Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Viděli mě s mým klukem, bojím se, že se to dozví homofóbní spolužáci a kamarádi

10. 09. 2016 v 17:53Off-line Anonym
Ahoj, mám homofobní kamarády a většina spolužáků je taky homofóbní, takže jsem jim nemohl říct, že mám kluka.
Navíc s tím já sám stále nejsem srovnaný.

Byl jsem s mým přítelem na jedné akci.
Pili jsme, jak je na akcích běžné, nejdřív jsem radši nechtěl moc pít, ale pak jsem se na to vykašlal a pil jsem (jako ne úplně extrémně moc, ale prostě však víte).

No pak jsem příteli řekl, že mě to nebaví se nemoct chytit ani za ruku a tak. No a on, že je mi nevadí se držet za ruce a za ruku mě chutí rád, ale že toho prý budu druhý den litovat.

No tak jsem mu řekl, že nebudu a že prostě žiji přítomností. No takže jsme se za ty ruce drželi no vlastně furt když jsme někam chodili na té akci.

No pak když jsme byli stranou tak jsem ho i políbil, protože jsem si řekl, že je tma a že jsme stranou tak co. No políbil jsem ho několikrát.

No pak jsme šli na atrakce a když jsme byli na takových těch chobotnicích (asi to znáte), tak jsem ho objímal jednou rukou. A to mám pocit nás zahlédl jeden kluk ze školy.

No pak když jsme šli za těch chobotnic a zase se drželi tak jsme ho znovu potkali a dost na nás čuměl.

Teď toho lituji. Teda jako bylo to fajn, bylo fajn ten čas trávit fakt jako s přítelem a prostě se tak k němu chovat a ne předstírat, že je to jen můj kamarád. Ale byla to chyba. To vím. Lituji toho.

Nevím co mám dělat, ten kluk má kamarády u mě ve třídě a určitě jim to v pondělí vykecá.
Vůbec nevím co mám dělat. Jsem z toho úplně zoufalý. :(

Co by jste mi poradili, že mám udělat?

Jinak děkuji všem, co jste tenhle dlouhý text přečetli :)

...
(toto číst nemusíte)
Jsem autor tohoto tématu:
http://www.nakluky.cz/…e-zamiloval/

Nechtěl jsem porušovat pravidla fóra a psát pod to téma něco co s tím nesouvisí tak píšu sem.

Haty si prosím nechte. Vím, že mě mnozí nemáte rádi, ale musíte uznat, že už jsem o trochu milejší ke gayům, ne?

...
10. 09. 2016 v 18:34Off-line pauxi  (49/178/79)
No ještě nějaký ten den , a jestli gey nejsi , tak ho postupně z tebe uděláme, myslím, že půl je hotovo. Ne tet vážně, vzbud se, je trochu jiná doba, jestli tě někdo bude řešit , tak tak týden, čím víc se budeš kvůli tomu pak vztekat a poukazovat , vykrucovat, tím víc je bude bavit to případně řešit. Pokud to necháš bez povšimnutí , nikdo si toho ani nebude všímat, dnes je to snad všudypřítomné a neděláš nic trestného, snad děláš co sítíš
10. 09. 2016 v 18:45Off-line colombo  (103/192/90)
Tomu se říká "sotva si prdnul a už si myslí, že se posral..." :-)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 09. 2016 v 19:03Off-line Katarze  (28/172/61)
Pokud tě zahlédl někdo z tvojí třídy, tak s velkou pravděpodobností budeš terčem diskusí. Je to logické, neboť se vymykáš průmeru společnosti... to ale neznamená, že je chyba u tebe. :) Nebudu ti mazat med kolem pusy a říkat ti, že je to normální a že prostě nebudeš terčem posměchu - můžeš, ale i nemusíš. :)

Z mojí zkušenosti (nemám přímo zkušenost ze šikany kvůli homosexualitě... pouze jako šikany takové) bych ti asi poradil jen to, abys nikdy neukazoval svoje "slabé stránky" nepříteli. Co tím myslím? Pokud čistě hypoteticky budeš terčem posměchu - prostě je ignoruj. Pokud nedáš "haterům" možnost rozvíjet posměch, prostě je to časem přestane bavit a najdu si jiný terč... Ber to tak, že homosexualita není nemoc (dokázano) a pokud hledají srandu v něčem tak malicherným, tak to něco vypovídá o jejich charakteru.

Mimoto, nemyslím si, že celá třída bude homofobní. Věřím, že se najde někdo, kdo se tě zastane - minimálně tvoji dobří přátelé. :)

Přeji hodně štěstí a žij přítomností - co by někteří dali za to, aby mohli držet kluka za ruku a políbit ho. Když ho miluješ, není co řešit. ;) :)
10. 09. 2016 v 19:13Off-line Matthewko  (28/182/85)
Tvár sa akoby nič, a podla mna sa ta to na rovinu nikto nespýta, a ak aj, tak to otoč na srandu že ste boli napitý a ták ved vieš :) a neboj
10. 09. 2016 v 19:21Off-line johnj  (40/186/82)
Nedělej vůbec nic. Nic jsi neprovedl, ničím nejsi vinný. Choval ses úplně běžně, takže nemáš důvod "něco dělat". A narážejícím haterům pošli jen letmý úsměv. Nic víc si nezaslouží. :)
10. 09. 2016 v 19:49Off-line vasek698  (25/-/-)
Ne, nelituj toho. Je to krásný a fůra lidí včetně mě ti závidí, že s ním zažíváš krásný a příjemný chvíle.
Komu vadíš, tak tě nemá rád. Proč bys měl mít rád někoho, kdo nemá rád tebe?

Říká se, že člověk má věci, co mu ostatní vyčítají, přijmout za své. Když na ně totiž budeš hrdý, nikdo tě na ně nedostane.
10. 09. 2016 v 20:27Off-line Anonym
Pauxi: No mě jde o to, že ten kluk co nás viděl to řekne mým kamarádům. A to nesnáší gaye, říkají, že jsou nechutní. Já nevím, nějak bych je rád přesvědčil, že gay nejsem.

Katarze: no nebo to mám popřít? Ale nevím jistě, zda nás neviděl ještě někdo jiný :/ Jako já to nějak přežiju, pokud budou mít řeči, ale příjemný to nebude. Zrovna mě, když proste jsem gaye hrozne dlouho odsuzovat a prostě stále gay být nechci.

Matthewko: No nevím, oni by to neuznali ani tak. Je to pro ne prostě nechutné, neříkám, že pro všechny, ale pro mé kamarády ano. Není to tak dlouho co jsem mluvil jako oni.

Vasek698: tak děkuji :) no ono mi jde o ty kamarády. Parta s kterou se bavím je proti gayům.
Ale díky no :)
10. 09. 2016 v 21:32Off-line dummy  (44/-/-)
Pozri sa ty si aspon (zatial)scasti zistil ze gay-ovia niesu zly a menis svoj nazor nanich ked sa to aj tvoji homofobni kamarati dozvedia a prestanu sa stebov bavit kamaratit tak to fakt kamarati neboli drzim vam obom palce aby ste vsetky nastrahy prekonali a boli spolu stastny
10. 09. 2016 v 21:54Off-line Katarze  (28/172/61)
Osobně si myslím, že jsi odsuzoval homosexualitu, neboť to dělali i tvoji vrstevnici - bral jsi to pak za samozřejmost.... Všichni to tak děláme... :) Kamarádi, rodiče i kde žijeme - tohle vše nás mění a časem se naučíme dělat vlastní rozhodnutí ze zkušeností, které jsme získali. :)

Zda popřít či ne zaleží na mnoha aspektech. Dokážeš žít celou dobu pod "maskou lží"? Umíš lhát? :) Taky si myslím, že je důležité brát v potaz jak dlouho budeš se svoji třídou... Pokud jsi na základce, nebo na střední tak není nějaký důvod to nějak uspechat. Občas je nejlepší východisko to popřít a nechat to vykrystalizovat... Žáci na základkách (popřípadě na některých středních školách) totiž mohou být s***ě, i když to nemusí myslet špatně. :)

Abych to shrnul... Obě varianty mají svoje pro a proti... Důležité je se nenechat vystrašit nepřáteli. :)
10. 09. 2016 v 22:11Off-line Kuk123  (23/187/-)
Nic si z toho a kdiż to někdo vitahneneďelejvitahřekny že ste byli nality a neveděliste co ďelate a jestly to chceš probrat podrobně tak pisni rad pomužu .
10. 09. 2016 v 22:14Off-line Kuk123  (23/187/-)
A to jak se tady řeší že nas buch potresta tak buch nam dal svobodu mišlení tak laskavě mlčte !!!!!
11. 09. 2016 v 10:18Off-line Anonym
Dummy: Děkuji :) no já nevím, ale jak je znám, tak jak se to dozví, tak jsem u nich skončil.

Katarze: to nevím, zda umím lhát. Ale popřít mi to přijde jednodušší.
A jsem na střední. Na základce jsem ještě takyhle nepil (ani na akcích) :D jen trochu na rozlučce s 9, ale ani to moc ne :)

Penalty: to si děláš srandu nebo to myslíš vážně?
11. 09. 2016 v 11:10Off-line Alex_1  (38/178/79)
Anonym: A na kom ti více záleží na kamarádech, kteří tě neumí brát takového jaký jsi nebo na tom být s přítelem? Pokud jsi někoho nezabil nebo nepodrazil z party, tak nevidím důvod proč by tě kamarádi měli odkopnout. Pokud to udělají tak to nebyli kamarádi a nestojí za to se s nimi stýkat.
11. 09. 2016 v 12:22Off-line Matthewko  (28/182/85)
Penalty: čítaš písmo dokladne, boh hriechy odpúšta spravodlivým a tým, ktorý si ich priznajú a vedia že su len ludia a bohu sa v čistote vyrovnať nemožu, trestá tých, ktorý tvrdia že sú dokonalý a svatý, ale hriechy majú, tak isto ako každý, každý je hriešny a večný život možeme získať iba nezaslúženou božou milosťou citujem Luthera
11. 09. 2016 v 13:27Off-line vegantronic  (38/186/77)
Vyser se na to, co o tobě budou říkat ostatní. Když se tě někdo zeptá, tak přiznej pravdu a nevykrucuj se. Naopak většinou, když člověk ukáže, že je "silný" a neokecává to, tak mu dají homofobové pokoj. Dovolují si na "slabé".
11. 09. 2016 v 14:43Off-line Bahutom  (35/173/60)
Kamarádum ve škole řekni, že to byla vsázka :)
11. 09. 2016 v 14:46Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Kamarádům ve škole řekni, že kamarád co tě viděl, moc chlastal a hulil, takže viděl přeludy. :-P
11. 09. 2016 v 18:22Off-line Anonym
Alex 1: protože být gay je podle nich hnusné, proto by se se mnou přestali bavit. A samozřejmě, že mi záleží na tom tom být s přítelem, ale jako tohle je prostě moje parta a taky o ní nechci přijít, ale nějak jsem si s nima teď vůbec nepsal, což je divný..snad jim to ten kluk už neřekl. No, pokud jo, jsem si jist, že to na mě vychrlí v pondělí.

vegantronic: no nevím, ale i kdyby mě nechali být, tak bavit se se mnou rozhodně nebudou.

buhatom: no, možná to by šlo no nevím.

Lukino Luk: on není ten typ, co by hulil :D
11. 09. 2016 v 18:37Off-line Alex_1  (38/178/79)
Anonym: Hele ať už jim to řekl nebo ne tím bych se netrápil. říkáš že je to tvoje parta, třeba já bych v takové partě, která mě nepřijme takového jaký jsem bych nebyl rád. Třeba mají nyní názory na gaye takové jaké mají jen kvůli tomu, že nikdo nebyl z jejich řad (což seš teď ty) věř mi nic nebude horké jak to vypadá a až přijde něco zajímavějšího tak se soustředí na to. Myslím si že partu neztratíš, maximálně odpadne plev od zrna :-)
11. 09. 2016 v 18:40Off-line Anonym
Penalty: Ale oni jsou pouze homofobní, ne věřící.

Alex 1: No já jen teď řeším zda říct, že to tak skutečně je nebo říct, že to tak není. Ano, no, já nevím, jako ono jim to prostě přijde nechutný, když jsou dva kluci spolu a tak to nesnášejí. No jako třeba mi nějací kamarádi zbudou, ale tahle "parta" to nebude. :/
11. 09. 2016 v 18:45Off-line pauxi  (49/178/79)
V životě občas přijdou okamžiky, kdy si musíš vybrat, co vlastně chceš, musíš to udělat sám, v tom ti nikdo nepomůže, tady si o tom můžeš tak maximálně povídat, sám musíš vědět , co vlastně chceš, co cítíš
11. 09. 2016 v 18:53Off-line Alex_1  (38/178/79)
Anonym: Tak tohle jsem řešil taky a nakonec jsem si řekl, že každému může být to jedno a pokud mi dal přímou otázku, tak jsem mu napřímo odpověděl. Ono ničeho se neboj, nicméně já jsem to měl jednodušší v tom, že jsem v partě měl kámoše, který to chápal. Věř mi, že ne každý je uvnitř tak zkažený jak vypadá navenek. Být na tvém místě tak to řeknu, je to jednodušší než jakékoliv výmluvy, protože stejně do té doby dokud to z tebe nedostanou tak tě budou otravovat. ;-)
11. 09. 2016 v 21:06Off-line Projekt  (48/177/74)
Takže chodíš s tím kámošem co jsi ho odsoudil ? Nechápu tě ?
11. 09. 2016 v 21:28Off-line Anonym
Projekt: no, dali jsme to dohromady no. on už mi to odpustil
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 09. 2016 v 21:33Off-line Projekt  (48/177/74)
Aha a proč píšeš jako anonym ?
11. 09. 2016 v 22:00Off-line zvedavko  (44/175/85)
Spravil si vsetko spravne. Alkohol tomu dodal len to, ze inak by si sa neodvazil. skutocni kamosi to daju. Moj mas velky respekt :-)
11. 09. 2016 v 22:11Off-line Anonym
Projekt: a proč ne. Stačí mi haty tady, nepotřebuji je číst i na profilu.

Zvedavko: no, střízlivý bych to rozhodně neudělal. Ale díky no :)
11. 09. 2016 v 22:17Off-line Mobus  (28/176/74)
Já bych si to s tím spolužákem v klidu vyříkal. Sice bys mu to přiznal, ale zase je šance, že bude držet jazyk za zuby...
11. 09. 2016 v 22:32Off-line zvedavko  (44/175/85)
Keby vsetci jedname ako ty, uz davno by ziadna homofobia nebola :-)
12. 09. 2016 v 16:55Off-line Anonym
Tak jim to řekl.
A má parta se rozdělila na část co tomu věří a nemluví se mnou a má část co tomu nevěří a tak se se mnou nadále baví.
Je to takové divné teď.

Zvedavko: no to asi ne, já jednam někdy hrozně.
12. 09. 2016 v 17:49Off-line pauxi  (49/178/79)
A jak budeš reagovat , až i ta druhá půlka bude mít jistotu, že máš přítele ?
12. 09. 2016 v 19:09Off-line radomir  (40/183/75)
Takže se to rozdělilo na půlku. Upřímně bych se choval jakoby nic, rozhodně se nesnižuj k tomu, že se budeš snažit zalíbit především té druhé půlce povrchní party a vyústí to zase v to, že se budeš hnusně chovat ke svému příteli a budeš mu to snad dávat za vinu. Sám jsi přece říkal, že na začátku toho všeho se s tebou hlavně kamarádil on (nyní jste již někde jinde - je to tvůj přítel).

Já osobně preferuji kvalitu nad kvantitou, tzn stačí mi i jeden člověk, pokud vím, že se na něj mohu spolehnout a je to vzájemné. Povrchních lidí, se kterými si člověk řekne max čau, prohodí s nimi pár slov a pak si na člověka vzpomenou především tehdy, když něco potřebují, bych nelitoval. Kdyby za něco stáli, tak by to nebylo tak, že se s tebou přestanou bavit jen tak na základě toho, že něco slyšeli...

Dej jim čas a pak se uvidí, ale já bych se choval tak, jako by se nic nestalo... Žádné provinění a chození"kanály"...
13. 09. 2016 v 23:04Off-line Anonym
Pauxi: No, já doufám, že když tomu nevěří teď, tak že se to nezmění.

Radomir: no ono ale ta druha pulka se mnou mluvi jen prozože tomu, že bych něco dělal s klukem nevěří. A říkají, že ta druhá půlka jsou d***lové, když si myslí, že já bych se držel za ruku s klukem.

Jo no, to jo, on byl můj kamarád mimo partu.

No, dělam že nic no

Ddiv: já jako kluk b***h být nechci :D
13. 09. 2016 v 23:07Off-line Anonym
Přemýšlím, zda se s tim vším nesvěřit doma....
Alespoň mamce. Ale nevím no :/

Přítel to chce říct některým svým kamarádům (o sobě ne o mě), ale to jsou spíš jeho kamarádi ne moji.
14. 09. 2016 v 01:00Off-line dummy  (44/-/-)
Tak to ber stej lepsej stranky ked prides o svoich kamaratov ktori ta zato ze si s chalanom odsudili budes mat partiu kamaratov s jeho strany a urcite ti bude lepsie a v novej partii ak vedia o tvojom chalanovi ze je gay a akceptuju to a hlavne nevadi mozte byt sami sebov a nemusite sa skrivat a tajit to
14. 09. 2016 v 04:21Off-line Alk  (26/-/-)
Dummy: Au, gramatika :'(
14. 09. 2016 v 11:39Off-line dummy  (44/-/-)
Alk:prepac polepsim sa.Budem sa snazit pisat bezchybne :)
14. 09. 2016 v 14:45Off-line Anonym
Dummy: ale tohle je moje parta co je se mnou ve třídě. Můj přítel ani jeho kamarádi se mnou ve třídě nejsou.

Onlip: tak ono mi nejde o lidi z okolí, které neznám, ale o ty co znám (kamarádi a tak).

A spíš teď řeším, zda o tom mluvit doma nebo ne.
15. 09. 2016 v 01:07Off-line Alk  (26/-/-)
Martisak: Vitaj v strednej Európe, oblasti, kde ešte zasahuje Ruská mentalita do štátov a myslenia ľudí.
Mňa by tiež zaujímalo ako to dopadlo. :)
15. 09. 2016 v 08:49Off-line pauxi  (49/178/79)
Říct to doma ? No, jestli to rodičum naservíruješ, jako nam tady, jako že ty gey nejsi , on ano , chodíš s ním, protože ho nechceš ztratit. Tak ti asi mohu odpovědět co ti odpoví. Hned ho nech , zkazí ti život , kamarádi se ti budou smát atd. Odpověd homofobních rodičů. Kdyby za mnou s tim mé dítě přišlo , asi bych mu řekl, at se třeba zamyslí nad tím co bude dělat až dojde i na jiné intimní záležitosti a nemyslím jen líbání , pokud gey není co mu nabídne ?
15. 09. 2016 v 17:09Off-line Anonym
Twiny: No ona tomu pulka party stále nevěří a tak se se mnou baví dál. Ta druhá půlka co tomu věří se se mnou nebaví. Ale pokud se to nějak proválí, tak se se mnou nebude bavit ani ta první půlka :/
15. 09. 2016 v 17:14Off-line Anonym
Pauxi: Ne, řekl bych jim, že chodim s klukem a kdo to je (oni ho znají, naše mamky se kamarádí). A nevím, ale tohle by mi snad neřekli něco takového.
Myslím, že nejsou homofóbní. Mají rádi Neil Patricka Harrise (doufám, že jsem to napsal správně), mamka teď začala koukat na Jak jsem poznal vaši matku a už ho sleduje na instagramu :D takže ji asi gayové nevadí.
Alespoň mamce bych to rád řekl...ale jak říkam nevím no :/ ale prostě asi radši ať to ví ode mě , než od někoho jiného :( Ty myslíš, že je to blbý nápad?

A no...k těm intimním záležitostem. Ono to trošku dál zašlo, než jen k líbání, ale ne zas tak daleko! Ale dál ano. :) A mě to nevadí :D
15. 09. 2016 v 20:19Off-line pauxi  (49/178/79)
Netušim, co jste spolu už dělali, ale to , že spolu třeba zahoníte ještě neznamená , že Vam to psolu po intimní stránce půjde. Píšeš , že jsi hetero, co až ti partner řekne , že by s tebou chtěl anální sex ? Orál dáš na tom nic neni
15. 09. 2016 v 20:42Off-line Anonym
Onlip: no hodně záleží na tom jaké máš lidi v okolí. Ty máš v okolí evidentně dobré lidi a máš dobré kamarády. Ale to je dobře, máš štěstí :)
Já ted řeším co s rodiči.

Pauxi: proč by nám to nemělo fungovat po intimní stránce, to píšeš každému začínajícímu páru nebo jak to myslíš.
Proč je podle tebe pro někoho, kdo by měl být heterosexuální horší orál než anál.
Ono taky záleží jestli by se měl nechat nebo to někomu udělat...myslím.
A já jsem s ním o tom análu trochu mluvil a já bych byl ten aktiv se tomu myslím říka, takže to není podle mě zas takový problém.
A psal jsem, že jsem heteroseuxál. Snažím si občas říkat, že jsem ale sám tomu věřím čím dál méně. Mám přítele, takže heterosexuál asi nejsem bohužel.
15. 09. 2016 v 20:44Off-line pauxi  (49/178/79)
Vždit my tomu taky věříme čím dál méně ha ha
20. 09. 2016 v 20:19Off-line Anonym
20. 09. 2016 v 22:40Off-line pear  (103/-/-)
Někde jsem četl, posmivat se někomu za jinou orientaci je trestné, takže pokid tě budou hodně štvát, tak zavolej na ně podej trestné oznámení.
21. 09. 2016 v 03:56Off-line Z.M.R.D  (50/181/80)
Tazatel už teď nezvládá svoji rozpolcenou osobnost v pěti tématech trolení této poradny:-)
To není hledání sexuality, ale scizofrenie.
10. 06. 2021 v 08:12Off-line AngelFromHell  (18/180/64)
Omg omlouvám se že píšu do tak staré debaty ale to co zde anonym píše je jak z nějaké knihy a jelikož jsem autor děl na platformě wattpad a příběh anonyma mě inspiroval tak napíšu podobnou knihu jako je jeho příběh .
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 06. 2021 v 10:26Off-line AngelFromHell  (18/180/64)
Ale klid žádná kampaň
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 06. 2021 v 12:58Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Taky píšu na Wodpad. Můj gay příběh tam je mezi 20 nejlepšími v kategorii #gay :O
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 06. 2021 v 16:43Off-line rosju  (53/170/78)
Vždyť si ho vůbec nedopsal,pohlednico,dal si sem čtyři řádky a konec. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 06. 2021 v 17:32Off-line mr.mrkvicka  (20/-/-)
Dej odkaz na tu povidku.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 06. 2021 v 18:22Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Na tamten jsem zapoměl heslo, takže to zůstane nedopsané :D Ale mám nový, kde mám jednu dokončenou Funfikci na Jenise a Tomiho.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 06. 2021 v 18:49Off-line mr.mrkvicka  (20/-/-)
Tak to je hodně slabý, jenom 3 krátký odstavce, to ještě dodělej.
https://www.wattpad.com/…fikce-prolog
10. 06. 2021 v 19:01Off-line rosju  (53/170/78)
Prostě pohlednico,zase lžeš , až se ti práší od huby. :)
10. 06. 2021 v 19:14Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Proč bych lhal o takové banalitě? :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 06. 2021 v 19:23Off-line rosju  (53/170/78)
Protože už nevíš sám, když něco píšeš,co je a co není pravda.
To se notorickým kecalkum stává :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 06. 2021 v 19:29Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
A joo, já ti večera už po 3 mám pocit nechtěl poslat fotku nohou, tak si naštvaný. Tak počkej, já vám tu hodim odkaz.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 06. 2021 v 19:42Off-line rosju  (53/170/78)
Jasně, to máš opravdu pádný argument :(
10. 06. 2021 v 19:49Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Když ty bezdůvodně útočiš, proč bych já nemohl taky?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
10. 06. 2021 v 19:56Off-line rosju  (53/170/78)
Já neútočil,jen jsem napsal jak to je,jdi se spláchnout, pohlednico
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 06. 2021 v 22:43Off-line AngelFromHell  (18/180/64)
Rosju máš 48 let to ti neni blbe pod kazdou debadou bezduvodne napadaz pohlednyclovek??? Trosku se vzpamatuj
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
11. 06. 2021 v 07:49Off-line AngelFromHell  (18/180/64)
A omlouvám se hroznou úpravu psal jsem to na telefonu u kterého jsem byl rad že mi vůbec tuto aplikaci rozjel
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 06. 2021 v 07:49Off-line rosju  (53/170/78)
Angele-nevíš o co jde,tak se vzpamatuj a starej se o sebe,demente
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 06. 2021 v 07:52Off-line AngelFromHell  (18/180/64)
Dement být nemůžu když mam iQ 147 zlatíčko <3 a když vidím jak někoho napadáš tak to nenechám jen tak mam to v povaze
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
11. 06. 2021 v 10:15Off-line rosju  (53/170/78)
Jakmile se někdo začne ohánět svým údajně vysokým IQ ,je to vždycky směšné.
Je sympatické, že někoho branis,ale chtělo by to taky znát všechny okolností, než začneš
něco řešit.Alespon zdravý rozum to tak vyžaduje,puso. :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 06. 2021 v 14:21Off-line i8051  (53/184/97)
Jak uz jsem psal .. sem vzdycky nekdo novej vleze a hned zacne resit, co se tu deje a kdo co komu pise a je vzdycky chytrej jak radio. Prestoze vubec nevi, jakej je kontext nebo historie konverzace, zacne to hned samozvane a dulezite resit ... :-)

Taakze Enzlezpekla s namyslenym IQ 147, kterym nikoho neoslnis, jestli se ti tu nelibi, vpravo nahore je krizek, ten najdes i na tom svym mobilu, pripadne to das s tim tvym IQ i telepaticky. Dekujeme ... :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 06. 2021 v 15:35Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Rosju: ...chtělo by to taky znát všechny okolností....

Heh? Jaké prosimte? :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 06. 2021 v 15:39Off-line rosju  (53/170/78)
Tvl.uz to neřeš pohlednico, pořád dokola
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload