Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Paranormální aktivita

20. 04. 2014 v 08:47Off-line Matthewko  (28/182/85)
To môže vychádzať z tvojho nevyriešeného podvedomia je tam proste niečo , čo nemáš vyjasnené a máta ťa to , treba si to v hlave urovnať neboj prejde to :)
20. 04. 2014 v 08:50Off-line Matthewko  (28/182/85)
Paranormálne javy existujú , ak si ich vo vlastnej hlave vytvoríme:) všetko čo sa deje si myslíš ty a deje sa to v tvojom svete , v svete niekoho iného sa zas deje niečo iné tak funguje ľudská psychika je subjektívna preto si z toho netreba nič robiť a myslieť na pekné veci a robiť pekné veci
20. 04. 2014 v 08:51Off-line Matthewko  (28/182/85)
Duchovno existuje , ale nie komplexné , objektívne ale tvoje duchovno je tvoj rozum a ták chápeš:)
20. 04. 2014 v 08:53Off-line Matthewko  (28/182/85)
Ne ne to má tak každý :)
20. 04. 2014 v 08:55Off-line Matthewko  (28/182/85)
Každý v niečo verí to je normálne veriť že medzi nebom a zemou niečo je len sa z toho netreba zblázniť treba to brať z nadhľadom chápeš:)
20. 04. 2014 v 08:58Off-line Matthewko  (28/182/85)
Prečo nechápš:)
20. 04. 2014 v 08:59Off-line Matthewko  (28/182/85)
Lebo ........:)
20. 04. 2014 v 09:03Off-line Matthewko  (28/182/85)
No že lebo akože dovod prečo nechápeš:)
20. 04. 2014 v 10:32Off-line otto.pokoj  (31/191/80)
Preco by to malo byt v jeho hlave? Poznas ho? Viem, ze v 99% pripadoch sa jedna iba o sugesciu. Nikdy som tomu neveril kym som to nezazil na vlastne oci. Bavil som sa o tom s viacerymi kamarami a nie som sam co nieco take zazil. Nebudem to tu popisovat dopodrobna, nemam za potreby aby mi tu niekto obmedzeny vysvetloval, ze mi hrabe a kecam nezmysly...
20. 04. 2014 v 10:43Off-line Anonym
Slyšel o tom v televizi a četl v časopisech a internetu + mám i jisté zkušenosti
20. 04. 2014 v 11:00Off-line Tsumorashi  (103/-/-)
Budu vypadat jako totální ignorant vůči tomuto ale na to že mě zajímají konspirační teorie a podobně tak duchovno jako takové neexistuje.
Všechno je jen hmota z částic, to že někdo věří na duchy prakticky věří na něco co neexistuje.
Jak může být nějaký duch navíc s vlastním myšlením když by musel být tvořen z hmoty a energie což není.
Pokud převedu globálně myšlenku že existuje něco jako duch tak timpádem i když zemře zvíře tak se vytvoří duch, po rostlině zůstane duch, po částicích v urychlovači zbude duch.
Je to kravina.
Všechno je jen energie která se sama o sobě rozhodovat nemůže.
Tak je to i s vírou, kdysi když nevěděli lidé že jsme ve vesmíru tak si myslely že z poza mraku na nás kouká bůh, potom se vědou dokázalo že za mraky je prakticky nic a náhle se myšlení věřících přesunulo že bůh má v ruce vesmír jako nějakou kouli či co.
Je to zhovadilost věřit na něco nadpřirozeného na co nejsou důkazy.
Kdybych racionálním myšlením vzal v potaz že by existoval bůh, ok, v tom případě vezmu všechny víry co existují a existovaly a vezmu jejich bohy a všechno to sečtu, takže paráda na nás lidi doklíží několik stovek "bohů" což samozřejmě žádná víra nepříjme protože by tím potvrdila to že je to jen výmysl chorých hlav.
Takže pokud chce někdo v něco věřit tak ať věří ve vědu na kterou jsou důkazy, fakta a lze si na ní "šáhnout" a né na nějaké zhovadilosti jako jsou bohové, duchové či jiné kraviny.
Když si udělám trošku srandu tak k duchovi se nejblíže přibližuje flatulence.
20. 04. 2014 v 11:18Off-line Anonym
Tím teď urážíš veškerou víru a zpochybňuješ ji.
Věda také nemusí být u všeho, a přesto nadpřirozené paranormální věci mohou být.
Už v dřívější době se založil spolek který vyvolával duchy. Sepsali se i některé knihy.
A to že nelze si na ně sáhnout, neznamená že neexistují. Také existujou lidé kteří se jimi zabývají a zkoumají co je pravda a co ne. A že duchové jsou na místech kde bydleli, kde se něco stalo, kteří jsou tu s námi protože nemají klid ani po smrti atd...
Zvířata a lidé mají duši. Takže pravděpodobněji mohou být duchem. Neživé věci třeba tužka nebo živé ale bez duše třeba strom, kámen nemohou být logicky duchem.
Duchové jsou vlastně zbloudilé duše hledající klid.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 04. 2014 v 11:29Off-line Tsumorashi  (103/-/-)
To že to zpochybňuji tak to je pravda, tak jsem to aji psal.
Jinak prej zbloudilé duš, BLBOST, duše neexistuje.
Jinak pokud může mít duši člověk tedy elektrony protony a neutrony tak proč né třeba šutr, voda, vzduch? Také jsou tvořeny elektrony protony a neutrony.
Promiň že to tak žeknu ale jsi nainvní, bláhový a i jednoduchý pokud věříš v něco co neexistuje.
Jinak věda právě u všeho musí být protože všechno je věda, nebo gravitaci vysvětlím tak že mě nějací duchové nebo bůh tlačí k zemi?
Lidé se narodili s mozkem ale prostě někteří ho nevyužívají a v něco věří a to je škoda.
Jinak spolek na vyvolávání duchů. Pche, vtipálku, já v životě svým rektem vyvolal více duchů než tyto spolky kdy měli možnost vyvolat dohromady za celou dobu kdy je lidstvo.
Jinak jako člověk zaměřený na anime a Naruta tak prakticky také mohu věřit že mi v těle obíhá chakra a mohu dělat techniky.
Popravdě ta chakra je více reálná než duchovno.
Až mi někdo ukáže jedinou věc kteoru udělal bůh nebo jediný nevyvratitelný důkaz že existuje duch, budu o tom přemýšlet, do té doby se tupcům tedy jsem chtěl říct "lidem" budu smát že jsou natolik omezení že věří v energii ktera existuje a přitom ne :D
Jo a promiň jdu si popovídat s jedním duchem a zahrát si s ním diablo.
20. 04. 2014 v 11:39Off-line otto.pokoj  (31/191/80)
Pozri si clanky a dokumenty o ludoch, ktori sa priblizili smrti. Vysvetli mi preco kazdy znich popisuje, ako opustil svoje telo a videl sam seba ako lezi v bezvedomi?
20. 04. 2014 v 11:41Off-line Anonym
Tsumorashy:
Né všechno jde hned dokázat vědou a duchové žádný tvý elektrony, neutrony atd... Mít nemusí. Jdou dokázat fotografií z fotoaparátu ze záhadného a tajemného místa kde by mohli být. Nebo i nahrávkou z kazetového přehrávače či senzourem teploty.
20. 04. 2014 v 11:43Off-line Anonym
Nebo třeba Déjá vu-[dežavy]
20. 04. 2014 v 11:48Off-line Anonym
20. 04. 2014 v 12:08Off-line Tsumorashi  (103/-/-)
Otto.pokoj: To mohu říct i z fleku já když upadnu do bezvědomí. Je to blbost.
Anonym (parník): Sorry ale jak můžeš zachytit něco co není z hmoty nebo celkově z energie? Ty snad třeba dokážeš vyfotit magnetické vlny, eletřinu o nízkém napětí a podobně?
Dále nahrávka z kazety, hehe, magnetické rušení, přešti si něco o erupcích na slunci. Senzor teploty? Hmmm jak to asi vysvětlit, co takle změna tlaku s pojená s gravitací a vlivem okolních podmínek?
Tvoje "dežo ví" je už několik let vysvětleno o5 vědou. Jde o to že v danej okamžik má mozek větší odezvu v přijímání informací a tak ta informace už v mozku je ale než se dostane do místa kde se má dostat tak dochází k duplikaci a mozek si tak myslím že už se to stalo.
Prosím všichni co takto věříte na kraviny, začněte číst, zajímat se trošku o vědu a zjistítě že všechno jde vysvětlit dříve nebo později.
20. 04. 2014 v 12:21Off-line Anonym
1)Duch může mít určitou energii a když použiješ senzor teploty tak se ti ukáže obris postavy nebo že v přítomnosti ony duše se ochladilo. Podle toho jaký použiješ přístroj, ale to maj jen ti co se tím zabývaj.
2)Z kazetového nahrávače (+přehrávače) lze slyšet určité podivné zvuky připomíající nářek, hlasy. Případnou dokonalou technikou na odstranění šumu a jiných kazivých zvuků to lze viladit..
3)Na některých fotografiích se mohou duchové ukázat. Musí fšak být z fotoaparátu a bez blesku...nebo ňákého staršího typu fotoaparátu.
+Četl jsem spoustu článků a příběhů podle pravdy a jak dospívající tak dospělí, popisují rúzné situace třebaž jim šlo o život a něco je zachránilo. Nebo že se objevil duch kočky či dítěte a ukazoval živé osobě že má jít ven a pak se něco stalo s domem.

Také i v televizi ,,Věřte nevěřte,, nebo ,,Dobyvatélé ztracené pravdy,, (které doporučuju)
20. 04. 2014 v 12:27Off-line Tsumorashi  (103/-/-)
Anonym (parník): Věřte nevěřte jsem viděl ale je to jen seriál. Kdybych měl jen tupě věřit na takové kraviny tak se psychicky zhroutím protože by potom věda neměla smysl protože by existovalo něco co nemá racionální vysvětlení.
Sorry ale člověk s mozkem tomu prostě věřit nemůže. Existuje jen věda a technologie, nic jiného. BTW ještě ti rejpnu do těch nahrávek, ala šum, s troškou techniky ti můžu s tím šumem udělat zvuky že se z toho potentuješ. Upravit frekvenci, zvýšit výšky upravit basy a budeš si myslet že tam něco řve, volá a podobně.
20. 04. 2014 v 12:52Off-line Tsumorashi  (103/-/-)
No vidíš a ty se koukni na Ancient Aliens a zjistíš že bůh je výmysl a paranormální jevy jsou tím taky trošku vysvětleny.
Tady jde vidět tvé omezené myšlení, bereš věci jen z jedné strany a jen to co ti druzí předhodí místo aby jsi věřil faktům a začal trošku pátrat.
Bohužel nejsi sám a je vás několik stovek milionů. Tady je to prostě jen to že jedni něco řeknou protože to nechápou (boůh, duchové, čarodejnice) a druzí kteří ví jak se to děje jim řeknou že to není pravda a ti první prostě začnou tvrdit že ti druzí to nechápou. To tu bylo vždy a vždy bude protože prostě tupost lidí je nekonečná.
Kdysi taky ten kdo uměl ovládat oheň resp ho rozdělat tak byl kouzelník a šaman a kdo ví co, prakticky to byl obyčejný člověk který překonal své druhy pouze inteligencí a využil toho aby byl nad nimi nadřazen což prakticky byl.
V dnešní době je tomu naprosto stejně. Co myslíš že by dělali ti k****ni co se honí za duchy kdyby je nefinancovaly žádné instituce a podobně? Prostě by s tím dříve nebo později přestaly protože by nebyli výjimeční než običejný člověk protože ti prakticky svým způsobem jsou taky inteligenčně výče než tupec který tomu věří.
Já věřím faktům, vědě a důkazům. Pokud nic z toho není tak to není proveditelné a nemožné. Seance a podobné kraviny jsou jen podvody a hry s trikama.
20. 04. 2014 v 13:00Off-line Anonym
A já bych ti zas za takový urážky všech nebo většiny dal nejradši do pusy.
Takový to lidé co zkoumaj nadpřirozeno, nejsou hloupí jak TY řikáš, ale snaží se těm věcem přít nakloub.
20. 04. 2014 v 13:06Off-line Anonym
A radši už nic nepiš.
20. 04. 2014 v 13:09Off-line Anonym
,, Pokud nic z toho není tak to není proveditelné a nemožné. Seance a podobné kraviny jsou jen podvody a hry s trikama.,,
Řiká ten co nevyskoušel. Pokuď ano a nic, tak je to pochopitelné když na to nevěříš.
20. 04. 2014 v 13:38Off-line otto.pokoj  (31/191/80)
Ked si taký vedec tak mi vysvetli ako postavili pyramídy. Ako dokázali na seba naukladat tak ťažké kvadre, ktoré neudvihnu ani najmodernejšie stroje
20. 04. 2014 v 13:43Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Otto.pokoj "Ako dokázali na seba naukladat tak ťažké kvadre, ktoré neudvihnu ani najmodernejšie stroje" Jak těžké a jak těžké dokáží zvednost dnešní stroje?
20. 04. 2014 v 13:45Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Problém s nadpřirozenem a různými paranormálními aktivitami je, že pokud je to dobře ověřitelné, tak je to normální, jen maximálně dosud uspokojivě vědecky nevysvětlené. A pokud to pořádně ověřitelné není, tak prostě existuje možnost toho, že kdo o tom vypráví měl halucinace, úmyslně lhal, byly špatné podmínky a prostě špatně interpretoval co viděl/slyšel apod.
20. 04. 2014 v 13:45Off-line Anonym
Otto.pokoj: pyramidy mohli postavit otroci pomocí podsunutých kládel.
20. 04. 2014 v 13:47Off-line otto.pokoj  (31/191/80)
Si to vygoogli rejpalek... nie som chodiaca encyklopedia
20. 04. 2014 v 13:48Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Otto.pokoj: jsem myslel, že máš nějaké podklady ke svému tvrzení, asi tedy ne...
20. 04. 2014 v 13:50Off-line Anonym
Vim že se dohaduje věda a lidé mezi sebou zda byli postaveny otroky nebo mimozemšťany.
20. 04. 2014 v 13:51Off-line Anonym
To samé sochy ,,Moai,,
20. 04. 2014 v 13:52Off-line johnj  (40/186/82)
Sumi, ty věříš té samé vědě, která je financovaná stejnými institucemi, co financují ty "krotitele duchů"? :) Tak to jste na tom s anonymem prakticky úplně stejně. :D
A je to ta samá věda, která jednou potvrdí neškodnost nějaké látky, aby po několika letech zjistila, že původní závěry nebyly tak jednoznačné a že stejná látka se nadále považuje za škodlivou?
Vědu vědou dělají lidi (a někteří z nich dokonce věří v Boha). A tak je třeba brát jejich závěry, fakta a důkazy. Navíc se k tomu přidává ještě pokrok, takže se stává, že to, čemu jsme léta věřili, dnes už neplatí, nebo opačně - to, co jsme si před lety nedokázali představit (netušili, že existuje), je dnes realitou.
Jestli existuje Bůh, to netuším. Podle mě je to čistě otázka vlastního vědomí a svědomí. Představa o nějakém "bohu", který všechno řídí a za vším stojí, je směšná. A pokud někdy někdo takovou vytvářel, sloužila jen jako nástroj k upevňování moci nad hloupými a naivními lidmi.
K tomu může ale úplně stejně sloužit věda. :)
20. 04. 2014 v 13:57Off-line Anonym
,,Starý blázen netuší, mladý se směje,,
20. 04. 2014 v 14:10Off-line Tsumorashi  (103/-/-)
Wow tak to je teda sranda :D.
Anonym (parník): podsunuté klády a podobně je teorie která postráda základní věc, ty klády :D. Mnohokrát to bylo zkoumáno a podobně, na poušti nerostly stromy tak kde sakra vzali klády? :D Osobně zastávám názor UFO protože je to dokázano prakticky od dob kdy člověk začal kreslit na stěny jeskyně, ono létající kruhové objekty, v křesťanství mraky ze kterých jde paprsek a z těch mraků trčí ozubené kolo a podobně jsou jasné důkazy, nemluvěo tom že mnoho civilizací za několik tisícovek let měly stejné příběhy, příhody, a fakta ve kterých se shodovali a i měly sošky a podobně které vypadaly stejně jako sožky z druhé strany světa kde nemohli mít kontakt mezi tou civilizací. Viz Acient Aliens jasně interpretuje všechny tyto nalezené fakta viz Puma Punku a podobně.

Johnj: Já nevěřím lidem, já věřím věcem, a faktům a pokud mi je někdo přednese tak jen lépe, já jsem si myslím dost inteligentní na to abych si spojil fakta a teorie sám a nemusel mi je nikdo předkládat takže ano věřím a nevěřím :D. Ancient Aliens mi pouze v několika sériich ukázalo různé fakta, objekty, místa a dodalo pár teorii které perfektně sedí. Navíc s Tsoukalosem jsem měl čest se setkat osobně, sice jen na pár minut a mezi zástupem lidí ale i tak měl jsem tu možnost :D.

Jinak anonyme: ,,Starý blázen netuší, mladý se směje,, myslím že tady je to spíše naopak, mladý neví a starý se směje protože ví.

otto.pokoj: Nikde jsem netvrdil že jsem vědec, jen že čerpám z vědeckých fakt, jinak pyramidy mají několik teorii ale prakticky se zhodují a omezuji na 2 základní a sice ufo a nebo tvrdá práce. Osobně tvrdá práce zde není možná protože ve starověkém egyptě nevěděli nic o matematice, fyzice a podobně takže je nemožné aby měly perfektní matematické a geometrické věci v jejich době bez pomoci z venčí.
20. 04. 2014 v 14:13Off-line Anonym
A teď jsi sám přiznal že aspoň na něco z paranormálních věcí veříš, ufo je zde také zahrnuto
20. 04. 2014 v 14:21Off-line Tsumorashi  (103/-/-)
Anonym (parník): rofl, to si děláš srandu, víš o tom že ufo není nic paranormálního? Jak mi včera řekl jeden človíček a já si dovolím ho citovat "Bylo by naprosto i*****lní si myslet že jsme ve vesmíru sami".
UFO resp to co to vyjadřuje a sice aliens neznamená nic co by nemělo kořeny v pravdě, historii a faktech. Vše jde dokázat, vysvětlit.
Aliens není označení pro něco co teoreticky existuje ale jsou to konkrétní objekty, tvorové. V to se nedá ani tak věřit jako spíše prostě vědět že něco takového je.
Jka jsme řekl celou historii člověka se táhnou důkazy které jsou i v náboženství mnohokrát popisovány a to ty náboženství jsou od sebe naprosto rozdílné. Jinak paranormální je v překladu nevysvětlitelné, sorry ale pro mě aliens nevysvětlitelní nejsou na naopak ti jsou perfektne "para"normální.
20. 04. 2014 v 14:32Off-line Anonym
PROSÍM ADMINY O SMAZÁNÍ TOHO TO DOTAZU.
20. 04. 2014 v 15:25Off-line otto.pokoj  (31/191/80)
Asi tak... parnik ked chces napis mi, mozeme pokecat
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload