Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Heterák kouření

13. 01. 2017 v 04:14Off-line Anonym
Caute, jsem hetero a chci se zeptat fundovanejsich. Mam kamose, nekolik let, prezentuje se jako hetero, mel holky, vsecko normalne.

V opilosti z nej ve zkratce vypadlo, ze by me chtel zkusit v******t, ze ho to laka. Dodal ze to rekl me protoze mi veri. Jsem velmi otevreny clovek ale ted nevim co si o nem mam myslet. Jak je mozne ze heterak na kterem neni ani naznak homosexuality toto vyplodi? Co mam delat, nekoho mu dohodit? Znam dost gayu.
13. 01. 2017 v 06:58Off-line colombo  (103/192/90)
Anonyme, heteráci jsme tu ale všichni, fakt, věř mi :-)
13. 01. 2017 v 08:18Off-line CuddlyCat  (36/173/75)
Normální zjedavost a experimentování. To vsak neznamená že je gay nebo bi. Někde jsem četl že až 50% chlapů má nějakou zkušenost s chlapem ;-)
13. 01. 2017 v 08:26Off-line radomir  (40/183/75)
Asi tak:-D. Tady se člověk různě dočte, jak heteráci ochotně lezou s jinými muži do postele a někteří to napíšou i po dlouhodobém vztahu s mužem (že jsou heteráci :-D). Tolik k Heterosexualitě a normalitě :-D tvého kamaráda... V opilosti se člověk nemá proč přetvařovat, až si s někým pořádně vy*kouř*í, pak ti možná stejně tak upřímně přizná, že je asi bi a pak gay... A nebo bude na venek s ženami "vsecko normalne" a na hotelu potají si bude užívat s chlapem, úplně nenormálně :-D.

PS: když to řekl tobě, jakožto projev důvěry, tak by chtěl kouř*it tebe, to snad jasně vyplývá. Cítí k tobě víc, než k někomu cizímu (tedy prozatím - než se pak rozjede:-D). Jak se k tomu postavíš, je na tobě...

Jen bych rád podotkl, že všichni nejsme jen vykroucené princezny s růžovou kabeličkou, vytrhaným obočím a makeupem... Tolik k zevním znakům homosexuality, které by tě do očí víc bily a které u kamaráda nevidíš.

Já když jsem kamarádovi řekl, že mám přítele, skoro spadl pod stůl:-D, neboť věděl, že jsem dříve chodil s dívkami a pár mých přítelkyň poznal osobně a vždy mi říkal, že jsem kanec:-D. Obrázek si udělej sám...
13. 01. 2017 v 08:42On-line i8051  (53/184/97)
Heterak se projevuje vetsinou tak, ze ma koule. Taky proto resi tyhle veci sam a ne na zdejsi pavlaci jako buznicka. Takze mu nemusis shanet buznu, jses ji sam :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
13. 01. 2017 v 19:37Off-line onlip  (61/180/84)
To znám z vojny. Každý kluk více či méně potřebuje náklonnost, nejen tělesnou.
Navíc nevěřím na jasné hranice mezi hetero- a homo-. To je křivka od -do.
14. 01. 2017 v 04:47Off-line Tycz  (44/180/72)
Ahoj, Anonyme,
sexualita opravdu nebývá v jedinci jen jediná. Každý má v sobě i kus sexuality či sexualit jiné/jiných. A i když člověk ty další sexuální zájmy sám v sobě přirozeně potlačuje, neznamená to, žeby se někdy nemohly i částečně anebo úplně projevit. Zvlášť popouští-li uzdu svých zkrytých tužeb v opilosti.
-----
Pochopitelně i kdybyste si spolu něco jakkoli začali, stále by se patrně jednalo jen o zkoušení, jaké to asi je. Pokud ale vaše přirozené sexuální směřování (to výraznější) přecejen inklinuje více k dívkám a ženám, nebojte se, zůstáváte dál kýženými heterosexuály.
-----
Naopak budou-li vaše "experimenty" častější a budou vám také připadat příjemnější, možná se jeden z vás anebo oba časem stanete homosexuály.
-----
Ani taková proměna však pro vás nesmí znamenat nějaká příkoří, šikanování či nezvladatelné stresování! Jednoduše zůstaňte hlavně sví!!!
-----
Člověk se zkrátka s takovými dispozicemi narodí, a je jen na něm, jak s nimi naloží.
-----
Máme jednadvacáté století, není možno jakkoliv snižovat osobnost člověka s odlišnými zaměřeními. A není to jen v oblasti sexu. Přirozených odlišností je v lidské populaci spousta, proto ani sexuální odlišnost nemůže a nesmí být nijak zostuzována či jinými potlačována!!
-----
Netuším sice, kolik je vám let, ale pokud máte kolem patnácti - plus mínus jeden rok, pak takový experiment vám jen prospěje!
-----
Pocítíte jeden druhého, poznáte, co máte vzájemně společného, jak to každý z vás cítí a v čem jste třeba navzájem odlišní. Dobudoucna to pro vás budou informace, které vás utvrdí v tom, že už je budete znát a více k nim už nebudete znovu směřovat.
-----
Nebo vás to přesvědčí natolik, že se rozhodnete takovéto kontakty řešit častěji a radši, dívky už vás tolik třeba zajímat nebudou...
-----
Hlavně se toho nebát!
-----
MUDr. Macej Tycz sg
15. 01. 2017 v 07:22Off-line Z.M.R.D  (50/181/80)
Tady jsou všichni hetero. To jsi nevěděl?
Anonym (faktzejo) , za co seš tady ty?
Anonym (faktzejo): Jsem heterák! Bůh to posral!

homosexualita = Shawshank
:-)
15. 01. 2017 v 12:23Off-line iglw  (48/172/77)
Tak mu ho hulni,nedělej "kozy",ať pozná,že chlap to udělá nejlépe ze všech chlapovi a polkni mu, slast,když Ti pumpuje šťávu do krku!!!Pomalu,jemně,nic nuspěchej.
15. 01. 2017 v 21:09On-line i8051  (53/184/97)
Mulite, cti moje komentare mezi radky, pak zapremejslej a pak az odepis :-) o muznosti a statecnosti jsem nic nepsal, to s koulema vubec nesouvisi, psal jsem neco uplne jinyho, kdo pochopil, pochopil, kdo nepochopil, dobre mu tak :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload