Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vyjel sem po kámošovi, on to pochopil, stejnak sem v háji

03. 09. 2013 v 17:56Off-line Anonym
Zdravím, je mi 20, dodělal jsem střední a nastupuju na VOŠ. To že jsem jinej vím už od mala (věk nevim), (do dneška to však tajím jak se dá). Začátky: Blbly jsme s kámošem od vedle, ten se pak přestěhoval. Poté (už nevim jak to vzniklo) začalo to s bratrancem (je o 3 roky starší). Když sem byl u nich na prázdninách, bo jen tak, tak..., však víte co asi bylo, byly sme mladý takže žádnej sex, prostě taká děcká klučičí láska.
Vše se změnilo když se naši rodiče nepohodli, a my se přestaly skoro vídat. Tak to šlo dál a dál. To, že chodí s jeho spolužačkou mě dostalo, ale musel sem to překousnout.
Dospívání sem přežil výmluvama, obcházením tohodlec tématu při kecání s kámošema. Stejnak mě ale leží v hlavě bratránek, má přitelkyni, se kterou je zasnoubenej, mají byt, atd. nevim co si o tom mám myslet, nikdy sem nenašel odvahu se ho na to zeptat, jestli to byla jenom hra bo co.

Vše se pro mě změnilo včera. Dali jsme si sraz naše třída po opravný matuře mých spolužáků. Odpoledne a večer byl jako vždy, popíjení, zábava, vzpomínání na ty 2 roky co sme spolu všichni zažily. Během večera řady rozřídly a já seděl vedle nejlepšího kluka ze třídy co znám. Nakonec sme zůstali v hospodě ze třídy jen my dva, oba sme byli lízlí, on teda víc. Celej večer jsem se na něj díval, protože se budem vídat daleko míň než ve škole a to mě deprimovalo.
Když sem musel jít už na bus, zaplatily jsem a vyrazily směrem k němu abych ho odved dom a mohl jen i já dom. Lízlí sme byly oba ale stejanak né dost, aby sme nevnímali, co ten druhej říká, dělá. Po ulici sme se bavily o kámošovi, jak ho spolužačka 2x přeblafla atd. V tom sem se neudržel dal mu ruku kolem krku a dal mu pusu. V tom sem mu začal říkat, jestli taky nechce v******t, bo si trochu užít. Zatáhl sem ho do parku, což byl můj celovečerní plán a tam sem do něj hustil víc a víc, šahal sem mu na poklopec atd. Najednou mě dovolil ať mu šáhnu do kalhot, jasně sem ani nezaváhal až už měl mou ruku v trenkách. Pak mě ruku vytáhl, došly sme ke schodum a začali to řešit. Vyhecoval sem ho ještě na pusu, ale pak už nic. V tom se mě zhroutil svět. Hned sem si to vyčítal, že mě dá do huby, všem to řekne, už se mnou nepromluví a nechá mě tam, prostě že sme měl držet hubu.

Hodně mě překvapilo že všechno bylo jinak. Pochopil mě, začali sme se o tom bavit, prosil sem ho ať to nikdy nikomu neřekne, řekl že jo, ale stejnak sem byl v háji. Řekl ať dem na ten bus jinak mě ujede, po cestě sme to furt řešily, furt sem se mu omlouval že sem po něm vyjel. Říkal ať to neřeším. Na zastávce sem zjistil že bus už je v háji tak sme sedli do čekárny a zas to probíraly. Řekl sem mu všechno, co sem napsal víš. Dostalo mě když mě neustále opakoval že je můj kámoš, že mu je to jedno že jsem gay, že sem dobrej že sem to řekl, že mě chápe. Poté sme probírali jeho, pač je už dlouho sám tak sem z něj tahal důvod, nakonec z něj vypadlo že miluje bejvalku, rozešli se kvůli němu, ona má jinýho a jeho to žere asi jak mě moje tajemství. V tu chvíli sem poznal jinýho honzu, oba jsme měly něco svýho a vyšli s tím ven.
Dom sem se dostal stopem v 1 ráno. Psychicky v háji, skoro sem nespal. Furt mě vrtá hlavou, co když byl chápavej jen proto, že byl nalitej, co když to někomu řekne...

Psychicky sem v háji hlavně ze dvou věcí:
nevim jestli se mi ulevilo, když sem to někomu řekl bo ne. Na jednu stranu jo, vím že se s honzou uvidím za 14 dní a doufám že to probereme ještě jednou za střízliva, a že sem to konečně někomu všechno řekl, hlavně někomu kdo mě pochopil a neodsoudil. Na druhou stranu mám právě strach z toho že sem mu to řekl, fakt nevim.
Ráno mě trochu uklidnilo, když sem mu napsal jestli je ten včerejšek v poho a on napsal že cajk, tak snad to tak bude.
Druhej důvod, proč sem stejnak v háji je, že ho prostě .... miluju, je užasnej, prostě normální bezvadnej kluk, a po včerejšku vím že to bude vždy jen z mý stany, i když, je tu možnost ho ožrat víc, než včera, třeba by byl ještě povolnější, přece jenom, to že mě nechal šáhnout mu do trenek, je prostě divný, navíc bylo vidět, že mu to dělá po měsících bez holky dobře, ale stejnak k čemu by to bylo. Když nechce nebudu ho do ničeho nutit.
Hold si budu muset vystačit s tím, že zůstaneme (snad) kámošema, po všerejšku možná ještě většíma, rozhodně bližšíma.

Právě kvůli tomu včerejšku to píšu sem, pls, byly ste natom někdo stejně, nebo ste v podobný situaci, nevim co mám dělat, co bude,.... Ve třídě budu nejspíš se samejma holkama, naštěší du na průmyslovku, takže o kluky nouze nebude, ale k čemu to bude, když je neznám.
Fakt nevim co teď, hlavně mám obavy z honzy, nejvíc mu to mluví asi jako každýmu když má v krvi a přece jenom, každej není tak chápavej jak on. Říkal mě ať to za těch 14 dní řeknu celý naší bývalí třídě, ale to sou další lidi, co to můžou vykecat, na druhou stanu další lidi, ke kterým bych mohl být upřímnej, co by mi mohly pomoct. Ono navíc je to stejnak asi jedno, stejnak to celá třída tuší, že sem gay, i z honzy to nakonec stejně vypadlo, že si to myslel, ve 20, furt sám, o holkách nemluvím,...
Nevim, možná byl ten včerejšek novej začátek, snad...
03. 09. 2013 v 18:52Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Jo, takový je už život....jen stručně - když ti řekl, že je to fajn, buď rád, že to tak bere. Ale už to s ním pořád neprobírej nebo tě bude mít za magora. Počítej s tím, že se to vykecá, Nejspíš neúmyslně, ale takovéhle věci nezůstanou dlouho tajné. A ta zamilovanost? Ona přejde, neboj. Je to heterák, i když liberál, ale na kluky evidentně není, tak na to prostě zapomeň a hledej jinde. Však kluků je dost ;-)
03. 09. 2013 v 20:00Off-line Lukino15  (25/174/-)
Na to, že máš matu***u, tak tam máš chyb jako v p***li.
Souhlasím - 29   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 09. 2013 v 20:46Off-line EmoLife  (24/179/80)
Eh.. je to dopis vetsi nez toaletak to by sa pomylilo asi milion ludi:DD
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
03. 09. 2013 v 21:19Off-line Rover  (37/189/73)
Pokud jsi srovnanej sám se sebou, tak by ti nemuselo vadit, když se někdo další dozví, že jsi teplej. Někdy k tomu prostě dojít muselo a myslim, že máš velký štěstí, že to tvůj kámoš vzal tak dobře, když jsi na něj vyjel :-)

Jinak k tomu bratránkovi, co se bude ženit. Myslim, že to mezi váma byl jen pubertální úlet. taky jsem něco podobnýho měl, ten kluk je teď ženatej a má dítě... i když mám vždycky pocit, že na mě tak teple kouká :D
04. 09. 2013 v 08:37Off-line Radek1951  (72/175/75)
Nejdříve ke tvému problému, to že jste "blbli" s bratrancem je O.K. Když mi bylo asi tak 17 a kamarádovi 16, tak jsme to spolu taky zkoušeli a líbilo se nám to, dost dlouho. Byli jsme si hodně blízcí. Nakonec to ale stejně skončilo tak, že jsme se oba postupně oženili a byli si navzájem za svědky na svatbě. Jám mám 3 už dospělé děti a jsem se svoji ženou dodnes, on měl 2 děti. To už tak bývá, i doba byla tehdy jiná, méně tolerantní a dnes se mi už nechce na tom nic měnit. A to je i k tvoji lásce ke kamarádovi. Těmi zůstat můžete i dál, podle toho, co píšeš to je fajn kluk a jestli se někdy někde prořekne, tak se svět nezboří. Jsi gay a nemusíš se za to stydět ani to skrývat, lidé jsou už dneska přeci jen tolerantnější, než v 60. a 70. letech minulého století.
A ke tvému pravopisu, jestli máš střední školu a jdeš na VOŠ, tak určitě o sobě píšeš v ženském rodu, nevěřím, že by sis pletl používání i a y. Výrazy, jako "bo" a podobněně jsou místní slang, to je v pohodě, nejsi z Ostravy?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 09. 2013 v 09:02Off-line Lukino15  (25/174/-)
Jenomže výraz "bo" znamená protože a ne zkráceně nebo. Nevím co je to za zvyk psát místo nebo jen "bo", ale celkem mě to i***uje, když tu musím číst.
04. 09. 2013 v 14:15Off-line Anonym
K tomu pravopisu: jsem zvyklej psát rychle, jak na kompu tak normal na papír, taky to pak po sobě nemůžu občas přečíst, ale co, spisovatel bejt nechcu, já radši čísla, nějaký y/i mě je osobně jedno, stejnak je to k ... jako celej systém učení češtiny v téhle republice.
A to že něco píšu jinak (slova), co mě znaj si už zvykly a na VOŠce čeština nebude, takže slovo pravopis jsem v červnu pohřbil a nazdar.
Jinak sem z vysočinytakže to je jen mým návykem jako to že některý slova nahrazuju slovenskýma a to Slováky nesnáším :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
04. 09. 2013 v 16:35Off-line bismillahirrahmanirr  (35/178/80)
Ono to není jedno, když čtu text plný chyb a chybně použitých slov, tak se v něm musím vracet, abych chápal jeho smysl. Chápu, že to tak někdo nevnímá, ale někomu to prostě může dělat problémy. O Vysočinském zvyku nahrazovat některá slova jejich slovenskou alternativou jsem ale ještě neslyšel. A tím slovenským slovem myslíš ono "bo"?

Každopádně moc bych do toho nezabředával. Jen jsem měl potřeba na Tebe reagovat. Co se týče toho hlavního tématu, chápu, že jsi nervní, to je normální. Za pár dní Tě to přejde. Všechno to vychází jen z toho, že si nemůžeš být jistý, zda si to ten druhý nechá pro sebe.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload