Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Odchod kamaráda

17. 05. 2014 v 13:39Off-line Anonym
Díky mnohým uživatelům zde, odtud chce odejít jeden z nejlepších kluků, které jsem tu poznal. :( Je mi to moc líto, ale nechci jmenovat ty HOVADA, kvůli kterým to chce udělat, protože je všechny neznám. Chci jen říct, že by se takoví měli nad sebou vážně zamyslet, jakou vizitku tomuto serveru dělají. On určitě ví, komu tu bude moc chybět a tak raději zůstanu při tomto apelu v anonymitě. Samosebou, že ho tu nikdo nedrží a je to jeho svobodná volba. Bohužel je ale vámi tak zhnusený, že ani nemá zájem udržovat naše kamarádství mimo tento server. Takže "moc děkuju" těm i***tům, co mylsí jen vlastním přirozením, že tyto stránky ztrácí dalšího normálního kluka. :( Budeš mi tu chybět a jistě i mnohým dalším normálním klukům :(
17. 05. 2014 v 14:01Off-line johnj  (40/186/82)
A copak se mu tak otřesného stalo? Neunesl náhlý zájem o svou osobu, očekávanou smršť k***iky, nebo snad něco jiného?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 05. 2014 v 14:03Off-line AEE707  (28/172/55)
Možno trepnem hlúposť tak sorry, ale prečo sa napríklad nepridáte na skype či na fb ?? však tento server nieje jediná možnosť komunikovania cez net.
17. 05. 2014 v 14:20Off-line Spartak  (32/184/82)
Čím skor si zvykneš, tým lepšie pre teba. A skús sa zamyslieť, prečo s tebou nechce udržiavať "vzťah" mimo tento buzinec ;)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 05. 2014 v 14:54Off-line chuckym3  (41/174/75)
Za tu dobu, co tady jsem jsem poznal pár lidiček, dobrých kluků, kteří to mají v hlavě srovnané a nemyslí jen a pouze "koulema" a nemají potřebu se po druhých vozit pro své vlastní vymaštěné EGO.

Je to smutný pohled na společnost lidí, kteří se musejí chovat jako dobytek vůči ostatním. Je mi z mnohých zde až zle a nedokážu sám pochopit o co jim vlastně jde a proč vůbec zde mají profil, když se takhle chovají k ostatním. Pokud nehledají přátele, kamarády, případně svého partnera pro život, ale mají jen a pouze potřebu se zde povyšovat či případně vylévat své choré myšlenky, tak proč? Proč sem vůbec chodí, útočí na druhé? To jim to dělá tak dobře? To si tak ten život zpříjemní ?

Nejhorší je, že díky těmto "kreaturám" odcházejí normální kluci až zhnuseni z tohoto webu. Cokoliv napíší do diskuze je jim vpáleno jen pro to , že druhým to dělá dobře, ale že to má hlavu, patu, myšlenku s je to k tématu , na to "kreatury" nehledí. Smutný je fakt, že ten, že není možnost se tomu nikterak ani bránit. Dokud zde nebude moderátor, který bude mít daná témata, dané diskuze na starosti a nebude potírat takový humus, který se zde děje a to i možností případného banu odstupňovaného podle závažnosti či množství prohřešků na daný čas (den/týden/měsíc/perma ban) , nebude tu nikdy klid co býval.

Po zkušenostech z jiných webů, kde jsem dělal správce místntostí, chatů, měl práva pro potírání takového hnusu musím konstatovat, že to zde neskutečně upadá.

Problém není na samotném webu, ani na straně redakce, ale problém je v samotných jedincích, kteří se prostě just musí chovat k druhým jako "dobytek" .


Škoda jen, že odchází normální a zůstávají ti, kteří si budou pomalu opět vyhledávat novou oběť.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 05. 2014 v 16:06Off-line Anonym
Tebe speciálně se to týká, tak raději pomlč. :(
17. 05. 2014 v 16:13Off-line Anonym
Jaká škoda pro tento server :(
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 05. 2014 v 16:34Off-line chuckym3  (41/174/75)
Musclehulibrk : ten je alespoň schopen komunikovat i v obecné rovině a né se neustále o někoho opírat.

tak nějak mi připadá, že již nedokážeš ani komunikovat v obecné rovině.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 05. 2014 v 17:05Off-line Anonym
Rozhodně nejde o nějaké vyznávání lásky, ale prostě o lidi, se kterými se dá normálně bavit o obyčejných věcech, ne o sexu a perverznostech kolem něj.
Samosebou, že lidé, co si dají takový nick jako "musclehulibrk" asi těžko prahnou po vážném vztahu, ale taky od nich asi nelze ve většině čekat jednání na úrovni apod. Ono jen mít muscles nestačí, chce to taky mít nějaký ten brain :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 05. 2014 v 17:17Off-line Spartak  (32/184/82)
Problémom niektorých jedincov na tomto webe je to, že nedokážu rozlišovať reálny život od chatovania na internete, o čo horšie pre mnohých je toto reálny život. A rozdielny prístup sa odzrkadľuje aj v chovaních rozdielnych ľudí. Niekto si tu proste príde pokecať, niekto verejne, niekto súkromné, niekto si tu príde prečítať novinky, niekto vyhoniť na fotkách 13 ročných chlapcov. Pokiaľ je toto otvorená diskusia, v ktorej sa nevyskytuje sexuálna a rasová neznášanlivosť, alebo sa nevyskytujú hrubé výrazy, tak neviem, prečo by do uverejnených príspevkov mal niekto zasahovat, alebo už vôbec, aby tu celý deň sedel a mazal všetko čo dostane mínusový bod.

Bohužiaľ tento trend diskusie, kde si každý (anonymne) vylieva svoje "bolavé srdíčko" je už natoľko neznesiteľný, že obsahovo prínosnejšie sú skutočne k***ické komentáre, na ktorých sa dá aspoň zasmiať.

Takže doporučujem týmto teatrálnym, životom trýzneným jedincom, aby si uvedomili, že na tento web sa registrovali z vlastnej vôle a pokiaľ nie sú ochotní akceptovať názory druhých, možu sa z vlastnej vôle rozhodnúť sem nechodiť.
17. 05. 2014 v 17:23Off-line johnj  (40/186/82)
Nechci zdejší zarputilé odpůrce sexu příliš zklamat, ale sexuální uspokojení patří mezi základní lidské potřeby. A ty jsou pro člověka nikoli nenormální, ale zcela přirozené. Není se čemu divit, že tu ve společenství tolika lidí hledá tolik lidí uspokojení svých základních potřeb.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 05. 2014 v 17:35Off-line NaKluky.cz
Ještě než se k tomu vyjádříme, musíme zmínit, že jsme naprosto nestranní a jediným naším zájmem je, aby se zde (pokud možno) všichni uživatelé cítili příjemně a bezpečně. Věříme, že se nám to daří, ač nám to zabírá spoustu času. Ukočírovat Poradnu je skutečně nelehký úkol.

Nevíme a ani nemůžeme vědět, jaké spory mají jednotliví uživatelé mezi sebou. Ale předpokládáme, že jsou zde tací, kteří jsou arogantní, přátelští, nepřátelští, pomlouvační, slušní, upřimní, tak jako v každé jiné společnosti. Naštěstí ze zkušenosti víme, že drtivě převažují ti slušní uživatelé (tak jako ve společnosti obecně).

Je tedy pochopitelné, že se někteří uživatelé nemají rádi, ale s tím bohužel nic nemůžeme dělat. Pokud se tři kluci pomlouvají za zády mezi sebou, je vysoce pravděpodobné, že to budou dělat jak v soukromém životě, tak i v tom virtuálním.

A co my můžeme z naší pozice dělat? Rozhodně nechceme přehnaně nikoho omezovat ani cenzurovat, protože svobodu máme rádi a je zde demokracie. Nicméně, svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého, na to je třeba myslet. Rozhodně zde nestrpíme přehnané urážky a napadání, ale i na to je třeba vždy nahlížet objektivně. Pokud někdo napíše nějaký názor na někoho slušnou formou, tak to ještě není důvod pro to, abychom daného uživatele zablokovali nebo nějak mu znemožnili ve využívání tohoto webu. Skutečně bychom si věci neměli brát až příliš osobně, zvláště ne od lidí, kteří třeba nejsou našimi přáteli.

Takže doporučujeme následující: Pokud někdo někoho nemůže vystát, můžete jej snadno zablokovat a mít od něj klid. Stačí se chovat jako v reálném životě - pokud máte spolužáka nebo kolegu, kterého nemáte rádi, tak se s ním také nebavíte, jen kolem něj projdete, ale nijak si ho více nevšímáte.

Všem doporučujeme, aby se nenechali omezovat a ignorovali ty, kteří jim nejsou z jakéhokoliv důvodu sympatičtí. Přece neexistuje žádný racionální důvod kvůli komukoliv odcházet z webu, za to přece nikdo nestojí :)

Zklidněme proto emoce, všichni, svět je přece krásný! :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload