Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Sport - doma

28. 04. 2014 v 02:59Off-line Anonym
Zdravim, chtěl jsem se zeptat zda-li je tu nějákej sportovec který by byl tak hodný a trochu mi poradil?( Je mi 22 let) Za poslední 2 roky jsem docela slušně přibral a navštěvovat fitko je problém protože dojíždím a čekat několik hodin navíc kvůli 1-2 hodinám ve fitku by pro mě nemělo moc smysl, časem by to asi šlo. Potřeboval bych poradit například se stravováním (vím, na internetu je toho mraky ale příjde mi že je to takový individuální a upřímně bych ani neměl na to cpát se furt nějákou treskou atd, navíc ve spoustě zdrojích jsou informace "nejezte tohle,nejezte tamto" a už mě to začíná sr**. A poté "cvičení" doma. Dřív jsem pravidelně běhal ale to mi přišlo málo. Takže pokud by tu byl někdo kdo by mi mohl něják poradit jak s jídlem a nebo tím sportem (mam další otazky ale sem uz to psát nebud) byl bych moc vděčný. Píšu to anonymně aby na mě každý nekoukal jak na jelito, takže prosím o zprávu dolů do komentářů a já tě zkontaktuji.
28. 04. 2014 v 08:01Off-line NaKluky.cz
Píšeš o zhubnutí a fitku. Je nutné si rozmyslet, jestli chceš nabrat svalovou hmotu nebo zhubnout. Pokud chceš primárně zhubnout, tak fitko není v tuto chvíli podstatné.

Abys zhubl, potřebuješ pouze tři věci:

1) Mít větší výdej kalorií než příjem. Takže je musíš začít spalovat. Na domácí podmínky je ideální rotoped nebo běh. Vždycky po ránu před snídaní vyběhnout na 30-60 minut. Nemusí to být každý den, ale zprvu by to chtělo aspoň třikrát týdně.

2) Nast**tovat správný metabolismus. Jíst alespoň třikrát denně, začít snídaní, obědem a večeří. Značkou ideál je jídlo pětkrát denně, tj. vždycky si ještě dát lehčí svačinu mezi snídani a oběd, a také mezi oběd a večeři. Pokud nebudeš takto jíst, hubnutí bude mnohem složitější.

3) Jíst správné věci. Ze svého jídelníčku vyhoď tučná jídla, sladkosti (čokolády atd.), sladké vody (Pepsi, atd.), Mekáče a KFC. Vyhýbej se bílému pečivu (rohlíky) a vlastně všemu, co není z celozrnné mouky (opravdu to musí být celozrnné, vícezrnné je pouze podvod na lidi). Naopak do jídelníčku zařaď ovesné vločky, vajíčka, zeleninu a nízkotučné jogurty. Když si dáš něco, co obsahuje více cukrů nebo tuků, tak se svět nezboří, ale pochopitelně čím méně toho sníš, tím to bude pro tebe lepší.

Základní věci si můžeš přečíst zde:

http://www.nakluky.cz/…ne-zhubnout/

http://www.nakluky.cz/…specialisty/
28. 04. 2014 v 09:32Off-line IDK  (27/186/-)
Mě ososbně se hodně osvědčilo 40minut na rotopedu a pak posilování s činka do odpadnutí :)
Co se týká jídla zkus zmenšit porce prozačátek :)
28. 04. 2014 v 11:47Off-line xixi  (27/176/60)
Nakluky.cz už dlho neplatí pravidlo, že je dôležité prijať menej kalórií ako ich dokážeme vydať :) skôr ide o to čo zješ, než koľko toho zješ...v podstate by si mal prijímať viac bielkovín a tukov ako sacharidov :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload