Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Akné

31. 12. 2013 v 01:26Off-line Anonym
Ahoj potreboval by som od vás radu. Mám problémy s akné a nemôžem sa ho zbaviť. Už som bol aj u kožnej ale tie veci čo mi predpísala (izotrexin gél a salicylový lieh) používam viac ako polroka a vôbec nezaberajú. Zdá sa mi že to je tej kožnej aj tak úplne jedno. Neviete mi prosím vás niečo poradiť ako sa toho zbaviť alebo aspoň to preriediť? Je mi jedno či to bude nejaká domáca vychytávka, prípravok z drogérie alebo niečo z lekárne ale hlavne aby to fungovalo. Vopred ďakujem. :)
31. 12. 2013 v 04:24Off-line Oxford_Bitch  (29/174/92)
Zkus jiného kožního doktora, nebo domácí masku z kvasnic (droždí), hlavně dbej na osobní higienu (několikrát během dne si oplachuj obličej - podud se ti jedná na akné na obličeji samozřejmě)
31. 12. 2013 v 06:57Off-line ent  (50/183/100)
Rozhodně změnit doktora. Hledej informace na netu a ptej se pak na to doktora. Podle jeho reakcí poznáš jestli je kvalitní nebo ne.Na různé domácí rady bacha často to je spíš na škodu, někdy i s trvalýma následkama (jizvy). Dobrý kožař tě pošle i k imunologovi (celkem zásadní, posílení imunity hodně pomůže) , taktéž doporučí vhodnou kosmetiku ( časté mytí mýdlem či pletovou vodou s alkoholem je na škodu, kupodivu promazávání kůže vhodným krémem pomůže také). Hodně dělá i strava. Rozhodně nic nezkazíš kvalitnim gelem z aloe na vnitřní užití + kosmetika s aloem a tea tree olejem( třeba od firmy eurona, třeba na vnější použití http://ekogerie.cz/…-eurona.html ). Vitamíny řady B ( pangamin)
31. 12. 2013 v 11:19Off-line taktiktak123  (24/175/90)
Skus mydlo: bioderma-antibakterialne mydlo na akne. Je sice trochu drahsie a predavaju ho len v lekarni (aj bez predpisu), ale stoji za to. Dolezita je aj strava napr. vobec by si nemal jest syry, masla a vlastne nic z kravskeho mlieka, vhodnejsie je kozie. Dolezite su aj vitaminy a, d, c, e napr. pre toto su vhodne orechy. Mohol by si skusit aj zeleninu s obsahom betakarotenu, cize napr, mrkvu, paradajky, cervenu papriku, skoro vsetko co ma aspon trochu cervenu farbu a jej odtiene (zo zeleniny). Asi najdolezitejsie su slnecne luce, cize vitamin d.
A ak mas acne vulgaris cize biele bodky mozes ich vytlacat tym sposobom, ze si vydenzifikujes to miesto, vytlacis si to (cistymi rukami, alebo aj lekarskymi rukavicami) a opät vydenzifikujes.
A este nikdy nemies mat popraskanu a mastnu plet.
A neboj postupom casu sa to urcite zlepsi ;)
31. 12. 2013 v 14:36Off-line tommy89  (34/184/83)
Roaccutane alebo tak myslim, je to skoro ako chemoterapia - vyschne z toho trocha pokožka, vlasy, sliznice, oči, ale fakt to stoji zato, samozrejme choď ku kožnému na predpis a užívanie...mne po 3 mesiacoch zmizli.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload