Zavřít
Zavřít
Zavřít

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

Bisexualita

15. 07. 2011 v 16:01Off-line adam.dubsik  (24/200/100)
Můj dotaz má spíše charakter diskuze, jelikož já mám na bisexualitu celkem vyhraněný názor.
Mě by zajímalo, co vy a bisexualita. Považujete jí za sexualitu?? Nebo je to jen moderní "výmysl"??

Představujeme naše rádce…

Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

Radek Řadu let se věnuje problémům ve vztazích a milostném životě.
16. 07. 2011 v 02:41Off-line Deimos  (26/172/77)
Já jsem 100% gay a myslím, že jsi buď gay a nebo heterák, nic víc. Chápu to ale u mladých, kteří se stále hledají. Kteří si nechtějí ze začátku připustit, že jsou gayové, tak označení bisexuál je pro ně schůdnější, ale stejně nakonec k tomu gayovi dojdou a budou si to muset připustit.
Nebo u těch, kteří zkouší nové věci s holkama i klukama, ale stejně myslím, že později jak se vyskáčou buď na té holčičí či oné klučičí straně, se stejně rozhodnou jen pro jednu stranu.

A ti, co jsou heteráci a kteří mají přitelkyně a občas si odskočí za klukem, tak ty ani za bisexuály nepovažuju.

adam.dubsik: A jaký je ten tvůj vyhraněný názor?
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
16. 07. 2011 v 09:14Off-line Mc_Vysneny  (16/164/60)
Já jsem taky 100% gay. Ale zezačátku jsem všem říkal že jsem bi. A to jenom proto ,aby to lépe přijali. (měl jsem strach) Podle mě je bisexualita jenom nějaký přechod, nebo strach to přiznat sobě a okolí.
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 07. 2011 v 10:46Off-line adam.dubsik  (24/200/100)
Deimos: Můj názor je takový, že bisexualita prostě neexistuje!!
Když jsem procházel obdobím comming outu, hodně jsem se zajímal o společenské vědy, ale i klasické výzkumy, a ty bisexualitu zcela vylučují. Ve vývoji plodu se dá orientace zjistit, a je buď homo a nebo heterosexualita. Žádná jiná dosud (!!!) nebyla zjištěna.
Bohužel dnešní lidé si hodně pletou sexualitu a sexuální chování. Sexualita je o citech, které se nedají prokázat :-( a sexuální chování se dá "naučit" nebo jak bych to jinak nazval...
Samozřejmě bisexuál mi bude odporovat, ale toto je zcela racionální výsledek už několika vědeckých prací na zjištění bisexuality...
Souhlasím - 12   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 07. 2011 v 03:51Off-line Deimos  (26/172/77)
Mc_Vysneny: jasně no, sám si věděl, že jsi gay, ale ostatním si říkal, že si bisexuál...myslím že hodně lidí to tak řeší, aby se s tím buď sami oni lépe vyrovnali a nebo jejich okolí..ale stejně buď dřiv či později se člověk někam přiřadí.

adam.dubsik: já s tebou souhlasím...já se o tuhle stránku ani nějak nezajímal, o nějaké výzkumy, bisexualitu či comming out...protože jsem nějak tohle období přešel, jaksi jsem od začátku věděl, že se mi líbí kluci a že jsem gay a vůbec jsem s tím neměl problém...ale u tebe, je dobře, že sis zvolil takovou cestu poznání svojí orientace, že sis hledal výzkumy a rozdíly co je sexualita a sexuální chování a zakládal to na faktech a dle toho všeho sis to ujasnil, kam vlastně patříš, myslím že ti všichni kteří neví by si to taky měli zjistit aby jim to pomohlo.

takže už přímo ve vývoji plodu se dá zjistit jestli budeš homo či hetero? na základě čeho? a taky jestli víš by mě zajímalo od jakýho měsíce těhotenství to lze zjistit
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 07. 2011 v 15:10Off-line adam.dubsik  (24/200/100)
Deimos: na stránkách www.004.cz je hodně zajímavých článků, je tam i ucelená práce, kterou si můžeš stáhnout a přečíst si jí... Je velmi zajimavá. Bohužel je starší, není aktualizovaná, ale určitě se dozvíš daleko víc než od kohokoliv jiného, který si i třeba na něco hraje nebo se chová tak, jak společnost vyžaduje....

Mc_Vysneny: já naprosto souhlasím s Deimosem, protože jsi sám věděl, že jsi jiný, ale nakonec ses začlenil tam, kam patříš ;-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 07. 2011 v 15:57Off-line pavelklier  (19/181/-)
Kluci, myslím, že se tahle otázka moc řeší. Každej je tím, čím chce být... Ať už je gay, který spí s holkama nebo naopak :D

Podle mě, pokud chce být někdo bisexuál, tak ať si je :D Důležitější je to, co si o sobě myslím sám. Já se třeba považuji za gaye, i když se vyspím jedno za čas s holkou.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
20. 07. 2011 v 20:29Off-line Mc_Vysneny  (16/164/60)
Ja jsem to věděl odzačatku že jsem gay. Ale okoli jsem to nepřiznal. Ja se v životě nepodíval na holku tak jsem s tím byl už smířený :) (Že jsem bi sem říkal jenom ze strachu protože lidi sou svině..)
20. 07. 2011 v 22:07Off-line Deimos  (26/172/77)
adam.dubsik: díky, tak se tam kouknu a pročtu si to...starší nevadí, určitě hodně věcí bude platit stále

pavelklier: jasně to jo, jen tady byla vytvořena taková diskuse, tak jsem jen napsal co si myslím o dělení orientace...ale samozřejmě, že tak je to jedno, duležitější je jak říkáš, jak se ten člověk cítí, zda je spokojený sám ze sebou a ví kdo ho vzrušuje zda kluci, holky a nebo obě pohlaví...

to je teda zajímavý a kdyz si teda gay, tak to te berou i holky jo?zajimave, ale proč ne...ale jak jsem psal, myslim, že stejně pak jednou přilneš k těch klukům úplně :-)

Mc_Vysneny: jasný no jen ses bál, hodně lidí to tak řeší, taky takový znám....když tak uvažuju, tak je to taková polopravda když víš, že si gay a ostatním říkáš, že si bisexuál kvůli tomu aby tě až tak neodsoudili, a to je myslím lepší, než říkat že si heterák a hrát si na to, že ti kluci nic neříkaj
21. 07. 2011 v 11:51Off-line pavelklier  (19/181/-)
Deimos:

já neříkám a ani to nemyslím vůbec špatně :D Podle mě je prostě člověk takovej na co se cítí, ať si každej myslí co chce :D :D

A mimochodem: S holkama je to fakt jenom o sexu :D Přeci jen je to něco jinýho :D S klukem ten sex moc romantickej totiž není :D :D

A díky tomu, si o mě hodně lidí myslí, že jsem 'bi' - tedy hlavn hetero kluci, co to nepřenesou přes srdce :D :D ... Ale já sám se považuji za gaye - protože k holce, bych žádné city cítit nemohl - bohudík :D
21. 07. 2011 v 11:54Off-line adam.dubsik  (24/200/100)
Deimos: jasně, platí hodně věcí z toho, ale ty výzkumy už nejsou objektivní... Mě osobně ta problematika strašně zajímá :-))

Mc_Vysneny: A bisexualitu brali lépe než homosexualitu?? Přeci jenom je to na obojí (když tedy vynechám mojí myšlenku že neexistuje :-D)

pavelklier: no, jde tu o určitý druh hrdosti, nebo možná sebepoznání... Mě osobně to vadí hrozně, protože pokud někdo chce zrovnoprávnění, jako že já ano, je největší problém se seznamováním většiny, která spíš uznává "nějakou" variantu toho problému... :-(
07. 08. 2011 v 16:57Off-line Liveles  (18/177/74)
No já se třeba považuji za gaye. S klukama dokážu mít sex a přitom i jiný vztah, ale s holkama si sex představit nedokážu a ani nechci přimo se mi to hnusí, avšak zároveň se snima můžu bavit o čemkoliv...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 08. 2011 v 09:11Off-line Martens  (33/193/78)
Zajímavá debata...připojím svůj příběh: jako náctiletý sem chodil a spal s holkama, vše v poho, i když jsem si již uvědomoval, že na těch klucích něco je. Po jednom nepodařeném vztahu s holkou jsem hodně dlouho neměl nikoho, vůbec jsem nechtěl, hodně to bolelo....Myslím, že se tím něco ve mě zlomilo, přepnulo, či jak to nazvat a pomalu jsem začal zjišťovat, že ti kluci mě zajímají čím dál tím víc. V tomto období jsem to považoval za bisexualitu. Ale poté, co jsem to poprvé zkusil s klukem, bylo to jasný :-) Takže bych řekl, že to zas není úplný výmysl, do člověka a jeho psychických a fyzických pochodů nevidíš.... spíš vidím problém s tím, jak se to prezentuje. Já to vůbec neřeším, prostě když ti to vyhovuje a tvým partnerům, proč ne... Myslím, že je důležitější, jaký si člověk a jak se chováš ke svému okolí a ne s kým spíš....
14. 08. 2011 v 22:47Off-line Deimos  (26/172/77)
Liveles: no s holkama se mi taky sex hnusí, a taky přitom mám nejlepsího člověka za kamaráda holku

Martens: a v kolikati letech si ses přeorientoval na gaye? taky jako nactiletý?
16. 08. 2011 v 17:52Off-line Martens  (33/193/78)
Deimos: Nene, chvilku mi to trvalo.... první zkušenost s klukem jsem měl v 25
24. 09. 2011 v 23:50Off-line Toni  (19/174/60)
ať si je každý takový, jak se cítí (v rámci tématu) hlavně ať jsou lidi tolerantní
22. 10. 2011 v 20:45Off-line mychal  (31/192/78)
Mám zkušenost, že řada 17ek o sobě říká, že je bi. Ti ještě podle mě nemají jasno, neznají se. Ale u starších na bisexualitu nevěřím.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 10. 2011 v 01:47Off-line Artemian  (21/185/70)
Dle mého je BISEXUÁL každý, ale ať už vědomě či nevědomě v sobě potlačuje svou hetero/homo část. Takže já skutečně na Bisexualitu věřím. U někoho je to stav přechodný, u někoho to tak zůstává. :)
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
25. 12. 2011 v 22:44Off-line oem  (29/165/62)
souhlasím s Artemianem, je mi skoro třicet a jsem bisexuál a není to o tom, že bych se zapíral nebo tak... prostě se mi líbí kluci i holky a sex s nima...
29. 12. 2011 v 01:08Off-line AVVENENTE  (16/180/63)
BISEXUALITA : je pouze alibismus gayů, kteří si prostě nepřipustí svojí náklonost ke stejnému pohlaví :);)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
29. 12. 2011 v 09:24Off-line pejsek  (26/-/-)
Odmalička jsem měl proti homosexuálům :-D , proto jsem byl heterosexuál. Ale kluci mě trochu přitahovali. Začal jsem chodit s holkou, když bylo mi 18 let. Kolem rozchodu (ona nebyla se mnou spokojená, proto se mnou končila) jsem se trochu zamiloval do jednoho kluka, a on na mě byl dost zamilovaný. Když on vlezl ke mně do postele, tak jsem byl dost nadrženej! Začal jsem s ním chodit. 2 let po rozchodu jsem si říkal, že jsem bisexuál, ale s chlapem je pro mě zajímavější, vzrušenější, ... Pak jsem zkoušel mít druhou holku, ale to pak nevyšlo. Pak jsem měl kluka, a od té doby v 24,5 letech už mám jasno, že jsem gay a nechci mít holku :)
31. 12. 2011 v 13:00Off-line xdancerx  (22/175/64)
bisexualita je buď sexuální nevyhraněnost, to znamená, že jsou tu tací, kteří jednoduše ojedou co před neuteče na strom..:D
nebo je bisexualita jako nástroj získání zkušeností a přehledu. To je zejména u pubertálního věku, kdy člověk zkouší, co chce.
Pak je alespon malé procento u heterosexuálů, u většiny, že by chtěli zkusit druhé pohlaví, z čisté zvědavosti co to udělá a jaké to je.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 01. 2012 v 02:14Off-line b.monster  (20/185/68)
bisexualita není žádný výmysl. bisexuál je téměř každý,zkrátka každý má ty misky vah jinak postavené. a je dobré rozlišovat jak už tady někdo napsal sexuální orientaci a chování.
13. 01. 2012 v 19:56Off-line Blair.Waldorf  (21/174/67)
Ja si myslim ze bisexualita je vrodena u vacsiny ludi...ale len malokto sa s tym vie vyrovnat.Napr. ja viem ze som gay,ale hm tiez aj zenske ma pritahuju a nemal som s nimi nikdy nic :P teda okrem ehm...:)
26. 01. 2012 v 15:13Off-line divxx  (18/196/78)
Ja se považuji za bisexuála, věřím, že bisexualita existuje už jenom proto, že si nedovedu představit trvalý vztah s klukem, líbání, mazlení. Jde mi čistě o oživení sexu.
16. 05. 2012 v 12:54Off-line adam.dubsik  (24/200/100)
Divxx: ale bisexualita je považovaná za sexuální orientaci, tudíž dokážeš se zamilovat stejně od kluka i holky..... není to je o sexu.
16. 05. 2012 v 22:40Off-line Dark.Angel  (22/183/62)
Podle mě je to orientace, která člověku nedavá naprosto žadné hranice ve vybírání vztahů a sexu,jelikož jejich sexuální přitažlivost jak ženám i mužů je stejná... tím pádem si myslím, že do ní nepatří alibismus jedinců v pubertálním stádiu a považujuji za sexuální orientaci. A rozhodně si myslím, že popírání bisexuality jedinci, kteří se dříve tímto způsobem obhajovali je absurdní. :-)
19. 05. 2012 v 12:23Off-line denis  (26/185/88)
Je to otázka o které se pořád diskutuje,udává se že 4% lidí jsou homosexuálové ,to je prokázané.Souhlasím s tím a myslím,že určité % populace jsou hetero a co je mezi ,jsou právě lidé,kteří jsou Bi.a to je velká skupina lidí.Sexualita jak u lidí, tak u ostatních živočichů je velmi zajímavé téma,existuje mnoho i názorů odborných ....
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
Onload
Copyright 2011–2012 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Vytvořili: Zdeněk Večeřa a  Michal Kutňák,  design: Lukáš Churý
Onload
Nainstaluj si flash