Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nejsem si jistý, jaké pohlaví mě přitahuje víc

28. 09. 2013 v 09:47Off-line Anonym
Nevím, zda-li jsem jen gay nebo i bisexuál. Byl jsem s holkama , ale tento rok, myslím, skoro jen na kluky. Něco jsem tento rok zažil a moc se my to líbilo. Ale dokáži se zamilovat do kluka nebo do holky nebo do obou pohlaví? Podotýkám, že je my 26 let a nikdy jsem se, ještě nezamiloval. Taky to bude tím, že jsem moc vztahů neměl. Řešíte taky, někdo takovou otázku?
28. 09. 2013 v 10:19Off-line igni  (36/192/130)
Hlavní otázkou je, zda-li vážně nevíš, které pohlaví tě přitahuje, nebo zda-li tě přitahují obě pohlaví. Pokud nevíš, tak si to musíš ještě vnitřně ujasnit, a je jedno, kolik ti je. Pokud obě, tak si prostě bisexuál a není co řešit ;)
28. 09. 2013 v 10:38Off-line ThomPrag  (45/180/76)
"...je my 26 let..." - tady by si měl někdo ujasnit nejen orientaci, ale i pravopis, ufff.
Jinak v tomhle věku je to trochu pozdě, ale tak někdo to řeší i ve 40 letech. Pomůžou hlavně vlastní představy a fantazie.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 09. 2013 v 17:40Off-line lvq  (39/-/-)
Neřeš to radši, konej jak uznáš za vhodné. Možná lepší teď, než nikdy. Ale připojím svůj pohled mimo šuplík.

Prezentovaná bisexualita je ideál, teoretický koncept. Jsou to spíš intervaly, než pevné body. Ve skutečnosti záleží i na tom, jak jsi pro které pohlaví atraktivní ty, a kolik máš příležitostí. Těžko jich bude stejně. Pak ti může vycházet převaha jednoho pohlaví, ale nemůžeš vědět jistě na základě jakých vlastností si ho skutečně preferoval. Taky si myslím, že určitý impuls v určitých obdobích může tyto touhy spustit. Jinak by zůstaly neaktivní, byť třeba vrozené (jako by tam nebyly - něco jako promarněný zakrnělý talent). A jak něco rozvineš, těžko se pak cíleně vrátíš do předchozího stavu, když máš jiné hodnoty. Řídí se to nejlíp, když tomu dáš volný průběh. Klidně se ti to může přehazovat i podle toho, jak jsi se kterým pohlavím ve vztahu ne/spokojen. Spíš je pravděpodobnější, že nebudeš tak nutně chtít obojí naráz (možná chvíli jo) a určitý čas se přikloníš k jednomu pohlaví. Zvlášť, když jde o vztah. Ale tak, že nepřekročíš hodnoty mimo interval. Když už jsi na té vlně, myslím si, že si jde zvolit nesnadněji tu stranu, která je alternativou k předchozí preferenci. Občas se to někomu stane omylem, když to zkusí jednou a nechce už jinak :D. Překročí práh, za který už se nejde vrátit.

Dodám jen, že s tím vůbec nesouvisí promiskuita, schopnost provozovat vztah, ani náchylnost k nevěrám atd. Taky pravděpodobnost výběru na sobotní večer není dvojnásobná. A taky, že tu nejde jen o způsob chování typu "z nouze ctnost".
29. 09. 2013 v 01:42Off-line johnj  (40/186/82)
Potřebuješ se nutně zařadit do některé z těch kategorií? Až se zamiluješ, neřeš, jestli to je kluk, nebo holka. Věnuj se mu/jí a vašemu vztahu tak, aby vám to spolu co nejlíp klapalo a nejdéle vydrželo. :)
29. 09. 2013 v 16:45Off-line Anonym
Lvq ... děkuji, celkem sem se ztotožnil s tím, co jsi psal. Já nevím s kámošem, jsem si je honili , když nám bylo asi 13 let. Od té doby nic, jen pár holek. S holkama, moc štěstí nemám, ale je to taky tím, že se mám problém seznamovat, jsem takový ostýchavý. S klukama, jsem začal letos. Jen tak z legrace jsem si pustil porno s gay a hned my stál, ale nehonil jsem a vypnul to. Pak jsem si četl, nějaké povídky mladých o jejich zkušenostech s klukem. Hned jsem si vzpomněl, na svoje zážitky s kámošem. Ta představa mě furt vzrušovala, až jsem se zaregistroval na dvou seznamkách, pro kluky. Abych to zkrátil, měl jsem i sex s klukem a moc se my líbil. Od té doby, myslím skoro jen na kluky a po holkách skoro nekoukám, až na některé super krásné :D . Dokonce i líbání se my líbilo, všechno a hlavně to mazlení, ale furt nevím. Taky je to způsobené tím, že se bojím, jak na to zareaguje okolí a taky si říkám, že být s holkou, by pro mě znamenalo míň problémů, ale co , když jsem gay a s holkama jsem byl, jen protože, to po mě vyžadovalo okolí? Jinak díky za rady ... PS : kluka jako hledám , ale i holku :D ... nevím co vlastně chci asi ...
29. 09. 2013 v 17:55Off-line johnj  (40/186/82)
Je zajímavé, jak většina z nás řeší, co na to řekne naše okolí. A tak trochu sami sebe dáváme do ústraní, nebo ne?
30. 09. 2013 v 23:03Off-line why  (40/183/110)
Je mi třicet a stále mám určité výkyvy...je to hnus! Bisexualita není nic příjemného...člověk ztrácí půdu pod nohama, kdykoliv se to přehoupne na druhou stranu...a samozřejmě je to zabiják vztahů (jak hetero, tak homo). Pozitivní zprávou je, že se to s věkem postupně ustaluje (to jsou, dle mého, často ty coming outy po čtyřicítce)...takže vytrvej a buď k sobě upřímnej. Příp. zkus dobrého sexuologa-psychoterapeuta.
01. 10. 2013 v 01:52Off-line tenulasestbe  (38/-/-)
Bisexualita je jen cesta k tomu přiznat si skutečnou pravdu - homosexualitu. Bisexuála lépe přijímá okolí, proto je to snažší říct o sobě, než že jsi gay.
Zamysli se sám nad sebou, jestli tě láká více kluk nebo holka? Myslíš při honění an kluky, nebo holky? Přistihl ses někdy, že myslíš na holku jen proto, aby sis sám dokázal, že jsi bi?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 10. 2013 v 07:14Off-line milovnikzvirat  (37/183/70)
Já jako mladý a neměl jsem zkušenosti s klukem, tak jsem myslel, že nejsem gay, i když občas kluci byli pro mě přitažliví. Měl jsem holku. Normálně jsem byl zamilovanej. Potom jsem se seznámil s klukem, a byl jsem bombově zamilovanej. Chodil jsem s prvním klukem, a pak jsem s ním rozešel. Myslel jsem, že jsem bi, proto opět jsem měl druhou holku, ale už jsem myslel na kluky, protože kluky mám radši. Tak od té doby jsem na kluky! :)
01. 10. 2013 v 08:07Off-line radomir  (40/183/75)
Také jsem se dříve označoval za bisexuála, aby to pro mě bylo snesitelnější, avšak má snaha se pořád někam profilovat mi odepřela spoustu pěkného, co bych jinak mohl zažívat s kluky... S holkou to bylo fajn, nemohu říct, že ne, byl jsem do jedné regulérně zamilovaný, ale také přišla hluchá místa a já byl sám a sám a sám...

Proto bych spíš volil cestu takovou, zbytečně se hned neprofiluj a užívej si toho, kdo se ti nabízí... Máš ve své blízkosti holku a líbí se ti-respektive, je to vzájemné? Jdi do toho;-). Máš ve své blízkosti kluka, se kterým zažíváš vzájemnou náklonnost? Nebraň se tomu.

Čas ukáže;-).

Každopádně zase nedělej to, že necháš svého milého, či svou milou do sebe zamilovat, něco spolu zažijete a najednou si nebudeš jistý tím, jestli to s ní či s ním bylo opravdové (z hlediska nepořádku ve své orientaci). Vždy jednej na rovinu a nedávej nikomu plané naděje.

Sám jsem měl co dočinění s jedním bisexuálem a po všem pěkném, co jsme spolu zažili (sám byl kolikrát iniciátorem) najednou zase nic nevěděl "tlačil jsem na něj"podle něj a dost mě to zraňovalo od něj. Dáno tím, že s holkou kromě líbání nic neměl...

Ty jsi již vyzkoušel obě pohlaví:-), až bude na čase si říct, jsem Gay/Hetero a nebo zůstat u bi-poznáš to;-). Jen se zbytečně neochuzuj o hezké zážitky s někým jen kvůli nepořádku ve své orientaci;-).
01. 10. 2013 v 10:21Off-line igni  (36/192/130)
Why: bisexual neni clovek, ktery je v prechodnem stadiu k homosexualite, kterou si nedovede priznat. To je uplna pitomost. Sou to lide, kteri proste nemaji problem mit jakysi vztah ke stejnemu i opacnemu pohlavi. A ten vztah k danemu pohlavi muze byt klidne ciste sexualni, ci emocni nebo partnerky. To je proste jedno. Sou holky, co ziji s klukem strasne dlouho, nedokazi si bez nej predstavit zivot, ale proste si obcas zablbnou z holkou. Myslis ze sou v prechodnem stadiu k lesbe?? Asi ne vid.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 10. 2013 v 11:09Off-line Anonym
Moc děkuju za rady, dost my to pomohlo. Přemýšlel jsem nad tím, co tu píšete. Jako, že na která videa koukám a jak často myslím na holky a jak často na kluky. Dřív jsem to měl tak 50 na 50. Teď, po zážitku s klukem, chci jen kluky. To znamená, že jsem gay a je to. Nebudu se tím stresovat ale i holky mě trochu ještě přitahují, ale kluci však podstatně víc, po všech stránkách. Jsem sám, tak kdyby někdo v mě podobném věku napsal, nebudu se zlobit ... Jsem zde, jako : PROJEKT. Díky moc za rady, vážím si toho ... .-)
01. 10. 2013 v 23:15Off-line why  (40/183/110)
Igni: Já si především myslím, že jsi úplně mimo, protože na bisexualitu jako takovou není dodnes dořešen ani pohled sexuologů. Natož, aby byly prozkoumané všechny její formy. I kdyby jsi byl odborník v oboru, byl by to jen jeden názor. Ty to tu ovšem cituješ, jako naprosto nezvratný fakt. Chce se mi říct, jak jsi došel k tak jednoznačnému závěru, že bisexuálové mají přitažlivost pohlavími vždy 50:50. A co se týče toho, s kým trávíš život, koho máš rád a s kým nebo bez koho si život nedokážeš představit, to je zase úplně jiná otázka, než otázka sexuality.
02. 10. 2013 v 02:06Off-line Anonym
Já nemluvil, ale obecně, ale pouze o sobě samém, OK ...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload