Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Studium

10. 06. 2016 v 23:55Off-line Anonym
Čau, příští rok (snad) odmaturuju, dělám si nástavbu, potom bych chtěl dále pokračovat ve studiu (jsem už vyučenej). Přemýšlím mezi Vysokou školou a střední školou, nebo další účnák. Jakou variantu zvolit? Moje charakteristika je v tom, že jsem na sebe docela dost náročný, takže vám určitě dojde, že mám ambice k tomu se vzdělávat s účelem mít zajištěnou dobrou a perfektně dobře placenou práci do budoucna. Do 26 let chci nasbírat co nejvíce vědomostí, zkušeností, aby mě nakonec nepřiřadili obrazně řečeno k lopatě.
11. 06. 2016 v 01:16Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Zlato, k lopatě tě můžou přiřadit i s diplomem z Harvardu. Jestli chceš mít jistotu vybuduj si do těch šestadvaceti vlastní byznys. Jestli chceš být dobře zajištěný tak si kup knihu Bohatý táta a chudý táta od Roberta Kiosakiho a přečti si jí, tam se dozvíš, jak pokračovat.
11. 06. 2016 v 10:26Off-line Vlado2  (61/180/80)
Z tvého dotazu není patrné, jakému oboru ses až dosud věnoval. V každém případě by první otázka neměla být „CO BYCH JEŠTĚ TAK MOHL STUDOVAT?“, ale spíše „CO BYCH CHTĚL V ŽIVOTĚ DĚLAT?“.
Uchazeče o zaměstnání se totiž neptají na to, kolik „utrpěl“ jakých škol, ale na to, jakou má kvalifikaci právě pro tento obor, co užitečného (pro firmu) v dané profesi umí a jakou má praxi. „Multiabsolventi“ nepříliš kompatibilních škol se následně přímo hemží na úřadech práce!
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload