Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Už přes 100 sexuálních partnerů

21. 12. 2015 v 00:13Off-line Anonym
Měl jsem dnes právě stého kluka v posteli :( Docela se stydím za to, že tak miluju sex, ale já nikdy nedokážu odolat, když mě začne balit sexy kluk, takže s ním pak spím :( Nedáte mi někdo nějakou radu, jak s tím pracovat, jak se toho trochu zbavit? Mám vždycky na toho hot kluka strašnou chuť, ten sex je fakt úžasnej, ale stejně už mě to štve, že jsem taková d***a :(
21. 12. 2015 v 00:47Off-line IDK  (27/186/-)
Pomoct si můžeš pouze sám. Pokud tě to štve tak se ovládej.
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 12. 2015 v 01:25Off-line mr.jerry96  (30/165/88)
To se máš čím chlubit...
Souhlasím - 17   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
21. 12. 2015 v 02:20Off-line honzak  (33/183/65)
To záleží na tobě a co ty chceš... Je ta chlípnost tvojí touhou? Pochází d***a z tvojich myšlenek? Jak se k nim chováš po "tom"? Proč vždy odejdou, když je to "úžasný"? Co tě přesně štve? když své úlovky počítáš si? Kdo tě v rozkoš zve? a kdo ti brání? když rozkoš vždycky dáš si? Co je tvým tajným přáním? Jak pracovat sám se sebou? Jak se toho trochu zbavit? Které části své popravit? Svými myšlenkami sám se mámíš! A možná i ti jiní řkou ti, co máš dělat, jak se chovat, jaké tloušťky použít proutí a prolískat p***l smilnou. Vždyť se z těchto věcí trápíš! Hoď za hlavu své výčitky a zamysli se nad požitky. Je ti z těchto činů krásně? Skládá o tom někdo básně? Já si myslím, milej kluku, že se nemáš za co stydět. STÉ šmátrání do rozkroku - sám víš dobře, zda se stydět. A na jaké straně ty jsi - zda té dobré nebo zlé - sám nezjistíš. Tak či tak své blaho najdeš. Nezoufej a ptej se druhů, zda se jim to také líbí. Možná, že ti mnohý slíbí, jak bude žít po tvém boku. Už si tohle slyšel, hochu? Asi jo! Já také číslo nikdy ani nepromyslel. Natož abych s čistým srdcem špatně o tobě pomyslel. Přesto zvažuj cestu vztahu! Užít si a mrsk za hlavu není pravé ořechové! Plno lidí v hlavě snové hledá toho pravého a možná právě v tobě, pane, zklamalo se, pane jo. Cos natropil, nevím, však jen pár slov napsals. Umíš víc? Ovládat svou touhu náhle - to je pravý maisterstich!!! Ty máš v hlavě špatný program. Samotnýmu nezdá se ti! Kdo další ti tohle prodá? O****t a nechat jít? Tvářičku políbit? To co TY chceš, to si napiš, tím se řiď a tím se spasíš! Napiš si ten správný program, ten si čti a dodržuj ho. Pak až se tě někdy zeptám, jak se daří tvému lovu, v klidu jenom odpovíš, že našel si ho. Stoprvní, jó, ten je můj! Ten mi srdce odemknul! To, co jsem si v hlavě vysnil, papír tuší jsem potřísnil, zhmotnělé myšlenky mýho myšlení podivnýho jak kdybych je začaroval. Pravděpodobnost zmaloval. A tak z vztahu náhodného vzniklo cosi nádherného. Nevěš hlavu, šuku králi, to, co hledáš, najdeš záhy!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
21. 12. 2015 v 06:55Off-line colombo  (103/192/90)
Anonyme, ještě, že píšeš jako anonym, aspoň o něco dýl tady budeš moci naopak napsat, že toužíš po partnerovi. Protože kdo by chtěl za partnera promiskuitní mlátičku, že ? Spíš ti poradím, aby ses takovým prvenstvím příště nikde nechlubil, není to totiž nic k obdivování.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
21. 12. 2015 v 13:31Off-line paink  (49/-/-)
Ja som sa tiez k***il, potom som nasiel praveho na dlhodoby, verny vztah.
tak je sex lepsi, jak pise SMC. hoci nevera strasne laka, prilezitosti je nekonecno, cenim si ten vztah nadovsetko, dokonca aj keby sme nemali uz ziadny sex.
Za prilisnou promiskuitou a skryvaju psychicke problemy. Nie je o co stat.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 12. 2015 v 14:15Off-line esthetique  (41/-/-)
Proste se toho nezbavuj. dokavad praktikujes bezpecnej sex neni na tom nic spatnyho. ja treba to praktikuju uplne stejne a pokrytce co me za to nenavidi, protoze sami nemuzou nikoho ulovit, proste ignoruju
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 12. 2015 v 15:47Off-line paink  (49/-/-)
Esthetique: nemozem si pomoct, ale ja za tym tvojim lovenim citim celkom slusne problemy. Ktovie co si tym kompenzujes
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 12. 2015 v 16:18Off-line paink  (49/-/-)
Samozrejme.
21. 12. 2015 v 17:31Off-line tornajs  (25/181/70)
Nevím, ale 100 kluků v posteli? To mi přijde už nechutné a odporné, to bych asi nedal... :/
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 12. 2015 v 22:32Off-line esthetique  (41/-/-)
Tornajs: tak nic nedávej, když bys to nedal. můžeš celej život jen honit a bejt sám. nebo se můžeš deklarovat (jako většina z vás tady) jako hledající vážný vztah a stejně skončit u několikatýdenního chození s párkrát sexem. nebo jako SMC se můžeš pokusit o vyšší level (osobně můžu jet s klukem na dovolenou nebo něco podniknout jen těch pár týdnů a jestli se ještě někdy potom uvidíme nebo bude něco dál, to je sice možné, ale jsel rád za pěknou dovolenou, takže proč to dopředu řešit, že?!?). jinak už po tisícišesté tady napíšu, že člověk je geneticky naprogramován na střídání sexuálních partnerů, takže pokud se chceš omezovat a říkat si: nebudu to na nikoho zkoušet, jsem pár dní/týdnů/roků po važném vztahu, dám tomu pauzu (délka podle libosti a podle toho jak moc chceš projebávat svůj život, který máš jen jeden), tak klidně můžeš, ale je to proti přirozenosti, proti matce přírodě, proti tvým instinktům a pudům, tím spíš u chlapa, kterej je rozsévač. (už to, že to někdo chce řešit znamená, že chuť by byla, jinak by totiž neměl potřebu sexu, nemyslel by na sex a žil by jen mezi lovením zvěře a stavěním obydlí v korunách stromů... a jak víme NENÍ TOMU TAK). povšimněte si prosím paradoxu, který matka příroda nezvládla: chlap by chtěl pořád a pokaždý s někým jiným, ale párkrát se udělá a už dál nemůže a nějakou chvíli ani nemá chuť... ženská naproti tomu může pořád, stačí jí se hodit na záda a roztáhnout nohy, ale přesto chce jen jednoho chlapa a to ŽIVITELE..... inu jak by řekl klasik: to jsou paradoxy, že?!?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 12. 2015 v 22:35Off-line paink  (49/-/-)
To ja som vzdy snival, ze sa mi urobi 100 chlapcov do huby. Bukkake
Zenske v tom trhaju rekordy, chlapi su v pozadu :-(
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
21. 12. 2015 v 22:36Off-line esthetique  (41/-/-)
Paink: tvoji odpověď už jsem tu taky mockrát psal v diskuzích: opravdu zamilovanej jsem byl tak 3-5x v životě, náklonnost nebyla opětována, už to prostě nedělám. hotovo tečka. "vyšetřování skončilo, zapomeňte."
21. 12. 2015 v 23:51Off-line esthetique  (41/-/-)
SMC: zcela přesně vědecky vzato je to takto: každý člověk má produkovány hormony, které mu umožňují být jen s jedním partnerem (aneb PŘEDPOKLADY BY BYLY, HA HA H HA HA ). ne každý na ně ovšem má tzv. receptory, tzn. něčí tělo tyto chemikálie v krevním oběhu prostě ignoruje a tím pádem se nemá potřebu vázat na jednoho partnera ("CHUŤ ALE CHYBÍ", HA HA HA HA). vědcové to blíže studovali u hrabošů. kdo chce vědět více, googlujte si.
22. 12. 2015 v 15:05Off-line esthetique  (41/-/-)
SMC: predstav si, chemicka podstata vsech zivych organismu JE VEDA a veskere lidske chovani jako ostatne u vsech jinych organismu, je rizeno chemickymi slouceninami jako jsou hormony a reakcemi na ne, coz v organismu zajistuji receptory. ale chapu, ze ne kazdeho musely ve skole prirodni vedy bavit... dal si predstav, ze testosteron vyrobeny z bycich varlat je chemicky temer identicky s tim lidskym. uz ti to dochazi?!? mas 50%DNA spolecnou s kukurici, 70% s prasetem domacim, 95% s simpanzem. mozna se ti to nelibi, ale je to VEDECKY fakt :-)
22. 12. 2015 v 22:04Off-line paink  (49/-/-)
Hormony ovladaju cloveka jak Hurvinka. Esthetique to ma nastudovane. Spektrum, Discovery a pod?
Zavislost podobne ako na drogách sposobuje zrejme podla urcitych vyzkumov nedostatok receptorov reagujúcich na prislusny hormon. A prave dlhodobe negativne stresujuce faktory, sposobuju, ze sa tieto receptory nevytvoria.
T.j. traumaticke zazitky z detstva, neistoty, odvrhnutie, a pod.
22. 12. 2015 v 23:42Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Sebiku, to se poví Rollymu :-P
23. 12. 2015 v 10:38Off-line esthetique  (41/-/-)
SSMC: nepochopil jsi podstatu. vedci dokazali, ze 2 ruzne rody hrabosu oba maji hormony, ktere je vedou ke stalym zivotnim partnerum, ale jeden z nich ty HORMONY NEUMI ZPRACOVAT (NEMA NA NE RECEPTORY). a je uplne jedno, jestli by vedci prisli na podobnou vec u slona nebo zirafy nebo velryby, chapacka?!? jde o to, ze objevili ten chemicky mechanismus, ze to tak je a proc to tak je.... nesrovnavam cloveka s hrabosem. srovnavam cloveka na vztahy s clovekem, co neni na vztahy. a to same u hrabosu.... rika se tomu ANALOGIE. a jinak zavist je nepekna vlastnost, takze Vitkovi ani nikomu jinemu nezavidim.... proste kazdej ma nejake preference
23. 12. 2015 v 11:27Off-line esthetique  (41/-/-)
Mme spis fascinuje, ze si tazatel vede tak presnpu statistiku a vi, kterej presne je stej
23. 12. 2015 v 12:22Off-line esthetique  (41/-/-)
SSMC: ano, to vyse popsane plati za podminky, ze mas skveleho partnera. ale kdo z nas ma doma Breda Pitta nebo Leo DiCapria, ze?!? asi malokdo. no takze zadny div, ze se clovek zacne poohlizet, jestli v okoli neni nahodou nekdo lepsi, nez to, co ma doma. a pokud ma clovek aspon trosku uroven, sebeuctu a uctu k druhym tak proste doma nema na stalo nic, takze mu nikdo neprolejza mobil, nemusi si vymyslet vymluvy kde byl, s kym a co tam delal... proste bere zivot jak je, a pokud se objevi princ, co bude mit zajem, tak je pripravenej se usadit. a pokud ne tak ne.
23. 12. 2015 v 21:37Off-line esthetique  (41/-/-)
Pproste nemam ty receptory, jako ti hrabosi... ale stale milence mam, bez starosti
23. 12. 2015 v 22:45Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Sebiku, máš bezvýznamné plus, páč tvá odpověď se ti povedla. :-P
24. 12. 2015 v 19:19Off-line esthetique  (41/-/-)
SMC: říká se DO trojky. POKUD BY TI DALŠÍ DVA STÁLI ZA TO, TAK KLIDNĚ I DO JEDENÁCTKY.... GAMBÁČE EXTRA
24. 12. 2015 v 22:16Off-line ozvien  (73/-/-)
Jak to tady rozebíráte mám dojem, že si myslíte, že vám to půjde pořád. Jenže ona to není pravda.Přijde věk, kdy už to nepůjde. Pokud nemáte v životě něco jiného než sex tak to jste na tom špatně.
25. 12. 2015 v 12:41Off-line esthetique  (41/-/-)
DSIV: WOW , 3 dny!!!! UŽ !!! 3 dny!!!! ha ha ha ha ha, pobavil jsi.
až to bude 3 měsíce, dej vědět
27. 12. 2015 v 16:36Off-line Freki  (30/180/75)
Skrátka a úprimne - si šľapka... a na vzťah môžeš pravdepodobne zabudnuť,pretože sa budeš každému normálnemu hnusiť... povedal by som, že sa máš pripraviť na osamelú starobu, ale pravdepodobne ťa AIDS dobehne skorej...
27. 12. 2015 v 16:58Off-line macin1  (58/176/95)
Máš zaděláno na pěkný zdravotní průser , pokud to neděláš s ochranou . No jak se tady ale píše , budeš známý jako rajda a těžko si na stálo někoho najdeš . Je normální mít před trvalým vztahem i nějaké románky na jednu noc . Ale střídat partnery jako ponožky ? O takového kluka bych ani nezavadil . Nejen , že by mě byl nepříjemný , ale i ze strachu o své zdraví . Zamysli se nad sebou . To je za prvé . . .
16. 06. 2020 v 17:04Off-line rosju  (53/170/78)
5 let po dotazu !!
16. 06. 2020 v 18:24Off-line ellvin  (23/183/81)
100 kluků, no páni :sO docela síla :sD se divím, že jsi něco nechytl :sD jinak, Falko, myslím si, že po 5ti letech anonyma tahle otázek už netrápí :-)
16. 06. 2020 v 22:23Off-line fifotronic  (33/188/92)
A tak by nam mohl rict kolik uz ma nasbirano ted :D
16. 06. 2020 v 22:25Off-line iglw  (48/172/77)
Hlavně,když je stále absolutně zdráv!!A hurá do první 1000-covky!!
10. 07. 2021 v 01:17Off-line p.marecek  (35/-/-)
Děvko
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
10. 07. 2021 v 09:50Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Po těch 6 letech to už bude 200 :D
10. 07. 2021 v 10:12Off-line rosju  (53/170/78)
Tak mu to přejte ,chlapci. :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2021 v 14:41Off-line rosju  (53/170/78)
Faranell -to jsi tak nepříjemný a zapskly pořád ?
No potěš pámbu :))
10. 07. 2021 v 14:54Off-line rosju  (53/170/78)
Chápu, že bys faranell tady blok všechny kromě sebe,ale to se holt stává, že ne všichni s tebou souhlasí, takže si na to budeš muset zvyknout, :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2021 v 15:06Off-line kloudik  (38/182/80)
Mě eště neblokuje heč :)
10. 07. 2021 v 15:11Off-line kloudik  (38/182/80)
Blokace uživatelů jen proto aby ti nepsali je dost nenávistné a tedy homofobní, tak v čem si jako lepší? :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 07. 2021 v 15:12Off-line kloudik  (38/182/80)
Asi si dal nějakou dobrůtku :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2021 v 15:17Off-line kloudik  (38/182/80)
Gdo je boomeřík? :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2021 v 15:19Off-line kloudik  (38/182/80)
Aha tak další boomeřík vítá v klubu blokovaných :)
10. 07. 2021 v 15:23Off-line kloudik  (38/182/80)
Já už skoro nikomu nepíšu, ale třeba mi nebude dávat nesouhlasy :)
10. 07. 2021 v 15:29Off-line kloudik  (38/182/80)
A to já se rád kouknu co si bez nás staříků počnou když se sami nedokážou ani vysrat :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2021 v 15:41Off-line rosju  (53/170/78)
To ti to makrelo s tím plusem nevyšlo:)))))
Nebo jsi myslel,že tě pomateny faranell považuje za lepšího?? :))
11. 07. 2021 v 18:53Off-line Anonym
Lolololololol taková diskuze po letech :D :D :D
11. 07. 2021 v 18:59Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
A kterápak vy jste osoba? :-P
11. 07. 2021 v 23:26Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Anonyme? Odhadl jsem to dobře? Je jich dnes 200? (◕ᴗ◕✿)
12. 07. 2021 v 15:20Off-line Wojciech  (52/-/-)
Nezlobte se na Něj - je to slušný chlapec, brzy dostane od Miloše
řád Zlaté štětky
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 07. 2021 v 17:18Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
To je teda klub, no :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 07. 2021 v 17:22Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Můj ctnostný a vznešený klubík se s tvým nevěstincem neda srovnavat.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 07. 2021 v 17:24Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
V tom tvém na HIV a jiné pohlavní choroby. Cau.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 07. 2021 v 21:50Off-line Fgjk  (21/195/90)
Před 4 hodinami Pohlednyclovek  (15/-/-) NOVÉ

Můj ctnostný a vznešený klubík se s tvým nevěstincem neda srovnavat.

Souhlasím - 2   •   Nesouhlasím - 1 

...aka klub nudy a cudnosti
12. 07. 2021 v 22:04Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Fgjk, A co bys chtěl v jeho věku? Aby měl na kontě třicet ptáků? Alespoň to není malá k***ička.. Jako sice sem tam připomíná Kellerku ale tak "nudný" to s ním snad nebude :D
12. 07. 2021 v 22:30Off-line Fgjk  (21/195/90)
To máš vlastně pravdu;-)

Ale nějakou tu srandu to chce taky...jinak z něj bude navěky Kellerka
12. 07. 2021 v 22:32Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Vždyť jó. Však on se nám tady nakonec vybarví :D Jednou mu někdo vybílí ústní dutinu a hned to s ním půjde z kopce.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 07. 2021 v 02:36Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
...jinak z něj bude navěky Kellerka

Já nejsem jako Keller. To Keller je jako já :) Ale já jsem o stupeň výš.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload