Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Číslo protiúčtu - chci zaplatit inkaso za telefon přes internet

17. 09. 2016 v 12:23Off-line Anonym
Ahojte mám takový dotaz chci zaplatit inkaso za telefon přes internet vše mám vyplněný ale nevím jak zjistím to číslo proti účtu je to to co je vždy napsaný za tím lomítkem?
17. 09. 2016 v 13:15Off-line Mio6602  (103/-/-)
Číslo účtu, na který posíláš platbu se skládá z předčíslí, čísla účtu a za lomítkem je číslo banky. Dále k platebním údajům patří VS (variabilní symbol), který slouží k identifikaci platby, dále specifický a konstantní symbol (často není třeba).
Pokud ti to takhle nestačí, bude lepší, aby ti napoprvé někdo pomohl. Příště už budeš vědět, jak na to. Není to žádná věda :)
30. 10. 2016 v 21:36Off-line Betonica  (39/191/93)
Inkaso se neplati pres internet. Inkasni platba je predem povolena platba ve tvoji bance ve prospech jineho uctu. Takze inkaso musis povolit ty. Udaje k platbe ti da inkasujici strana. Operatori maji svoje cisla uctu na webu.

https://www.t-mobile.cz/…jak-zaplatit
https://www.o2.cz/…Inkasem.html
http://pece.vodafone.cz/…2/a_id/1820/

Pri platbe inkasem se variabilni ani zadny jiny symbol nezadava, protoze operator inkasuje primo z uctu, na kterem je inkaso povolene a na kterem je spravne nastaveno cislo protiuctu. Tedy, podle sveho operatora vypln cislo uctu, zadej inkasni limit a potvrd. Od nasledujiciho mesice uz to bude chodit bez tebe, bude-li na uctu dost penez a bude-li inkasovana castka nizsi nez nastaveny limit.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload