Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Rozejít se s klukem?

16. 09. 2013 v 12:13Off-line Anonym
Ahoj. jsem se svým klukem už rok a 7 měsíců. Doted sem si myslel že je vše perfektní,mám práci, hezkýho kluka,bydlení a sem spokojenej. Myslel sem si že můj kluk je se mnou štastný, sex máme pravidelně a moc se milujem, ale minulý týden mi ukázal,že není všechno tak růžové jak sem si myslel, z ničeho nic mě začal trápit tím že mě nejspíš nemiluje. trápí mě tím celý týden a já nevím jestli to mám ukončit nebo pokračovat, mě to mrzí protože ho moc miluju,a nechci být bez něho, vím že už nikdy nikoho takového nenajdu jako je on.. poradte prosím.dík
16. 09. 2013 v 12:58Off-line igni  (36/192/130)
To mas tezky. Muze to byt jenom mala krize, ktera proste jednou za cas ve vztahu pride, ale muze to byt priznak i neceho vaznejsiho. Rozhodne bych to nehazel za hlavu, spis se o tom s p***elem pobavte a zjisti, co ho opravdu trapi.
Je to trochu komicke, ale minuly tyden jsem se dovedel od sveho ex v podstate to same, akorat s dodatkem, ze miluje nekoho jineho a tim skoncil dle me vyborne fungujici vztah po vice jak pul roce. Potom jsem se vsak zacal dozvidat od ex, ze to vubec tak dobre nefungoval, ze se mnou byl vlastne jenom z rozumovych duvodu atd.
Verim, ze to neni vas pripad, ale rozhodne to proberte, je lepsi to vyresit jakkoliv ted, nez se od toho nechat bodnout dozad pozdeji...
16. 09. 2013 v 16:59Off-line Duny  (38/178/82)
Však ti život dává skvělou příležitost - sundat si růžové brýle z očí a vnímat svět, vztahy, sama sebe a lidi okolo o něco realističtěji a také šanci pochopit, že tvůj miláček není ten nejjedinečnější (ve smyslu nejdokonalejší) na světě :) v každém případě se ti taková zkušenost bude v životě opravdu hodně hodit a později za ní budeš ještě vděčný :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload