Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Obřízka v Praze

23. 06. 2016 v 01:44Off-line Anonym
Ahoj,
ze zdravotních důvodů jsem nucen podstoupit obřízku. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti z poslední doby s nemocnicemi nebo klinikami v Praze, kde by mi obřízku provedli bezplatně (ze zdravotních důvodů - fimoza). Rád bych, aby se vše podařilo bez problémů a napoprvé. Děkuji.
23. 06. 2016 v 09:54Off-line Filip1111  (24/182/64)
FN Motol ;)
23. 06. 2016 v 10:45Off-line colombo  (103/192/90)
Anonyme, žádný chirurgický zákrok ti nikdo nezaručí jako bezproblémový. Zase na druhou stranu není to stejně náročné jako např. operace srdeční chlopně :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 06. 2016 v 17:43Off-line zssk_bmpeer  (28/-/-)
Očakávam reakciu pána "Gin", nech to nerobíš, lebo bla bla bla... :D :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 06. 2016 v 22:09Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Myslím, že se jedná o tak banální zákrok, že můžeš být v pohodě s kteroukoliv FN. Důležitá je pak následná péče, která je jen na tobě. Takže dbát rad lékařů, kontrolovat hojení a bude to v pohodě.
24. 06. 2016 v 16:56Off-line gin  (63/184/120)
Před 22 hodinamiOff-line zssk_bmpeer (20/172/62)
Očakávam reakciu pána "Gin", nech to nerobíš, lebo bla bla bla... :D :D



Na jednu stranu je to v jeho věku jeho věc. Jenže ne vždy je nutné nutné problémy s předkožkou řešit její amputací, jak někteří doktoři tvrdí. Ono to není tak neškodné. Některým mužům může amputace předkožky vážně poškodit jejich sexuální život.

Ony ty případy jsou roztroušeny různě po internetu. V němčině a francoužtině existují též speciální fóra. S adminem těch fór se znám osobně, byl jsem předloni v září u něho doma ve Francii na návštěvě.

www.beschneidungsforum.de

Například účastníkovi pod nickem Urolüge (v překladu urologické lži) nalhali, že jediné řešení při mírné relativní fimóze je amputace předkožky. To mu bylo 24 let. Po operaci už nikdy orgasmus neprožil. Ejakuluje bez problémů, ale bez orgasmu. Takto strádá celých 15 let bez obřízky. Je jasné, že takovým doktorům, kteří tvrdí, že jediným řešením je obřízka nemůže přijít na jméno a nazývá je Wald, Feld und Wieseurologe, tedy lesní, polní a luční urologové.

Teď k věci, hlavně pokud jde o fimózu bych nejprve doporučil tento postup:

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…vany-fimoza/

Je to sice pro pubertální kluci, mohou to však použít i dospělí muži. Vím o případu jednoho čtiřicetiletého, kterému se udělala fimóza až ve čtyřiceti a podařilo se mu jí takto bez obřízky rozchodit. MUDr Staněk na svých stránkách ten článek upravil na české poměry.

Problém zvaný fimóza


Více zde: http://www.strankyprokluky.cz/…a-predkozka/

ještě tu přidám link:

www.predkozkapenisu.webnode.cz

Pokud se rozhodne pro obřízku, tak bych mu doporučil vysoký styl, při němž zůstane co nejvíce vnitřní předkožky. Tím se eliminuje možnost vzniku anorgasmie. To je však náročné a ne každý doktor to umí. Na urologii to většinou nedělají a pokud ano, tak se to musí zaplatit. Lepší je však jít k plastickému chirurgovi. Na jednoho, který je poměrně levný se můžeš zeptat Martina na:

www.obrizka-lepsizivot.webnode.cz

kde je na něho email

nebo na

www.obrizka.webnode.cz v diskuzi


Více zde: http://pravo-na-vlastni-telo-cz.webnode.cz/…-predkozkou/
26. 06. 2016 v 15:47Off-line Anonym
Šance vyřešit problém bez obřízky u mě už nejde, proto jsem se pro ni po dlouhém rozmýšlení rozhodl, diskusi jsem otevřel kvůli výběru místa, kde to provedu, neřeším tady, jestli ANO, nebo NE.
26. 06. 2016 v 20:51Off-line gin  (63/184/120)
Možná to ještě vyřešit jde. Ale i kdybys neměl žádné zdravotní důvody, tak je to čistě tvoje věc a nikdo ti do toho nemá co kecat. Jenže to má svá úskalí, takže by sis měl předtím, než se někam vydáš o tom měl co nejvíce nastudovat. Ještě jednou ti teda napíšu jeden z těch odkazů, je tam solidní diskuze, takže se tam můžeš informovat. Hodně účastníků, kteří si tam vyměňují své zkušenosti je z Prahy, takže se tam můžeš dovědět hodně.

www.obrizka.webnode.cz
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload