Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu NaKluky.cz s užitím cookies souhlasíte. Další informace
Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Zapomněl jsi heslo?
Onload

Sono Brno - chodíte tam někdo?

27. 09. 2016 v 11:58Off-line Anonym (XoXo)
Čaute... bude někdo dnes večer v Sonu v Brně?

Představujeme naše rádce…

Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

Radek Řadu let se věnuje problémům ve vztazích a milostném životě.
27. 09. 2016 v 18:20Off-line HardMode.Vesporax  (21/170/60)
Jelikož mi tento příspěvěk nepřijde zajímavý přikládám recept na Segedínský guláš: Vepřové maso
Plec bez kosti 600 g
Cibule
Rostlinný olej 40 g
Mletá paprika 1 lžička
Vývar 200 ml
Kysané zelí 400 g
Hladká mouka 25 g
Šlehačka 120 ml
Sůl
Kmín
Segedínský guláš
Postup přípravy:Zařazení: Maso, Vepřové
Maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na polovině oleje dorůžova. Přidáme mletou papriku, promícháme a zalijeme trochou vody. Do cibulového základu přidáváme nakrájené maso, kmín a osolíme. Přilijeme část vývaru, přikryjeme pokličkou a za občasného míchání dusíme, až je maso poloměkké. Podléváme vývarem nebo vodou. Potom přidáme k masu nakrájené kysané zelí a dusíme. Guláš zahustíme jíškou připravenou z oleje a mouky, dobře rozmícháme a při mírné teplotě dodusíme maso doměkka. Nakonec zjemníme smetanou, osolíme a krátce povaříme.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
27. 09. 2016 v 18:32Off-line Vocko  (22/-/-)
A já pořád přemýšlím, co si uvařit zítra k obědu :-D Díky za radu ;-) :-D
27. 09. 2016 v 19:46On-line ozvien  (66/-/-)
Vesporaxi a co mám jíst já když jsem vegetarián.
27. 09. 2016 v 19:50Off-line HardMode.Vesporax  (21/170/60)
Když nemáš maso, tak tam dej párek. Ten už je dneska taky skoro bez masa.
27. 09. 2016 v 19:54Off-line Mio6602  (95/-/-)
HMV: Doufám, že ti tu kuchařku zas nesmažou. Hodlám to použít :)))
27. 09. 2016 v 20:07Off-line HardMode.Vesporax  (21/170/60)
Jó, to je ten náš z**d HMV polovinu zdejších osamělých poustevníků nakrmil gulášem, jinak by zcela uhynuli hlady.

Takový jsem já 8)
27. 09. 2016 v 20:15Off-line Mio6602  (95/-/-)
HMV: Na oplátku ti nabízím recept na vajíčka na měkko.
Vložíš dvě vejce do horké vody a vaříš tak dlouho, až změknou. Občas do nich štoucháš, jestli jsou hotové.
Servírovat můžeš dle vlastního uvážení třeba s banánem.
27. 09. 2016 v 20:16Off-line HardMode.Vesporax  (21/170/60)
A ty vejce maj bejt vlastní, nebo nemusí?
27. 09. 2016 v 20:20Off-line Mio6602  (95/-/-)
S půjčenými to jde líp. Ale nedoporučuju je na velikonoce zkoušet vyfouknout. Ale malované kraslice vypadají fajn.
27. 09. 2016 v 20:26Off-line Mio6602  (95/-/-)
Zmínka o velikonocích mě teď přiměla vyhledat tenhle obrázek :)))
http://www.pokerlife.cz/…likonoce.png
27. 09. 2016 v 21:37Off-line Radek1951  (65/175/75)
Hard.Mode: jedna připomínka k tomu guláši. Do segedínu se zásadně dává vepřový bůček, ne plecko.
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2016 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Vytvořili: Zdeněk Večeřa a  Michal Kutňák,  design: Lukáš Churý
Onload