Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co znamená versatil?

25. 04. 2016 v 10:53On-line tropikboy  (37/178/72)
Díky několika tématům v poradně je již konečně jasno, kdo je aktiv a kdo pasiv (například v tomto tématu byla otázka vyřešena dokonce pětkrát: http://www.nakluky.cz/…tiv-a-pasiv/). Stále však není definováno, kdo je versatil. Myslím, že jsem na to dneska přišel. Svoji teorii považuji za natolik přelomovou, že k tomuto účelu zakládám nové téma, neboť témat na toto téma není v místní poradně nikdy dost.

Je třeba vycházet z toho, že versatil je sameček od versatilky. Versatilku mám mezi tužkami. Jestliže versatil bude gay nebo bisexuál, tak zřejmě bude mít sex s tužky (tužek je sameček od tužky).

Představíme-li si pohlavní styk versatila a tužka, s ohledem na jejich anatomii můžeme učinit závěr, že tužek může strčit špičku tuhy do otevřeného versatila. Versatil však tuhu do tužka nestrčí (předpokládáme normální stav, kdy tuha z tužka vyčnívá a je možno psát, tedy nikoli stav, kdy tužek má v důsledku mechanického poškození či nesprávného ořezávání ulomenou tuhu). Jestliže tužek může strkat tuhu do versatila a versatil do tužka nikoli, je versatil PASIV!

Na druhou stranu, pokud to versatil bude dělat s jiným versatilem, tedy jeden bude strhat tuhu do druhého, tak v tomto případě versatil může být AKTIV nebo PASIV.

Mimochodem mám pocit, že versatil má ze všech pasivů zřejmě nejsilnější svěrač.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload