Pořád jsem sám
Ahoj, vím asi tu budu vypadat jako idiot, ale hledám pořád nějakého kluka na vztah, je mi 15, hledám všudemožně a nikdo o mě nestojí, nerozumím tomu, je to normální v mém věku? má to cenu vůbec někoho hledat, když se nikdo neozívá na mé hledání? když vidím že ostatní kluci v mém věku jsou zadaní.
Představujeme naše rádce…
Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.
Radek
Řadu let se věnuje problémům ve vztazích a milostném životě.
na vztah máš fůru času, určitě nezoufej, ono to přijde... :) Je lepší si počkat na hezký pořádný vztah, který nepotrvá měsíc.. to není vztah.. Neboj, s věkem přijde i víc nabídek.. :) ono to přijde neboj! a co ty víš, třeba zítra někoho potkáš a bude to pěkné:)
díky, na toho pravého čekám už dlouho a nikdo nikde
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
na toho právého máš právě dost času. On přijde, jednou..;) Teď máš věk na zábavu s přáteli a pak se zavazuj;) Není kam spěchat:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
S vekom ponuky ubúdajú
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
nejsi sam nic si z toho nedelej :D bud niko nechce nebo je sto kilometru ode me
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
to je úplně přesný, jak napsal dadik..... v okolí nikdo a a pak mě začne balit 18-ti letej klučina z jižní Moravy... no jako hezký, ale cca 400 km je fakt dost, i když je hodně luxusní!!!! ;-) nikam nespěchej, čím víc člověk hledá, tím je to skoro horší, nejhezčí vztahy vznikají náhodou, když to vůbec nečekáš... Držím pěsti, abys potkal kluka, kterej tě bude mít opravdu rád
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
ve tvém věku jsem taky neměl vztah,rozhodně neztrácej naději že někoho potkáš ..já začal se vztahy v 18 a do té doby si všichni moji vrstevníci pouze hráli na něco jako vztah(= takže neni vše tak jak vypadá .
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Monte, hlavně buď v klidu. Já na první pusu, první objetí od kluka čekal 23 let - do té doby jsem se věnoval tomu, co mě bavilo. A musím říct, že jsem na sebe hrdý. I když to pak trvalo "pouze" 3 roky, jsem za to vděčný. Takže se věnuj škole, koníčkům a nepropadej depresím, protože smutek a zoufání ti nepomohou k ničemu :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.

Lady Gaga: První koncert z Born This Way Ball Tour 2012 (video)
10 nejlepších vystoupení na Grammy 2000-2011
Očekávaná alba roku 2012, nové album vydá Lady Gaga i Madonna