Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsem na holky, chci to zkusit s klukem, mám ale strach z nemocí

04. 07. 2016 v 05:17Off-line Mikimausi  (28/-/-)
Ahojte všichni, chtěl bych prosím poprosit o radu. Jde o to, že jsem na holky, ale už dlouho chci zkusit v******t kluka a taky mi chutná celkem moje sperma (myslím, že to není úchylka) a tak bych chtěl se nechat postříkat, ale vždy když to vypadá, že se sejdeme, tak mam strach z nemocí přenosných a odradí mě to(nejsem písálek atd), ale vím, že to chci zkusit. Prostě když se mi to nebude líbit, tak ok a vím, že to není pro mě, ale mám strach z těch nemocí. Na druhou stranu, když si najdete holku, tak taky nevíte kolik měla kluků a co dělaly s jinými/a. Děkuji za rady :) Přeji hezký den všem.
04. 07. 2016 v 05:36Off-line Mio6602  (103/-/-)
Je to tak, jak sám říkáš. Heterosexuální promiskuita přináší stejná rizika, jako promiskuita homosexuální. Pokud budeš vyhledávat nějaké úlety, aby sis "otestoval", co tě vlastně přitahuje, poneseš vždycky nějaké to riziko. Nemusí pochopitelně jít jen o HIV. Jsou tu i jiné breberky, které se dají léčit, ale člověk se bez nich rád obejde.
Ujasni si, co tě jednoznačně přitahuje víc a najdi si podle toho stálého partnera/partnerku. Na to nepotřebuješ praktickou zkušenost, při které poznáš půl města bez kalhot. Obzvlášť v dnešní době je to tak jednoduché. Proluxuješ internet a snad poznáš sám, jestli tě víc bere porno takové nebo onaké.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 07. 2016 v 09:35Off-line misanek007  (24/-/-)
Budes mit ESERICHII v mocove trubici ok
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload