Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jakou máte zkušenost s miniinthebox.com?

30. 03. 2014 v 11:51Off-line Anonym
Už si někdo objednával něco ze stránky miniinthebox.com? Bojim se ty platby do Ameriky, jestli to nebude stát hodně. Máte někdo s tim zkušenosti? :)
30. 03. 2014 v 14:32Off-line fogacer  (55/172/61)
No juknul jsem na to a jaksi tam chybí základní údaje o společnosti, jež si můžeš ale vyžádat vyplněním formuláře, což je nestandartní. jinak na fejsu mají 1milion like, ale to neznamená milion spokojených zákazníků! Občas ze zahraničí nakupuji,teď sice méně, ale spíše v rámci EU. Zboží dle cen obsahuje federální daň (USA) a stránky se tváří jako profesionální, ale spíše bych volil buď e-schopy tady (tedy ty zaručené) nebo v rámci EU. Evropské právo v rámci nákupu a prodeje je platné i u nás. Co se týká zámořských zásilek, tak jen 2x jsem objednával z USA a to byli certifikované obchody se zastoupením i v Evropě. Ale to je na zvážení každého. Jinak chybí mi tam zmínka o clech, takže se může stát, že se zásilka prodraží a nebo bude stejně odeslána z Číny, což je ale nás běžné.Pokud by ale došlo k reklamaci tak poštovné je většinou letecky a to se může prodražit.nehledě na to, že každý stát má vlastní systém záruk. Jinak zboží obecně jež se na tom e-chopu nacházejí můžeš vyhledat i v rámci EU. Ale jak jsem psal, je to na zvážení každého kupce. Mimochodem doprava zdarma je dle mého myšlena spíše v rámci země a nikoli přes kontinent. To by se jim asi těžko vyplatilo.

Jinak obával bych se platit kreditkou, spíše když tak převodem nebo dobírkou (pokud lze). Popř.platebními bránami jež se užívají i u nás, máš tak nezpochybnitelný doklad o platbě, otázkou je zdali ti k něčemu bude kdyby došlo k nedodání zásilky. nechci odrazovat,online nakupování je ve světě běžné, ale např.banka si za převod peněz v cizí měně může i nemusí účtovat i nějaký poplatek,což je běžné v mezibankovním sektoru v rámci zahraničních převodů.
Jinak zapomněl jsem dodat, jedná se aukční nákupy,tzn.buď za pevnou cenu popř.přihazováním.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload