Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Odmítání sexu?

22. 01. 2016 v 08:17Off-line Anonym
Zdravím všechny, asi tam za týden se mám již podruhé sejít s mim přítelem,budeme u něj doma, a možná tam i přespím,ale samozřejmě, že tam nechci kvůli sexu nebo něčemu jinému, to právě naopak! Chtěl bych si užít pohodový večer, třeba u filmu nebo povídání, aniž by k ničemu došlo... Nepřijde mi to správné, a ani se na to ještě necítím, takže Jakou mi dáte radu, když se přítel bude o něco pokoušet? Je starší, tudíž s tím počítám, a mám z toho docela i depku...tak jak ho mám s citem odmítnou, nebo mu to nějak naznačit, aniž by se ho to dotklo,nebo abych nezkazil večer? :( PS:je mi 15
Děkuji všem předem za odpovědi, a vaše urážky a narážky si nechte, děkuji :)
22. 01. 2016 v 09:06On-line igy  (38/173/81)
To je mi divný vztah, když si neumíte upřímně říct, co cítíte.
Prostě mu řekni, že se na sex ještě necítíš. Pokud na to nepřistoupí, tak tam nejdi. Pokud na to přistoupí, a pak něco zkusí, tak odejdi. Jednoduché.
A udělej to i za cenu, že se kvůli tomu s tebou pohádá nebo snad i rozejde. Nejde přece o to mít přítele, ale mít toho správného přítele, kterému můžeš věřit a vše mu upřímně říct. Nebo ne?
22. 01. 2016 v 10:44Off-line awenIII  (30/182/81)
Necitis se na sex s ním, protože ho ještě dost neznáš? Nebo se necitis na sex jako takový? Pokud se ti líbí, a je ti s ním příjemně, neboj se dostat i dál než k povídání... Nemluvím o sexu, ale líbání, hlazení a tak, aspoň zjistíš, jaký vlastně je, mimo mluvení ... A ano, ideálně mu předem napiš, nebo taktně naznac, ať nic víc nečeká, zbytek pak můžeš vyřešit na místě.. Až ale přijde chvíle, kdy chtít budeš, taky to dej najevo a neměl z toho strach.. :-)
22. 01. 2016 v 10:56Off-line Centaur  (43/177/-)
Tohle je úplně normální a přirozené, také nemám rád když chci strávit pohodový večer a ve vzduchu visí sex. Sex nemá být pravidlo ani povinnost. Pokud cítíš že toto při návštěvě riskuješ a nejsi si jistý že ten sex chceš odmítni to. Tvůj nový přítel zřejmě bude nadrženec co nevydrží chvíli v klidu. U 15 ctiletých je častý jev , že nestojí moc o sex já to měl stejné.
22. 01. 2016 v 11:02Off-line awenIII  (30/182/81)
Nemusí být nutně nadrzenej, ale když někomu přítel řekne, že může přespat, tak prostě sex na mysl přijde, i kdyby ani jeden nechtěl... Navíc je taky možný, že si druhý mysli něco jako "když mu rychle nedám, nebude mě chtit", v dnešní době to má takovej zvláštní status,ze skoro všude jsou nejvíc oslavovani ti, co na nic nečekal, seriály, filmy, knihy... Je to škoda, pak to ztrácí všechno kouzlo, a je to jen... Sex.
22. 01. 2016 v 11:12Off-line Centaur  (43/177/-)
Partneři by měli umět být spolu i chvíli bez sexu. Sejít se bez toho aby něco bylo je přirozené prostě si umět vychutnat, že jsou spolu. 15 letí to dokáží protože tam ten sex není ještě hlavní prio***ou. Vystačí si pusou nebo objetím. V případě, že si myslí, že na sex není připraven a chce sním být jen tak a nebýt obtěžován tak honem ruce pryč.
22. 01. 2016 v 11:15Off-line Centaur  (43/177/-)
Já se taky osobně rád dívám na filmy v klidu zvláště pokud mě baví a hltám každý herecký výkon. :-)
22. 01. 2016 v 11:45Off-line awenIII  (30/182/81)
Proč pořád mluvíš o tom, že ho žen druhý nějak obtěžuje nebo že myslí jen na sex? Přečti si znovu ten první příspěvek... Autora nikdo nenutí, ani ho neobtěžuje, autor neví, jestli přítel něco chce, tak z něj nedělej nadrzence, co nevydrží chvíli v klidu :-D:-D a sex do vztahu patří, je v pořádku, že není vždy, že není hned, i ze není povinností, ale to že někoho člověk vzrušuje není důvod, proč se rozejít... Pokud by přítel nebyl ochotný respektovat, že se na to Petr ještě necítí, to je věc jiná, ale to zatím nevíme... Pro mě ve vztahu není sex to nejdůležitější, ale nejvíc mě láká, když by k tomu došlo právě spontánně, třeba při sledování filmu... :-D:-D
22. 01. 2016 v 11:53Off-line Centaur  (43/177/-)
Protože to tak zní. Kdyby se nebál a neměl pochyby tak by se asi neptal a šel by do toho. Toto jasné jak zemská osa. Bojí se obtěžování. Kdybys mě spontálně osahával při filmu na který sem natěšený tak bych nebyl nadšený. Bud druhého pozvu na film nebo na sex. kdybys ve mě ale budil nedůvěru, že jde z tvé strany jen o pouhý chtíč a návštěva je jen záminkou, už předem bych pozvání určitě nepřijal.
22. 01. 2016 v 12:09Off-line awenIII  (30/182/81)
Ano, zní to, jako že se bojí... Svého prvního sexu možná? Ty ses vůbec nikdy nebál, že až s někým budeš poprvé, že se ti to nebude líbit? Tys na to byl připravený od narození? Na tom klukovi mu záleží, a nechce nějak nabourat ten večer... Málokdo ti při pozvání na druhé rande k sobě domů řekne, zda plánuje nebo neplánuje sex, ne všechno vůbec má smysl plánovat, každému vyhovuje něco jiného, já mám rád improvizaci, ty zjevně ne, a je to v pořádku, ale on se nebojí obtěžování... Bojí se, že když řekne "nechci sex" , druhý to pochopí jako "nechci sex S TEBOU" místo "ještě nejsem připravený to zkusit poprve"... Nechce, aby hned došlo k nedorozumění, protože to každý interpretovat jinak.... A to, že se choval spontánně, často nemá s chticem nic společného, já nezvu lidi ani na film, ani na sex, prostě je pozvu, protože chci být s nimi, někdy si povídat, jindy sledovat komedie na yt, někdy se mazlit nebo mít sex, nebo i všechno dohromady, protože nezáleží na tom co děláme, jen na tom, jestli chceme být spolu... Obrazně řečeno, kdybych zvát mohl, což zatím neplatí, ale hlavní myšlenka zůstává... :-)
22. 01. 2016 v 12:13Off-line Anonym
Moje řeč.. Přesný.. :-)
22. 01. 2016 v 12:21Off-line Centaur  (43/177/-)
Můj první sex byl krásný, protože sem byl hodně opatrnej na lidi. První sex s chlapem sem měl až v 17 letech a věděl sem vnitřně, že mi ten dotyčný za to stojí a že to nebude nucené. Málokdo ti sice řekne, že pozvání je záminka, ovšem v 15 už máš trochu rozum pokud nejsi uplně blbej a už dokážeš rozlišit co ne a co jo a koho chci a koho nechci.
22. 01. 2016 v 12:28Off-line Centaur  (43/177/-)
Až mu natrhne p***l a pošle ho pak do háje bude to jen dobrá zkušenost. Mě je do toho vlastně putna vážení soudruzi. :-D Ale říká se, kdo rychle dá rychle pozbude.
22. 01. 2016 v 13:21Off-line awenIII  (30/182/81)
Ježíši, pořád to samé dokola, nikdo neříká, že s ním spát chce, a že ho pozval kvůli tomu :-D jen by Petr rád dal předem vědět, že se na sex ještě necítí, čistě v tom případě, že by přítel zájem měl... Akorát ho tady strasis nějakým natrhavanim, což mimochodem vůbec nesouvisí s tím, jestli si na něco pockas nebo ne, ale jen s tím, zda je aktiv rozumný a jde na to pomalu, nebo je hrr a ten druhý ho vůbec nezajímá... Úplně normálně se může stát, že se sejdes s někým zkušeným na jednorazovku, a bude to super, stejně jako, že s přítelem pockas rok, a on se pak neudrží a jak říkáš, natrhne tě... Vsadím se, že o riziku ví moc dobře, nemusíš v něm vzbuzovat ještě další, už možná zbytečný, strach...

A Petře, je dobré počkat, dokud ho nebudeš opravdu dobře znát, a dokud nebudeš připravený, ale až tohle nastane, neoddaluj to jen kvůli strachu, pokud si budete vzájemně věřit... protože sex sice není to hlavní, ale jak ho člověk zkusí, většina ho čas od času ocení, na první pasivní zkušenost v anal si počkej jak dlouho bude třeba, ale jsou i jiné možnosti, a kdo ví, možná třeba na nějaké další schůzce na ně dostaneš chuť, je dobré vědět, že ne všechno musí vést k analu, aby si to oba užili, neboj se s ním něco zkusit i dřív, než se budeš cítit na vše...
22. 01. 2016 v 13:34Off-line Centaur  (43/177/-)
No tak to tam nemusí vůbec chodit když má takový strachy, ale už začínám věřit v opak že to vlastně chce s tím rozdílem, že neví jak říct že ještě ne. Jako když vletí ženská do dveří metra a křičí " ještě ne mám tam kabelku" až pak :-D takže vlastně tady řešíme hovno :-D
22. 01. 2016 v 13:40Off-line awenIII  (30/182/81)
Ale tak to by bylo logické, že ho to láká, jen ta zvědavost a touha zatím nepresahla opatrnost a zdrženlivost :-D a naopak, člověk se nemůže poddavat strachu, musí se mu postavit, třeba postupně, ale nechat se jim řídit nikdy nikomu štěstí nepřinese :-)
A ano, všichni tu řeší hovna, jelikož vyřešit to může leda Petr, ale některá hovna jsou o trochu důležitější než jiná, viz jiné debaty tady :-D
22. 01. 2016 v 13:43Off-line Centaur  (43/177/-)
Já bych mu teda řekl, nechoď dcero moje nechoď ,vodník sedí mezi vraty spravuje své sítě. A dál už to známe všichni jak to dopadlo :-)
22. 01. 2016 v 14:23Off-line Vlado2  (61/180/80)
Autorovi vlákna je 15. Pokud není obzvlášť přibržděný, tak by měl pochopit, že k sobě na noc si lidé toho druhého obvykle nezvou pouze kvůli pohodovému večeru s povídáním o motýlech. Nebo jinak: Pokud si pozvu „přítele“ domů, asi se s ním chci vyspat.
Případně obráceně: Půjdu-li k „příteli“ na noc, musím počítat s tím, že se spolu vyspíme. Když s ním nemíním spát, tak mne tam nikdo nedostane ani párem volů!
No, a pokud nechci, a přesto tam vlezu, tak jdu lovit bobříka blbosti.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 01. 2016 v 14:31Off-line awenIII  (30/182/81)
Zajímavý pohled, ale třeba u mě to neplatí... A znám víc lidí, co nemají problém strávit s někým noc bez sexu...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 01. 2016 v 14:33Off-line Anonym
U mě taky ne.. Bude to první večer, poprvé u něj!! Ale to je fuk,stejně tady tomu nikdo nerozumí, jen awenlll ♥
22. 01. 2016 v 14:38Off-line Centaur  (43/177/-)
AwenIII : No ale takových je menšina to si řekněme na rovinu nebo patří k pasivnímu procentu, kdy se nechají sami lovit. Tento určitě nebude začátečník a ví jak na to. Já bych určitě vzal příklad z Erbena, protože ten uměl vylíčit lidskou blbost už tehdy. A tohle také nemá zrovna pěkný začátek :) No přátelé bobřík blbosti stále žije.
22. 01. 2016 v 14:55Off-line awenIII  (30/182/81)
No, nemusí k němu, ale pokud to předem napíše, že sex nechce, věřím, že to ten druhý bude respektovat.. Pokud ne, aspoň hned přijde na to, která bije, a nebude s ním ztrácet čas... :-) a je jich celkem dost, nebo na ně mám štěstí... :-D

Petře, pokud chceš, můžeš klidně napsat, rád si s lidma povídám,jinak bych tu asi nebyl... Ale pochopím i to, pokud budeš chtít zůstat anonymní, každý má své důvody a motivace... :-)
22. 01. 2016 v 15:04Off-line Centaur  (43/177/-)
Mě taky může někdo napsat, ale ne sluníčkáři, děkuju. :-D
22. 01. 2016 v 15:13Off-line awenIII  (30/182/81)
Chápu, stejně je těžké probírat něco s člověkem, co je o skoro patnáct let starší... Chápu že máš jiný názor a respektuji ho, ale já rád mluvím s kýmkoli, ať už jde o debatu s různými názory, nebo rozbor problémů, či vyprávění příběhu :-D:-D prostě cokoli, protože skoro s každým člověkem je o čem mluvit :-)
22. 01. 2016 v 15:42Off-line Centaur  (43/177/-)
Tohle říkala moje máma taky když patřila ke květinovým dětem. Ti by rozmlouvali hodiny i se Satanášem kdyby to bylo možný.:-)
07. 02. 2016 v 02:05Off-line Betonica  (39/191/93)
Jednoduche: Rekni ne. A pak muzou nastat v zasade dve situace: a) je to k***t, ktery to nepochopi = jed domu, nebo za b) je to format, ktery to pochopi = drz se ho.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload