Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak zjistit, že je gay?

27. 08. 2013 v 23:49Off-line tomkis74  (28/183/86)
Ahoj všichni , mám takový neobvyklý dotaz.
Mám nejlepšího kamaráda který je můj tak trochu nevlastní bratr jelikož jeho matka je s mým otcem. Známe se již 10 let , všechno děláme spolu, jsme opravdu nejlepší přátele.
Jenže on tu je problém.
Už od té doby co jsem ho poznal jsem do něj šíleně zamilovaný , hodiny trápení že ho nemůžu mít jsou pro mě nepřekonatelné, čím víc jsem starší tím víc je to horší. Přiznal jsem se mu že jsem bisexuál před 3. roky, on to bral v pohodě a stále jsme nejlepší kamarádi ( I když doteď prý nenávidí gaye ) , jednou mi dal pusu na tvář a nevadilo mu to, pak když jsme spali u nás koukali jsme na film a bylo vedro svlékli jsme se do trenek, položil si jeho hlavu na moje tělo a byl v pohodě (Totéž jsem udělal já) , Párkrát jsme se sobě zadívali do očí ale nic z toho nebylo. Když se ho zeptám zda se mu líbí kluci řekne mi že ne, že je odporný jak se kluci líbají a nebo jak mají sex. Pořád mu ale nedokážu uvěřit protože i celkově mi jako gay či bisexuál připadá, říkáme si všechno a naprostou pravdu, takže pochybuji že by mi lhal, ale stále mi toto nejde do hlavy. Prosil bych o radu , jak poznám že se mu líbí i kluci?
28. 08. 2013 v 00:20Off-line Erik007  (24/178/63)
Skús sa mu vyznať u mna to zabralo dosť krát
29. 08. 2013 v 02:12Off-line honzak  (33/183/65)
Je rozdíl mezi "jsem na kluky" a "jsem na kluky a líbíš se mi ty". Z toho co píšeš na kluky nejspíš neni. Váš vztah je otevřenej dost, tak tomu asi neublíží to prohloubit. Ptej se víc přímo, lehat po sobě můžete sebevíc, ale dokud nebude vědět, že se ti líbí přímo on, nemusí tvoji orientaci vztahovat na sebe a dál se bude chovat jako nejlepší kámoš. Rozptýlit nejistotu by mohly otázky jako "vadilo by ti, když bych ti ho vykouřil?" a vzhledem k věku je dobrý i promyslet alkohol, něco ve smyslu "když se vožerem a něco se mezi náma stane, bude to pro tebe problém?" za což se jde i schovat pokud nechceš přímo přiznat že ho chceš i když seš střízlivej. osobně tě obdivuju, že se držíš. Mě ležet kluk na břiše tak by přes mýho d**ka neviděl na film. Nejednu noc jsem probdil kvůli kamarádovi, kterej spal vedle mě, a nemusí k ničemu dojít, stačí mi teplo jeho ruky dotýkající se mojí ruky...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload