Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Přemýšlím o rozchodu

05. 11. 2015 v 22:04Off-line Anonym
S přítelem jsme spolu 4 roky. Nikdo o naši sexuální orientaci neví, teda až na jednu výjimku. Už to není mezi námi takové jako dřív. Neustále se hádáme ohledně práce (pracujeme spolu jako manažeři v jedné firmě). On bydlí sám (já 23, on 28) v bytě, já ještě (jakožto student) u rodičů. Když se neozvu já, tak spolu třeba týden nejsme. Má spoustu kámošů (mladých a pohledných) se kterýma chodí sám na pivo - oni jsou z něho úplně mimo, protože je to nadřízený. On je ten typ člověka, kterého znají všichni, je v kolektivu oblíbený a výřečný, je s ním sranda. Za ty roky vím, že si občas s někým napíše na jiné úrovni (flirt, o sexu). Žárlím? Docela i jo... a to jsem v jistých věcech tolerantní. Říkám mu, že si může napsat třeba s bývalým, ale chci o tom vědět. Nebudu to dále rozepisovat, vadí mi to prostě. Promluvit si s ním o tom? Nemožné... už jsem to několikrát zkoušel. Nemá cenu se dále rozepisovat, to by bylo na dlouho.

Takže... vidíme se čím dál tím méně, sexu máme méně a méně, nechodíme spolu na zábavy (on je buď doma nebo v hospodě s nějakým puberťákem a já někde na diskotéce). Každý žijeme svůj život. Když už se vidíme, tak se buď pohádáme nebo se nudíme.

Začínám si myslet, že jsme spolu ze zvyku. Já si nedokážu ani představit, co bych bez něho dělal. Jsem na něho zvyklý. Samozřejmě se dívám po jiných, rád bych zažil sex zrovna s někým, kdo mě evidentně balí, ale to bych neudělal. A jsem si jistý, že i z jeho strany nic nehrozí. S ním o sexu ani nejde mluvit a je to takové menší tabu, když chci experimentovat, tak se maximálně začervená a jedem ty naše polohy. Jednou jsem ho dostal do trojky - myslel jsem, že nám to pomůže ve vztahu. Ne, nepomohlo. Našli jsme si aspoň prvního gay kámoše. Když jsem tu trojku chtěl zopakovat, tak mi řekl, ať si s ním jdu sám.

Cítím, že se nám vztah rozpadá... ale není to jenom krize? Jako 4 roky je docela dlouhá doba... nechci to všechno zahodit (a on evidentně taky ne, už by to udělal)... ale tolik zážitků, společných chvil, budování samotného vztahu... mám u něho jistotu, že by mě nepodvedl fyzicky, ale vím, že mu nedělá problém si s někým psát (a to bez anonymity). Já se zase bojím, že se neudržím a podvedu. Vím, že kluci po mě jedou... a fakt pěkní, proto mám až strach si s nějakým jenom psát...

Poraďte... je to dlouhé a zmatené, vím... ale v hlavně mám tolik slov, že to tu prostě nesepíšu...
05. 11. 2015 v 22:41Off-line igy  (38/173/81)
Čtyři roky je dlouho, tak to určitě nevzdávej. Začněte si hledat společné koníčky, důvody být spolu, společné "projekty". Pro heteráky je společným projektem hypotéka a dítě. To gayové bohužel nemají, tak musíte najít něco jiného. Třeba společný sport, společnou partu přátel, společný zájem.
Až pokud se to nepovede, tak je rozchod na pořadu dne.
05. 11. 2015 v 22:55Off-line jakubkolin  (36/182/84)
Co znam nekolik kluku co ziji spolu s klukem vsichni to maj podobny neli stejny.... takze vetsinou ten kterymu to vadi hleda aj jinde a jsou spokojeny radoby oba :-)
05. 11. 2015 v 23:06Off-line johnj  (40/186/82)
A to já si myslím, že 4 roky nejsou žádná doba, to uteče jako voda. Zahodit to nejde, vzpomínky a zkušenosti zůstanou, a to se počítá.
Já jsem byl tak drzý a představil jsem si za tebe, co bys bez něho dělal. Mno třeba žil spokojený život. To není vůbec málo.
Pokud nejsi spokojený a nedá se to nějak řešit diskusí, tak co už.
Hodně štěstí!
05. 11. 2015 v 23:14Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Podle toho, jak to popisuješ, tak se ten konec blíží, jen ani jeden nemá odvahu udělat ten zásadní krok. Vypadá to, že za ty roky došlo ke změnám a dneska jste každý poněkud jiný a jinde. Neprodlužoval bych to, myslím, že najdeš kluka, se kterým budeš šťastný ;-)
06. 11. 2015 v 05:04Off-line esthetique  (41/-/-)
Nechapu, co te na tvoji situaci prekvapuje. muj prozatim (a doufejme to tak zustane) nejdelsi a jediny vztah trval 3 roky, dost dlouha doba na to se poznat, zamilovat, uzit si jeden druheho, zacit se nudit, zacit si jit vzajemne na nervy, rozejit se....
v marketingu se tomu rika ZIVOTNI CYKLUS VYROBKU.... kdyby ti bylo -NACT, tak chapu ze budes snit o lasce nesmirne a vztahu na cely zivot, ale v tvem veku?!? probud se chlapce..... zcela normalni situace ktera uz potkala nebo ceka na kazdeho z nas. vyhne se pouze tem, kteri jsou sami celej zivot, protoze je nikdo nechce...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
06. 11. 2015 v 05:15Off-line jakubkolin  (36/182/84)
Esthetique- drsna pravda :-) tohle asi nechtel slyset :-)
06. 11. 2015 v 09:50Off-line poklad  (29/177/69)
"vidíme se čím dál tím méně, sexu máme méně a méně, nechodíme spolu na zábavy (on je buď doma nebo v hospodě s nějakým puberťákem a já někde na diskotéce). Každý žijeme svůj život. Když už se vidíme, tak se buď pohádáme nebo se nudíme."

Odpověděl sis sám, tohle nemá smysl.
06. 11. 2015 v 10:00Off-line paink  (49/-/-)
Drsna pravda mozno tak u esthetique.
06. 11. 2015 v 10:06Off-line colombo  (103/192/90)
Ve 23 student a zároveň manažer... Hmm, to není zas tak obvyklé, tedy je pravda, že záleží, čemu jedinec říká "manažer". Možná na sebe nemáte právě proto čas a může to být taky věkovou nevyzrálostí. Důvodů může být milion, ale to bys měl nejlépe vědět sám.
06. 11. 2015 v 20:09Off-line esthetique  (41/-/-)
Slyset to mozna nechtel, ale je to pravda... cim drive ji zacne brat na vedomi tim lepe pro nej
07. 11. 2015 v 10:56Off-line BussterX  (103/130/150)
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala....
07. 11. 2015 v 11:18Off-line BussterX  (103/130/150)
Yep
07. 11. 2016 v 15:20Off-line Flynt  (37/-/-)
Zo života, áno, ako podľa šablóny, ja by som to v tom čase a za tých okolností už nepredlžoval. Je to rok staré, Šimon, ozvi sa ako to dopadlo, podľa mňa takto:
00000
Každý jeden chcel byť za milého a chrumkavého a nikto nemal chuť seknúť nefungujúci zlyhávajúci vzťah ku dnu. Bývajú dlhodobé vzťahy, kde v kríze pomôže polročná či ročná pauza, inokedy dovolenka, možno športový klub s novýmu ľuďmi, ale impulz k rešt**tu v tomto prípade mohol byť fakt, že dáte o sebe a vzťahu vedieť širokému rodinnému a pracovnému kolektívu, risknete to s reputáciou, ale ak na to prvé či posledné nebola vôľa a guráž,...rozchod bol tak neodvratný a veľmi blízko...ste už od seba či tá agonia trvá už rok, daj vedieť, Šimonko
07. 11. 2016 v 17:57Off-line Projekt  (48/177/74)
Záleží na Vás, pokud tam je láska tak není nic ztraceno . Kecy tipu záruční doba atd neber vážně, jsou kluci co spolu jsou celí život ,,, pokud je láska a tolerance ,,, nevěra není možná a hádky rychle vyprchají .
07. 11. 2016 v 18:32Off-line iglw  (48/172/77)
Co tady napsat a i možná poradit!4 roky dnes,to je velmi málo,ale vzájemné okouzlení,noci plné vášnivého sexu i ostatní společné chvíle zůstanou ve vzpomínkách,ale když si neuděláš pár poznámek,fotek,videí atp.zub času vše pošle do nenávratna.Je dobré,že jste i v práci spolu,myslím si,že v práci protějšek nehledá dalšího,jen Tě asi chce potrápit.Ani rozchod nemusí být definitivní konec vztahu,ale moc přemýšlej,když uděláš ten krok!Zkuste si zaplatit pěknou dovču,aspoň 21 dní a rozebrat váš vztah.Rozchod moc,MOC,bolí,když toho druhého fakt miluješ,mluvím z vlastní zkušenosti,ale v mladších letech se to lépe překonává.Já žil s jedním témeř 26 let,než zemřel,ale osud mi nadělil mladšího,a tak jsem žil se dvěma téměř 10 let,o staršího se staral,s druhým jsem měl hodně společného,i práci v cizině,ikdyž s tím prvním jsem nespal,no a vše přešlo nenápadně do druhého vztahu,který trvá letos 16 let a doufám,že zůstane,ale žádná registrace,bydlíme na vesnici,což má své výhody i nevýhody,např.do hospody chodíme sporad**ky.Pracujeme půl roku v cizině,včetně dovolené,na pláži jsme každý zvlášť,honíme Italy v dunách.Fyzicky neřeším nevěru,horší by bylo duševní zahnutí,ikdyž mi stále sex s ním velmi,velmi chutná!Vztah je třeba budovat i na důveře,společných projektech,i překonávat krize.I já se už s posledními dvěma rozcházel,dokonce s prvním rozešel na 5 let,ale vrátil jsem se!Každý život je jedinečný,je třeba i pro vztah bojovat!Zhrnu-nevzdávej to,když ho miluješ,bojuj,aby to opět bylo super mezi vámi,mlaďochy!!!A napiš tady,či na můj nick,jak pokračuješ dál!!!Hodně zdaru,kámo.Hlavně v dnešní uspěchané době,technických vymožeností......
08. 11. 2016 v 17:57Off-line onlip  (61/180/84)
Těžko radit, každý jsme jiný. Já jsem držák, jen tak něco nevzdám. Zkrátka bych usiloval, jak tu někteří kluci píší. Společná dovolená není špatný nápad.
09. 11. 2016 v 11:06Off-line ova.boy  (25/-/-)
Šimone, pokud bys chtěl, napiš SZ.
09. 11. 2016 v 18:16Off-line Noodles  (33/167/56)
Něco podobného sem zažil v předchozím vztahu a ukončil jsem to o dva roky déle než jsem chtěl (a měl) a byl pokoj. V téhle fázi je u mě šlus, ale každý to vnímá jinak. Jak už tu ranec lidí napsal..těžko soudit. Ale spousta věcí se dá nějak překonat.
Se současným přítelem sme 4 roky spolu a dost podobné stavy prožíváme taky. Ale vždy nás z toho vysekaj společné zájmy, kamarádi a někdo by se možná divil, ale i společná zloba. (Bydlíme s dalším párem, kterej nás neuvěřitelně sere, pre dělaj z bytu jeden velkej odpadkovej koš, tak je pomlouváme/bráníme se společně a spojuje nás to, divný ale dost podobných nenávidění nás takhle stmeluje) Navíc asi většina párů kolísá na vlně euforie>šedi>stagnace>depky>bouřky a zase euforie. gl
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload