Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Rozchod po 7 mi letech vztahu

20. 05. 2013 v 12:40Off-line yourself  (36/178/70)
Ahoj, po cca sedmi letem vztahu jsem se rozešel se svým přítelem. Byli jsme, ale stále v kontaktu.. a po pár týdnech jsme si začínali oba zvykat na novo etapu naších životů.

Po 6 měsících jsem zašel do jednoho Gclubu a tam to začalo, nikdy jsem nechodil do Gclubu sám za účelem se seznámit nebo mít sex. Potkal jsem tam jednoho kluka, se kterým sem se začal po pár týdnech citít zase jako člověk a on se do mě zamiloval a ja se cítíl taky tak nějak stéjně, ale nebyl to cit....

Příšel jsem na to, když sem to řekl, bývalýmu, že se někdo našel a já cítíl, že sem byl jen zaslepen a že to bylo chvilkový takový puberťácký, platonický... prostě jsem se nechal unést. Reakce mého expřítele byla katastrofání hodně se ho to dotklo a mě jeho reakce taky.

Zjistil jsem, že to bral jako pauzu a né jako rozchod . Já byl v domění, že mě už nemiluje a ono to bylo naopak... Nečekal jsem dlouho a Zkusili jsme tedy znovu trvalo to jen chvilku a ja jsem se prestal stykat stim novym klukem s Gclubu. Nezvládli jsme to a rozešli definitivně.

Nebyl jsem ani nějak moc překvapen a v tu jsem si začal pokládat otázku, zdali ho miluju a nebo je to jen o zvyku. Cítil jsem se jako d***l, když mi řekl, že to nejde jinak než tak, že se rozejdeme.... už to nebyl vtah a jen jsme se o něco snažili nebo spíš já dělal, že se o něco snažím, ale nebylo tomu tak, On mě miluje strašně moc a o to víc se teď cítím jako vůl, protože já něvím jestli citím to same a je mi to lito.

Hrozne me mrzi to, že ten krasnej pocit s nim, ktery jsem vzdy mel uz s ním nemam. A ted jsem sam a rikam si, ze kazdymu jen ublizuju. Kluk s Gclubu me videl nedavno asi po Dvou mesicich stale me miluje, ale ja ho ne a ukoncil jsem s nim jakykoli kontakt. Muj bejvalej me poslal k vode taktez semnou nechce byt v kontaktu....

Co jsem udelal spatne. to ci ted rikam, protoze se citim jako nejvetsi hnus na svete....
20. 05. 2013 v 18:18Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Uffff, teda dočíst ten text dokonce je docela dřina...když neumím psát, tak používám aspoň Word nebo něco podobnýho.
K věci - špatně jsi udělal to, že jste spolu asi nekomunikovali jasně a narovinu. Pak prostě došlo k nedorozumění a šlo to rychle do pr... Ale mohlo to být i jinak.
Všechno, co ti tady kdo napíše, ber jako odhad, domněnku, představu. Říct ti to může jen ten, kdo do toho vidí, kdo zná tebe a tvého ex.
Doporučuju udělat tlustou čáru a začít znovu ;-)
20. 05. 2013 v 19:14Off-line power  (23/180/65)
7 let a pouze jeden chlap v posteli, tomu se říká promarnit mládí :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
20. 05. 2013 v 19:18Off-line Sheppy  (28/184/75)
"Není nic krásnějšího co můžeš dát druhému než svůj čas..." takže promarněné mládí? pochybuju :) a jinak nic k tématu nemám :D muj nejdelší vztah se blížil tak k 1/10 Vašeho :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload