Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Lež

09. 12. 2013 v 22:57Off-line Anonym
Dobry den, chci se zeptat zda-li člověk, který lže svému příteli, okolí i sám sobě - je nemocný? Sem dnes už jeho bývalý, díky tomu že mi neustale lhal aniž by si to uvědomoval... sem byvaly přesto mi pořád lže a lže i svýmu nynějšímu příteli... Proč? Chorobny lhář? Jmenuje se Lukas S.
20. 12. 2013 v 21:16Off-line kroutvar  (103/-/-)
Níže nabízím odpovědi. Obě jsou upřímné a od srdce pravdivé.


1. verze odpovědi:

Ahoj Radime, mám podobnou zkušenost se lháři. Chorobnými lháři. Zkusil jsi se někdy zamyslet nad tím, jak složitý život vlastně mají? Nepamatovat si co řekli, zda to byla tahle pravda, nebo jiná pravda? Určitě se jedná o handicap, který jim v budoucím životě nepřináší nic pozitivního. Jedno je jisté - změnit se to jen tak nedá. Tím, že jsi odešel, chránil jsi především sám sebe. Nemusíš se trápit. Je mi Tě trochu líto, protože vím, že Lukáše miluješ. Přeji hodně štěstí a hezké svátky. Jarda.

2. verze odpovědi:

Ahoj Radime, mám jinou zkušenost. Vím jaké to je, být neustále podezříván z věcí, které jsem nikdy neudělal. Jsou to sice vesměs maličkosti, ale je jich kvantum denodenně. Už mě to fakt přestává bavit, člověk aby se bál skoro i dýchat, aby to nebylo podezřelé...
Dokážu se vcítit do Lukáše, Tvého bývalého přítele a popravdě, musím říct, že se mu ani nedivím, že to raději skončil. Promiň, ale kůň by tohle nevydržel. Vím že Ti chybí. Věř, že i Ty jemu, ale pochop, že takhle se žít dlouhodobě nedá. Není čas něco přehodnotit? Přeji hodně štěstí a hezké svátky. Jarda.
21. 12. 2013 v 10:14Off-line WhiteWolf  (29/184/-)
Existuje nemoc, kdy člověk lže okolí aniž by si to uvědomoval.
Takový člověk potom bude například tvrdit, že někde nebyl lidem, kteří tam s nim byli a vědí to. Ten člověk neví, že lže. Myslí si, že mluví pravdu a může se i třeba urazit, že si z něj ostatní dělají srandu nebo mu tvrdí, že lže. Taky si dobu, o které lže může nahradit jinými vzpomínkami, aby pro něj lež byla věrohodná a to vše nevědomky.
21. 12. 2013 v 15:15Off-line Bahutom  (35/173/60)
Ne, to jen životní styl :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload