BBQ & Grilování
Pěkné téma,.,.černé pivo,med,,sůl..
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nejlepsi jsou vyzrale steaky z irskych mladych byku marinovane v rozmarinu:)
S nicim to neprehanet a steak nijak moc nepropekat, nejlepsi je medium:)
S nicim to neprehanet a steak nijak moc nepropekat, nejlepsi je medium:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já chci letos vyzkoušet žebírka na grilu, přemýšlím nad marinádou :)
Jinak miluju krkovičku a nebo taky selátko, ale to už doma grilovat zase nehodlám :D
K těm žebírkům, chci aby byla marináda co nejjednodušší a přitom dobrá, takže uvidím co vymyslím a asi to ugriluju na dřevě :)
Jinak miluju krkovičku a nebo taky selátko, ale to už doma grilovat zase nehodlám :D
K těm žebírkům, chci aby byla marináda co nejjednodušší a přitom dobrá, takže uvidím co vymyslím a asi to ugriluju na dřevě :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Toje podle tohojestli hces na sladko nebo na slano a co se k tomu hodi. K zebirkum by treba sla zeleninova salsa, pot*** zebirka salsouzabalit do alobalu a nechat pect, pak alobal odkryt a nechat udelat krustu, slast pro jazycek:))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak zkus balsamiko ocet, olej a bylinky...hodne bylinek, rozmarin, tymian, dobromysl, stovik je vybornej (ale ne natrhanej z pole), bazalka....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mám v oblibě maso proložit cibulí a česnekem a zalít pivem..... jednoduchý a dobrý ;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já jsem slyšel že pry je dobrý česnek celý ugrilovat, zkoušel někdo? :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jo, to se taky dela ale spise k pecenym masum ne na ohni ...ale muzes to zkusit, jenze do marinady se moc nehodi....
To vezmes palicku cesneku a rozriznes ji ma pul, polozis na plech do oleje a bylinek rozriznutou stranou dolu a das pect, kdyz vytahnes nemusis uz nic vylopavat, strouzky cesneku se uvolni sami a ten je vybornej treba k bucku:)
To vezmes palicku cesneku a rozriznes ji ma pul, polozis na plech do oleje a bylinek rozriznutou stranou dolu a das pect, kdyz vytahnes nemusis uz nic vylopavat, strouzky cesneku se uvolni sami a ten je vybornej treba k bucku:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Marrinek - to zní hodně dobře, to zkusím asi co nejdřív, docela si mi udělal chutě :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Miluju jidlo, proto studuju hotelovou skolu:)
Trea steak z veprove svickove medium s restovynymi husimi jatyrky:'33 miluju to jidlo
Trea steak z veprove svickove medium s restovynymi husimi jatyrky:'33 miluju to jidlo
Wow, to zní luxusně přímo :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já teda nevím jak vy, ale pokud je to maso nějak upečený a je ot maso, tak sním prekticky jakékoliv:) Hlavne to maso:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ona treba i grilovana zelenina ma svoje kouzlo a nejlepsi je mrkev.....predem lehce uvarena mrkev, prekrojit na pulku, okorenit, a ogrilovat
O same cibule, ale je fakt lepsi kdyz je lehce predvarena:)
O same cibule, ale je fakt lepsi kdyz je lehce predvarena:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Numberfour - je videt ze si jidlo nevychutnas a snis vse na co prijdes
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Taky jsem hodně masovej, ale zelenina, když se dobře připraví, tak je výborná, s tím souhlasím...ono jakákoliv činnost či práce když se dělá dobře, tak výsledek za to stojí... :-)
A hlavne zalezi na aranzma:)
Protoze clovek ji predevsim ocima
Protoze clovek ji predevsim ocima
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já mám rád dobrý jídlo, a jsem vděčnej za každý jídlo a je pravda že sním skoro všechno, ikdyby jen ze slušnosti.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A to je chyba, lidskej organismus by se nemel do niceho nutit, takze kdyz reknes ze by jsi jidlo snedl i pouze zenslusnosti......to je jao kdyby si byl na navsteve a oni ti na tacu prinesli syrovou chobotnici a hlemyzde co prave nasbirali na zahrade, to by sis taky vzal uz je za slusnosti??
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.