Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Proc?

24. 11. 2016 v 16:24Off-line Anonym
Zdravim vsechny. Jiz jsem tak zoufaly, ze bych byl rad kdyby mi kdokoliv pomohl najit odpoved. S p***elem jsme byli 3 roky. Jasne meli jsme nejake problemy, to ke vztahu patri. Ale nikdy zadna nevera z obou stran. Byl to krasny vztah, a s tim clovekem jsem chtel prozit svuj zivot. Najednou, p***el napsal, ze konec a ze uz si nerozumime, jako drive. Nebyl jsem ochotny to prijmout. Ten clovek me opravdu miloval nebyla to zadna intrika, stejne tak ja jeho.

Po me doternosti, jsme se dohodli alespon na pauze, samozrejme bez zahybani. Dalsich nekolik dni po rozchodu jsem zil v nadeji, ze ten den kdy jsme se meli videt mi rekne, tak to tedy jeste zkusime. Jenze co cert nechtel asi 10 dni po nasi pauze si zacal s nekym psat a dokonce spolu byli uz i venku. Najednou nadeje vyprchala, rekl mi ze uz je to proste konec. Ale take rekl, ze s dotycnym nic nemel ani neplanuje. To jsou ale podle me lzi.

Ma otazka na vas, co se mohlo tak zasadniho zmenit ve vztahu, kde se dva lide uprimne milovali. Mam to uz nechat uplne plavat, nebo stale doufat? Uz je to cca 20 dni, jsem furt ve stresu, smutku a neni mi vubec dobre a nemyslim na nic jineho, nez je on a jak moc ho miluji. Premyslim, co se najednou stalo. Mohu za to ja? A pokud kdyz byl problem nebo neco co mu vadilo, proc nebyl ochoten to resit. Ja dal jemu pri jeho preslapech vzdy sanci. Na oplatku ja nic neprovedl a jsem nadne. Dekuji za pripadne prijeme odezvy.
24. 11. 2016 v 16:35Off-line igni  (36/192/130)
Ahoj, duvodu proc to nedopadlo muze byt vic. Klasicky pripad toho, pokud on mel preslapy a ty zadne muze byt i to, ze se proste s tebou zacal nudit. Je to paradoxni, ale skoro kazdy nejak podvedome chce hajzla, se kterym bude poradny vzruso i kdyz vedome vime, ze to tak nemuze fungovat.
Proc to nakonec nedopadlo, na to casem prijdes ty sam, my ti v tom neporadime a bude to nejaky cas trvat, je to tak normalni, casem ti to mozna i on rekne. Rozhodne ale necekej a nedoufej ze se to spravi, zazraky se sice obcas stavaji, ale je lepsi byt mile prekvapen, nez byt za blbce.
A co se tyce te bolesti, je mi te v podstate lito, protoze to bude trvat dlouho. Pokud si ho miloval az do konce, a byli ste spolu opravdu tri roky, priprav se na to, ze to bude volet hodne dlouho, je klidne mozne ze i rok. Postupne to bude odeznivat, ale ve chvilich kdyby budes mit snizene bariery (treba po alkoholu) bude se to projevovat silneji. Ale obecne bude mit ta bolest klesavy trend. I kdyz hodne bolestive to bude klidne dva tri mesice.
Jedine co se na to da poradit je dobra spolecnost. Bud se svymi kamarady/kamaradkami, trav cas ve spolecnosti jinych fajn lidi se kterymi ti je dobre. Ale radeji si ted chvili nic nezacinej, protoze bys do toho noveho akorat tahnul bagaz ze stareho vztahu.
24. 11. 2016 v 16:46Off-line Anonym
Děkuji mnohokrát za odpověď. O nudě padla snad také řeč, že je vše tak stereotypní, jenže to si myslím, že není problém, který by se nedal po dohodě řešit. Nenudil se jen on, nudil jsem se i já, jenže bych kvůli tomu nezahodil 3 roky vztahu s člověkem, kterého miluji. Každopádně hajzlík? No.. jsem vyhazovač už dlouhá léta, nemyslím si, že by můj život byl andílkovský a bez nádechu hajzlíka. Ne rozhodně nemám v plánu pouštět se do vztahu s někým jiným, teď chci být sám, jak jen budu potřebovat. Budu více pracovně vytížen, což mi také jen prospěje. Vím, že když si s ním píši, tak je to mé strany pro něj jen otravování a byl by raději, kdybych to nechal už být, nemohu .. nedokáži to, každopádně vím, že musím. Kdybych byl ochoten přistoupit na to, že nám to neklapalo a proto to skončilo, pak nerozumím tomu, proč už po 10 dnech flirtuje s někým jiným, proč..
24. 11. 2016 v 17:45Off-line Teplousek000  (26/-/-)
Zasun okurku do analu a zapomen na nej. Okurka Te nezradi..
24. 11. 2016 v 18:39Off-line Anonym
Také jsem si nikdy nemyslel, že budu patřit k těm, kteří jsou zklamaní láskou a zanevřou nad vším tím negativní zkušeností. Tohle je ukázka jednoho ze "z**dů" pardon za ten výraz, ale slušnější asi neznám. Měli jsme vztah na takové úrovni, že ač jsme se měli bavit o sebe víc nepříjemné věci, udělali jsme to. Důvod mi řekl, i jsem ho nahoře v textu uvedl:"Už to není jako dříve, už si tolik nerozumíme". Dokonce i já jsem s touhle myšlenkou souhlasil, protože to tak opravdu bylo. Jenomže podle mého názoru se s každým problémem dá pracovat, pokud to není nevěra.
24. 11. 2016 v 18:55Off-line vasek698  (25/-/-)
Další i***t, co to musel napsat místo toho, aby to slušně řekl do očí? Taky jsem zažil... a taky skončil na pesimistický hromádce.
24. 11. 2016 v 19:23Off-line i8051  (53/184/97)
A opet a znovu a znovu. Proc se na to ptas nas? My jsme s vami zili 3 roky? Ne, to jste vy spolu zili 3 roky a proto si to mate probrat spolu a neco s tim udelat. My o tom, co jste meli ve vztahu za 3 roky, jaky problemy, jaky dobry veci, vime fakt prd. Takze kdyz to nikam nevede, zbejva to jen slusne skoncit. A kdyz on nechce? Jeho vec, neda se nic delat, jen to muzes prijmout a smi*** se s tim. Zijes v realnym svete a kdyz chces bejt dospelej, musis na nej bejt pripravenej. Nadavat, ze je to "z**d", tim ses fakt totalne shodil, to dela jen zoufalec, kterej si zadnej vztah ani nezaslouzi. Hledej chybu i v sobe.

Sorry, ze ti tu nekvituju a nefnukam s tebou, jako zdejsi vetsina, ktera te chce uchlacholit. To nedelam, protoze to nikam nevede a nikam te to neposune. Proste se jen postav na vlastni nohy, rekni si, ze to proste tak bejt melo a bez dal. Zadny hledani chyb a nadavani do z**du. Pokud tohle neudelas, budes se v tom kolecku motat dokola a ver tomu, ze se nic novyho nestane.

PS: Za vsechno ve vztahu vzdy muzou OBA .. manzelka i tchyne :-)
24. 11. 2016 v 19:27Off-line Anonym
I8051- toho z**da jsem nemyslel na svého přítele, to bych v životě neřekl. Myslel jsem to na "ano nim", na to co napsal, že je z**d, a to byla má odpověď jemu.
24. 11. 2016 v 19:29Off-line Anonym
Takže teď tvá zpráva postrádá úplně smysl, bohužel. Neboť jsi na mě zaútočil a chtěl mě setřít něčím, co není pravda.
24. 11. 2016 v 19:43Off-line i8051  (53/184/97)
Zprava nepostrada smysl, jen si z ni umaz ty dve vety. Zbytek je porad platnej a nejedna se o zadnej utok. Jestli to tak beres, tak jsi to nepochopil a je zbytecny ti to vysvetlovat. A pro priste pis jasne, komu co je, aby nedoslo k omylu :-)
24. 11. 2016 v 20:03Off-line kloudik  (38/182/80)
Jestli ses mu snazil ustlat na ruzich a vsecko mu polozit k noham tak se nediv. Pro dlouhotrvajici vztah je dulezite, aby oba byli dost vytizeni v praci popr ve skole. Mit nejake starosti a tesit se az se vecer nekomu sveris ale nemit cas hledat to jinde. Pokud se jeden zacne nudit tak uz je to jen otazka casu. Mimochodem laska se casto rada meni ve smrtelnou nenavist tak bud rad ze to skoncilo jen rozchodem :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload