Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vybuch na letisku a v metre v Bruseli v Belgicku...

22. 03. 2016 v 17:27Off-line Anonym
Vase nazory a dojmy k tej tragickej udalosti v Bruseli kde doslo k 2 ci 3 vybuchom a asi viac ako 30mrtvych a mnoho zranenych. K tej akcii sa prihlasila ISIS. Ja hovorim ze ti moslimovia sa nam nikdy neprisposobia az na par vynimiek. Je jasne ze imigracna politika je uz davno chybou EU. Uzavriet hranice, prisne sledovanie moslimov, imigrantov poslat nazad...nehumanne ale ucinne. Slobodu vsetkeho si nedam vziat dakym moslimom. Pred par rokmi som stretol a spoznal s 3 moslimmi...jeden uplny pohodar chape nas ale dvaja namrzeni a urazeni ze ako sa tu pohybujeme so zenami a rozne ze som zacinal chapat ze s nimi uz tazko spolunazivat. Historia sa nam opakuje, najprv kriziaci a potom radikalni moslimovia. Najprv pariz teraz brusel...potom co?... co vy si o tom myslite?
22. 03. 2016 v 18:13Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Co si myslet..Utocili muslimove..
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
22. 03. 2016 v 18:53Off-line Spider.27  (38/185/71)
No comment. Je jich tady čím dál víc, a nárůst teroru je tomu přímo úměrný. Toho si všimne i dítě. Nikdy jsem sice nebyl ten co by s pár zkaženýma jablkama vyklopil celý sud, ale pokud ta jablka dokážou otrávit velkou skupinu lidí, tak do hnoje s nima. !!!!!
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
22. 03. 2016 v 19:07Off-line ondo  (26/177/55)
Migrácia tu bola vždy, tej sa zabrániť nedá a vážne si myslíte, že to postačí? IŠ alebo Al-kaida sú dobre financované a organizované teroristické skupiny, také sa do EU dostanú tak či tak, bez ohľadu nato ako dlho to bude trvať a aké opatrenia preto EU urobí.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 03. 2016 v 19:12Off-line shiroReloded  (30/178/85)
On je to trochu problém, pokud budeme otevřeně šikanovat muslimy, kteří tu jsou, tak na to musíme schválit zákon, který bude buď použitelný na všechny (tzn.: snadno zneužitelný proti komukoliv => konec svobody pohybu slova a v důsledku nástup diktatury), nebo bude napsaný proti muslimům (tzn.: konec svobody vyznání, a snadné rozšíření na další "nevhodné" skupiny obyvatel pomocí novelizačního přílepku).

Na druhou stranu, pokud neomezíme přísun muslimů vůbec, tak tady začnou brzo vznikat nová ghetta, jejichž obyvatelé se budou dožadovat uplatňování práva sharía (podobně jako je tomu dnes v Anglii). A vzhledem k tomu, že chudí a nevzdělaní se nejrychleji rozmnožují, tak se za takových cca 10 až 15 generací může stát, že většina Evropy bude muslimská, což nás gaye nemusí trápit, ale pro potomky těch ostatních to bude docela problém.

Já osobně vidím migrační krizi, jako krizi děravé střechy, začlo pršet a do střechy zatéká, místo aby se majitelé bytů složili na její opravu, tak se hádají o kvótách na přerozdělení prosáknuté vody.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 03. 2016 v 19:49On-line Titan24  (30/168/56)
Lituju Belgii, že jako demokratická země nedokáže účinně reagovat. Bohužel ona ani nemá moc možností. Nabízí se třeba deportovat všechny rodiny z problematických čtvrtí (Molenbeek a další), ale kam? Žádná jiná země, ani země jejich původu je dobrovolně nevezme, takže si dál musí hřát svého hada na prsou :(
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 03. 2016 v 20:13Off-line Haru  (26/-/-)
Souhlasím se Shirem. EU se skládá z demokratických států, jestli chcete potlačovat svobodu nějaké skupiny lidí, tak sami podkopáváte naši svobodu. Já osobně odsuzuji jakékoliv násilí, ale i po všech těch událostech musím zdůraznit, že muslim ≠ terorista. Ty útoky mají na svědomí radikálové, a těch je naprosté minimum (jsou všehomožného vyznání, národnosti, rasy...).. Nemůžeme kvůli nim odsuzovat miliony lidí. Nebo je snad chcete všechny trestat za něco, co neudělali? Apropo - kolektivní tresty (v případě, že omezení práv považujeme za trest) jsou už od 40. let v ženevských konvencích vedeny jako válečný zločin.
Problémem je teď migrační krize.. Ani proti ní nic nemám, ani bych nezavírala Evropu, nebo něco podobného. Bohatě by stačilo, kdyby se k nim stavělo přísněji. Především by se měl změnit přístup v dávkách pro migranty... Evropané přeci také ve velkém migrovali v 1. pol. minulého století do USA. A pokud se nesnažili a nesehnali si práci, měli problém. Imigranti z ČSSR také v Rakousku čekali v detenčních táborech, než je prověřili, a také se museli začlenit do společnosti. Nevím, proč by to teď mělo být jinak...
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 03. 2016 v 23:05Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
A to je přesně to, co terorista chce. Spáchá útok a média o něm píší měsíce, lidi na sociálních sítích o něm píšou měsíce, celý svět je hysterický a terorista jásá, jaké vzbudil vášně a těší se, až spáchá útok příště. To je smysl terorismu, aby se o něm mluvilo, aby se lidi báli. Kdyby se celý svět na ty jejich útoky vysral a neřešil je, alespoň ne v takové míře, tak by terorismus upadal.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 03. 2016 v 11:50Off-line heteracek  (28/170/65)
Muslím = terorista !:)
Jsem k tomu vedení od mala, vždyť ten jejich slavný prorok MOHAMED to bylo jednoduše a čistě úchylné zvíře,nic jiného.
Nejhorší je,že migrace která nyní probíhá se již nedá zastavit a podle EU má Evropa do konce tohoto roku přijat dalších několik milionů uprchlíků. Takže se můžeme těšit na to,že teroristické útoky budou stoupat,stoupat a stoupat.

Ne nadarmo se Islámský stát před lety vyjádřil,že jeho cílem je zničit EVROPU,vyhladit naši rasu a islamizovat celou zemi.
Myslím,že se jim to pomalu začíná dařit.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
23. 03. 2016 v 12:14Off-line esthetique  (41/-/-)
Ano, historie se opakuje... zav*** hranice, sledovani muslimu, nehumanni, ale ucinne... CO MI TO ASI TAK PRIPOMINA?!?
s podobnymi nazory se snazil prosadit uz Hitler a nevyslo mu to. pripominam ze se proti nemu sjednotil CELY ZBYTEK SVETA, jen pro poradek abys vedel jrake mas sance.

reseni je jedine: ti co se chovaji slusne a prizpusobi se, jsou vitani. ti kteri si mysli, ze nam budou vnucovat svoje zpusoby, se tam vrati dobrovolne nebo nedobrovolne. ty, kteri nam je budou chtit vnucovat nasilim, si tady naopak nechame. na dozivoti.
ovsem ten nesmysl co navrhuje autor "dotazu", ten uz tady byl, nazyva se FASISMUS a nezafungoval. nezafungoval v Nemecku. nezafungoval ve Spanelsku, nezafungoval v Chile a buhvikde jeste....
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
23. 03. 2016 v 12:26Off-line esthetique  (41/-/-)
Titan24: titane ty nikoho nelituj, maximalne sebe, ze nemas chlapa. jak to pozoruju, uplne ke vsemu mas milion informaci, vis kazdy detail prezidentske kampane v USA, dokonale znas zemepis Brusselu. ty musis sedet 25hodin denne u Internetu, jinak to snad ani neni mozny. nazor ke vsemu, rozumny navrh reseni zadny. mozna bys mel vylezt z kutlochu od PC, jit na vzduch a narazit si chlapa. hlavne ne me teda, ha ha ha ha
23. 03. 2016 v 12:31Off-line esthetique  (41/-/-)
Haru: no jo, zase o ty prachy jde v cesku az prvni rade, bud v klidu, oni toho uprchlici v taborech zas tak moc nedostavaj, v Dansku uz jen naprosto stejne davky jako danove....
misto zavideni vyraz do sveta si vydelat.... Lux min. mzda 11€/hod, Irsko 9.15 kam jste to s budovanim kapitalismu alla klaus dopracovali v cesku?!? 2,50?!?
23. 03. 2016 v 12:35Off-line esthetique  (41/-/-)
Heteracek=fasista! krestanstvi bylo sveho casu jeste vic vybojne nez islam!!! Zeme v tomto vyznamu se pise s velkym Z!!!!
ha ha ha ha
heteracek=bojovnik proti Islamu a pravidlum ceskeho pravopisu...... ha ha ha
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
23. 03. 2016 v 13:47Off-line dadi  (37/187/105)
Považuji Islám za důsledek vší této zloby, je to fanatické náboženství, které bych zakázal a lidé, kteří ho uctívají považuji minimálně za slabomyslné.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
23. 03. 2016 v 13:51Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Est: 2,50? To by bylo ještě dobrý, ale minimální plat v přepočtu na Eura tady u nás vychází tak na 1,50. :-P
23. 03. 2016 v 15:09Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Nahazejme cleny NSDAP do jednoho pytle, ne kazdy zabijel..Vidite, jak to divne vypada, ale to same o muslimech se rikat nema, i kdyz je to jejich volba, ze jsou priznivci teto ideologie..Takze nechapu minusy u meho prispevku, kdyz je pravda, ze utocili muslimove..
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 03. 2016 v 19:02Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Sonicboom: S těma NSDAP členama je to jak s našima komunistama před rokem 1989. Kdo chtěl tehdy dělat kariéru, musel bejt ve straně. Vím to z vlastní rodiny, protože i moje matka (jako "blbá" mistrová na dílně) měla bejt ve straně a vyhla se tomu jen díky tomu, že těm komoušům řekla, že by se s ní otec rozvedl, kdyby vstoupila. Věřím tomu, že existují muslimové, kteří nejsou fanatici, například v Turecku, to sou taky muslimové a žijou tam relativně podobně, jako mi tady v Evropě a jejich popový zpěvačky rozhodně nenosej burku, minimálně ve videoklipech: https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 03. 2016 v 19:45Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Jasne, ale uznej sam, ze se statniho a bezpecnostniho hlediska je nesmysl stavet na nazoru, ze nejsou jen spatni muslimove, kdyz je s muslimy problem v Evrope..Podle tokoveho klice by stat nemohl zakrocit proti nicemu a nikdy a to se prevence..
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 03. 2016 v 20:17Off-line Haru  (26/-/-)
Sonicboom - zakročit se musí vůči radikálním jedincům, kteří podněcují to násilí. Je nesmysl se kvůli tomu stavět ke všem muslimům negativně. Odsuzování na základě vzhledu, nebo v tomto případě vyznání, původu a rasy je ubohost, ne prevence. Pokud to mám hodně zjednodušit, tak mi jde o to, aby se k sobě lidé chovali tak, jako očekávají, že se ostatní budou chovat k nim, tzn. férově. Když pojedu např. do Chile, také nebudu chtít, aby si tam lidé říkali "Dávejte si pozor na svoje propisky, ona je ze země, kde je rádi kradou." ;) Je to de facto úplně stejné ;)
23. 03. 2016 v 20:26Off-line Haru  (26/-/-)
Esthetique - Není to myšleno tak, že pro mě jsou peníze v první řadě. Uvažuji tak, že ti tzv. "ekonomičtí migranti" sem jdou právě pod vidinou snadného života založeného na státních podporách. Mělo by tedy stačit jim dát jasně najevo, že zadarmo tady nic není k tomu, aby ten nápor lidí začal klesat.

PS: Neboj, do světa vyrazit chci ;)
23. 03. 2016 v 23:58Off-line Spider.27  (38/185/71)
Smc jen jedna výhrada ke komentu. spojení slov úžasné myšlenky patří v tomto případě do uvozovek ;-)
24. 03. 2016 v 06:48Off-line Haru  (26/-/-)
SMC - já netvrdím, že nic takového v koránu není, ale tvrdím, že naprostá většina muslimů se podle toho neřídí, stejně, jako se naprostá většina křesťanů neřídí vším v bibli. V koránu jsou příšerné věci, to ano. Ve starém zákoně jsou ale také pěkná zvěrstva, a spousta jich je i v novém zákoně. Jen zlomek křesťanů žije ve všem podle bible, a uznává vše z bible, jako správné. A také kvůli nim neodsuzujeme všechny křesťany.
24. 03. 2016 v 07:27Off-line BussterX  (103/130/150)
Když se děje nějaká domělá křivda muslimským uprchlíkům, vyrojí se hejna evropských sluníček kteří se jich zastávají a čuráčky jim stojí nad vlastní dobrotou a ušlechtilostí .... když umřou při atentátu muslimských teroristů nevinní evropani, jaktože se ulice nezaplní těmi hodnými muslimskými uprchlíky a neodsoudí na manifestaci ty teroristy ke kterým oni nepatří, jak to, že nevysloví solida***u s evropskými hostiteli a neodsoudí násilí páchané svými souvěrci když sou teda jiní? nasrat, ať táhnou
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 03. 2016 v 10:02Off-line Haru  (26/-/-)
SMC - Atentáty dělají židé i křesťané stejně jako muslimové. Děje se to všude po světě, a nemusí v tom být ani náboženská motivace.
Z křesťanských např.: Boží armáda odporu v Ugandě, nebo Andres Breivik v Norsku. Ten také jednal v zájmu křesťanství a evropské kultury...
Tady je docela zajímavý článek, analýza terorismu: http://thinkprogress.org/…rism-europe/
24. 03. 2016 v 10:24Off-line BussterX  (103/130/150)
Ale nás tady zabíjejí muslimové puso :*
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 10:27Off-line Haru  (26/-/-)
Zabíjí nás skupina psychicky narušených jedinců, kteří jednají ve jménu lidí, kteří s nimi nesouhlasí ;) To, že vyznávají Alláha ještě neznamená, že s nimi souhlasí další lidé, kteří v něj také věří..
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 10:30Off-line BussterX  (103/130/150)
Uvědom si že říct že jsou psychicky narušení je nesmysl, drtivá většina ví přesně co dělá a proč to dělá
24. 03. 2016 v 10:32Off-line Haru  (26/-/-)
Každý, kdo se účastní nějaké násilnosti, je pro mě psychicky narušený ;)
24. 03. 2016 v 10:33Off-line BussterX  (103/130/150)
Faktem je, že se tu usídlují muslimští imigranti z jinýho civilizačního okruhu... jejich budoucí děcka budou zřejmě bez vyššího vzdělání, budou vyčlenění a na okraji společnosti kde si budou připadat cizí...pak přijde verbíř, poukáže na jejich islámské kořeny, a nabídne jim cíl a smysl života... a ejhle, je tady terorista... takhle to funguje už dneska
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 10:41Off-line Haru  (26/-/-)
Už jsem v nějaké diskusi psala, že bychom se právě proto měli snažit je začlenit do společnosti, "roztrousit" je do různých míst, mezi původní Evropany. A je důležité, abychom s nimi vycházeli, abychom se společně stali přáteli, sousedy, oni pak ztratí případné předsudky vůči nám, a my proti nim. Pokud pak přijde nějaký ten verbíř, tak se nenechají oblbnout.
Zásadní prostě je, aby nevznikaly ghetta, a aby v těch velkých táborech netrávili více času, než je nezbytně nutné...
24. 03. 2016 v 10:44Off-line BussterX  (103/130/150)
Ty si fakt sluníčko :D... tak si žij svůj sen, nebudu ztrácet energii přesvědčováním, kdo chce vidět fakta tak je vidí, předvádět se rétoricky tady nemám dneska náladu :P
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 03. 2016 v 10:50Off-line Haru  (26/-/-)
Když myslíš... Radši budu naivní idealista, než rasista. Fakta vidím, ale očividně každý z nás chce vidět fakt jiná. S tím já nic nenadělám. Po gymplu chci studovat sociologii, snažím se tedy mysle ve prospěch všech. A ani má morálka mi nedovoluje házet všechny do jednoho pytle a uvažovat omezeně...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 11:04Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Haru, oni ale nestojí o začleňování, oni stojí o ta Ghetta (nebo tomu říkejme muslimské čtvrti), kde nebudou muset dodržovat pravidla Evropanů, kde budou moci žít podle svého. Prostě si uvědom, že nejdou do Evropy, aby se stali Evropany, jdou do Evropy, aby si ji přetvořili dle svého a rozšířili tak svůj vliv a území. Což se konec konců už teď děje. Mají své politické strany a politiky, kteří za jejich hodnoty lobují.
24. 03. 2016 v 11:15Off-line Haru  (26/-/-)
Lukino_Luk - I kdyby tomu tak bylo, tak co chceš dělat jiného? Poslat je zpátky? Neproveditelné, vždy si najdou cestu zpět. Utlačovat je tak dlouho, aby odešli sami? Blbost, tím se jedině zesílí nenávist obou stran. Nebo snad spadnout na úroveň nacistů a likvidovat je? Na to radši ani vůbec nemyslet. Prostě si myslím, že řešením je co nejrychleji ukončit války v oblastech, odkud přicházejí, a pokusit se nast**tovat jejich ekonomiku, aby neměli důvod sem přicházet. A ty, co už tu jsou, se pokusit resocializovat, i kdyby se jim to nelíbilo. Pokud se na ně bude pohlížet rovnocenně, jako na kohokoliv jiného, nebudou snad mít důvod se protlačovat dál a dál.. Jiné řešení, které by bylo morální a alespoň v rámci možností demokratické prostě zatím nevidím...
Podstatné je teď hlavně zlikvidovat radikální skupiny...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 11:28Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
V první řadě se sem neměli vůbec pouštět a nemuseli bychom teď řešit, jak je vrátit zpátky.

Resocializace... opět je to něco, co nemůže fungovat, když se resocializovat nechtějí. Byla by to pro ně urážka vůbec něco takového po nich chtít. Naopak resocializovat nás chtějí oni, protože to my jsme ti nevěřící psi, kteří sešli z cesty. :-P
24. 03. 2016 v 11:32Off-line Haru  (26/-/-)
Tak jasně, že bychom byli bývali nemuseli řešit.. Ale děje se to, takže musíme najít způsob, jak s tím pracovat... Dobrá, pokud resocializace ne-e, tak ok, ale očekávám místo mínuskování jiný názor, jiný návrh, jak danou situaci řešit, který není v rozporu se zákony a mezinárodními dohodami..
24. 03. 2016 v 11:35Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
A navíc nechápu ty sluníčkové postoje, když máme s nepřizpůsobivými již své zkušenosti a tudíž víme, jaké ekonomické i sociální problémy to tady přináší, ale i přesto budeme riskovat další, ještě více nepřizpůsobivou, menšinu?

Napřed si tady vyřešme romskou otázku, abychom se navzájem měli rádi a navzájem se neomezovali a teprve až potom jako zkušení pravdoláskaři chtějme spasit jinou mešinu. Ale dokud si neumíme poradit s jednou, nechtějme tady další.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 11:37Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Obávám se, že tenhle problém demokracie nevyřeší...
24. 03. 2016 v 11:43Off-line Haru  (26/-/-)
Za problém s Romy můžeme poděkovat dřívějším panovníkům a naší bývalé (a znovu navracející se) komunistické vládě, která přitáhla kočovníky do měst s vidinou toho, že budou pracovat... To ale už odbočujeme od tématu...
24. 03. 2016 v 11:48Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Zatímco kapitalistická Evropa si sem tahá Araby s vidinou toho, že budou pracovat. :-P

A krom toho Romové za socíku pracovali, páč museli. Nemakačenka a oxidi se z nich stali až v téhle demokracii, která má štědrý sociální systém pro menšiny. A opět jsme u toho, že problém s uprchlíkama se demokratickou cestou nevyřeší, protože demokracie si ho v té podobě, v jaké je, sama způsobila.
24. 03. 2016 v 11:52Off-line Haru  (26/-/-)
No, to bych úplně netvrdila... Ti lidé sem jdou sami, Evropa to tak maximálně podporuje, ale nemyslím si, že by to přímo způsobovala... A vůbec, Romy a Araby bych nesrovnávala, Romové tu žijí staletí, kdežto Arabové sem teprve přicházejí. Jestli se máme pokusit změnit jejich způsob myšlení, tak teď je ta "nejlepší" doba..
24. 03. 2016 v 12:01Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Arabové už tady jsou desítky let. A mají své uzavřené komunity, do kterých nikoho nepustí a ve kterých si žijí ten svůj svět. Tzn. že ti, kteří tu už dávno žijí, se nepřizpůsobili a nemají to ani v plánu.

-----------------------------------------------

A jak si vlastně představuješ, že jim změníš myšlení? Cokoli uděláš, tak budeš muset porušit ty tvé demokratické principy, protože oni mají přeci právo na to své vyznání a na ten svůj způsob života. Když z nich budeš dělat Evropana proti jejich vůli, budeš porušovat jejich lidská práva. :-P
24. 03. 2016 v 12:06Off-line Haru  (26/-/-)
Já neříkám nic o zakazování náboženství a podobně :D Myslím tím, abychom jim vysvětlili, že tady všichni mají nějaká práva a povinnosti, a že kdo se podle toho nebude chovat, bude potrestán ;)
24. 03. 2016 v 12:46Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
https://www.youtube.com/watch?…

V tom dokumentu je krásně zobrazeno, jak přistěhovalce nějaká evropská práva a povinnosti nezajímají, protože je ani zajímat nemusí, jelikož nejsou páky, jak je k jejich dodržování přinutit.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 13:55Off-line BussterX  (103/130/150)
Hm.... vysvětlil někdo Hitlerovi, že není hezké stavět koncentrační tábory? Haru by mu to vysvětlila a pan Hitler by koncentráky přestavěl na zahradnictví 8)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 13:59Off-line esthetique  (41/-/-)
Sonicboom: jasne, byli i dobri nackove co nezabijeli zidy moc,jen tak trochu. VRAT SE DO HROBU, MAGORE!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 14:07Off-line esthetique  (41/-/-)
SMC: magore, jdi se zeptat do blazince, jestli tvuj soukmenovec magor z UherBrodu byl muslim. protoze podle tvoji zvracene logiky muslim=terorista=atentatnik
moh bych to same rict o krestanech, protoze evropske veznice jsou plne bilych evropskych krestanskych VRAHOUNKU a nikoho to nesere. zamysli se nad stupidnosti svych argumentu. vlastne vy vsichni tady co soudite skupinu podle par jednotlivcu....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2016 v 14:10Off-line esthetique  (41/-/-)
PS: autorovi tedle (opet velmi povedene rasisticke nackovske) diskuze se musim omluvit. ve vyctu zemi kde FASISMUS nezafungoval jsem myslim zapomel SLOVENSKO...
takze tak
24. 03. 2016 v 14:11Off-line esthetique  (41/-/-)
Traviz6: priste si rozmysli nez se svoji stupiditou vylezes na verejnost. Ztrata se pise se Z
24. 03. 2016 v 18:53Off-line Spider.27  (38/185/71)
Omg co se tady s těmi sluníčkáři vůbec bavíme? To jsou jen lidé bez pudu sebezáchovy. Ti padnou vždycky jako první ;-) no stres
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 03. 2016 v 18:55Off-line Spider.27  (38/185/71)
Esthetiqe ma IQ tykve :-D toho neni potřeba řešit, jen neškodnej ňouma ;-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
26. 03. 2016 v 00:10Off-line esthetique  (41/-/-)
Ent: opravdu jsi nepochopil vubec nic. vlez do kterykoliv veznice v Evrope a prohlidni si BILE B***SKE VRAHY VE VEZNICICH v celem UK, BILE NEMECKE VRAHY v Nemecku, BILE FRANCOUZSKE VRAHY ve Francii a BILE CESKE VRAHY v Cesku. dodavam, ze kdyz se jich zeptas, 98% z nich se oznaci za krestany.... a pak ti mozna dojde stupidnost tvych argumentu. vrah je jen vrah takze oznacovat cely narod, etnikum nebo prislusniky nejaky viry VRAHAMA je stupidita. TVOJE STUPIDITA. nic vic a nic min . PS: slovo katolicky jsem JA V TETO DISKUZI VUBEC nepouzil, takze si zajdi na ocni
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 03. 2016 v 00:12Off-line BussterX  (103/130/150)
Je to starý 5 let, ale nemyslím že by se něco změnilo.... HA HA HA HE HE HE HO HO HO

Němečtí kriminalisté publikovali šokující výsledky nové studie. Ta zjistila, že muslimové jsou dvojnásobně násilnější než křesťané. Zároveň platí: čím více je muslim pobožnější, tím je kriminálnější. Německá vláda nyní konečně ví, proč 90% všech vězňů v berlínské věznici tvoří právě muslimové.
Zdroj: http://novotnyjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?…
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 03. 2016 v 00:17Off-line esthetique  (41/-/-)
Naopak Travisi, tobe by ho mel nekdo strcit do huby, evidentne jsi sexualne neukojenej a resis tady politiku, nabozenstvi a gramatiku, tedy VYHRADNE veci, kterym VUBEC NEROZUMIS ha ha ha ha ha ha
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
26. 03. 2016 v 00:20Off-line esthetique  (41/-/-)
Buzzik: who the f**k is NOVOTNYJIRI a co je jeho z*****y blog? on je nejaka kapacita v necem?!? asi jako Travis v ceskem pravopisu?!? ha ha ha ha ha ha ha
ha ha ja ha ha ha
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
27. 03. 2016 v 07:34Off-line ent  (50/183/100)
Esthetique
no dle mého jsi evidentně nic nepochopil ty a prezentuješ se tu jako ukázkový případ demagoga. Nikdo tu nezpochybnuje, že i mezi bílým obyvatelstvem (nebo lépe i mezi lidmi jiných vyznání) jsou násilníci, zloději,vrazi, psychopati a podobně. Ale to neřešíme.
Bavíme se tu o islámu a terorizmu. Nepředložil jsi jediný relevantní argument vyvracející souvislost mezi muslimem-koránem-terorizmem. A já znovu opakuji každý muslim je terorista nebot každý muslim věří v korán. Proto není otázka jestli se radikalizuje,ale kdy se radikalizuje. A korán každému muslimovy přikazuje zabíjet nevěřící pokud odmítají přijmout korán a vyznat aláha za jediného boha. Problém je prostě ta víra která je formuje do podoby násilnických jedinců. Muslim který odmítá zabíjet a pronásledovat nevěřící,zpochybnuje samotného mohameda (který to nařizuje) a tím zpochybnuje samotné základy islámu. Tím pádem se pak dostává na přední místa seznamu radikálních (tedy pravověrných) muslimů pro něž je horší odpadlíka.
Ty , sluníčkáři a další méně chápavý jedinci stále nedokážete pochopit, že ti lidé sami o sobě mohou být hodní, přátelští a podobně,ale islám jako takový je prostě nutí chovat se násilně,agresivně a radikálně. Problém není v těch lidech samotných ale v té ideologii !!!!!! A nikdy se to nevyřeší pokud ta ideologie nebude zničena.

Pokud jde o katolíky, nikde netvrdím, že bys ty o nich psal. Jen jsem dopředu napsal, že to jako argument neberu(pro většinu evropanů když se řekne křestan tak se jim automaticky s tím spojí katolicizmus), protože katolicizmus nepovažuji za křestanství. Je mi jasné, že plno vrahů se hlásí ke katolicizmu a samozřejmě se najdou i pomatení a psychopatičtí jedinci co se budou ohánět službou Bohu a církvi.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 03. 2016 v 12:31Off-line esthetique  (41/-/-)
Travis: tvoje neustale narazky na fotky myho k***ta jen potvrzuji domenku o tvoji sexualni neukojenosti. najdi si c***ka a neopruzuj tady svoji radoby expertizou. znova to tady napisu: O POLITICE, NABOZENSTVI A CESKEM PRAVOPISU VIS KU-LO-VE!!! pro tvoji informaci. z jedne univerzity mam titul Ing. a z druhe BSc. coz ty samozrejme HOVNO VIS CO ZNAMENA a v USRANYM CESKU tomu ma nejblize z*****y magistr. tak proto, vis?!? jenze ty bohuzel nevis. NEVIS VUBEC NIC A TO VIC BLBE KECAS...
huh huh huh huh huh huh
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 03. 2016 v 15:03Off-line Jakubbyzov  (25/-/-)
Evropa si za to může sama. To my rozvrátili Egypt, Libyi, Syrii a dalsi staty.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 03. 2016 v 18:18Off-line Jakubbyzov  (25/-/-)
Jsme členy EU, takže neseme vinu také.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 03. 2016 v 18:33Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Estik je spodina..nula
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 03. 2016 v 22:02Off-line lukasek222  (102/-/-)
Niektorí tu majú fakt dobré názory a chápu celu krizu tak .dokonca ja mam pododobny názor pre vysvetlenie krizy ako shiroreloded uvadza, nie je to derava strecha ale deravy pohár :D :DBohuzial nachadzaju sa tu aj taki nad ktorymi sa mi rozum zastavuje :D napriklad taky Haru ktory tu hned vybehol s nepodlozenymi udajmi ktore ani neviem kde zobral.. ,porovnáva neporovnateľné..,S tými Rómami je to tiež pekne p***iahnuté za vlasy ....:D,Ja len...- začnite vnímať svet VŠETKÝMI ZMYSLAMI.
29. 03. 2016 v 22:15Off-line Haru  (26/-/-)
Lukasek222 - smím vědět, které údaje a jaká porovnávání máš namysli? Třeba se mi to podaří pro tebe i ozdrojovat, pokud to půjde ;) Do porovnávání muslimů s Romy jsem se nepouštěla já, naopak jsem napsala, že to se porovnávat nedá. Co je tedy přitáhlé za vlasy?

Napsala jsem svou tezi toho, jak bych se já pokusila tuto problematiku řešit. Vaši k***iku přijímám, z rozumných argumentů se velice ráda poučím. Ale kromě k***iky tu ještě nikdo nevystoupil s jiným vhodným řešením, a to je škoda...
30. 03. 2016 v 16:25Off-line Haru  (26/-/-)
Travis6 - Spíš mi ty vysvětli tohle - ty nechceš brát vinu za cizí rozhodnutí, že? Tomu rozumím, a chápu tě. Já také žádné rozhodnutí nevydala, ani jsem nevolila lidi, kteří tam sedí. Proč pak tedy ale tady spousta lidí chce, aby všichni muslimové nesli vinu za teroristické útoky? V čem se to až tak liší? Není tohle náhodou dost podobné tomu, co řešíš ty?
30. 03. 2016 v 17:56Off-line lukasek222  (102/-/-)
Haru napriklad to s tymi Romami je to len taka vymena skoro idematických udajov .-Ti komunisti zakazali kocovanie na uzemi ČSR a -preto- sa tu usadili a vznikli dalej nasledujice problemy ale to len tak mimochodom to mi až tak nevadí ako to že používaš niektoré údaje ktoré nemôžeš nijako dokázať ale ani ja nie. Napríklad percentil celkového adventa radikálnych utečencov do Európy . Avšak sú o istých skutočnostach demnantné dôkazy ktoré jasne konfimujú radikalizáciu večšieho percenta utečencov.Avšak oveľa seriumatickým problém je to že sa domnievaš že politika EU nás zachráni . No veľa zdaru.. .. .. . . . . . .
Môžem ťa však ubezpečiť že to dlho nevydrží. Frau Merkel bude musieť rezignovať -Bashar Al ***ad zostane, Anglicko -no-vyzera to tak že tu moc nema veľa šťastia v Europskej unii, Nakoniec sa aj Tá sama rozpadne. Ale nevadí- aspoň sme si požili nejaký ten rok politikou Multikulturalizmu. Hlavne nech sa dostanu taki k moci ako su dalsi b***i co sa tam tlacia-ale to su ti istí.... Mrs.Clinton zase to raz dodrbe. Ale veď prečo nie? Veď nikomu tu nedôjdu takéto myšlienky až do hlavy.
PROBLÉM JE-ŽE KAŽDÝ ,,MODERNÝ" EURÓPAN MYSLÍ IBA JEDEN ŤAH DOPREDU. .. . . . . .






,,No ale čo narobíš?" -,,Nič.Veď to je moderné je to :


H A U P T S T R O M


M A I N S T R E A M "
30. 03. 2016 v 19:02Off-line Haru  (26/-/-)
- Samozřejmě, že tím ty problémy teprve začaly, ale já jsem jen uvedla počáteční zdroj těch problémů. Ale Romy už tu nehodlám řešit, to je úplně jiné téma...
- Percentil radikálů mezi muslimy jsem nikde neuvedla. Jednoduše proto, že to číslo neznám. Napsala jsem jen, že jich je minimum, a že většina muslimů se neřídí 100% podle koránu stejně tak, jako se většina křesťanů neřídí 100% podle bible. Tyto údaje by neměl být problém potvrdit nějakým průzkumem, já v tomhle ale vycházím z osobních zkušeností.
- Připadá ti, že věřím v EU? Kdybych v ni věřila, tak jim snad nefušuju do řemesla, a nesnažím se vymyslet řešení tohohle problému, ne? ;) Věřím ale v to, že se dokáže z toho ještě vzpamatovat. A také preferuji multikulturalismus, to je pravda...
Merklová, to už je věc další... Clinton, to už je zase jiná kapitola...
02. 04. 2016 v 22:16Off-line lukasek222  (102/-/-)
Tak tomu si nasadila teda už korunu.. :D Veď keď podporuješ multi-kulti tak sa nepriamo podielaš na šírení islamu po europe-ale tym horším spôsobom...
03. 04. 2016 v 08:07Off-line Haru  (26/-/-)
Ty jsi proti multikulturalismu? Tak v tom případě nejsi ale jen proti uprchlíkům, ale jsi i proti všem cizincům, co sem přijeli za žít, pracovat a odvádět daně. Jsi proti všem Čechům, co naopak emigrovali do jiné země.. Jsi proti míšení kultur v příhraničních oblastech, kde žije směs obyvatelstva různé národnosti, apod. To vše je totiž multikulturalismus. A navíc je to děj, který probíhá velice dlouhou dobu. Národy se vždy mezi sebou více, či méně mísily, a já na tom nevidím nic špatného. Žijeme v době globalizace, ne izolace.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2016 v 18:46Off-line Haru  (26/-/-)
Travis6 -
Wikipedia.org:
"Multikulturalismus je myšlenkový a politický směr (kulturní ideologie), který zastává stanovisko, že v jednom demokratickém státě mohou společně žít nejen jednotlivci, ale i skupiny s různou kulturou a zdůrazňuje prospěšnost kulturní rozmanitosti pro společnost a stát. (...) Cílem je politicky sjednotit všechny občany bez ohledu na jejich původ, rasu či přesvědčení, a to tak, že si pokud možno zachovají své kulturní odlišnosti."

Pouze upozorňuji, že pokud člověk řekne, že je proti multikulturalismu, tak říká kromě jiného vlastně opravdu, i když si toho třeba není sám vědom, že je proti cizincům.

Ty příklady, co uvádíš, se samozřejmě bohužel dějí, ale to není vina samotného multikulturalismu. To je podmíněno opět tím, že se nepodařilo ty lidi plně začlenit, a že vznikají ghetta, jak už jsem tu říkala.

Nechtěla bych být vševědoucí, ani kdyby to šlo... Nejsem sluníčkář vítající s transparenty přicházející uprchlíky u hranic. Nejsem z téhle situace nijak nadšená. Je mi jasné, že je to špatně a že by se to dít nemělo. Mám také strach z blízké budoucnosti. Ale snažím se alespoň najít reálnou a morální cestu k tomu, jek se s tímto problémem vypořádat. Objevilo se tady pár příspěvků s věcnými argumenty, které uznávám a které mě poučily. Bohužel jich moc nebylo. Ale že by kromě neustálého odbíhání od tématu a narážení na mou osobu alespoň někdo přišel s nějakým jiným, reálným návrhem, jak tu krizi řešit? Na to se zatím nikdo nezmohl... Škoda...

Edit: Proč mažete své příspěvky? Pokud si za svým názorem nestojíte, tak by jste je neměli psát vůbec, ne to pak smazat, aby další příspěvky nenavazovaly a nadávaly smysl ;) :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2016 v 18:54Off-line Haru  (26/-/-)
SMC - Souhlasím, já pouze říkám, že i islám jo-o, pokud zůstane zachována ta podmínka, kterou jsi také uvedl ;) Jsem přesvědčena o tom, že je mezi migranty hoodně lidí, kteří jí splňují :)
04. 04. 2016 v 18:51Off-line lukasek222  (102/-/-)
Probllém je v tom že to nie je symbiotický jav ako skôr parazitický ale o tom neskôr... keďže aj Frau Angela Merkel ho označila za nevývojový a nerozvojový politický systém tak potom neviem-komu už mám veriť.. :) Tak čo potom KTO robí ČO zle?? MY? .. ONI...? .. POLITICI?..... Fakt už neviem... Ja len hovorím o cudzincoch a cudzincoch.... (aleto nabudúce) https://www.youtube.com/watch?… Ale to tu už nikto asi nechápe.. P***om si povedzme že všetci ľudia sú si podobní.. :D Neviem či poznáš meno ako je Karel Gott a ak hej tak budem citovať z jedného interview ktoré robil teraz NEDÁVNO(určite si ho už videla)
----------------------------

Co si vlastně myslíte o islámu?

Mám tu o islámu takovou obrovskou bichli. Díval jsem se do ní, hledal, ale nepíše se tam nic o tom, že by byl agresivní a chtěl ovládnout svět. Ani slovo. Mnohem důraznější se mi v tomto ohledu zdá dlouhodobě spíš křesťanský postup.
Vidím totiž toho pána, který s křížem nad hlavou pochodoval americkým kontinentem před šikem bojovníků a žehnal násilí na domorodcích.
Misionář se takovým říkalo.

Islámský stát, který stojí za teroristickými útoky, se přece na náboženství odvolává. Proč by tedy to vše včetně migrační krize vzniklo, když ne kvůli náboženství?

Náboženství za ní nestojí, to je jen prostředek k válce.

A co za tím tedy stojí?

Snaha oslabit Evropu. Pokus dostat sem diverzanty je jen moderní způsob války. Dělají to důmyslně, strkají před kamery novinářů děti. Viděli jste to také, ne? Nepřemýšlíte o tom? Podívejte, jak se ty děti prosebně dívají... A nepomozte jim... Ale za nimi jsou k zahlédnutí mladíci s mobilními telefony, kteří kalkulují, posílají si zprávy a tvrdí, že jdou za příbuznými do Evropy....

------------------------------
Nejde o samotnu problematiku celku ale o problematiku kde myslíš nie jeden ani dva kroky dopredu.... Netreba mať strach z blízkej budúcnosti ale hneď TERAZ.
13. 04. 2016 v 18:34Off-line Haru  (26/-/-)
Travis6 - ano, jsem spokojenÁ s tím, že toleruju muslimy. Myslím tím lidi, jako kdokoliv jiný. Takoví i***ti, na které poukazuješ, jsou nejen mezi muslimy, ale i mezi křesťany. Jestli kvůli malé (ale aktuálně bohužel nejviditelnější) skupině blbců mám nenávidět islám, tak musím začít nenávidět i křesťany.
13. 04. 2016 v 19:13Off-line BussterX  (103/130/150)
Blbý je, že evropu zabijou ti nejušlechtilejší evropani
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 04. 2016 v 21:56Off-line Haru  (26/-/-)
Každý vidí, co chce vidět.. A to se týká jak mě, tak i tebe. Tvůj "dojem", že více než 50% muslimů má stejný názor, je irelevantní. Když už do toho chceš zapojit číselná vyjádření, měl by jsi je asi volit opatrněji...

Naprosto nechápu zmínku o té "logice". To, že by muslima dělalo to, že se narodí v Evropě křesťanem, je asi jedna z největších blbostí, co tady čtu. Nevím, na koho adresuješ tu "vaší logiku", docela by mě to zajímalo...
14. 04. 2016 v 22:41Off-line Haru  (26/-/-)
Nemám absolutně tušení, jaké kraviny sleduješ na facebooku, to mi je, tak nějak, volný. Ale pokud něco vytrháváš z kontextu, tak to důvěryhodnosti moc nepřidává.
Prošla jsem pro jistotu tvé předchozí příspěvky v diskusi, a ne, zmiňoval jsi to tam poprvé, avšak bez nějakého odkazu na původní, celé znění. Takže pokud, jak vidno, ani nevíš, co píšeš, tak si laskavě odpusť ironický tón.
Pokud si pod pojmem Islám nejsi schopný představit nic jiného, než teroristy a "znásilňovače" žen, tak mi je líto tvé omezenosti. Pokud si jako muslimy seš schopen představit jen Pákistánce, Afgánce nebo Siřany, tak si doplň vzdělání v oblasti zeměpisu. Co spojuje Turecko, Maroko, nebo Indonésii? Je to Islám jako nejzastoupenější náboženství. A překvapivě, jsou to z evropského pohledu docela civilizované státy.
Jestli je ta tvá informace, že 50% muslimů by nejradši vyvraždilo homosexuály podložena seriózním zdrojem, tak ho dozajista budeš schopen uvést, že?

PS: Pokud mě hodláš nadále oslovovat s vědomě použitým špatným skloňováním, tak se do další diskuse s tebou již nezapojím. S ignoranty nediskutuju.
14. 04. 2016 v 23:02Off-line BussterX  (103/130/150)
15. 04. 2016 v 18:31Off-line BussterX  (103/130/150)
Travis trošku vychladni jo pls, haru je idealistka, názory jako má ona vedou evropu do záhuby, ale jestli na to nepřijde časem sama, takto jí to nevysvětlíš
15. 04. 2016 v 18:39Off-line BussterX  (103/130/150)
Tak se na to vykašli, ji nepřesvědčíš a ze sebe děláš duševního naháče :D
15. 04. 2016 v 19:06Off-line Haru  (26/-/-)
Travis6 - Možná jsem naivní idealistka, ale alespoň nikdy neklesám na takovou úroveň, abych někomu takhle bezdůvodně nadávala.
Kdyby jsi četl to, co jsem psala, tak by ses dozvěděl, že uprchlíky nevítám a i mě jde o zastavení migrační krize. Psala jsem taky, že by se do arabských zemí měla vrátit nějaká nadvláda, a to taková, která by ji udělala zemí civilizovanou a tolerantní. Ty si fakt myslíš, že já nevím, co se v těch zemích děje za zvěrstva, o těch popravách, utlačování a pronásledování? Že nevím, jak to tam vypadá? Vím o tom, NEpodporuju to, a hnusí se mi jakékoliv násilí. Ale jako idealistická "transsexuální p**a a kráva", jak mě nazýváš, si myslím, že pokud se to má vyřešit, tak nemůžeme jako "civilizovaný svět" klesnout na jejich úroveň a řešit to tak, že teď začneme my stíhat muslimy bez rozdílu toho, jak se ten muslim chová. Jestli to ze mě dělá krávu, tak prosím, potom jsem tedy kráva. Ale radši budu kráva, než novodobá fašistka nebo člověk jako Ty.

Toť vše, víc už se sem do toho zapojovat nebudu.
15. 04. 2016 v 20:22Off-line BussterX  (103/130/150)
Nejprve si osvětlíme, co je to vlastně fašismus kterým bývá sluníčky hojně označován každý komu se nelíbí, že evropa ztratila pud sebezáchovy: "fašismus - Mezi základní rysy patří militarismus, silná vůdčí osobnost ve vedení státu, nacionalismus a averze k cizincům. Oproti německému nacismu neobsahoval italský fašismus prvek rasové nesnášenlivosti."
Tak, myslím, že většina lidí, kterým vadí představa, že je evropa zaplavovaná přistěhovalci vyznávajícími nesnášenlivé a militantní náboženství, nemá nic proti cizincům (např. proti vietnamcům či ukrajincům), ale proti hromadné a organizované invazi statisíců lidí jiné kultury kterým z podstaty VADÍ hodnoty na kterých evropa stojí, takže drahá sluníčka, když někdo nesouhlasí s ohrožením podstaty evropské civilizace, dostane nálepku nácek nebo fašoun... nastudujte si, co je to islám, co je to fašismus,co je to nacizmus a co jo to rasismus, dík
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 04. 2016 v 21:07Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Vietnamci jsou náhodou čuramedáni. Při nakupování do těch svých večerek dělají v obchodě bordel a vykoupí všechny akce, takže když si odpoledně přijde někdo něco z té akce koupit, tak už je to zboží vyprodané a musí jít za Vietnamcema a koupit ho u nich za dvojnásobnou cenu. A neumí česky. Kdo žije v Česku a chce tu otvírat pysk, měl by se náš jazyk naučit.

A není to o rase, ale opět o kultuře. A ta Vietnamská kultura je též jaksi neevropská a nepřizpůsobivá. :-P
15. 04. 2016 v 22:38Off-line lukasek222  (102/-/-)
Zase som sa dobre zasmial.. :D Haru problém s tou indonéziu je že tam sa islám dostal najneskôr... najprv vznikol v saudskej arábii... okolo 7 storočia kdežto v indonézii až 17 storočie :) Turecko taktiež 15. storočie.... Je totižto problém vhyhradiť si názor na jednu tému a držať sa ho...Určite to percento nie je malé avšak nezaujatý by povedal že mačka a pes sú zvieratá.... Tzn(preložené pre menej múdrych: nie je islám ako islám a i ten najmenší strom má vetvy.)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 04. 2016 v 01:03Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Haru je zkrátka humanistka. Nic proti tomu. Samotný humanismus je prakticky jedna z nejlepších myšlenkových hodnot, jakou někdo může mít. Ovšem s humanismem jde často ruku v ruce i naivismus, který je naopak jednou z nejhorších myšlenkových hodnot a z humanistů tak dělá dobrosery, kteří v rámci svého konaného dobra paradoxně poserou všechno dobré. :-D

Nicméně já Haru fandím a věřím, že je to "jen" ta humanistka. A pakliže ne, tak beztak ji fandím, protože z naivity může čerstvě dospělý člověk ještě časem vyrůst. :-P
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload