Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu NaKluky.cz s užitím cookies souhlasíte. Další informace
Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Zapomněl jsi heslo?
Onload

HIV pozitivní po orálním sexu?

06. 02. 2016 v 18:44Off-line Anonym (nevím)
Chtěl bych se zeptat jestli po orálu můžu být HIV pozitivní (bez blbých keců prosím)

Představujeme naše rádce…

Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

Radek Řadu let se věnuje problémům ve vztazích a milostném životě.
06. 02. 2016 v 18:47Off-line Anonym (nevím)
Ten kluk se mi udělal do pusy ale já vyplivl možná sem malinko spolknul
06. 02. 2016 v 18:52Off-line Pasivjirka  (53/179/63)
Hele,keců se tu určitě dočkáš,protože toto téma už tu bylo. A nakažený být můžeš,pokud je nakažený ten druhý. Můžeš mít prasklý ret,krvácející ďásně,prasklinky na jazyku. Ale to jsou prostě jen shody náhod.
06. 02. 2016 v 18:53Off-line Anonym (nevím)
Já nevím jestli je nakažený sex má jen s kondomem
06. 02. 2016 v 19:00Off-line Pasivjirka  (53/179/63)
Tak nakažený by měl používat kondom,to je pravda. Ale koukni,hned nad tebou je příspěvek,jak nakazil plno kluků. Někteří to vědí,že jsou nakažení a třeba se takto mstí svému okolí za svůj osud. Nebo kolikrát o tom ani nevědí,dokud se nedostanou na testy.
06. 02. 2016 v 19:04Off-line Pasivjirka  (53/179/63)
A taky. Jestli by se někdo nakazil,příjde na to až za půl roku od nakažení. Dřív to testy neprokážou. A půl roku je hrozně dlouhá doba. Za tu dobu stihne desítky kluků.
06. 02. 2016 v 19:07Off-line Anonym (nevím)
No on je na holky
06. 02. 2016 v 19:07Off-line Anonym (nevím)
A když jeho sperma pálelo na jazyku je to přiznak HIV+ ?
06. 02. 2016 v 19:55Off-line Pasivjirka  (53/179/63)
Prostě věř,že nebyl nakažený a příště je jistější ochrana.
06. 02. 2016 v 20:37Off-line Betonica  (32/-/-)
Ne. Pokud jsi neměl v ústech zranění (i velmi drobné, třeba od kartáčku), pak je riziko malé.

Test za 3 měsíce je ale jistě na místě.
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2016 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Vytvořili: Zdeněk Večeřa a  Michal Kutňák,  design: Lukáš Churý
Onload