Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Poppers - jak na to?

26. 12. 2015 v 20:20Off-line Anonym
Ahoj, koupili jsme si s přítelem poprvé poppers a rád bych se zeptal jestli s tím máte někdo zkušenosti a jak ho používat? Našli jsme spoustu návodů, ale každej z nich říká úplně něco jinýho.

Odpovědi typu "nekupuj když neznáš" si prosím nechte. Než jsme ho kupovali, tak jsme prolezli několik stránek, ale teď když ho máme, tak bychom se rádi ještě před tím zeptali.

Mockrát díky za odpověď
26. 12. 2015 v 20:43Off-line igy  (38/173/81)
Otevři, dej k dírce nosu, druhou zacpi, rychle vdechni, chvilku podrž, přitom zavři poppers nebo předej dál. Užij si omámení.
Až v tomhle budete zběhlí a jistí, tak můžeš zkoušet hlubší nádechy nebo nádech do obou dírek či i více nádechů...
Pokud plánujete nějaké extrémní hrátky (fist, dilda, deepthroat), tak hlavně zjisti, za jak dlouho máš nejsilnější náběh, abyste právě v té chvíli provedli potřebnou věc (zásun).
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
26. 12. 2015 v 20:54Off-line esthetique  (40/-/-)
Pro začátek postačí před sexem postavit na noční stolek a nechat otevřenou lahvičku.... až budete staří a přivyklí (a otupělí), budete muset zvýšit dávku čucháním přímo z lahvičky - je fakt že to závisí taky na tom, jaký druh jste si pořídili, jak silný. pozor pokud se tím polijete, spálíte si pokožku, o tom že se to nekonzumuje snad ani nemusím psát.....
26. 12. 2015 v 21:39Off-line Anonym
Ahoj, mockrát díky. Jo je mi jasný, že se to nepije ani nepolejvá :) já jsem právě vůbec nevěděl, protože někde píšou, aby se odměřili 2 mililitry a z toho potom vdechnout. Někde zase, že čichání přímo z láhvičky je nebezpečný a že se to určitě nesmí dělat, někde zase že to má ležet jen otevřené...

Když jsme to kupovali, tak tam psali, že je to jeden z nejsilnějších.

Taky jsem koukal, že někde píšou že je to čistič kůže a aby se neinhaloval...přitom jsem ho našel na obchodu kde prodávají poppers. To znamená jakože ho lze používat jen jako čistič kůže ? :D

Mockrát díky
26. 12. 2015 v 23:04Off-line igy  (38/173/81)
Na internetu píšou takové věci kvůli tomu, že to jako drogu prodávat nemůžou.
Osobně jsem to tedy nezkoušel mít v místnosti otevřené, to bych se bál naopak víc, že se přiotrávím tolik, že už nezvládnu dojít otevřít okno. Radši čichám přímo, kde si to můžu přesně dávkovat a přesně ovlivňovat, kdy jsem pod vlivem.

Při čichání z lahvičky si dát jen pozor, aby ste nestrkali lahvičku přímo do nosu (to se občas stane, když vám dává čichnout partner), protože to může poleptat.
Co se odměření týká, to je nejspíš proti polití. Pokud si chceš čichat, zatímco jsi například v leže na zádech, je celkem riziko, že si to vyleješ nedopatřením do nosu. Pak je samozřejmě lepší mít odměřenou část. Ale úplně nejlepší pro tohle je do nějaké malé uzavíratelné lahvičky dát vatu nebo vatové tampony a na ty vylít trochu poppers. Z toho pak můžete čichat bez strachu z polití.
26. 12. 2015 v 23:07Off-line igy  (38/173/81)
Pro zkušené jsou pak různé dýchací masky, do kterých strčíte vatu a pokapete - někdy je prodávají přímo v obchodech s poppers. Nebo plynová maska, kde můžete do filtru strčit tampon pokapaný poppers nebo do chobotu vložit třeba papírovou utěrku s trochou poppers. V tom případě jen pozor, abyste tou utěrkou chobot neucpali, aby tam byl spíš tak na kraji. A nenechávat to tam moc dlouho.
26. 12. 2015 v 23:14Off-line Anonym
Ahaaaa, dobře tak mockrát díky za vysvětlení. A omlouvám se, pokud mé dotazy byli stupidní. Jen jsem chtěl se dozvědět víc od někoho, kdo s tím nějakou zkušenost má. Nene, my to nechceme na nějaké SM hrátky a podobně, ale prostě jen na vyzkoušení něčeho nového. Určitě je skvělý nápad to dát do lahvičky s vatou, určitě zkusíme. Takže ještě jednou mockrát děkuji za odpověď a osvětlení.
27. 12. 2015 v 16:17Off-line esthetique  (40/-/-)
Ppaink: pokud jsi totalni pasiv, tak co by ti to asi tak melo delat, krome uvolnovani p***le, jak pises?!?!? ha ha ha ha, dalsi organy stejne na sex nepouzivas ha ha ha
27. 12. 2015 v 16:20Off-line esthetique  (40/-/-)
Ccistic kuze je jen maskovani, protoze ve stupidnim cesku se to ofiko nesmi prodavat. pric to je spise otazka na vase stupidni poslance... chapal bych, kdyby to zakazali cuchat v hospodach.... ha ha ha ha ha
26. 05. 2016 v 14:37Off-line Archaic  (91/178/63)
Jestli tě sere, že nemás v mozku díry jako v ementálu, tak si dej :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload