Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu NaKluky.cz s užitím cookies souhlasíte. Další informace
Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Zapomněl jsi heslo?
Onload

BBQ & Grilování

26. 05. 2014 v 19:27Off-line BMWfreak  (22/180/70)
Sezóna grilování nám začíná, tak mě napadlo se zeptat: Máte rádi barbeque?

Jaké maso, či zeleninu připravujete? jaké máte nejraději
Podělte se o vaše tipy na vaší oblíbenou marinádu či přípravu.
Kde rádi grilujete a na čem? :)

Představujeme naše rádce…

Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

Radek Řadu let se věnuje problémům ve vztazích a milostném životě.
26. 05. 2014 v 19:32Off-line 123456789987654321  (20/197/75)
Pěkné téma,.,.černé pivo,med,,sůl..
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 05. 2014 v 19:35Off-line marrinek  (19/196/95)
Nejlepsi jsou vyzrale steaky z irskych mladych byku marinovane v rozmarinu:)
S nicim to neprehanet a steak nijak moc nepropekat, nejlepsi je medium:)
26. 05. 2014 v 19:36Off-line BMWfreak  (22/180/70)
Já chci letos vyzkoušet žebírka na grilu, přemýšlím nad marinádou :)
Jinak miluju krkovičku a nebo taky selátko, ale to už doma grilovat zase nehodlám :D
K těm žebírkům, chci aby byla marináda co nejjednodušší a přitom dobrá, takže uvidím co vymyslím a asi to ugriluju na dřevě :)
26. 05. 2014 v 19:42Off-line marrinek  (19/196/95)
Toje podle tohojestli hces na sladko nebo na slano a co se k tomu hodi. K zebirkum by treba sla zeleninova salsa, potrit zebirka salsouzabalit do alobalu a nechat pect, pak alobal odkryt a nechat udelat krustu, slast pro jazycek:))
26. 05. 2014 v 19:44Off-line BMWfreak  (22/180/70)
Chci aby byly křupavé a šly pěkně od kosti, maximálně trochu pikantní, a určitě na slano :)
26. 05. 2014 v 19:47Off-line marrinek  (19/196/95)
Tak zkus balsamiko ocet, olej a bylinky...hodne bylinek, rozmarin, tymian, dobromysl, stovik je vybornej (ale ne natrhanej z pole), bazalka....
26. 05. 2014 v 19:48Off-line BMWfreak  (22/180/70)
Díky za tip ;)
26. 05. 2014 v 20:19Off-line Martens  (37/190/81)
Mám v oblibě maso proložit cibulí a česnekem a zalít pivem..... jednoduchý a dobrý ;-)
26. 05. 2014 v 20:21Off-line BMWfreak  (22/180/70)
Já jsem slyšel že pry je dobrý česnek celý ugrilovat, zkoušel někdo? :)
26. 05. 2014 v 20:43Off-line marrinek  (19/196/95)
Jo, to se taky dela ale spise k pecenym masum ne na ohni ...ale muzes to zkusit, jenze do marinady se moc nehodi....
To vezmes palicku cesneku a rozriznes ji ma pul, polozis na plech do oleje a bylinek rozriznutou stranou dolu a das pect, kdyz vytahnes nemusis uz nic vylopavat, strouzky cesneku se uvolni sami a ten je vybornej treba k bucku:)
26. 05. 2014 v 20:55Off-line Martens  (37/190/81)
Marrinek - to zní hodně dobře, to zkusím asi co nejdřív, docela si mi udělal chutě :-)
26. 05. 2014 v 20:59Off-line marrinek  (19/196/95)
Rad delam lidem chute, jak jde o jidlo:) mohl bych vykladat furt:)
26. 05. 2014 v 21:02Off-line Martens  (37/190/81)
No je klidně povídej, když mám čas, tak rád vařím, klidně vyzkouším nějaký Tvůj recept ;-)
26. 05. 2014 v 21:06Off-line marrinek  (19/196/95)
Miluju jidlo, proto studuju hotelovou skolu:)
Trea steak z veprove svickove medium s restovynymi husimi jatyrky:'33 miluju to jidlo
26. 05. 2014 v 21:09Off-line Martens  (37/190/81)
Wow, to zní luxusně přímo :-)
26. 05. 2014 v 21:11Off-line marrinek  (19/196/95)
:))
26. 05. 2014 v 21:14Off-line numberfour  (19/187/-)
Já teda nevím jak vy, ale pokud je to maso nějak upečený a je ot maso, tak sním prekticky jakékoliv:) Hlavne to maso:)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 05. 2014 v 21:15Off-line marrinek  (19/196/95)
Ona treba i grilovana zelenina ma svoje kouzlo a nejlepsi je mrkev.....predem lehce uvarena mrkev, prekrojit na pulku, okorenit, a ogrilovat
O same cibule, ale je fakt lepsi kdyz je lehce predvarena:)
26. 05. 2014 v 21:18Off-line marrinek  (19/196/95)
Numberfour - je videt ze si jidlo nevychutnas a snis vse na co prijdes
26. 05. 2014 v 21:25Off-line Martens  (37/190/81)
Taky jsem hodně masovej, ale zelenina, když se dobře připraví, tak je výborná, s tím souhlasím...ono jakákoliv činnost či práce když se dělá dobře, tak výsledek za to stojí... :-)
26. 05. 2014 v 21:27Off-line marrinek  (19/196/95)
A hlavne zalezi na aranzma:)
Protoze clovek ji predevsim ocima
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 05. 2014 v 21:34Off-line Martens  (37/190/81)
Jj, když to i dobře vypadá, je to o hodně lepší ;-)
26. 05. 2014 v 21:36Off-line numberfour  (19/187/-)
Já mám rád dobrý jídlo, a jsem vděčnej za každý jídlo a je pravda že sním skoro všechno, ikdyby jen ze slušnosti.
26. 05. 2014 v 21:45Off-line marrinek  (19/196/95)
A to je chyba, lidskej organismus by se nemel do niceho nutit, takze kdyz reknes ze by jsi jidlo snedl i pouze zenslusnosti......to je jao kdyby si byl na navsteve a oni ti na tacu prinesli syrovou chobotnici a hlemyzde co prave nasbirali na zahrade, to by sis taky vzal uz je za slusnosti??
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2016 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Vytvořili: Zdeněk Večeřa a  Michal Kutňák,  design: Lukáš Churý
Onload