Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Těžká situace pro zamyšlení

14. 10. 2015 v 19:43Off-line Dan123  (26/195/93)
Ahoj jmenuji se Dan a mám takový problém na zamyšlení...

Bývá to tu velice často že se kdokoliv z nás zakouká nebo i zamiluje do nějakého spolužáka. Já tento problém měl taky říkejme mu třeba Lukáš. Lukáš jelikož se to sportovec tak se mi líbil od střední školy kdy jsem se "vyoutoval". v těch dobách jsem si nepřipouštěl že bych se do něj mohl zamilovat. Ale... minulý rok jsem si s ním velice často psal až to překročilo svoje meze a dal jsem mu pusu na tvář, což byla obrovská chyba. Okamžitě si mě zablokoval na FB a utnul to. Bylo to dobře protože nastaly prázdniny a já ho dostal z hlavy.
Jenže...
Nový školní rok začal tím že se Lukáš choval jinak, byl v pohodě a dalo se s ním i mluvit. Jelikož dělám v jedné společnosti a dostávám se tak na různé akce tak jsem Lukáše navrhl na jednu akci jít. On s tím souhlasil ale já mu řekl jestli chce tak se musí ještě něco naučit. Tak bez mrknutí oka ikdyž bydlíme od sebe přes 30 km tak přijel ke mě a strávil se mnou celý den. Bylo to v sobotu a na úterý jsem ho pozval na další akci a jel taky přijel a choval se přímo skvěle. Ale jakmile jsme ve třídě tak se choval jako magor. Nadával mi urážel mě a mě to bylo nepříjemné. Hlavně když vím že když jsme sami dva tak se chová jinak... nakonec nastal den D kdy měla jít na řadu ta původní akce přijel bylo vše OK a já byl rád za každou chvíli společně strávenou. ten den musel utéct jako voda a musel jet pryč...

Ale abych moc neodbočoval je to sportovec a hraje fotbal tak jsem se na něj jel podívat jak hraje což bylo podle něho uplně špatně a akorát mi vynadal... ale to já už neustál pořád mi i do chatu psal urážlivě tak jsem se do něj opřel řekl jsem mu že jsem do něj minulý rok zamiloval a jak to k němu cítím dnes. V mém očekávání byla okamžitá blokace ale nenastala napsal jen "Pěkný no" to mi dosti vrtalo hlavou nakonec si mě zablokoval podruhé (ono možná lépe...). Ale pořád před ostatními spolužáky machruje jak mi dá na hubu tak jsem mu minulý týden řekl několikrát po sobě kdy to nastane, nakonec se odhodlal a šel ven. Šel jsem za ním a jen jsem čekal co nastane a on? Jen do mě lehce strčil a řekl ať se do něj už nes*ru.

Ale konečně proč jeho prvotní reakce byla jaká byla? A proč když říká jak mi namlátí tak nic? Může to něco znamenat? Že by to byl třeba gay? On sice říká že měl holku ale s tou holkou se znám a nic s ní neměl nemuže to být taky odpovědí proč s ní nic neměl? že by byl GAY?

Děkuju za odpovědi a prosím nedělejte si z toho srandu opravdu mě to moc trápí a už takto to těžce nesu... Díky Dan
14. 10. 2015 v 20:01Off-line Dan123  (26/195/93)
No to sice je ale když se s ním vídáš každý den a sedíš poblíž něho je to pak těžký.... ale mě spíše zaráží jeho reakce na obě události...
14. 10. 2015 v 20:24Off-line poklad  (29/177/69)
Nejspíš bude bi a tu teplou stranu si (zatím) odmítá připustit... Heteráci většinou nereagují takhle i***tsky.
A nejlíp uděláš když se na něj vykašleš a budeš ho ignorovat.
14. 10. 2015 v 21:44Off-line onlip  (61/180/84)
Dan123: Kluk, který to má plně ujasněné, ti nejspíš řekne své na rovinu, co vnímá vůči tobě. Mám hetero kamarády, kteří vědí, že je mám svým způsobem rád, v tom případě je podmínkou dalšího soužití akontaktnost, ale o ostatním mluvit dokážeme.
U ostatních pochop, že v tom lítají stejně jako možná ty. Na jednu stranu si chtějí uchovat vaše cenné klučičí kamarádství, na druhou se bojí obecného odsouzení. Na jednu stranu by je lákalo zkusit, jaké je to s klukem, na druhou stranu se toho opět bojí. To může být příčina změn v chování tvého spolužáka. Prostě se bojí konfrontace.
Nevím, v co se to vyvine, nevím, jestli mu můžeš být průvodcem v tom procesu - jen mu musíš dát pocit, ho tím procesem provedeš, aniž by měl pocit ohrožení. Nakonec to může(š) vnímat jako velké obohacení.
14. 10. 2015 v 23:13Off-line Bluefox  (37/198/93)
Jeho sexuální orientace je nejistá, ale pravděpodobně je rád v tvé přítomnosti; nicméně bojí se reakce okolí na to, že by tenhle fakt jakkoliv veřejně projevil. Takže si před kamarády hraje na drsňáka.
14. 10. 2015 v 23:28Off-line esthetique  (41/-/-)
To, ze rika, ze ti namlati a zatim to neudelal, neznamena, ze je skryte gay nebo k tobe neco citi.... ale pouze to, ze s tebou ma bozskou trpelivost.
ver mi, to se stalo uz kazdymu a mnohym i opakovane, ze se proste v klidu a bez namahy zamilovalu do heteraka. zbytecny v tom hledat skryty vyznamy a veci, ktery tam nejsou.... odmilovavani boli strasne a preju ti, abys to prezil a pripadne mel chut se jeste nekdy zamilovat..... hned na zacatku si zjistit orientaci dotycneho nemusi byt zcela od veci...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload