH, TO PROSTĚ NE, TO UŽ SNESU KDYŽ SE BUDE OTÁČET ZA KLUKAMA, ALE ZA BABAMA ČUMĚT NEBUDE :DDD UPS CAPSLOCK, SORRY, PŘEPISOVAT TO NEBUDU : ))
01. 10. 2015 v 16:55Off-line Centaur  (43/177/-)
Bud v klidu, gayů kteří si vemou na triko bisexuála je minimum. Komu by se to logicky líbilo, kdyby se jeho bisexík otáčel za babama že jo nebo babě který by se její manžílek otáčel za chlapama že. Tohle si může myslet akorát tento anonymní slovák co se snaží nám podstrčit, že je to asi v pořádku :-) Tohle je ztráta času a nervů.
01. 10. 2015 v 16:58Off-line BussterX  (103/130/150)
Centaure, tak jako já nejsem naivní a je mi jasné, že bisexuálům ani o vztah nejde... teda ne o vztah s klukem... kluka chcou jen na sex... pokud má někdo v profilu že je BI a že hledá vztah s klukem, tak to je skoro jistě gay který se schovává za slůvko BI... (tím neříkám, že kdo je na gayseznamce jako BI tak že je ve skutečnostu gay, říkám, že ten kdo hledá vztah s klukem a má tam BI, tak že asi gay je, ostatní bisexuální ženaté nenažrance z gayství nepodezřívám :D)
01. 10. 2015 v 17:09Off-line Centaur  (43/177/-)
A kolik z nich to štěstí z bisex má ? Si myslej že se na ně lidi od nás budou lepit jak mouchy na mucholapku nebo jak ? Skoro každej normální gay ví, že tohle nemá dlouhodobou perspektivu a věděj to i bisexuálové. Všimni si jak dlouho mají nouzi najít někoho i na ten jednoduchej sex. Kolik z nich je tak aktivních v hledání parnera jako gay. Vidíš bisexuály tady nějak často ? Já teda ne. Většina z nich to tady má jen puštěný a čekaj marně na zázraky nebo se sem přihlásí jednou do měsíce.
01. 10. 2015 v 21:23Off-line Freki  (30/180/75)
Vzťah si bisexuálom? Ani za nič... Nakoniec aj tak odíde za ženskou, aby si spravil rodinu a nakládol deti...
01. 10. 2015 v 21:57Off-line Vineo  (91/190/71)
Busster je fakt všude :DD i se svýma dementníma komentama
01. 10. 2015 v 22:01Off-line BussterX  (103/130/150)
Vinea: zavři hubu p******te sice sexi leč namyšlený a proto odporný :P
01. 10. 2015 v 22:07Off-line Vineo  (91/190/71)
Víš hovno o tom jakej jsem :D a odpornější než dědek s IQ na bodu mrazu co se sere do každý diskuze vážně nejsem :P
01. 10. 2015 v 22:07Off-line BussterX  (103/130/150)
Hm... třeba tato debata "Jaký máte radši penis?" mne nezaujala a proto v ní nejsem :P
01. 10. 2015 v 22:08Off-line BussterX  (103/130/150)
Btw je hodně dědků s iq na bodu mrazu kterým cítíš potřebu něco sdělit v PM ? : ))
01. 10. 2015 v 22:10Off-line BussterX  (103/130/150)
Vineo jsem znepokojen, 3 x denně mi lezeš do profilu a přitom o mně nemáš dobré mínění, to už není normální, začínám se obávat o svou bezpečnost a osobní integ***u... admini pomoc, pronásleduje mně úchylný postpubescent, nedá se s tím něco dělat? O_o
01. 10. 2015 v 22:22Off-line Vineo  (91/190/71)
:DDD už jsi vážně dosti trapnej
01. 10. 2015 v 22:24Off-line BussterX  (103/130/150)
Já myslel že je trapný starýho chlapa mlátit po hlavě mínuskem v profilu, denně mu tam šmírovat a veřejně na něj kydat howna : P
01. 10. 2015 v 22:25Off-line Vineo  (91/190/71)
Veřejně kydáš hovna ty ve skoro každý diskuzi :D
01. 10. 2015 v 22:27Off-line BussterX  (103/130/150)
Nalejme si čistého vína Vineo, já tě fascinuju a znepokojuju a máš mně plnou hlavu a neumíš se s tím vypořádat... jestli mě miluješ tak smůla, nejsi můj typ a intelektuálně nedosahuješ mých závratných standardů jež kladu na potencionální mrduchtivce :P
01. 10. 2015 v 22:29Off-line BussterX  (103/130/150)
Btw od chvíle kdy jsem ti odpověděl na tvůj dotaz v PM a zcela rozvrátil tvou tezi o historickém potenciálu Ruska jsi na mě nějak zanevřel : ))
01. 10. 2015 v 22:29Off-line Vineo  (91/190/71)
No jo prosimtě
01. 10. 2015 v 22:30Off-line BussterX  (103/130/150)
Cmuq slint slint, ty jeden gerontofile :*
01. 10. 2015 v 22:31Off-line BussterX  (103/130/150)
LOOOOL .. vole nelez mi sem do profilu páč to už je fakt dooooost divnýýýýý :)))))
01. 10. 2015 v 22:32Off-line Vineo  (91/190/71)
Najel jsem ti tam proto abych rozklikl zprávy a podíval se na ty tvoje bludy o tý druhý světový :P
01. 10. 2015 v 22:33Off-line BussterX  (103/130/150)
Hehehhh
01. 10. 2015 v 22:35Off-line BussterX  (103/130/150)
Zde to máš, abys to mohl studovat vklidu a mohl vypadnout z mého stařeckého profilu :P (poslední mou větu jsem smazal, týká se soukromé věci tak to respektuj)


Zobrazit pouze zprávy s fotkou
On-line Vineo (17/190/71)
Vineo18. 08. 2015
Ahoj sorry ale musím reagovat na tohle:DBussterX: `Ruskej národ nikdy nepodceńuj... je to velkej národ a dokáže velký věci `` - Sorry ale to není pravda. Rusáci vždycky vyznávali taktiku ``je nás hodně``, a to že jich je hodně je hlavní důvod proč v druhý světový stáli na straně vítězů. Stalin nikdy neměl moc cit pro válečnou strategii, přesto se mu dařilo protože mu nevadilo poslat několik set tisíc vojáků se špatnou výzbrojí na smrt, protože jich měl v záloze dalších několik desítek miliónů. Proto rusáků zařvalo tak hodně. Btw Němci byly taky hodně blízko u Moskvy a rusáci je nedokázali zastavit, zastavila je až zima

18. 08. 2015BussterX
no to je věc názoru... máš na něj samozřejmě právo a z části říkáš pravdu samozřejmě.. vždy je to o úhlu pohledu, rusové jsou velkým národem a dokázali velký věci a je jedno, jestli to bylo PROTO že je vedl Stalin nebo PŘESTO že je vedl Stalin, jestli chápeš... btw kdyby nebyl T-34 geniální ve své koncepci tak by podle něj němci nepostavili Pz V Panther... víš já se vojenské historii věnuju čtvrt století, a nebaví mně čtvrt století opakovat furt dokola ty stejné věci ... první umělá družice ve vesmíru byla ruská, první člověk ve vesmíru byl taky rus, a to přesto, že všechny německý raketový experty neodvezli z německa po válce rusové ale američani... jinak jestli chceš kecat tak no problem, ale odbíhám od PC...
15. 11. 2020 v 18:00Off-line Insomniac81  (42/180/85)
Jaké problémy mají bisexuálové? mě přijde, že si bisexuálové spíše ty problémy vytvářejí sami a často úplně zbytečně. Pokud jsou na obojí pohlaví, tak pokud nemohou najít vztah s klukem, najdou si holku. U holek mají větší výběr. Dalším vymyšleným problémem je to, že se nedokáží smířit s tím, že většina gayů s nimi nechce vztah. Já jsem gay a taky všichni gayové se mnou nechtějí vztah. Dalším problémem je, ze neuznávají argumenty protistrany. Když jim gayové řeknou, proč je nechtějí do vztahu, tak jim nadávají do hysterických buzen. Když opustí kluka kvůli holce, nepřiznají, že prostě je ten kluk přestal bavit a ve vztahu jim chyběla vagína. Chybu házejí vždy na toho druhého, nikdy není chyba na jejich straně. Omlouvají a přehlížejí promiskuitu ve svých řadách, ale homosexuály obviňuji z promiskuity. Prezentuji se jako něco více. Říkají o sobě, že narozdíl od gayů vedou plnohodnotný život, že mají manželku a rodiny nebo že narozdíl od gayů jsou schopni zplodit děti a že zajíšťují příští generace (což je blbost, protože kdyby byla schopnost reprodukce jen na bisexuálech, tak bychom vymřeli). Bisexuálové ze své podstaty nemají za co bojovat. Gayové třeba prosazují požadavky, ke zlepšení života, např. manželství pro homosexuály. Bisexuály toto nepálí, oni můžou uzavřít manželství se ženou. Bisexuálové nezažívají posměch jako gayové. Tím že dneska je různorodá sexualita tolerována a lidé rádi experimentují, tak společnost vnímá bisexuály, že si prostě užívají sexu. Důležité pro společnost je, že bisexuál má vztah s holkou, protože to je přece normální. Prostě muž a žena patří k sobě a jestli chodí za chlapama, tak to je zábava. Četl jsem názory heterosexuálů, že homosexuálové nemají žádný přínos pro společnost a že ještě jsou schopni tolerovat bisexuály, protože ti jsou schopni mít děti.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
15. 11. 2020 v 19:05Off-line i8051  (53/184/97)
Tak si vy dve buzny postavte dvojdomek a muzete probirat bisexualy kazdej vecer u caje a vypravet si, kolik bisexu vas nechalo a proc ... to bude stesku :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 11. 2020 v 19:22Off-line Montyrey  (103/130/150)
Já proti bisexuálům nic nemám, ale když jsem se s nějakým sešel, stejně jsem vždy zařadil zpátečku a vycouval z toho. Nějak jim podvědomě nevěřim a ti konkrétní si nedokázali tu důvěru získat.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
15. 11. 2020 v 20:24Off-line pauxi  (49/178/79)
Asi Vás naseru , ale já jsem jako bisexuál naprosto spokojený , mam co chci
15. 11. 2020 v 20:47Off-line Insomniac81  (42/180/85)
I8051
"Tak si vy dve buzny postavte dvojdomek a muzete probirat bisexualy kazdej vecer u caje a vypravet si, kolik bisexu vas nechalo a proc ... to bude stesku :-)" zase si tak nefanděte. Já nejsem ten, co si tady stěžoval že mě gayové do vztahu nechtějí. Já o bisexuály do vztahu nestojím.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
15. 11. 2020 v 20:48Off-line i8051  (53/184/97)
No my o tebe taky ne ... takze je to fer :-)
15. 11. 2020 v 20:50Off-line Insomniac81  (42/180/85)
Thomas.raven
"A proč by jen bisexuál nemohl chtít gaye? Kdybych chtěl bisexuála do vztahu, už jsem dávno zadaný" Přesně tak, toho si nevšímejte. Jeden bisexuál mi tady celý večer vypisuje zprávy jak jsem blbej, že nestojím o bisexuála ve vztahu. Prostě nekteré ego bisexuálů neunese, když jim dá gay košem.
15. 11. 2020 v 21:04Off-line Insomniac81  (42/180/85)
I8051
No my o tebe taky ne ... takze je to fer :-) No jenomže narozdíl od Tebe mě to nesere, že o mě bisexuálové nestojí. A já nepotřebuji žít s babou a š***t s chlapama za jejími zády. Já nemusím partnera podvádět s opačným pohlavím. Já nemusím řešit, zda se mám rozhodnout pro Aničku nebo pro Pepíčka. Pro mě není ideální trojka, že š***m k***u a kouřím p**o nebo že š***m chlapa a lížu k***u.
15. 11. 2020 v 21:10Off-line i8051  (53/184/97)
Nene, tobe staci podvadet partnera se stejnym pohlavim .. to je preci neco jinyho ... tam neni baba :-)
15. 11. 2020 v 21:33Off-line Insomniac81  (42/180/85)
I8051
"Nene, tobe staci podvadet partnera se stejnym pohlavim" můžeš mi vysvětlit, jak můžu podvádět partnera se stejným pohlavím, když momentálně žádného partnera nemám.
Proč jsou erotické chaty a gay podniky plné bisexuálních lidí, co mají doma ženu nebo přítelkyni. Vždyť podle tebe jsou bisexuálové ve vztahu věrní, to jen buzny jsou promiskuitní. jaktože na amatérech je speciální místnost bisexuálové, kde bývá nejvíce lidí a homosexuály by tam člověk spočítal na prstech jedné ruky? Proč žádají bisexuálové diskrétnost na seznamkách a nemají fotky, když ženy nemají problém s bisexuálním partnerem?:
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
16. 11. 2020 v 13:17Off-line Insomniac81  (42/180/85)
Současné problémy bisexuálů:

buzny mě nechtějí na vztah
mám dva roky holku a mám chuť na kluka
musím si jako bisexuál vybrat jedno pohlaví
můj homosexuální přítel nechce do trojky s holkou
buzny jsou promiskuitní, všechny mě jako bisexuála v klubu o***aly do p***le, už jsem neměl ani sílu pak o****t doma starou
kdy je ideální doba vyměnit babu za chlapa a naopak? dva roky
proč jsou ty buzny k nám tak netolerantní? vždyť my dokážeme š***t bez ohledu na pohlaví
co mám dělat? mám vztah s babou a nebaví mě furt být v p**i
jak se decetně rozejít s gayem, protože už mě nebaví být v p***li a chci aby cítil vinu za rozchod on?
jsem bisexuál 50 na 50. patřím do skupiny pravých bisexuálů?
jaktože buzny mají ve své orientaci jasno a z nás bisexuálů se časem stanou taky buzny.
š***m s babami i chlapami. Dá se zjistit, kdo mě eventuelně nakazil?
Našel jsem si holku. Mám ji říct, že jsem bi? co když to nepřijme? můžu zažalovat za diskriminaci, když mě někdo nechce do vztahu na základě mé sexuální orientace
zapomněl jsem doma vymazat historii počítače a manželka přišla na to, že jsem bi? co mám do p***le dělat. můj milenec je na služební cestě.
znám buzny, co jsou samy? je to normální? přitom jsem jim nabídl vztah
někdo mi napsal na vrata Teplouš. Mám to přepsat na bisexuál.
Můj přitel mě podvádí s chlapem. Jsem z toho tak zdrcen, že už týden nemám sex s manželkou. Je to možný, že jsou buzny tak nevěrný
mají bisexuální party nějaká pravidla? měl jsem plnou hubu chlupů
jaká je bezpečnostní délka penisu? včera jsem se tak dávil, až jsem málem poblil babu pod sebou
jdu v pátek do trojky s babou i chlapem ale nemůžu se rozhodnout koho mám ojet první? můžete mi poradit
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
16. 11. 2020 v 14:37Off-line i8051  (53/184/97)
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Podmínky serveru. Je zakázáno používat vulgarismy, urážet ostatní uživatele a významně se odchylovat od tématu diskuze.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
16. 11. 2020 v 14:48Off-line Insomniac81  (42/180/85)
I8051
fnuk fnuk
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload