Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Skoro šikana

20. 09. 2016 v 20:17Off-line Anonym
Jsem autor tohodle:
http://www.nakluky.cz/…-a-kamaradi/

Ahoj, po třetí a doufám, že už naposled. No ten můj kluk řekl svým kamarádům (ne všem) o své orientaci. I***t...no ta jedna kamarádka do něj byla zakoukaná, což on neveděl.
No řekla mu, že ho z té nemoci vyléčí a chtěla ho líbat. No on se odtahnul a řekl jí, že jí vidí jen jako kamarádku.

No takže ona se naštvala a vykecala to všem...někteří to neřeší, někteří mají blbé poznámky. Ale moji kamarádi ho začali kvůli tomu začali tak trochu šikanovat (ale spíše slovně).

No a polovina mých kamarádů, co nevěřila, že je to můj kluk řekla, ať se s ním už nebavím, když je to nechutný gay a ra druhá, že mi úvěří, že nejsem gay když ho taky budu šikanovat jako oni.

Nevím nějak jak celou situaci řešit. Štve mě to a i mě štvou oni, že o něm říkají, že je nevhutný a tak. Ale tak nějak na druhou šanci mám šanci být v jejich očích zas normální.

Nevím proč musím mít tak komplikované všechno :(
20. 09. 2016 v 20:22Off-line i8051  (53/184/97)
Tak tuhle story vidim uz jen na Chocholouska .. pro autora samozrejme :-) anebo to prodat do n@vy jako namet na serial :-) nekdo tomu jiste uveri
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 09. 2016 v 20:42Off-line Justme001  (24/-/-)
Vykašli se na ty kamarády ;) a postav se na jeho stranu.
20. 09. 2016 v 20:48Off-line Anonym
Letyoursoulsshine: Ale mě přeci vadí, že ho šikanují a nechci aby to dělali. Psal jsem přeci, že mě to štve....
A šlo by jen o to nebavit se s ním před nima. Ale to nejde úplně tak. Můžou nás potkat kdekoliv...třeba v kině jam chceme jít na ten film Nerve nebo jak se to jmenuje.
A no taky nevím, co na mě vidí.

Justme001: no jo, na jednu stranu mám chuť se na ně vykašlat, když o něm říkají, že je nevhutný, na druhou nevím. :/
20. 09. 2016 v 21:26Off-line johnj  (40/186/82)
A když si uděláš takovou představu o krátké budoucnosti, myslíš, že se postoj tvých "kamarádů" na gaye (tedy i tebe) změní? Pokud víš, že ne, myslím, že pro tebe nejsou tou správnou volbou.
A pokud se ty pitomé průpovídky o tvém klukovi začnou stupňovat, začnou na něho pokřikovat, nebo ho třeba i fyzicky pošťuchovat (nebo i hůře), bezpochyby bude někoho potřebovat. A to budeš právě ty. :)
20. 09. 2016 v 21:36Off-line Anonym
Twiny: No to bych se mu nedivil taky no.

Letyoursoleshine: No jo, když se nad tím zamyslím, je to ode mě sebecké, kdybych byl na jeho miste, chtěl bych, aby byl na mé straně...
No a to popřít nemohu, vím, že jsem se k němu na začátku choval hnusně a mrzí mě to.

Johnj: Myslím, že nezmění...
A ani už pokřikují :/
21. 09. 2016 v 00:20Off-line szarik95  (28/175/75)
Být na tvém místě, tak bych se ho zastal. Ti tví "kamarádi" nevědí nic o tom, co je to být gay. Šikana není opravdu nic dobrého. Jen seber odvahu a jestli ho miluješ, tak se jim dokážeš postavit. Opravdoví kamarádi si věří navzájem a berou své kamarády takoví jací jsou. Když se svého přítele zastaneš bude ti vděčný a odpustil by ti, jak si se k němu na začátku choval.
A jak psali pánové přede mnou, sám se musíš rozhodnout :)
21. 09. 2016 v 15:21Off-line dummy  (44/-/-)
Anonym (Anonym)Polož si otázku či ti viac zaleží na priatelovi,alebo na homofóbnych kamarátoch.Ak ti viac záleži na priatelovi tak stoj priňom a postav sa pred svojích homofóbnych (už) nekamarátov a povedz im že buď ta budú brať takého aký si alebo si už nemáte viac čo povedať a nech sa dovás nestarajú.Áno stratiš (ne)kamarátov ale zase budeš s niekim koho maš rád a časom budete mať nových kamarátov ktorím nebude vadiť že ste gay-ovia a budú vás brať takých aký ste.Rozhodnuť sa aj tak musíš sám ty vieš čo je preteba najlepšie.
21. 09. 2016 v 20:33Off-line Anonym
No, asi máte pravdu. Ono nemá smysl se furt snažit se s nima kamarádit. Navíc on je pro mě důležitější (vidíte, nejsem takový i***t).
No snad je to brzo přestane bavit....:)
Alespoň když už je to tam kde to je se tedy venku můžeme držet venku normalně za ruce....protože už je to stejně jedno.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 09. 2016 v 20:43Off-line dummy  (44/-/-)
Ked budu nahodou dobiedzat,alebo na vas nieco hovo*** jednoducho to obaja ignorujte aj ked to niekedy sa dat nebude ale ak si to nebudete vsimat tak ich to prestane bavit.Sam vidis ze s kamaratmi nepohnes tak to nema zmysel sa im vnucovat ked raz niekto nechce tak nechce
22. 09. 2016 v 00:42Off-line radomir  (40/183/75)
Nejsi i***t, to spíš ze začátku z tebe mluvilo tvé okolí a vlastní já bylo potlačeno kdesi hluboko... Se svým přítelem jsi jej objevil.

To je správný přístup. Na ně opravdu kašli... Někdo se třeba vrátí a bude ho zajímat, co a jak a zjistí, že se choval právě jako d***l, když tebe a tvého přítele zavrhl a kdo se nevrátí, bude jistě nahrazen jinými.

Beztak ti někteří zapřísáhlí homofobové jenom závidí, neboť jim nezbývá nic jiného, než péčko a levačka, kterou sem tam podvedou s pravačkou (to když se hodně odvážou) :-D.

Objetí a živočišné teplo, polibky, to že na tebe někdo myslíš a ty na něj - to je k nezaplacení a za to bych nevyměnil ani jednoho kamaráda, natož "kamaráda/partu" a toho bych se držel. Jste na to dva, abyste čelili nástrahám! Horší by bylo, kdybys na to byl sám, tak nenech, aby tento pocit měl tvůj milý!;-)
24. 05. 2017 v 20:04Off-line Anonym
Vyjádřoval jsem se i k původnímu tématu, tak píši i sem.
Jen jsem chtěl napsat, jak se to vyvinulu a jak to je teď.
No tak tamti kamarádi stále jsou homofóbní a už se se mnou nebaví, ale jinak dali celkem pokoj. :) A s přítelem jsme pořád spolu. :) Tak snad už mám dobrou karmu :D
24. 05. 2017 v 21:48Off-line igni  (36/192/130)
Tak pokud ho milujes, neni co resit prece. Pokud nemas problem u svoji rodiny, tak se klidne s nim vyoutuj. Slovni sikana funguje, jen kdyz je ten nekdo sam. Kdyz ma nekoho, o koho se op***, a s kym to snaset, tak to neni tak hrozne a bezproblemu se to da prekonat. A hlavne, spolu muzete presvedcit okoli, ze to neni ani nemoc, ani nic nenormalniho. :)
25. 05. 2017 v 18:46Off-line Anonym
Igni: Tak moje rodina to bere v pohodě :) A lidi až na mé bývalé taky a je nemá cenu přesvědčovat, ani se mi nechce, už je nějak nepotřebuju, mam jiné kamarády. :)
25. 05. 2017 v 22:58Off-line Anonym
Joseph16: Teď už bych neváhal :)
26. 05. 2017 v 16:36Off-line Peta80  (43/187/-)
Koberec: srandičky, srandičky, co :)

Anonym: tvoje reakce ze začátku sice nebyla dobrá, nicméně relativně častá a pochopitelná. Ono když se člověk dostane do takovéto či podobné situace, tak typicky zafunguje strach sám o sebe, v důsledku čehož se dostane do tohoto rozpolceného stavu, kdy ho štve, že někdo ubližuje tomu, koho má rád, ale zároveň se bojí reagovat. Je dobře, žes to nakonec překonal a uvědomil si, že daleko větší cenu má zastat se a udržet si svého přítele, a to i přez případné překážky, než se snažit zavděčit bandě homofobních pablbů, kteří by ti stejně s největší pravděpodobností v životě k ničemu nebyli. Taky jediná možnost, jak homofoby naučit, že gayové nekoušou, je ukázat jim, jaké ty vztahy doopravdy jsou, a to, že když kluk miluje jiného kluka místo holky, jim nijak neublíží.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload