Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kámoš gay mě asi chce, ale možná taky ne + moje orientace

21. 04. 2014 v 19:34Off-line Anonym
Ehm...zdravím :)
Já nevěděl zda to zařadit do vztahů nebo orientace, nicméně má to blíže k té orientaci, tak jsem to dal tam :) :D
Už jsem hledal radu jindy, jenže toto mi přijde jako stránka, kde mi někdo opravdu poradí :)

Letošní rok jsem v září nastoupil na novou školu, protože jsme se přestěhovali a rodiče mi zákazali internát ,že prý to bude hrůza tam a že ten internát je nic moc v té lokalitě kde je ta škola a tak jsem tedy šel na novou školu.

Bál jsem se, protože nejsem moc seznamovací typ, jsem spíš tichý a nemám rád velkou skupinu cizích lidí. Navíc ta škola byla velká (spojeno několik škol dohromady) takže lehce hrůza. Září, říjen, listopad a prosinec pro mě byly měsíce utrpení, protože jsem se ve třídě moc s nikým nebavil. Potom jsem ve škole poznal jednoho o rok staršího kluka (on byl ve třeťáku-stále je protože je furt ten stejný školní rok :D)
On byl na škole docela oblíbený, prostě takový ten hodně hezký kluk co má svou partu, všichni by v ní chtěly být, má bohaté rodiče, luxusní věci atd. atd. (a ano překvapovalo mě že se začal bavit zrovna se mnou) No a on mě přijal do jeho party a jelikož v ní byly i holka a kluk z mé třídy, tak se se mnou pak bavila už i má třída a všechno začalo být super. (ale bavili se se mnou jen kvůli němu)

Byl jsem s nimi na plesech v zimě (na některých jen s ním)
No a prostě stali jsme se skoro nejlepšími kámoši.

Jenže ve čtvrtek sem byl u něj a on mi řekl něco co mě dost překvapilo.
Řekl mi, že je gay a že se do mě zamiloval a že mě chce, že už mě chce déle jen čekal na tu správnou chvíli. Já to nečekal, nevěděl jsem vůbec, že je gay :O (i když je fakt že jsem si toho možná všimnout mohl, protože se mi občas nenápadně dotknul nebo tak a když jsme spolu pili i mi šahal mezi nohy....)

Nicméně já mu řekl, že mě to překvapuje jednak to že je gay a jednak to, že chce mě, protože já nejsem tak hezký jako on. (nevím asi jsem neměl mluvit o tom, že je hezký, protože to znělo blbě, ale prostě jsem to řekl) no a on mi řekl: Ale prosim tě a políbil mě.

Já nevěděl jak reagovat. Jednak on byl druhý člověk co mě kdy políbil (předtím jen jedna opilá holka na oslavě-když já byl taky lehce ovíněný) a jednak jsem byl zmaten situací.

Ale polibek jsem opětoval, takže jsem se líbali. Potom jsem se odtáhl a furt byl takový zmatený, ale on se ke mě měl, takže jsme se tulili k sobě atd. Ale k sexu nedošlo. Pak jsem musel domů...

Pak jsme se již neviděli, protože jsem byl o prázdniny pryč (u babičky na Moravě) no, ale psali jsme si tak jakože zamilovaně...
A on to vykecal jedné naší společné kámošce co mi pak psala, že jakože nám to přeje...

No a teď kde je problém. . Jednak já nevím zda jsem gay nebo ne...:( myslel jsem že ne :/ o.o A jednak...pokud bych mu řekl že ho nechci, ztratil bych ho jako kamaráda a s ním i ty ostatní (jak jsem psal baví se se mnou jen kvůli němu)

No a druhá věc je že se bojím, že by to on třeba nemyslel vážně, třeba si ze mě jen dělá srandu :( i když to tak nevypadá, ale co když jo...přece jen on je ten krásný co by ho každý chtěl...

Děkuji vám co jste si to přečetli :) Doufám, že nějak poradíte :))

PS: Omlouvám se za chyby...
21. 04. 2014 v 19:43Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Kašli na nějáké orientace..jestli je ti s nim dobre, tak s nim bud..:-)
21. 04. 2014 v 19:55Off-line Zdendyss  (26/-/-)
No jestli se s tebou bavěj "kamarádi" jen kvůli němu, tak na ně asi kašli .. To nejsou kamarádi .. A jak už psal Sonicboom - když je ti s ním dobře, buď s ním :)
21. 04. 2014 v 20:04Off-line petonr  (30/175/86)
Ako napísal Sonicboom. Nerieš orientáciu. Ak sa ti páči a je ti s ním dobre tak buď s ním a sám neskôr uvidíš či si alebo nie si gay/bi. :)
21. 04. 2014 v 20:46Off-line physikus1210  (25/-/-)
:O to je tak krásný :/ ale "Sonicboom" má pravdu, jestli je vám spolu dobře, tak to neřeš a jdi do toho ^_^
21. 04. 2014 v 20:53Off-line Bery  (30/-/-)
Přenes se přes společenský stereotypy a přemýšlej o něm jako o "člověku", ne jako o klukovi. Asi bude z prvu těžký se s tím smířit, ale pokud je Ti s ním dobře a jeví o Tebe zájem, aspoň to zkus. Ale asi si s ním nejdřív promluv, mohl by to být šok, kdybys mu na to kývl a pak mu řekl, že nejsi na kluky. ;)
21. 04. 2014 v 21:23Off-line gayyy  (26/171/63)
Jůů to je hezky článek i příběh jdi do toho a co rodiče nebojíš se že to zjistí ?
22. 04. 2014 v 18:05Off-line Anonym
Tak dnes jsem se s ním viděl, ale byl jsem ve škole jen krátce a pak šel k doktorovi, takže jsem mu to prostě říct nestačil...
Ale v pátek jdem do kina. Mám mu to říct tam?

Gayyy- No mamka by to mohla zjistit, to nevím jak by reagovala. :( Táta určitě špatně, to vím už teď, ale ten nemá šanci to zjistit, protože se o mě zas tolik nezajímá a vidím ho jen o víkendy.
22. 04. 2014 v 18:09Off-line petonr  (30/175/86)
Anonym: Pozri, je to tvoj život a nemôžeš sa prispôsobovať tomu čo chcú tvoji rodičia. Ja viem že možno chcú vnúčika a to všetko okolo ale jedno si uvedom. Je to tvoj život a ty ho žiješ. Nie oni. Tak najlepšie spravíš ak dáš na svoje srdce. O mne to rodičia tiež ešte nevedia ale rozhodne im to nemienim do konca života tajiť. Veď, on prišiel prvý s "ponukou" a ak ti na ňom záleží a myslíš že by to mohlo fungovať, choď do toho :) Ak si si neni istý svojou orientáciou, tak si s ním o tom pohovor a napr. to môžete chvíľu spolu skúsiť. Ak ťa má rád tak to určite pochopí.
22. 04. 2014 v 18:43Off-line gayyy  (26/171/63)
Tak to se máš, že se o tebe, až tak tatka nezajímá a mamka by reagovala dobře?...jinak vám to moc přeji :-)
22. 04. 2014 v 18:51Off-line syTOM  (25/-/-)
Com bych dal zato být tebou :O :33
jinak pokud jsi si nejistý jestli jsi gay tak zkoumej :)
tady je šance tak toho využij :)
a jak jsem viděl tu ty komentáře..že pokud je vám spolu fajn tak to je jedno :) hlavně že se netrápíš :)
22. 04. 2014 v 19:24Off-line Prcek1994  (30/175/69)
Přeju hodně štěstí
Souhlas se Sonicboom
22. 04. 2014 v 22:10Off-line Matthewko  (28/182/85)
No skus to s ním ako ho máš rád :) su aj heteráci čo milujú chlapov teda bisexuály:)
22. 04. 2014 v 22:42Off-line IDK  (27/186/-)
Jééé :') To je tak krásný příběh.
Závidím ti každý slovo co jsi napsal. Musí to být krásné ^^
Každopádně.. Každý kvítek je dokonalý. Tím chci říct, že pokud nejsi krásný a on je, nic to neznamená :) Láska je slepá, i když poslední dobou mě všichni přesvědčují o opaku, ale stále v to věřím.
Musíš vycítit svým srdíčkem jestli to myslí vážně, nebo si z tebe dělá jenom "dobrej den". Podle toho co píšeš, je to první člověk kdo se s tebou bavil a přivedl tě do "společnosti". Myslím si že by to mohl myslet vážně.
A co se tvé orientace týče.. Je to jednoduché jak psali ostatní. Pokud ti je s ním dobře a máš ten hřejivý pocit u srdíčka když ho vidíš, není absolutně co řešit :) Můžeš to zkusit alespoň :)
22. 04. 2014 v 23:09Off-line chuckym3  (41/174/75)
Zůstaň hlavně sám sebou , hledání orientace nech času, někdo se najde v útlém věku, jiný tápe déle. Ono to vyplyne potom napovrch samo, hlavně tím, kdo ti zasáhne nejvíce srdíčko. Pokud ti je s ním dobře, nebraň se tomu, není ani důvod se tomu bránit. Jsi mladý , tak nech život, ať ti dává to nejlepší co může.

držím ti palce ;o)
23. 04. 2014 v 06:35Off-line Petan  (39/186/97)
Na střední jsem zažil něco obdobného. Taky jsem se s nikým moc nebavil a ve druhé třídě byl klučina, no prostě dokonalej, každej se s ním chtěl bavit. A on se začal bavit se mnou.

Nevěřil jsem, že někdo jako on se chce bavit se mnou a měl jsem úplně stejné pocity. Všichni se se mnou bavili taky jen díky němu a časem sem prostě mezi ně zapadl :)

Sice tam nikdy nešlo o vztah (ne, že bych nechtěl, ale heterák je heterák :D), ale poznal jsem díky němu spoustu nových přátel a změnilo mi to život. On už mezi námi bohužel není, ale přátele mi zůstali.

Takže ničeho se neboj a jak Ti tady všichni radí, jestli Ti je s ním dobře, tak jdi do toho ;)
23. 04. 2014 v 09:42Off-line poklad  (29/177/69)
Orientace je výmysl těch, kteří chtějí společnost rozdělovat na takové a jiné... Mmch můžeš být bi...
Když ti s nim je dobře, tak o to jde...
Ale pokud jsi řešil, že je hezkej, líbání jsi mu opětoval a píšeš si s ním "zamilovaně", tak čistě hetero určitě nejsi, protože tohle všechno by ti podvědomí nedovolilo :))
23. 04. 2014 v 16:05Off-line gayyy  (26/171/63)
Tak jak to dopadlo s tím kinem
Je to fakt moc pěkný příběh kéééžby kdyby se stal mě :-(
Zavidím ti každé slovo co tu píšeš :-)
Anonyme až budeš mít nějaký novinky tak dej vědět :-)
23. 04. 2014 v 17:48Off-line Anonym
Dneska jsem s ním byl jen o přestávky a pak po škole mě šel doprovodit kus domů, ale ještě jsem mu to nezvládl říct :/ Počkám hold do toho kina.
Jen nevím zda před nebo po filmu...co by bylo lepší?
Nejhorší je, že jsem mu to měl říct asi už dnes...protože on to bere, že spolu chodíme...i se tak ke mě chová a já k němu...

gayyy- Ale mi měli jít až v pátek :D ale nakonec jdeme zítra, protože v pátek ten film nejde :D
23. 04. 2014 v 17:49Off-line petonr  (30/175/86)
Podľa toho na aký film. Ale asi po filme :) U mňa je to tak že ak by som išiel na nejakú romantickú vec/resp. drámu tak určite by to malo byť po kine pretože vtedy by boli moje city poriadne rozpálené a keby prišla taká správa do toho, tak to by bola čerešnička na torte celéno večera :) :D
23. 04. 2014 v 17:53Off-line gayyy  (26/171/63)
Anonyme tak tím lepé že se k tobě chova jako že spolu chodíte to musí byt super lidi kolikrát hledájí vzah jak dlouho a vy se takhle potkáte ve škole se máte zavidíím moc :-)
23. 04. 2014 v 18:24Off-line syTOM  (25/-/-)
Při rozhodování se o tom, co budeš dělat dál, zkus myslet hlavně na to, co chceš ty. Jak to cítíš, jaké z toho máš pocity, co bys chtěl. Nedělej rozhodnutí kvůli tomu, aby se s tebou někdo bavil. Sám píšeš, že se s tebou baví jen kvůli tomu klukovi. Takoví přátelé ale nejsou přáteli v pravém smyslu. Bavit by se s tebou měli kvůli Tobě. A pokud ne - neber na ně ohled při svém rozhodování - co dál. Je mi jasné, že chceš, aby se s tebou někdo bavil. Ale není lepší mít - sice málo - ale opravdových přátel? Než takovýchto? :-)
23. 03. 2023 v 15:54Off-line Stan49  (50/174/-)
Přesně, jak psali někteří přede mnou. Co bych za to dal, kdybych na střední něco podobného zažil. A když se podívám zpátky, musím říct, že jsem si to tenkrát i přál. Ale byl začátek devadesátých let, a doba byla úplně jiná, než teď. To se o gayích mluvilo více méně s posměšky, pokud se o nich tedy vůbec mluvilo. Takže, kdyby ke mně tehdy teoreticky nějaký kluk projevil náklonnost, asi bych vzal zpátečku a tvářil se jako "zarputilý" heterák. A zůstal tak u svých skrytých přání a tužeb. No nic... Jinak, anonyme, nádherný příběh jsi napsal. A pokud se tady ještě vyskytuješ, napiš, jak - po skoro deseti letech - dopadl.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 03. 2023 v 16:29Off-line Denis36  (60/-/-)
Stan49,:odpovídáš na otázku z roku 2014.
23. 03. 2023 v 16:34Off-line Stan49  (50/174/-)
Jj, vím, taky to tam zmiňuju
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 03. 2023 v 16:47Off-line pauxi  (49/178/79)
Oni ještě do toho kina nešli ?
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload