Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Citlivost

31. 05. 2016 v 21:09Off-line Anonym
Zdravím Vás, chci se zeptat, mám velice citlivý žalud. Pokud stáhnu předkožku, nemůžu se ho skoro ani dotknout rukou, protože z toho mám nepříjemný pocit. Není to úplně bolest, ale hrozně nepříjemný... je mi 17 let, a sex jsem zatím neměl... Bojím se, že s tímto budu mít problém právě v onen pravý den, kdy si budu chtít užít sex naplno... Jak se citlivosti zbavim?
Četl jsem, že se má nosit žalud odkrytý v trenkách, ale i to je pro mne dosti nepříjemné... co stím?:) A má někdo podobný problém? Díky za odpověď a blbé komentáře si prosím nechte:)
31. 05. 2016 v 21:38Off-line onlip  (61/180/84)
Srovná se to věkem. Aktuálně - kondom by nestačil? Zkus to s ním nejdřív sám. Jinak samozřejmě existují prostředky pro oslabení senzitivity.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 06. 2016 v 14:27Off-line gin  (63/184/120)
@dsiv:

Ty chytrolíne, zase ses jako obvykle předvedl.

Protože k tomu mám něco na svých osvětových webovkách, tak to sem okopčím:

AU! - PŘECITLIVĚLÝ ŽALUD

Žalud je vedle vaší vnitřní předkožky vaší nejdůležitější erotogenní zónou. Nikde jinde na těle nejste tak sexuálně vzrušiví, jako když se dotýkáte špičky penisu.

Povrch zdravého žaludu je růžově jemný, sametově hebký a vlhký. Stejně tak vnitřní plocha předkožky.

Někteří kluci však mají citlivost těchto "senzitivních antén" tak extrémní, že jejich přímý dotek při sprchování, mytí, onanii a sexu může dokonce bolet.

Jako vždy, i tady můžete nejdříve sami jemně vyzkoušet, jak tento nepříjemný problém dostat pod kontrolu:

1) Naučte se nosit svou předkožku pravidelně a co nejvíce staženou za žaludem. Z počátku to může být velmi nepříjemné, ale tím, že ji míváte pravidelně a co nejvíce staženou za žaludem, tak to nutí jak nervy na žaludu, tak odpovídající mozková centra, aby se přizpůsobily normálnímu dráždění od okolí. Postupně si zvyknete a pak už vůbec nebudete cítit dotyky na žaludu nebo jeho tření o spodní prádlo jako nepříjemné. Tak si zvykněte při sprchování, koupání, v posteli, nad domácímí úkoly, u televize, u kompu a jindy, kdy je to jen možné, nechávat ve spodním prádle svou předkožku staženou za žaludem.

2) Pokud nebude zabírat nošení stažené předkožky za žaludem, tak se vědomě se konkrétně dotýkejte. Toto dotýkání vydržte a později vyzkoušejte vydržet záměrné dotýkání tím způsobem, tak že váš odkrytý žalud opatrně obejmete pěstí a budete ho pevně držet tak dlouho, jak se to jen dá vydržet.

Je to trochu věcí hlavy. Vědomí, že mohu kdykoliv přestat to vše dělá lehčí a snesitelnější. Nepřestávejte však! Časem se to obvykle zlepší a citlivost vaší špičky bude normalizována.

3) Snad šálek čaje?


Pokud to nepomáhá, nemějte strach! Vyzkoušejte, jestli to nebude lepší po koupání v čaji.

Koupejte penis dvakrát až třikrát denně ve studeném zeleném nebo černém čaji. Tyto čaje obsahují tříslovinu tanin v neškodném množství, které je ale však dostačující pro vaše účely. Při této čajové koupeli budete penis se staženou předkožkou koupat v šálku čaje, aby se žalud a vnitřní předkožka stali méně citlivé. Efekt však zmizí, když přestanete s koupelemi.

(Tu je třeba něco dodat. Čaj je potřeba připravit jinak, než čaj k pití, U čaje k pití se louhuje asi tak pět minut, aby se uvolnil tein, kvůli kterému se čaj pije. Po pěti minutách louhování se však začne uvolňovat tanin, který svou nadměrnou hořkostí kazí chuť čaje. Oproti čaji na pití je však potřeba při přípravě čaje k této koupeli ho nechat louhovat co nejdéle.Redakce PNVT)

4) Výzva k důvěře.

Pokud ani toto nepomáhá, tak byste se měli poradit s dětským nebo dorostovým lékařem. Ten vám může předepsat znecitlivující mast, která by znecitlivěla žalud a vnitřní předkožku. Zároveň pohovor s lékařem může odhalit, zda má váš problém fyzickou nebo psychickou příčinu.



Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…peny-zalud-/

Furt lepší, než mít žaluda kvůli opižlání míň citlivého než patu.
01. 06. 2016 v 18:31Off-line Nakluky1915  (42/-/-)
Myslim že bys měl. Navštívit lékaře ,,obrovská by jistě pomohla ..
01. 06. 2016 v 20:55Off-line gin  (63/184/120)
Škoda, že nevím, zda ten nesouhlas je s odstavcem, který je k věci, nebo je to od nějakého cirkumfetišisty kvůli mé poslední větě. Že mi tu cirkumfetišisti dávají zásadně nesouhlasy, na to jsem si už navykl.
01. 06. 2016 v 21:15Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Žalud je velmi citlivý normálně. Zkus upřesnit to "nemůžu se ho skoro ani dotknout rukou". Je tím myšleno, že je ti nepříjemný i jemný kontakt? Je třeba běžné, že při masturbaci je přímé tření penisu nepříjemné. Což nemůžeš srovnávat s kontaktem se zvlhčenou sliznicí. Zkus se tolik neupínat na to, že první sex musí být skvělý. Je to asi jako chtít, aby první jídlo, co uvaříš, bylo skvělé.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload