Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Bohužel jsem gay

25. 05. 2013 v 09:38Off-line Anonym
Je mi 19 a bohužel jsem gay, jen doufám, že se to nikdo nedozví. Zkoušel jsem mít holku, ale vždy to skončilo jen kamarádstvím, dál jsem se nikdy nedostal. Když myslím na sex s holkou, ani se nepostaví, ale když myslím na kluka tak tělo funguje jak hodinky. Mám pocit, že rodina by to mohla přijmout v pohodě, ale kámoši gaye nesnáší. S žádným klukem jsem ještě ani nechodil, aby se to náhodou někdo nedozvěděl. Už ani nevím, co mám okolí říkat na to když se zeptají ''Proč nemáš holku?'' ... Tahle otázka mě vyloženě štve. Říct že jsem asexuál, tak nevím jestli by mi to někdo věřil ... Z nám jednoho gaye, který se k tomu přiznal minulí rok a to co jsem viděl a slyšel bylo šílený ... ''Jak víš, že jsi na kluky?'', ''Takže to máš rád do prde*e'', Buzna, Buzerant, Bukvice, Homouš apod. urážky a narážky. V té době jsem si myslel, že už bych to mohl říct, abych měl klid, jak u okolí, tak u sebe, ale po tomhle jsem se zase stáhl zpátky do sebe a mlčím. Nemám si s kým o tom ani popovídat, řekl bych to někomu, komu bych mohl jen věřit na sto procent, ale nikdo takový není. Mám sice kamarádku, která je tolerantní a když už mám pocit, že to řeknu, něco ve mně řekne NE a opět dál mlčím. Hrozně závidím vám, kteří jste se dokázali přiznat. Furt si říkám jak by to bylo jednoduché kdybych byl heterosexuál.
25. 05. 2013 v 10:14Off-line Poster  (28/178/77)
Ahoj mám stenej názor dávám to najevo pořád nikdo si toho nevšímá tak jsem začal první pracovat na sobe já sem se s tím smířil a ted mám pokoj ve svem těle okolí mě nezajímá.

A moje rada: smiř se stým co seš, ale nikomu o tom zatím neříkej ( zatím ) dávej to na sobě znát aspon doma a pokud si to ho nikdo nebude všímat tak je to špatný. Pokud se tě rodiče zeptaj na otázku seš gej řekni ANO

Mě se ta no jednou máma zeptala a já řekl NE a mrzí mě to že jsme to řekl dnes bych řek ANO

Jak to dávám najevo: Např nechám zaplou an PC tudle seznamku, pořád se upravuji. ........


Doufám že ti to pomůže Poster
Souhlasím - 20   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
25. 05. 2013 v 10:18Off-line Peteron  (103/-/-)
A kdo říká, že se s tím musíš všem svěřovat? Řekni to třeba jen rodině a na ostatní kašli. Najdi si kluka a nestyď se za to, jaký jsi ;)
A pokud Tě neuvidí kámoši, jak se s ním líbáš na ulici, tak ani nic nepoznají a nikdo Ti nadávat nebude.. :)
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
25. 05. 2013 v 10:46Off-line honza20  (31/-/-)
Ja to mam podobný,ale ja vim že ja to neřeknu ani rodině ani kamošům.U mě by to neskousla ani rodina.
Na jednu stranu no a co,tak budu žít ve lži,svět se nezboří už jsem se s tim dávno přestal trápit
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 05. 2013 v 11:40Off-line Poster  (28/178/77)
Honza20 nesouhlasím aspoň rodina by to vědět měla!
Co když se zeptají proč nemáš holku ?
25. 05. 2013 v 12:07Off-line bennett  (36/184/95)
Pokud víš, že tě rodina v tomhle podpoří, tak jim to řekni, nikomu jinému nemusíš. A pokud se to kámoši dozvědí z doslechu, tak někteří se na tebe vykašlou, ale určitě se najde pár, kteří to neudělají.
A srandu si z toho dělat nebudou, pokud si z toho budeš dělat srandu s něma - když ti řeknou, že jsi teplouš, tak prostě odpovíš, že jo, že úplně ten největší a nejhezčí. Pokud nedáš najevo, že se svou orientací máš problém, ale povzneseš to na část své osobnosti, tak ti dají pokoj.

Ale nemusíš spěchat - pokud jsi zatím ve stadiu, že o tom víš, ale že nechceš, aby se o tom kdokoliv dozvěděl, tak s tím klidně ještě počkej. Za rok nebo za dva to patrně uvidíš jinak, ale tímhle si každý musí projít sám a neuspěchat to.
25. 05. 2013 v 20:11Off-line Pupino  (30/182/87)
Zvláštní, já bych tu kulmu rval do zadku přesně takovým lidem. Za to co člověk je by se stydět neměl, je fakt že většina těch takzvaných přátel se k vám obrátí zády, ale to nejsou přátelé. Já když jsem to o sobě všem řekl, tak jsem poznal kolik kolem mě bylo "falešných" a povrchních lidí. Já jsem rád že jsem to udělal, oddělil jsem tím zrno od pleva a ti lidi, kteří mi zbyli (a není jich málo), mohu nazývat kamarády a to je myslím důležité. Raději budu mít hrstku těch opravdových, než být obklopen homofobními (promiňte mi ten výraz) pitmoci, kterým z nějakého nepochopitelného důvodu vadí cizí orientace a ještě se tomu dotyčnému do ní opovažují kecat, přitom sami sou kolikrát prolazlí nehoráznu špínou.
25. 05. 2013 v 20:24Off-line Martens  (45/193/88)
Souhlasím s Pupino - Raději mít jednoho opravdového kamaráda než sto falešných. Je to Tvůj život, zařiď si ho podle sebe, najdi si kluka, který Tě bude mít rád a uvidíš, že to pak bude daleko jednodušší, když budeš mít oporu.
25. 05. 2013 v 20:31Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Taky souhlas s Pupino, hlavně s tím koncem. Heteráci mají tisíc keců na adresu gayů, jak jsou promiskuitní, vztahy jim nevydrží a kdesi cosi. Přitom sami nejsou kolikrát lepší.
25. 05. 2013 v 21:53Off-line Bahutom  (34/173/60)
Čoveče... já bych to neřešil :) dělej to co dělat chceš a to co nechceš to sabotuj :). Pokud se to někomu nelíbí je to jeho problém ne tvůj :). Kamarádi co ti budou nadávat tak to nejsou kamarádi. Takže vlastně když o ně přijdeš tak toho moc neztratíš... Mě to žralo taky docela dlouho a nejdůležitější je si to probrat v sobě, a smířit se s tím :) teď jsem dokonce i rad za to že jsem gay :) kašli na lidi a žij jako by každej den byl ten poslední !
26. 05. 2013 v 00:36Off-line SinnerX  (33/183/84)
Orientaci nezměníš, ale kamarády, kteří by to nebyli schopni pochopit, můžeš nechat plavat a začít hledat jiný (jestli se zkusíš svěřit a dáš jim tak šanci je na tobě). Myslím, že nemá význam trávit čas s lidma, co jsou homofobní.
Pokud je tvoje rodina liberální, jak píšeš, tak to je super. Co by za to někteří jiní dali.
Takže hlavu vzhůru, ujasni si prio***y a žij si svůj živat jak nejlíp umíš.
26. 05. 2013 v 00:47Off-line Elias  (33/192/90)
No ono odhalit se před i třeba dosti "homofóbními" kamarády může dopadnout překvapivě.... Jelikož to jsou často lidé, kteří nikdy s gayem nemluili, mají zažity nějaké stereotypy o zženštilých buznách, a když uvidí, že to je jejich kámoš, kterého znají, považují ho řekněme za "v pohodě kluka" může jim to pomoci zbavit se stereoypů, mě takto pár kamarádů mile překvapilo....
26. 05. 2013 v 11:19Off-line Mikko  (30/192/-)
Přátelé kteří by to nepřijali nejsou skuteční přátelé.
26. 05. 2013 v 13:01Off-line Dominik98  (25/195/92)
Proč by se stim měl svěřovat začni se chovat tak jako bys chtěl na tupou otázku proč nemáš holku si vymysli něco jako co tě to zajímá a nebo když tě s tim štve furt a proč ty nemáš mozek??? neser se s tim nenech si od nikoho nadávat ani ponižovat podle mého názoru neni třeba se stim svěřovat vono to časem vyplyne
26. 05. 2013 v 14:59Off-line Neelix  (31/180/70)
Taky jsem si myslel, že kamarádi jsou zásadně proti... až jsem si řekl že pokud s tím budou mít problém tak to nejsou kamarádi. A jejich reakce byla pokaždé hustá. Nevěřili tomu :D Ale všichni to vzali v pohodě. Ale stejně to nějak moc neventiluju... prostě to ví jen blízký okolí a konec.
26. 05. 2013 v 15:10Off-line Xx-Patrik-xX  (94/-/-)
Ja som rad, ze som gay.. nikdy by som chalana nevymenil za babu:)
27. 05. 2013 v 16:58Off-line mortis  (103/-/-)
No není to výhra ale i to je život :) mě to bylo fuk když se to provalilo buď jsou to přátelé a jen se nad tím zasmějou nebo to jsou b***i a nazdar..
27. 05. 2013 v 22:35Off-line Xx-Patrik-xX  (94/-/-)
-> cash02: dakujem, dakujem. my by sme si celkom rozumeli, heh:) ja to tiez neschovavam na sebe. napr.. dnes sme s priatelom isli a my sme sa asi tisickrat pobozkali pocas chodze :D dobre zas netvrdim ze sa budeme cuckat pred celym mestom ale napr. take ze "juj, kto nas uvidi z cinziaku" je absurdne pre nas.. len skoda, ze velmi vela homosexualnych parov sa boji :/
30. 05. 2013 v 12:38Off-line Geckon  (33/-/-)
Bude to vždycky tak jednoduchý, jaký si to uděláš :) Najdi rovnováhu v sobě a o okolí se nikdy nestarej. Buď spokojenej sám se sebou a nesnaž se dělat něco, co ti vadí. Lidi, co tě takovýho časem nevezmou, nejsou lidi pro tebe. Taky jsem měl podobný pocity, ale neřešil jsem to.
30. 05. 2013 v 13:16Off-line johnc  (30/188/78)
Ahoj, no musím říct, že Tě naprosto chápu ve všem a v plno věcích jsem to měl/mám úplně stejně. ;)
Takže, plno lidí mi říká, že v dnešní době se gayové berou úplně v pohodě... no, podle mého názoru to není až tak úplně pravda. Nechci být ale nějaký pesimista, jen jsou prostě b***i všude. ;) Ale souhlasím, že je rozhodně lepší míc raději pár skvělých přátel (což věřím, že máš).
Co se týče těch otravných dotazů a pocit, že se s tím nemáš komu svěřit, to jsem měl úplně stejně. Ale je fakt že jsem si to vždycky sám dělal (a dělám ještě i bohužel dodnes) ještě těžší. Měl jsem to stejně dokonce i s tou kamarádkou, ale už to pár měsíců ví a je to rozhodně lepší a v mnoha ohledech mě i mile překvapila.
No, pokud bys chtěl o tom pokecat, klidně mi napiš. :) Jinak se drž a určitě nespěchej na nějaký coming out dokud nebudeš sám trochu v pohodě. :)
30. 05. 2013 v 13:59Off-line Pupino  (30/182/87)
Ano, je pravda že gaye lidi dneska neberou a takové ty kecy že češi jsou jedni z nejtolerantnějších v Evropě...no jestli je to pravda pak je dosti ubohé na jaké úrovni je lidstvo v téhle otázce. Také se setkávám s projevy agrese, když jsem šel s přítelem po ulici, drželi jsme se za ruku a nějaký chlap procházejíc kolem na mě plivnul. Kouzlo je v tom si tohle nebrat, vždycky budou lidi, kterým to bude vadit, ale taky tu budou vždycky lidi, kteří tě podrží a ti jsou mnohem důležitější. Život je o těch malých pěkných věcech. Neřeš ostatní, oni tě taky neřeší, třeba to dělají jenom kvuli tomu že jsou sami teplí, nebo ti závidí že máš vztah, kdo ví, kde je pravda, čeho se vlastně bojí? Jistě, než takovovu věc uděláš, než to někomu řekneš tak musíš udělat jednu nejtěžší věc, a to smířit se sám se sebou. Většinou to trvá (já měl to štěstí, že u mě ne). Ale když si to srovnáš tak přijdeš na to že nejsi jenom obyčejný plnohodnotný člověk společnosti, ale že si lepší, než polovina heterosexuálů, protože jsi víc otevřený, máš zkušenoust, která tě obohatí jako nic jiného, kteoru oni nikdy mít nebudou a navíc, pokud dojde k hlubokému zamyšlení nad sebou sama, tak ti mužu zaručit že budeš moct s klidným svědomím říct, že se v sobě zase o trochu víc vyznáš. To ti lidi, kteří nám nadávají nikdy mít nebudou, budou mít jenom svůj sociálně zaostalý mozek. A když si tohle uvědomíš, tak budeš šťastný takov jaký jsi a nebudeš muset říkat "bohužel" jsem gay, protože to žádné bohužel není. Za to ty nemužeš a to že se s tím naférovku popereš a přijmeš to z tebe udělá "dospělejšího" člověka, o něco lepšího než ti, kteří to nechápou a nejsou schopni to respektovat. :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload